Bombasiker a Fallout 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

és még a timeshiftet emlegeti hát lol

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

"az FPS nézet az, ami az utóbbi 10 évben semmit sem változott. Idejétmúlt eszköz."

ezen nagyon jot mosolyogtam 😄
en 25 eve hasznalok FPS nezetet a mindennapjaimban, es eleg hasznosnak, realisztikusnak tartom 😄
hiftu
Én szerettem az Obliviont. És a FallOut 1-2-öt is. Ezért jó játékra számítottam.
Sajnos nekem nem jött be. Olyan evidens hibák vannak még a motorban is, amit már az Oblivionban kiszúrtak. (Felveszek 1 tárgyat az asztalról és a többi megemelkedik és a levegõben marad.) A páncélok fajtáit egybemosták, nincs különféle sebzés. Az Oblivionhoz képest visszalépés a felhasználói felületben.
(Miért nem lehet átállítani a tárgyfelvételkor a kilépés(e) és az összes tárgy felvételének(a) gombját?)
Külsõ nézetes üzemmód egy vicc, oldalra kirakja a karit, a célkereszt meg középen. He??
Action Pontok érdekesen lettek megcsinálva (miért nem látom, hogy melyik fegyó mennyit használna el?), szintúgy a VATS.

Mindez szigorúan magánvélemény...
Még jó, hogy kipróbáltam megvétel elött. Már ugrott is a vinyómról.

Sajnos azt kell, hogy mondjam, hogy egy rakás sz.r a Fallout 3 néven kijött, valójában Budget kategóriás, unalmas, sablonos, FPS-nézetû híg limonádé.

Két órányi játék után nem bírtam tovább és kikapcsoltam.

Eleve már rombol, hogy FPS nézet. Nem is tudom miért erõltetik, az FPS nézet az, ami az utóbbi 10 évben semmit sem változott. Idejétmúlt eszköz.

Ennek ellenére még ebben a mûfajban is lehet jót alkotni pl. Timeshift, de ott sem mondjuk a nézet fûszerezi meg a játékot.

Másodsorban unalmas. Egyszerûen az, hogy két órányi játékidõ után gyakorlatilag csak mászkál az ember és csupán hosszú, elnyújtott diskurációkat szenved végig az olyan mértékben megöli a hangulatot, hogy az csak na.

Ennél sokalla, de sokkal jobb játékot lehetett volna készíteni, de úgy tûnik, ezeknek a tehetségtelen ám übergazdag majmoknak csak ennyire futotta.

Semmit nem kellett volna csinálniuk, csak új grafikai elemekbe öltöztetni egy már kiforrott, kiépített világot.

De megint fel akarták találni a spanyol viaszt és megint nem sikerült.

Sajnálom.
* inkarnáció

Ökörség, hogy nem lehet szerkeszteni.

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

Nincs ilyen, hogy "Oblivion 2", soha nem is lesz. Ennyi erõvel az Oblivion is Morrowind 2 lehetett volna... A sorozat neve The Elder Scrolls, és ebbõl jön majd az 5. inkarncáió, vélhetõleg 2010-ben.

Várjuk szeretettel, mert ezt a Fallout 3-at bizony piszkosul eltalálták.

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

Narxis
Nem mindegy, nem fogy olyan jól.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Szerintem meg tökmindegy, mert ha "számos üzlet kénytelen volt meghosszabbított nyitvatartással mûködni, hogy ki tudja szolgálni az összes érdeklõdõt" akkor baromira fogy az a 4,7 millió, tehát feltehetõen még rá is rendelnek. 😊

a_n_d_r_e_w
Gyurinak van igaza...
4.7 millió boltokba leszállított példány messze nem egyenlõ 4.7 millió eladott példánnyal. Ugyanakkor így is szép szám.

One Vision. One Purpose.

Sance, miért ne lehetne 4,7 millió elõrendelés. Vagyunk egy páran a világon, akik játszanka, jóval többen, mint 5 millió.

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

Hm,pont ez az. Hibás a cikk,erre próbáltam volna felhívni a figyelmet.😉

4,7 millió elõrendelés? Azért õrültségeket ne gondoljunk.
amelyeket nyilván az elõrendelések alapján rendelnek meg.

a lemezeladásoknál is így számolják az eladott mennyiséget.
Nincs igazad, olvasd el még egyszer:

"A mai napig világszinten 4,7 millió darab Fallout 3 talált gazdára a három géptípuson (PC, PS3, X360) összesen."

Talált gazdára = megvette.

csak nekem esett le, h a fallout 3 BOMBAsiker lett? 😊

ASUS M2N4-SLI/RADEON HD2900XT GDDR3 512 MB/AMD ATHLON X2 4800+/2X1 GB DDR2 RAM 800 MHZ

adios
Elvileg elkezdték csinálni az Oblivion 2-t.

4,7 millió a LESZÁLLÍTOTT játékok száma,nem az eladottaké! Nagyon nem ugyan az.😉

Teppik Amon
válaszolok magamnak, megleltem itt az SG-n, nov1 a cikk dátuma. Dejó dejó 😄

Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok

Teppik Amon
"Így a múltkoriban "bejelentett" újabb Elder Scrolls játék befejezése után "
errõl meséljetek mert semmit nem hallottam róla! Bethesda oldalán sincs említve :o
Érdekelne

Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok

ffxi
Mert megérdemli.

Fákjúal!