Nagyot eshet a Blu-ray ára
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A pen drive-ot nem kéne sztem idekeverni, mert abból van mindenkinek egy, amit azért nem szívesen ad kölcsön (én legalábbis nem), míg ha ad vki egy lemezt, akkor szívesen odaadom neki a "családi fényképgyûjteményem" :)
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC
Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC
Just avoid to falling into the hands of terrorists.
"Timeo Danaos et dona ferentes."
\"The voices are back... Excellent.\"
Artijus meg fekáliázzon sünt. Sokat, aprót.
Mac Pro.
Teljes ár: 216ft
Áfa: 36ft
Artisjus: 110ft
Lemez+tok+szállítás+
+kiskereskedelmihaszon+
+nagykereskedelmihaszon+
+rezsi+logisztika+kitudjami: 70ft
Hát nem éppen... Azokban még volt anyag, a többség ma is mûködik (csak már nem ismerik fel az újabb lemezeket, pedig 4x-esen teljesen jó lenne írni), a maiak meg mûanyag kacatok, jó, ha kihúzzák 1 évig...
"csak mar tobbet tud;)"
Aha, pl. 22x-esen írni, ami teljesen értelmetlen...
Az öldöklõ árversenynek vannak azért hátulütõi is, pl. mindenféle kompromisszumok!
LZ forever
4,7 GB
110 Ft/db
9,4 GB-ig
250 Ft/db
15 GB-ig
300 Ft/db
25 GB-ig
400 Ft/db
50 GB-ig
500 Ft/db
100 GB-ig
700 Ft/db
200 GB-ig
800 Ft/db
200 GB felett
850 Ft/db
Igaz, hogy már most olyan árban vannak, mint amilyenben annak idelyén a DVD-írómat vettem (és nem hiába volt 60k 7 évvel ezelõtti forintban, azóta is hiátlanul üzemel, pedig egy hagymászsáknyi lemez járt már benne), de most szeretném megvárni, hogy az 50Gb-os korongot is fogadó írók is 30k körüli szintre essenek, fõképp azért hogy addigra a lemezek is emberi árban legyenek. (vagyis hogy ha 6x annyi adat fé rá, akkor legfeljebb 6x annyiba kerüljön a korong, ma még nem nagyon látok ilyen 25-ös kiszerelésû bleuray hengereket)
https://twitter.com/foodlfg
Artisjus jogdíjak
Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált. mikloss... Hagyomány és minõség 1989 óta.
amúgy egy lg iró cca 40+fa.
Tuti, hogy ezt is piacon fogom venni, de csak max 2010 vége felé. Kb akkor lesz nekem jó árban..
(ha már az állam és a jogvédõk köcsögösködnek, akkor én is)
https://twitter.com/foodlfg
De nem eshet elég nagyot, hogy végül én is vegyek ilyet <#szomoru1>#szomoru1>
TomcatIVD TYAN board,2xP1 Tillamook 166MMX,48MB RAM,Matrox G550 32MB VGA, 4.3 IBM SCSI HDD,Hitachi SCSI DVDRW,SB16+Gravis Ultrasound,Realtek8019 LAN, Adaptec PCI2SCSI2 card,XP Pirate,bootup: 33s