The Legend of the Seeker (TV)

← ElőzőOldal 16 / 16

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bulykin
de asszem mondják Kahlanra h õ egy boszorkány

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. ちび Kicsi

Jabar
Kahlan nem boszorkány hanem Inkvizítor (a sorozatban nem említik de Inkvizítor Anya, azaz a legmagasabb rangú Inkvizítor) ami nagy külömbség mivel lesz benne boszorkány is (pl Shota).
Ettõl függetlenül jól összefoglaltad és örülök a topiknak, egyik kedvenc könyv sorozatom.

"Jabar sa bu eeda murishani!"

Jabar
sztm elég jópofa lett bár nagyon átírták az eredeti történetet de remélem jó lesz a többi rész is.
sárkányt meg hol láttatok az 1. részben? :)
(bár Chase azt mondja sárkány de csak azért mert nem ismeri, az egy gár volt :) )

"Jabar sa bu eeda murishani!"

Jó sorozatnak ígérkezik, még csak az eslõ 10 perces trailert láttam de jónak tûnik, szeretem az ilyen fantasys középkoros varázsolgatós dolgokat :)

Bulykin
muti meg, hátha jobb:D

:D Pont most csinaltam enis egy bannert :D

REAL MADRID

Amugy ugyanott forgatják ahol a Xena t :DD Ismerõs szereplõk felbukkanhatnak majd. (volt is már)

REAL MADRID

Bulykin
3 rész volt eddig:D hozz pendrájvot vagy újraírhatót^^

3

REAL MADRID

hány rész van már? :D
meg holnap szóljál suliba, hogy kérjem el tõled :\
Jahh azt nem akartam irni mert az eleg gagyi volt valoban :D

REAL MADRID

Bulykin
jaja, azok durvák:D
viszont a sárkány az elsõ részben sztem el votl baszvaXD
ettõl eltekintve sztem tökéletes...

Bulykin
dehogyis:D ezerszer jobb, modernebb és látványosabb

Montanosz
kár hogy olyan érzést kellt a film mintha egy 10 négyzetkilométeres területen játszódna az egész

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

Nemigazan, ezis epizodikus de azert mas :) Am megnezed az elso duplareszt es eldontod.

Ami tetszik meg azok a belassitasok harc közben

REAL MADRID

Szabi84
Hm ez érdekesnek tûnik fanatasy témában úgy is hiány van, pedig én nagyon csípem! Ugye ez nem ilyen Xena-s kaki?:d

Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Bulykin
nem olyan vészes sztem^^

Bulykin

Vááá uccsó mondtaban bespoilereztel am :DDD

REAL MADRID

Bulykin
A történet röviden, tömören:

Egy fantasy alapú világot tessenek elképzelni varázslókkal, mágikus határokkal, és igen, sárkányok is vannak. A határokból itt kettõ van, az egyik maga az alvilág felhozva a földre, a másik csak simán mágikus. Nyugatföldön kezdõdik a történet, ahol egy Richard nevû erdei vezetõ találkozik egy Kathlan nevû lánnyal, aki a határ(az alvilágos határ) túloldaláról jött, és az Elsõ Varázslót keresi, hogy az kijelölje a Keresõt, aki majd jól rendetrak középföldén, mert ott most épp áll a bál. Egyhamar kiderül, hogy Richard öreg, flúgos "barátja" az említett varázsló, a hölgyemény meg egy boszorkány, az említett keresõ meg Richard lesz, aki így meg is kapja a ranghoz járó Igazság kardja nevû varázserejû fegyvert, és elindul a díszes társaság rendet csinálni... Ez csak vázlatosan a sztori legeleje, kicsit talán eröltetett, de higgyétek el, jó! A késõbbiekben lesz tömény feketemágia, sárkánylovaglás, tûzlabdák, szadista nagymellû csajok feszülõs vörös bõrruhában, boszorkányok, rengeteg brutalitás(a könyvben az egyik rosszfiú a saját golyóit ette meg), harmincmillió fõs hadsereg, és egy olyan szerelmi szál, amitõl lehet sírni rendesen!

Könyveket még nem olvastam, viszont a sorozat nagyon tetszik. Aki szereti a fantasyt annak kötelezõ :P

REAL MADRID

Bulykin
Jó tudni: a Legend of The Seeker címû sorozat Terry Goodkind Sword of Truth címû könyvsorozata alapján készült, melynek az elsõ része a Wizard’s First Rule, mely itthon Az elsõ szabály címmel jelent meg.

A sorozat pedig nem egy tévécsatornán fut, hanem az amerikai tévés rendszer legkisebb egységein, a helyi kábeltévéken, de ezekkel majdnem az egész országot lefedik, s éppen ezért nem annyira nézettségfüggõ produkcióról van szó.

← ElőzőOldal 16 / 16