630
Szerintetek létezik?
-
#355 ékezetes fájlnévvel nem tudsz feltölteni -
#354 Faszányosan működik a képfeltöltés...
Azért rakom kétszer,mert nem tudom melyik fog működni:D -
#353 Nem rakok képet,annyira gecie nem vagyok:)
De gondolkoztam rajta,hogy megírom neki,hogy ha megmaszíroz dukhatunk,de inkább hagyom:D
Csak ilyen képet rakok.
-
ba32107 #352 Amúgy képt :) -
ba32107 #351 "Rrrrcs csatt" - kattant a bilincs -
ba32107 #350 "de azért mennyire kiábrándító már ezt az ő szájukból hallani"
Ott a pont. De rohadtul utálom én is :/ -
Fbn Lx #349 márpedig én azon a véleményen vagyok, hogy az ilyeneket meg kell dugni. de úgy, hogy fájjon :DASD -
#348 Campona bicikliparknál még amikor volt,haverjaimhoz odament 2 13 éves kislány bebaszcsizva,hogy ők dugni akarnak-.- Nem dugták meg őket,de hogy el letek-e küldve,vagy mi történt,azt nem tudom. -
Fbn Lx #347 tudjuk, hogy a nők legalább annyira akarják mint mi, de azért mennyire kiábrándító már ezt az ő szájukból hallani.
és ebből csinálnak manapság divatot. -
#346 np
Van hogy az embernek rossz napja van,olyankor én is mindenkit lekurvázok -
Fbn Lx #345 mocskos idióta elcseszett ribanc
sry -
ba32107 #344 Néha kitör belőlem egy-egy ilyen indulatos kifejeződés :D -
#343 Nade mégis hogyan mondhatsz egy hölgyre ilyet? -
ba32107 #342 picsa -
#341 " Napi Kérdésünk! Miért nem Kell a Pasiknak a Sex?! Karira egy Vibrit Lécci!Társ a mindennapokra!"
Idézet egy msn aláírásból.
Mondom én,mindig a nők akarják. -
#340 én bejövök némelyiknek, csak nem bírom őket a stílusuk miatt, és akik nekem jönnek be azoknak mindig van pasijuk:D (ami nem tulzottan érdekel, már volt pár eset amikor dobta miattam a barátját^^) -
#339 Azért kegyetlen dolog ez a fiú-lány barátság,főleg ha egyik félről sugárzik a "csak legyünk barátok" szeretlek,Imádlak,meg minden!(barátilag). Míg ugye esetleg szeretnél többet..és hallod,vagy olvasod,hogy uhh..megismerkedtem valakivel csók satöbbi és jaj mi legyen? Tanács kellene,te meg,a szíved szorul,hogy nem te vagy az a valaki.:-( Mert te csak 1 barát vagy..ÚTÁlOM!!!!:-)Hogy örülnél egy ölelésnek,egy igazi puszinak,csóknak..áhhhh..és látod ahogy begyűjtik a termést amire te vigyáztál.. -
#338 rilex dzsászt dzsokin. -
#337 ez egy megállapitás volt az előttem felszólóhoz, semmi több... -
#336 Te azt honnan tudod mint kivulallo? :D
Na ne offoljunk.Baratkozzunk predator1982!!!4 -
Fbn Lx #335 attól még akarhatnának valamit -
#334 a szépség nem minden.... -
#333 bárcsak úgy lenne, olyan szép nő baráti barátnőim vannak, de egyik se akar semmit -
#332 -
#331 -
#330 És mindig a szemét nők azok -
#329 sajnos nem, az egyik fél mindig többet akar:S -
#328 Pl azzal is játszottam druidával, de az már régen volt. -
Jacky #327 WoW? -
#326 Van számítógépen is, de ez már nagyon OFF! -
ba32107 #325 Ja értem. Kaland játék varázslat / kockázat könyvekkel régen egy csomót játszottam, nagyon szerettem őket. De a dobókockát meg a többi hülyeséget mindig leszartam :D -
#324 Amiben csak lehet. Tehát RPG, egyéb játékok amiben van varázshasználó (Varázslő, Druida, Monk, pap, stb...), asztali szerepjátékok (bár ilyennel már régen játszottam), stb... -
ba32107 #323 Én nem is értem azt a mondatot -
Fbn Lx #322 na az utolsó mondatod tekintetében hasonlítunk egymásra -
#321 Sokan mondták már, hogy egy kerékkel kevesebb van nekem, mint másnak, lökött vagyok, stb..., de ezeket én soha se tagadtam és az ilyen kijelentések nekem bókok.
A nevem amúgy onnan származik, hogy amiben csak lehet varázshasználóval vagyok. -
Hydroceph #320 hát te tényleg valami magic boy vagy -
#319 Nem zárkózom el előle, de jól érzem magam nélküle is és ez a fontos. -
#318 well, a te dolgod. szerintem akkorsem kell ennyire elzárkózni előle :) -
#317 Szerintem alkohol nélkül is lehet lazítani, kikapcsolódni és kiengedni a gőzt.
Nem vagyok "antialkesz" amúgy csak elvagyok alkohol nélkül is ami nem jelenti azt, hogy ha valaki megkínál egy összejövetelen akkor azt elküldöm a fenébe.
Hydroceph: Nem akartam úgy beállítani. Elnézést, hogy rosszul fogalmaztam.
Nincs bajom azokkal se akik sokat isznak, de én nem teszem. -
Fbn Lx #316 azért az túlzás.
mi se járunk bulizni, de a sört szeressük =)