772

Társoldalak:
The Big Bang Theory, Sanctuary - A menedék, Flashpoint, Fear Itself, Breaking Bad,

Sorozatkvíz --> ahol a játék kezdõdik...

A fordítók oldala -->Deino Feat. Darkspell

Ha gondod van kérdezz bátran, DE ha felirat kell azt a fordítóktól kérdezd, olvasd a blogjukat!!!

• Desmond Wallace
    Április 25.
    további menetrend
  • Bulykin
    imdb
  • Daverip
    Nem tudja valaki hogy mikor lesz a következő rész? Már hiányom van
  • Monoton
    Az 1x16 nekem tetszett, kicsit elvontabb volt az eddigi részektől de különösebb problémám nem volt vele.
  • Landren
    jó ez
  • Bulykin
    mert nem találtam olyan képet
    van olyan, de azok sztem nem oylan tetszetősek:S
  • Kicsikiraly
    fasza lett, de én még mindig nem értem miért nem lehet a három igazán főszereplő rajta :D(Chase helyett Zedd)
  • Gubberx
    zsír nagyon :)
  • Monoton
    jol nez ki, kicsit nagynak erzem de jo lesz :D
  • Bulykin
    új banner kész, már szóltam a modiknak hogy cseréljenek, türelem
  • scyry
    Tudom, hogy hol kell megnézni, csak türelmetlen vagyok egy kicsit. nézzétek el nekem.
  • Bulykin
    az lesz:) majd "alkotok" vmit:D
  • Monoton
    Sztem csinalj vmit banerral mert megkerdezi meg vagy 3x azutan hogy te is, és én is elmagyaráztuk már hol tudja megnézni.
  • Bulykin
    KATT!!!

nemtudni, olvassgass
  • scyry
    A felirat mikorra várható?
  • QuippeR
    be lesz fejezve, csak nem a mester által. de ez itt off.
  • Landren
    remek :)

akkor asszem nekem is agyvérzésem lesz
    nagyon szerettem azt a sorzatot, kár, hogy nem lett befejezve :(
  • QuippeR
    jah
  • Landren
    lesznek Idő Kereke filmek?
  • QuippeR
    én nem olvastam a könyvet, és így bizony semmi problémám nem volt a résszel.

úgy érzem nekem majd az Idő Kereke filmeknél lesz ilyen agyvérzésem.
  • Bulykin
    na bumm

volt egy ilyen sejtésem hogy a 15.rés után ez fos(abb) rész jön...de erre nem számítottam(igaz még nem láttam:S)
  • Bulykin
    holy shit!! best episode eddig, amikor Rahl és Seeker nyomták, az durva volt, csak rövid...
    Kahlannak meg a Vérdüh cucca az nagyon ütött, végre egy kicsit durvább akció, méééég ilyet!!
  • Desmond Wallace
    Az elején még fanyalogtam, de gyre jobban bejön a sorozat, tehát a válaszom: igen, így is élvezhető. De ajánlom a könyveket is, mert az sokkal mélyebb szórakozás.
    Az aktuális részről kifejtettem kicsit bővebben is a véleményemet:
    http://desmondwallace.freeblog.hu/archives/2009/03/17/Legend_of_the_Seeker_115/
  • Monoton
    Nagyon nagyon jó rész volt
  • Bulykin
  • Landren
    én ugyan olvatam a könyvet, de elég régen ahhoz, hogy ez már ne zavarjon... pontosabban az nem zavar, hogy tudom minek kéne következnie, az viszont már néha igen, hogy mégsem az következik, mert a film gyakran eltér a könyvtől, és az események időbeli sorrendjét sem követi a film.

mondjuk ha párhozamosan olvasnám a könyvet a filmmel, akkor szerintem az kicsit lehet rontana a film élvezhetőségén.

a könyv nagyon jó, akinek bejön a film, annak alap, hogy a könyvet is olvania kell előbb utóbb :)
  • scyry
    A 15. már megvan és egy kicsit belenéztem. A 16.-nak pedig láttam az előzetesét.
  • Monoton
    Egyébként honnan tudod, hogy jobb lesz a 16. ha még a 15. se láttad?
  • Monoton
    Fejezd be a kérdezősködést és értelmezd a #137 #138 hsz-t.
  • scyry
    Nem vagyok türelmetlen, de érdekelne, hogy mikorra lesz a 15. részhez felirat? Egyhuzamban megnéztem az összes részt és most nagyon hiányzik a folytatás.
  • Kicsikiraly
    egy kérdés azokhoz akik olvasták a könyvet is: élvezhető a sorozat úgy is, hogy tudjátok mi fog történni? tervezem hogy megveszem a könyvet, csak félek hogy akkor meg a sorozat nem tetszene annyira :D
  • Desmond Wallace
    Penge kis rész volt. Darken Rahl igazán odatette magát. Kemény volt.
  • Kicsikiraly
    :O ez a rész kegyetlenül odavágott :DDDD
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    attól a jelenettől amikortól Rahl belépett oda abba a pincébe onnantól kezdve a rész végéig kiszáradt a szám a leesett álltól :O
  • scyry
    Most néztem meg a 16. előzetesét. Szerintem jobb lesz, mint a 15.
  • Bulykin
    olvasd a fordítók blogját, banner alatt megtalálod...
  • Monoton
    OST-t még nem adtak ki, a felirat állapotát a bannerben lévő linken tudod nyomon követni.
  • scyry
    Mikorra várható a felirat a 15. részhez?
    Még mindig keresem a sorozat zenéjét.
  • Cat 02 #135
    "Endless loop-ba ragadtam: WOOT, WOOT, WOOT, WOOT, WOOT, WOOT, WOOT, WOOT!!"

hehe
  • Monoton
  • Bulykin
    15.rész elég várós, Deino-ék annyira bepörögtek a rész után hogy az angol feliratra se bírnak várni, már fordítják is^-^ big thy nekik:)