88
  • Grifidos
    Csippantom amikor az első 5-6 ember hozzászólásából kiderül, hogy: El sem olvasta a cikket(elolvasta csak diszleksziás és fogalma sincs mit olvasott), csak a címre reagál.
    Itt liszenc-díjjakról és szabadalom sértésről van szó,amiért teljesen jogos a per, ha be is bizonyosodik akkor biza könnyen lehet, hogy az nv lehúzhatja a rólót és kampec neki. Ez már nem apró-pénzről szól.

Aki a ps3-at emlegette itt. Annak javallom ezt. Az intel is fizet szépen ahogy kell.
    Ezek az apróságok képezik a cég liszensz tulajdonát.
  • nirriti
    Még ha be is tiltanák az Nvidia cuccokat Ámerikában (bár kétlem)akkor sem az lenne, hogy aki NV cuccot akarna venni az nem venne semmit, azt vennék helyette ami van, az államnak nem volna ez akkora veszteség (adót az ati cucc után is fizetnek ugyanúgy)sztem kukacS3K-nak ezért nincsen igaza.
    A legelszántabb yenkik meg postán rendelnék kínából a cuccot ami tényleg adóveszteség volna, de a többség az úgyis azt veszi amit kap.
    Bár van 1 furcsa összefonódás az átlagemberek fejében a minőségi grafikuskártya és az NV közt aminek nem látom túl sok alapját, nade nem olvas mindenki informatikai oldalakat.
  • Déta
    Azért hadd tegyem hozzá, hogy anno a 3DFX bukása korántsem az nVidia érdeme... És a mai 16x AA videókarik sem adják a 3DFX hatását. Tudom, mert Voodoo-m volt és azóta sem láttam olyan szép képet, mint amit az adott...

U.i: Csak Nekem tűnt fel, hogy az Intel-t nem perelik?
  • kobra223
    szerintem csak a monopol helyzet kialakítására megy a játék hogy csak a rambus cucokat vegyenek az emberek ha még mondjuk az amd-t, intelt is be perelné
  • GG
    Amerika amellett, hogy a hülyék ország a sok peres ügyről is híres. Ha nyer akkor eljön végre egy más arhitechura kora :P
  • zola2000
    Nem valószínű, hogy megtudná, mivel a rambus is egy gigacég, aminek jól mennek a termékei, csak annyi van, hogy az egyik nagy multi pénz akar kicsikarni egy másik nagy multitól. Ilyen alapon betiltják a playstation3mat is, mert abban az RSX is Nvidia termék.
  • syn7h37ic
    Pff... Fejjünk meg egy jól menő céget, ha már a saját termékünk szart sem ért el.
    Az NV megeszi reggelire a Rambus-t. Kb. úgy, mint anno a 3DFX-et.
  • kukacS3K
    szerintem legyen tilos ipodot árulni amerikában végülis miért ne
    ez szánalmas már nem azért de hogy akarja betiltatni a Giga-Byte, Hewlett-Packard és MSI dolgokat, eleve annyi veszteség lenne már magának az országnak is hogy nincs értelme