Teljes mozifilmek a YouTube oldalán

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

valszeg nem gyökkettõszörgyökkettõ lesz a felbontása a filmeknek de inkább a jó oldalát kell nézni a dolognak, pl ha lesznek majd sorozatok is akkor olyan mintha egy amerikai TV adót néznék persze ez sokakat nem hat meg de én azért örülnék ha nem kéne letöltenem a sok sorozatot csak streamelni, akár még a reklámokat is bevállalom
nem, de illik tudni vezetni.

vajon kiki nem mond hülyeséget, nekem is az egyik haverom a 21"-os 16:9-es képarányú monitorját 1024*768-ban használja. hát mondhatom, hogy kurva rondán néz ki. nem is zavaró számára, hogy a fényképeken az emberek úgy néznek ki, mint a hörcsögök, nagy pufi fejjel.

Molnibalage
Sávszélességet meg honnan lopják hozzá? Nekem már az is megfeküdte a gyomromat, hogy most a youtube adatforgalma nagyobb mint az egész net forgalma volt 6 éve...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Ja,ha meg méregdrága luxuskocsija van, akkor illik tisztában lennie a kocsi tulajdonságaival..mi a fszról beszélsz? Ha valakinek nagy kijelzõjû laptopja van,akkor mindjárt félprofi videosnak kell lennie? Nyilván igazodni kell az általatok felállított szabványhoz,véletlenül sem szabad úgy használni ahogy -esetleg-az adott személynek kényelmes vagy tetszik...
passatgt
amelyik videónál mûködik, ott alatta van egy High Quality link

Alapesetben valóban nem számít, de ha valaki a kijelzõ képátlóját a puhapöcs kompenzálására használja, akkor azért talán nem árt tisztában lennie az adott fogalmakkal.

"nem fér bele abba a maki fejükbe hogy mi az pixel meg képarány"

Pedig aztán Atyauristen, aki még ezt se tudja, nem is ember, hiszen ennél fontosabb dolog a világon nincs <#lama>...

Nightwish006
Kezdesz picit unalmas lenni

Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu

Tetsuo
gondolom nem a jelenlegi formaban akarjak nyomni a mozifilmeket. LOL az durva lenne en a 2-3perces poenos videokat is alig birom vegignezni.
szvsz DVD felbontasa lesz a videoknak..

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

Molnibalage
Mozifilmet youtube-on? Csak akkor nézek rajta bármit is, ha más lehetõség nincs. A high felbontása is ratyi. Nem vagyok HD hívõ, de azért 640x480 felbontása legyen már ez mozifilmnek..

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

&fmt=18

ezer éve használom, de egy csomó videónál nem jobb se a hang se a kép. Gondolom azok alapból gagyi minõségûek.

vajon kiki
bocs rányomtam 😊

...sznob <#kocsog> lámáknak nem, akik RENDSZERINT azt se tudják mi az az aspect-ráció és a 8/5 képarányú (1920x1200) BIKAfelbontású laptopjukat 1024x768-as nyomott lapított felbontásba nézik és nem fér bele abba a maki fejükbe hogy mi az pixel meg képarány <#falbav> <#falbav> <#falbav> <#falbav> <#falbav>

TomcatIVD TYAN board,2xP1 Tillamook 166MMX,48MB RAM,Matrox G550 32MB VGA, 4.3 IBM SCSI HDD,Hitachi SCSI DVDRW,SB16+Gravis Ultrasound,Realtek8019 LAN, Adaptec PCI2SCSI2 card,XP Pirate,bootup: 33s

vajon kiki
én is hasonlóképp vagyok vele, bár én még a CD-re tömörített minõséggel is beérem, a méter/minõség arányában toronymagasan vezet, még a ma már elavultnak számító DivX tömörítés mellett is.. kedvenc filmjeim is így vannak meg és nem sok különbség van a DVD és e-között különösen az olyan sznob lámáknak nem, akik RENDSZERINT azt se tudják mi az az aspect-ráció és a 8/5 képarányú

TomcatIVD TYAN board,2xP1 Tillamook 166MMX,48MB RAM,Matrox G550 32MB VGA, 4.3 IBM SCSI HDD,Hitachi SCSI DVDRW,SB16+Gravis Ultrasound,Realtek8019 LAN, Adaptec PCI2SCSI2 card,XP Pirate,bootup: 33s

vajon kiki
atya-gatya ! <#falbav>

&fmt=18 ez a trükk.
Sok videónál mûködik, 2008 február-március után feltöltötteknél meg biztosan.
de nem fogja, mert a hazai oldalaknak van egy elõnye vele szemben, mégpedig, hogy saját nyelvünkön szól hozzánk és a kommenteket sem angolul írják.
hiába lesznek a youtube-on mozikfilmek, biztosan csak eredeti nyelven lesznek elérhetõek. ha nagyobb képmérettel operálnának, olvasható méretû feliratot rá tudnának tenni. pl az adatlapodon megadhatnád, milyen nyelven akarsz feliratot a videókra.

Ha épp nincs legalább 200kybte/s-es net a közelben, akkor a youtube-on kívül minden (nagy) videó megosztó oldal nézhetetlen! Most lehet rinyálni a minõséggel, de legalább lassú nettel is nézhetõ.
Tetsuo
a youtube szervrparkjaval nincs videomegoszto aki vetekedhetne.. nagyon profi uzleti strategiajuk is van, ami szvsz hamarosan monopolla teheti oket. H orszagszinten vannak olyan kisebbek mint pl a videa.hu azt youtube kicsinalhatja konnyeden.

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

HöfEE
A veoh.com volt a legjobb videómegosztó youtube alternativa szerintem, amíg szépen le nem tiltották az országok 75%-nak a megtekintést. A stage6 meg jó minõség tekintetében vitte a prímet. Annak is vannak most "utánzatai" de sajnos egyik sem olyan jó mint a stage6 volt. Általában nagyon le vannak terhelve a servereik és lassan töltõdik le a video.

Csak a metacafe.com és a video.google.com nameg még páran biztos vannak. <#eljen>

Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!

Gerygrey
Annyi korlátozás van, hogy a HD videót nem embeddelheted be saját honlapodon/blogodban, azt csak a vimeo.com-on lehet megnézni. Persze még ez a HD is messze van az igazi HD-tõl, de webvideó-viszonylatban elképesztõ minõség még full screen módban is 28-as monitoron.

nincs még egy ilyen ingyenes szolgáltatás, ahol ennyi felvétel elérhetõ folyamatosan...

Senki nem vitatja a Youtube nagyszerûségét... Abban amire eddig használtuk, kiváló, de filmnézésre a jelenlegi technikai színvonal mellett alkalmatlan.

Filmeket sztem megcsinálják rendesen 😊

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

bertino
"Hát igen a jutub kicsit le van maradva minõségben."

hát valoban abban le van, de nincs még egy ilyen ingyenes szolgáltatás, ahol ennyi felvétel elérhetõ folyamatosan...

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Hát igen a jutub kicsit le van maradva minõségben.
Egyébként a vimeo-ra lehet HD-ben is feltölteni. Mondjuk biztos van valamifajta korlátozás ezzel kapcsolatban..

https://twitter.com/foodlfg

Gerygrey
320*240-ben filmet nézni? Hát nem tudom, ízlések és pofonok, én azt hiszem maradok a torrentes X264 kódolású HD filmek minõségénél. Már saját videót sem szívesen teszek fel a Youtube-ra (inkább a vimeo-t használom) mert agyonvágja a gondosan megszerkesztett videó minõségét, nem hogy még filmet nézzek rajta.