772
Társoldalak:
The Big Bang Theory, Sanctuary - A menedék, Flashpoint, Fear Itself, Breaking Bad,
Sorozatkvíz --> ahol a játék kezdõdik...
A fordítók oldala -->Deino Feat. Darkspell
Ha gondod van kérdezz bátran, DE ha felirat kell azt a fordítóktól kérdezd, olvasd a blogjukat!!!
-
Desmond Wallace #172 Április 25.
további menetrend -
#171 imdb -
Daverip #170 Nem tudja valaki hogy mikor lesz a következő rész? Már hiányom van -
Monoton #169 Az 1x16 nekem tetszett, kicsit elvontabb volt az eddigi részektől de különösebb problémám nem volt vele. -
#168 jó ez -
#167 mert nem találtam olyan képet
van olyan, de azok sztem nem oylan tetszetősek:S -
#166 fasza lett, de én még mindig nem értem miért nem lehet a három igazán főszereplő rajta :D(Chase helyett Zedd) -
#165 zsír nagyon :) -
Monoton #164 jol nez ki, kicsit nagynak erzem de jo lesz :D -
#163 új banner kész, már szóltam a modiknak hogy cseréljenek, türelem -
scyry #162 Tudom, hogy hol kell megnézni, csak türelmetlen vagyok egy kicsit. nézzétek el nekem. -
#161 az lesz:) majd "alkotok" vmit:D -
Monoton #160 Sztem csinalj vmit banerral mert megkerdezi meg vagy 3x azutan hogy te is, és én is elmagyaráztuk már hol tudja megnézni. -
#159 KATT!!!
nemtudni, olvassgass -
scyry #158 A felirat mikorra várható? -
#157 be lesz fejezve, csak nem a mester által. de ez itt off. -
#156 remek :)
akkor asszem nekem is agyvérzésem lesz
nagyon szerettem azt a sorzatot, kár, hogy nem lett befejezve :( -
#155 jah -
#154 lesznek Idő Kereke filmek? -
#153 én nem olvastam a könyvet, és így bizony semmi problémám nem volt a résszel.
úgy érzem nekem majd az Idő Kereke filmeknél lesz ilyen agyvérzésem. -
#152 na bumm
volt egy ilyen sejtésem hogy a 15.rés után ez fos(abb) rész jön...de erre nem számítottam(igaz még nem láttam:S) -
#151 holy shit!! best episode eddig, amikor Rahl és Seeker nyomták, az durva volt, csak rövid...
Kahlannak meg a Vérdüh cucca az nagyon ütött, végre egy kicsit durvább akció, méééég ilyet!! -
Desmond Wallace #150 Az elején még fanyalogtam, de gyre jobban bejön a sorozat, tehát a válaszom: igen, így is élvezhető. De ajánlom a könyveket is, mert az sokkal mélyebb szórakozás.
Az aktuális részről kifejtettem kicsit bővebben is a véleményemet:
http://desmondwallace.freeblog.hu/archives/2009/03/17/Legend_of_the_Seeker_115/
-
Monoton #149 Nagyon nagyon jó rész volt -
#148 -
#147 én ugyan olvatam a könyvet, de elég régen ahhoz, hogy ez már ne zavarjon... pontosabban az nem zavar, hogy tudom minek kéne következnie, az viszont már néha igen, hogy mégsem az következik, mert a film gyakran eltér a könyvtől, és az események időbeli sorrendjét sem követi a film.
mondjuk ha párhozamosan olvasnám a könyvet a filmmel, akkor szerintem az kicsit lehet rontana a film élvezhetőségén.
a könyv nagyon jó, akinek bejön a film, annak alap, hogy a könyvet is olvania kell előbb utóbb :) -
scyry #146 A 15. már megvan és egy kicsit belenéztem. A 16.-nak pedig láttam az előzetesét. -
Monoton #145 Egyébként honnan tudod, hogy jobb lesz a 16. ha még a 15. se láttad? -
Monoton #144 Fejezd be a kérdezősködést és értelmezd a #137 #138 hsz-t. -
scyry #143 Nem vagyok türelmetlen, de érdekelne, hogy mikorra lesz a 15. részhez felirat? Egyhuzamban megnéztem az összes részt és most nagyon hiányzik a folytatás. -
#142 egy kérdés azokhoz akik olvasták a könyvet is: élvezhető a sorozat úgy is, hogy tudjátok mi fog történni? tervezem hogy megveszem a könyvet, csak félek hogy akkor meg a sorozat nem tetszene annyira :D -
Desmond Wallace #141 Penge kis rész volt. Darken Rahl igazán odatette magát. Kemény volt. -
#140 :O ez a rész kegyetlenül odavágott :DDDD
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!attól a jelenettől amikortól Rahl belépett oda abba a pincébe onnantól kezdve a rész végéig kiszáradt a szám a leesett álltól :O -
scyry #139 Most néztem meg a 16. előzetesét. Szerintem jobb lesz, mint a 15. -
#138 olvasd a fordítók blogját, banner alatt megtalálod... -
Monoton #137 OST-t még nem adtak ki, a felirat állapotát a bannerben lévő linken tudod nyomon követni. -
scyry #136 Mikorra várható a felirat a 15. részhez?
Még mindig keresem a sorozat zenéjét. -
Cat 02 #135 "Endless loop-ba ragadtam: WOOT, WOOT, WOOT, WOOT, WOOT, WOOT, WOOT, WOOT!!"
hehe -
Monoton #134 -
#133 15.rész elég várós, Deino-ék annyira bepörögtek a rész után hogy az angol feliratra se bírnak várni, már fordítják is^-^ big thy nekik:)