630
Szerintetek létezik?
-
#469 Az nincsen:D -
ba32107 #468 Link, valami? :D -
#467 Így van, bár Én egészen máshogyan csajozom, de Én más vagyok, én sokkal lazább vagyok=D
Hja, és általában tarolsz ezzel a móddal:D (már akinél, de a nagyjának bejön;-)) -
#457 köszi:) jelen pillanatban úgy tekintek rá mint egy lelki társ:)
csak jólenne már ebből a barát-dologból kicsit továbblépni. de nekem így is jó, ha ő így szeretné (csak ne szenvedjen) -
extramagascsaj #454 -
Hydroceph #453 fehérhollo.. és igen, sajnos cask szerinted -
msstz #452 létra elmélet működik, elnézve a hozzászólásokat. :P -
#450 Én nem hiszek a fiú-lány barátságban... Nekem több ilyen kapcsolatom is volt ami több évig is működött de aztán az egyik fél mindig többet kezdett érezni a másiknál... Ameddig volt barátnőm addig teljesen jól megvoltunk és tényleg egy igazi lelki társ volt, de mikor szakítottunk akkor megváltozott bennem valami és már nem csak sima barátként szerettem, viszont neki közben volt barátja és így sikerült elrontanom a több éves barátságot... -
ba32107 #437 -
ba32107 #432 Nálunk pont az van, hogy én ábrándultam ki belőle, de nagyon. -
#431 "A barátság azóta sem a régi."
pont ez az, ha rosszul sül el, később hiába gondolja azt az ember, hogy már a barátsággal is elégedett lenne (de legalábbis mindenképp jobb, mint a semmi), ha a lány többet nem bízik meg benne úgy mint rég -
extramagascsaj #430 nálam is volt már mindenféle kombináció :/
de ezek nem az igaziak sosem...mindig van vmi baj...
persze azért vannak kivételek...és lesznek barátokból párok gond nélkül :) -
ba32107 #426 Nálam nem :D -
extramagascsaj #422 nincs gyűrű az ujjamon
sztem amúgy ez nem a "jó" hozzáállás,hanem a normális -
Hydroceph #421 na ez a jó hozzáállás, van valakid? XD -
extramagascsaj #420 elég baj -
Hydroceph #419 o kb ez a lényeg -
Hydroceph #418 már elkezdtétek....elég sok egyed van amely már csak shoppingolni meg telefonalgatni szeret;) -
#417 azook csak addigk jóak még lenyeli,azt kész mehet is faszbe :C
-
#416 -
extramagascsaj #415 amíg lenyeli?! :D:D:D -
#414 Max arra a kis időre jön be:DD -
#413 na jó, azért mi fiúk nem csacsogunk ám annyit, mint Ti! egyszerűen ha valami említésre méltó, akkor azt elmeséljük, de nekünk sem jön be ám egy olyan csaj, aki azzal indít, hogy "én lenyelem"... -
extramagascsaj #412 fúdegáz
az egy dolog, h mi csajok is kibeszélünk egymásközt dolgokat...nade azért így nem.. :D -
#411 nálunk azt beszélték még szalagavató próbán hogy a hidegben milyen a pasijuk zacskója...
beszélték? visítva ordítozták röhögés közben... -
#410 aztakurvaélet:DDDD én is bátor vagyok na de ez -
#409 azigen a kis ribi... -
extramagascsaj #408
ez most komoly?
én sem vagyok egy szende szűz...de ettől sokkot kaptam! -
Fbn Lx #407 ez kérlek az udvarlás, ráadásul legnyíltabb formájában. nem kurválkodás, mert nem kér érte pénzt.
nálunk kiscsajok között akadnak elegen, akik nem azért csinálják mert pénzük van belőle, hanem mondjuk szeretnek szopni, stb. -
Fbn Lx #406 vagy mikor barátnőm mondja, hogy rendszeresen tesiórán futás közben beszéli meg két osztálytársnője, elmutogatva, hogy hogyan néztek ki a f*szok, amikkel múlthéten volt dolguk. az is erős :| -
#405 "...én amúgy lenyelem."
Ez mióta udvarlás?
Ez egy kurvának a szolgáltatásajánlása. -
ba32107 #404 Baz :D
Felénk ilyesmi volt:
"tegnap iszonyat jót kúrtam"
"ma megyek kúrni"
stb -
Fbn Lx #403 fú de sok lány nem igényli az udvarlást...
legalábbis mifelénk a lány is udvarol, méghozzá így, a semmiből, előzmény nélkül, hirtelen:
"...én amúgy lenyelem."
persze ezek a lányok cserébe nem hogy főzni nem tudnak, takarítani sem fognak senki után. -
extramagascsaj #402 ok
akkor ti meg udvaroljatok -
#401 Áh,ha már évezredek óta jóezígy,akkor maradjon -
extramagascsaj #400 TÉK
mi meg évezredek óta főzünk,mosunk,takarítunk...változtassunk ezen is netán -
#399 Évezredek óta csak kezdeményezük,ezen változtatni kell:D -
extramagascsaj #398 hát pedig tessék erőt venni magatokon...mert azért a lányok még mindig jobban szeretik,hogyha a pasi kezdeményez -
Hydroceph #397 fuh srácok..xD -
Fbn Lx #396 alapból nekem se hiszem lenne, de volt olyan szerencsém, hogy volt egy lány akinek már régóta bejöttem. És igazából ő közeledett felém. Eleinte szimplán szépnek tartottam, aztán szép lassan megszerettem.
Tudom, hogy a fiú az akinek hódítani kéne, de erre sose voltam képes :D