251
Tanácsok buli előttre, közben és utána
  • gibbone
    Perdül, de ki a melóból, elég keményen nézik mit csinálnak szegény csajok. Pedig biztos örülnének egy kis kikapcsolódásnak.
  • Szikla Szilárd
    Hát van az az alkoholmennyiség amitől a hostess csajoknak is táncra perdül a lába.
  • gibbone
    Jaj, szegény Lindát úgy sajnáltam amikor kint volt a dzsungelban :(
    Megvigasztalnám
  • vienman
    kerestem de nem találtam, hogy kik lesznek ott, de megnézheted te is, hátha!
    http://hazibuli2008.hu/
    de gondolom az ilyen Zimány,Tóth,Meg a többi 22év alatti feltörekvő ott lesz.
  • gibbone
    A hostess csajokkal se lehet bulcsizni, mert csak mosolyognak, meg ajánlgatnak, de táncizni nem tánciznak. De csak lesz arra fele valami jó forma nő. Akivel értelmesen el lehet beszélgetni
  • jaggell
    Ne aggódj, biztos lesz egy csomó alulöltözött hostess a bulin. Nem kell acelebekhez ragaszkodni. Azokat nehéz leitatni, túlságosan bírják a piát!
  • Szikla Szilárd
    És valami értelmes nőszemély is lesz a bulin Tüncin kívül? Már ha ő ott lesz egyáltalán és nem szemöldök-kiszedésen lesz. :D
  • gibbone
    Azért még ha nem is felismerhető Tünci egy dekoratív nő.
    Nomeg Klárika biztos nem engedné, hogy elcsábítsam az ő Gyurikáját.
  • vienman
    esetleg Korda Gyuri? asszem ő nem szedi a szemöldökét:D
  • gibbone
    Már nincs? Teljesen kiábrándultam belőle, azt hittem végre egy természetes mediterrán nő, akit szerethetek. Kár.
    Akkor most kivel menjek bulizni?
  • jaggell
    Tüncinek már nincs is bozontos szemöldöke! Jó rég nem figyelheted munkásságát, ha még ezt sem tudod!!!

Azért elég dúrva a különbség!
  • vienman
    az, de nem hiszem, ott lenne, ez most nem stand up comedy lesz, hanem házibuli:) bár ha te szeretnéd eldönteni hogy milyen bulit akarsz és hogy kik legyenek ott, akkor a helyedben a saját bulira pályáznék... ugyanis kisorsolnak 5 embert akiknek állják a költségeket, ők visznek mindent!
  • gibbone
    Tyűű ez most komoly?
    Wáoá akkor a Kiszeli Tünci is ott lesz? Mert én vele mennék bulzini. Egész este a bozontos szemöldöke súrolná arcomat.
    Mond, hogy ő is ott lesz, ő is celeb nem?
  • vienman
    jah, ha visszaolvasod akkor láthatod, hogy lesz egy T-mobilos házibuli 29.én, ami elég igényesnek hangzik, csak kérlek ne mond ha megnézted, hogy jajj a celebek is ott lesznek!:)
  • gibbone
    Nem vágom még, valami jó kis pörgös, pogózós, hiperaktív, testrombolós izzadós, kalapdobálós, zsírrobantós, eszméletlen, megapartizós, dúrvaságra. :D
  • vienman
    speed?:D viccet félre téve konkrétan mire gondolsz?
  • gibbone
    Halihónaj emberek, valaki sűrgősen ajánljon valami partikát a mai estére mert ki vagyok fogyizva, és pörögnék de rendesen.
  • vienman
    wow! celebek! jajj, de jó!!! ez most komoly? blőőő. engem sokkal jobban érdekel az, hogy megnyerjem az ingyen házibulit, minthogy a nemzet "nagyjaival" pöröghessek! max ha megnyerném, csak azért mennék el mert 4 barátomat is vihetném!
  • RozmarGyik
    Az oldalon többször is lehet regisztrálni? Nem zárnak ki emiatt?
  • kirde
    :) már csak sikerülni fog :) ennyi regisztrációval... muszáj!! nekem ott kell lennem!!!
  • tuccser
    Meg az a bulira kialakított lakás azért nem lehet rossz. Biztos egy csomó jópofa dolog lesz, csak elég kicsi az esély bekerülni...
  • alexandra232
    így van, de azért celebekkel mégis izgalmasabb. gondold el, vmelyik pletykamagazin party rovatában te szerepelnél..:)
  • ramerone
    akkor lehet amúgy is érdemes elnézni oda:D nem feltétlenül baj ha éppen nincsennek celebek:D
  • alexandra232
    én nem rég buliztam ott és nagyon jól nézett ki. szép színesen van kifestve, abszolút vidám és bulizós hely. amúgy tánciskolaként is működik, vagy működött.
  • ramerone
    Konszolidált na ja Azért a Casa Dell Musica nem az a lepukkant hely:D Legalábbis szerintem kipakolják azt aki IHB-zik:D
  • kirde
    :D
    Mert így az igazán VIP :D:D:D

• vexler
    Azért nemhiszem, hogy IHB buli lesz... =D

De már alapból érdekes egy külön bulira kialakított ház... o.O
  • alexandra232
    én a Sex on the beach-et szeretem, egyszerűen 2-3 már úgy kiüt..:)
  • ramerone
    a kaja akkor sem lehet mindig pizza, azt már mindenki únja, és jól koszol is, arról nem is beszélve, hogy a hagyma után az ember lefordul a székről. pizza után már beszélgetni sem lehet, mert amúgy senki sem rendel valami könnyű sajtosat, mindenki szalonnával csípősen hagymával stb... én szeretek kis falatkákat csinálni. apró szendvicseket, amiket könnyű gyorsan bekapni és ihat a nép tovább. nekem eddig ez jött be, na és a sajtos pogi:D
  • kirde
    hm... nálam a ... vörösboroskóla :D:D:D
    nem ám.. talán a B52, vagy a Cosmopolitan... De az abszolút favorit a longIslandIcetea
  • vexler
    Partykaja: zsíros kenyér lilahagymával! XD

Amúgy melyik koktélt szeretitek a legjobban? Nálam a mojito a favorit =)
    Biztos lesz az is...
  • kirde
    szerintem se... nálunk virsli vagy a zsíros kenyér a legalapabb... utána persze jönnek a szendvicsek, chipsek, pizza, .... stb.. de ha megnyerem a buliszerevzést, akkor tuti kaviáros szendvics lesz koktél rákkal :D
  • alexandra232
    sztem ilyen kis falatkákat csinálj!!! azokat mindenki nagyon szereti, bár ennyi pénzből lehet pizzát is rendelni, azt úgyis mindenki imádja!!!
  • ramerone
    hát tudod egy igényes partynál, ahol nem pusztán az a lényeg, hogy mindenki tök részeg legyen ott a kaja milyensége igenis fontos!!! Szerintem nem lehet lenyűgözni a barátokat a csupasz zsömlével...
  • alexandra232
    az oldal is írta h most lila a trendi, ma du be is szerzek egy csomó lila cuccot.. tetszik most ez a szín!!
  • nearo
    hát... én a kajára azt mondom, hogy vásárolj be egy tonna zsömlét, és ha elég igénytelen a társaság, akkor az bőven elég lesz (üresen is)
    vagy legalábbis nekem elég szokott lenni
  • kirde
    már vagy egy órája ezt olvasgatom... nem tudok vele betelni :D
    Azon gondolkozom hogy szervezek egy szilveszteri partyt :)
  • ramerone
    na igen:D eddig a bulik behaltak már az első két órában, arról nem is beszélve, hogy a kaja mindig is gond volt. mit adjon az ember a népnek, amit nem üli meg a gyomrukat, nem punnyadnak be tőle, mégis szívja az alkoholt, és mindenkinek jól essen. Személy szerint én azt értékelem, hogy olyan buliszervezős oldal. Még az is ki van fejtve benne, hogy mit vegyen föl az ember, mi az idei ősz színe. Eléggé praktikus:D Már ami a konkrét szervezést illeti:D
  • kirde
    jaja szerintem is tök ász :)
    Már egy csomó tippet felírtam magamnak a következő bulihoz :)
  • alexandra232
    sztem nagyon nagy pörgés lesz! amúgy bárki is készítette az oldalt, irtó ügyes volt. rengeteg infó, hasznos ötlet és iszonyatosan jól néz ki!!!