86
-
fogtalak #86 Dzsáó szerintem nem a szimpla ünnepi árcsökkenésről beszél riot hanem a válságról. Abban pedig igaza van,hogy emiatt a műszaki cikkek ára lezuhan.Egy csomó embert elbocsátanak és gondoljatok bele mennyi műszaki cikk fog felhalmozódni és pont emiatt adják el olcsóbban,hogy ők is meg tudjanak élni. De szerintem még így is lesz rajta hasznuk...csak nem olyan orbitálisan nagy. -
#85 Hát valószínüleg most hogy karácsony előtt csökkentették az árakat, azért van egy vásárlói réteg ami most elég rendesen rá fog kattanni. Karácsony után meg nem hiszem hogy jelentősen csökkenne -
#84 Hát az biztos, hogy karácsony után nem fog drágulni:) Viszont sokkal olcsóbb sem lesz, max hónapok múlva, szóval szerintem aki szeretné, inkább vegye meg most, legalább HD-ban nézheti karácsonykor a Richie Richet, már ha megjelent:D -
DzsungelDzsáó #83 a válságnak köszönhetően a kaja fog drágulni és minden más olcsóbb lesz.
Belevéve a műszaki ketyeréket is.Szóval szvsz a blu-ray csak olcsóbb lesz.
De ha valaki most akar venni nem akarom lebeszélni róla.
De ha kicsit tud még várni olcsóbban beszerzi majd ;) -
celiss #82 Pont, hogy nem drágulni fog, a kereslet növekedésével párhuzamosan esni fog az ára. Ez majdnem minden termékkel így van. -
penbutter #81 persze, mindenképp LG-t szeretnék én is, ebben a márkában még nem kellett csalódnom, majd ha megjön a borsos fizetésem, lehet veszek egyet -
#80 Ember! Csak most fognak drágulni az árak! Ha nem most veszed meg a cuccokat, nagy lehetőségtől esel el.. Rámegy a gatyád is, mert 200%-os drágulások várhatóak.. Blu-Ray technológia ide vagy oda, érdemes most beruházni egyre.. És ha ajánlhatok, LG-t vegyél, mindenhol ezt ajánlják, igaz, nekem nincsen, és még egy ideig nem is lesz, de ez másnak köszönhető.. -
penbutter #79 Szerintem mindenképp érdemes lesz várni a vásárlással 2009ig, jelentős árcsökkenés várható véleményem szerint. -
tohotomke #78 Egész egyszerűen LG-n kívül nem is igazán látok mást a magyar üzletek kínálatában, amit én személy szerint nem is bánok annyira, többnyire pozitív tapasztalataim vannak a termékeikkel. Persze a konkurencia az árakra lehet, hogy jó hatással lenne, de már ez is az elfogadható ár közelében van.
OFF: Anno én a belső 4x-es sony cd-írómat vettem 45000 jó magyar forintért, ami a később megjelenő "high speed" lemezeket nem is kezelte:) -
csaszi21 #77 biztos jelent valamit,hogy a kishölgy a képen LG cuccot fog.
lehet tud valamit amit mi nem!!!:) -
sexpeare #76 Hát a jó minőségnek kell a tárhely és tádááám jött a bluray:)
Jól időzített meg kell hagyni.A DVD-re idegesít,hogy nem lehet sok mindent kiírni...sajnálom de kinőttem a 4GB :S -
ribot #75 Tehát a mostani 50.000 körüli ár már elfogadhatónak mondható ha figyelembe veszed, hogy kapsz egy eszközt, ami a mai legjobb minőségben játszik le videot és audiót is és messze túlszárnyalja a DVD-t! -
ribot #74 Emlékszem mikor megvettem az első (Mercury!!!) Dual Layer DVD írómat 24.000 jó magyar forintér. Ha bele gondoltok, h az mit nyújtott és ez mit nyújt én azt mondom megéri a Blu-Ray! Másrészt ennek az ára 1000 dollárról indult. -
koppi85 #73 Őszintén szólva eddig nem próbáltam meg írni,csak pár látványosabb filmet (300 stb) néztem meg rajta,eddig mondjuk azt hittem ,hogy írni is képes...
Karácsonyra szeretnék egy Hd tv-t hozzá,és akkor a minősége is igazán extra lesz utána elkezdek gyűjteni egy 7.1re... -
yaman #72 De úgyanúgy kezeli, leszámítva hogy nem tud írni rá...de gondolom erre már rájöttél:D -
koppi85 #71 A ps3 nem kezeli ugyanúgy a blu-rayt? -
jaggell #70 Hát igen. A BR tényleg a jövő, de még nem minden igényünk tart ott.
Persze nagyon hamar eljöhet az az idő, az előrelátóbbak felkészülnek:) -
fantomas11 #69 Én azért örülnék, ha lenne egy íróm, elég sok adatot kéne archiválnom és bizony a dvd már néha kevés.
-
buger87 #68 Jaja, bluray-filmekre meg adattárolásra (avi filmek archiválására) lehet használni egyelőre. Arra viszont nagyon jól. -
#67 Játék???? A 25 GB-os játékok nem mostanában fognak megjelenni. :) Talán majd a GTA X :) -
budaijenci #66 sajna a blu-rayre kiadott játékok még nagyon messze vannak:( -
penbutter #65 Hát ez itt a 22-es csapdája... nem adnak ki annyi filmet blu-rayre, mert félnek hogy nem válik szabvánnyá. A vevők így meg nem veszik meg a lejátszót, mert alig találni hozzá filmet.
Lassan azért rájönnek a gyártók, hogy ezen egyedül ők változtathatnak, ha bővítik a kínálatot és lejjebb viszik az árakat. Máshogy ugyanis nemigen lehetne további vevőket találni. -
#64 Tegyük fel, leviszik az árát 40-45000 Ft-ra. Ki az aki ilyet vesz, amikor még a filmeknek csak a 10%-a jelenik meg BluRay-en? -
penbutter #63 Úgyis kénytelenek lesznek levinni a lejátszóárakat, mert egyszerűen nem lesz rá vevő ilyen szinten. Kezd végre normálisabb szintre lemenni.
Válság van, nyögjük a hiteleket, eleve nem tudnak annyit rászánni az emberek. Annál is inkább, mert nem lehet blu-ray filmeket eladni, ha nincs mivel lejátszania a kedves vevőnek. -
#62 Én nem adnék ki 50ezret egy íróért, 2ezret egy lemezért. 1,5-2 év múlva lemegy 10 ropira meg 100 Ft lesz egy lemez, talán majd akkor elgondolkodok a vásárláson. Addig bőven elég lesz a DL DVD meg a 8 GB pendrive -
dez #61 Természetesen védettek (mint ahogy a DVD-s filmek is, csak azt már régebben feltörték), csak már van az elsőhöz is "okosság" (lehet, nem törés, de valami kerülőút). -
dez #60 És szerinted azok a ripek honnan származnak, a lemezgyárból lopták ki az adatot? :P -
bomo11 #59 Egyetértek, hazudnék ha azt mondanám én nem szoktam letölteni...de ez valamilyen szinten lopás... -
Accera #58 A poén az egészben, most végiggondoltam, blu-ray filmek nem lennének másolásvédettek a LG-nek is jobban menne. Többen vennék.
Amint megjelenik hozzá az okosság fellendül a gazdaság, és ezt szerintem ők is tudják, és a saját fejlesztőik készítik el. :D
Jól tudom hogy másolásvédettek nem? Kicsit elbizonytalanodtam.. -
Accera #57 Ez még egy SCIFI-ben is durva lenne, nem hogy a valóságban :S :D:D:D -
faubul #56 Rossz az aki, rosszra gondol :P.. Egytől egyig, az összes filmem vásárolt.. Nem azért mert szórhatom a pénzem, hanem azért, mert semmit nem adnak ingyen! Ha letöltöm, olyan, mintha loptam volna..
Torrenten nagy ritkán egy két zeneszámot letöltök, előfordul, hogy filmet is, DE később majdnem mindet megveszem.. Vagy ha nem tetszik meghallgatás után egyből törlöm.. -
Accera #55 Mondjuk ez igaz:) De faubul "vásárolt filmeket" akart átmenteni... -
dez #54 Nyugi, a torrent oldalak tele vannak Blu-ray ripekkel. -
bomo11 #53 Értem:) Akkor írj, hogy megérte-e miután letesztelted... -
Izgága1 #52 Mostanában elég sok reklám épül iylen témára. Valamelyik reklám ügynökségnek aki ezeket csinálja nagyon mehet mostanában. -
faubul #51 Sajnos robotot nem adnak .. Az külön opció!
De ha már itt tartunk, azért robot, mert az író is ilyen sokoldalú.. -
bomo11 #50 Az mit jelent, hogy drága volt? A videó bejött!! Ilyen robotot is adnak hozzá??:) -
faubul #49 Accera: Mindjárt rohamot kapok.. Olvastam egy két helyen, hogy DVD-ről és Blu-Ray-ről egy másolatot készíthet az ember.. Ma este akkor megnézem..
bomo11: Hát dárga volt, de nagyon szép, tetszik a világító kék csík.. Már ezért megérte megvennem! Plusz állítólag gyors, de este tesztelek úgyis.. Megírom! -
Izgága1 #48 Egyetértek azzal, hogy teljesen más mindegyik. De azzal nem hoyg veszel x vinyót és akkor így cserélgeted meg úgy cserélgeted. :) Kéremszépen a terrás vinyók korát éljük. Mennyi az az annyi amennyit már cserélgetni kell?? :P -
Accera #47 Hali!
Én úgy tudom blu-ray filmeket nem lehet másolni, mert másolásvédettek, és "még" nincs rá okosság.