Castle (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[HUN]FaTaL
Jövõhét.

http://goo.gl/gd6Zi5

új rész mikor lesz???:/
wow 😊 ezt eddig még nem láttam pedig nem lehet túl friss
Teppik Amon

Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok

Fenrir
Nekem ez az évad olyan laposnak tûnik, sajnos már nem nagyon fogják megközelíteni az elsõ évad hangulatát/színvonalát.

A halál csupán a kezdet...

Teppik Amon
Érdekes lett, na. Nem várt fordulattal. Nekem tetszett, bárki bármit mond!

PiszkosFred
Az a baj, hogy a masodik 45 perc cselekmenyeit kb 2-3 reszen keresztul kellett volna, kulon-kulon bemutatni. Mert igy, egyben mindent kb a raszant 25 percben csapkodo se fule se farka hulyeseg lett. Kar erte, ha mar nagyot akartak durrantani, akkor ne egy mozifilmet akarjanak fel oraban bemutatni egy olyan sorozatban, amelynek az alapkoncepciojaba amugy, meg csak veletlenul sem illik bele.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

[HUN]FaTaL
Én leírom: Borzalmasan ótvar rész volt, hihetetlen gagyi megoldásokkal.

PiszkosFred
Na megneztem egyben a kettot. Elso resz, szuper, regen latott jo kis resz volt. A masodik resz... hat, csak mert szeretem a sorozatot, azert nem irok ide olyan jelzoket, amikre egyebkent gondolok 😊 (volt egy-ket jo jelenet, de a tobbi 40 perc?!...)

[HUN]FaTaL
Már csak 3 napig 😄

Teppik Amon
De nagyon jól tetted! Engem most esz a penész egy hétig 😄

PiszkosFred
Direkt nem neztem meg, amikor irtak a faszbuk beharangozoban, hogy duplaepizod jon, es mi a sztori. Majd a kettot egyben kedden 😊

[HUN]FaTaL
Ez jó kis rész volt, kiváncsi leszek a folytatásra 😊

modellmaker
Az új részrõl csak szuperlatívuszokban tudok beszélni, nagyon tetszett, rég nevettem rajta ennyit. És Espositot, meg Ryant alakító színészek is nagyon nagyot játszottak! <#eljen>

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Teppik Amon
6os rész is mekkora volt már! 😄

Firefly utalások
Fenrir
Köszi <#eljen>

[HUN]FaTaL
Dante fordítja még, õ általában már aznap vagy másnap kész van vele:

Link

Mondjuk én angollal nézem 😄

Fenrir
Tud esetleg valaki egy alternatív feliratot a hosszúpuskás helyett? A fordító folyamatosan 2 hét csúszásban van, nemrég töltötte fel a harmadik részét, de azóta már van ötödik rész is. Az elõzõ évadat emiatt félig felirat nélkül néztem végig (vagy angol felirattal), de annyira azért nem fun, hogy megint ezt játszam.

Teppik Amon
Micsoda, csak így? Nagyon jó volt a 5x03! Az a kézfogás, meg a vibrálás meg ..minden 😄 Jó ez a páros!

PiszkosFred
Tenyleg jo resz volt, (leszamitva a rendorkapitany elso jelenetet, amit persze nemileg jovatett az utolsoval, bar ott is inkabb Castlenek koszonhetoen)

Viszont az apa-lanya vonal egyre eroltetettebb, ezert is bizok benne, hogy az egyetem miatt szuneteltetik az irok ezt a sztorit (meg ha a szomszedban is van az egyetem)

modellmaker
Aham. És nem baszogatják már egymást annyit. Ami sztem tök jó. 😊

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

nem tudom ki hogy van vele, de nekem tetszett az 5x03. Kicsit visszatért az a hangulat ami megvolt az 1. évadban meg a második elején.

nekem is tetszett
utolsó jelenet..😄
az a fej😄

egész jó kezdés volt
MerlinW
2012-Sep-24 Castle (2009) 05x01 After The Storm
2012-Oct-01 Castle (2009) 05x02 Secret's Safe With Me
2012-Oct-08 Castle (2009) 05x03 Cloudy With A Chance of Murder
2012-Oct-15 Castle (2009) 05x04 Swan Song
2012-Oct-22 Castle (2009) 05x05 Murder, He Wrote

[merlinw.org]

Fenrir
Na igen, az elsõ évad meg a második évad elsõ fele volt eddig a legjobb.

HiPPoNaX
Remelhetoleg visszaternek ahhoz a laza humorhoz kevesebb dramaval, ami az elso evadot jellemezte :]

Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.

Fenrir
Ha így vesszük akkor ez az egész már az elsõ évadtól kezdve kezdett felépülni, amikor Castle elmondta az utolsó rész végén, hogy mit tudott meg Beckett anyjának a haláláról.

Azért arra kíváncsi leszek, hogy a következõ évadban mi lesz kettejük között.

HiPPoNaX
Ez a konfliktus mar a 2. evad vege ota erlelodott, megse kezdtek vele semmit 2 even keresztul, csak eroltetett modon tavol tartottak oket egymastol :]

Fenrir
Valami hasonló kellett, mert ez az egész már 2-3 rész óta érlelõdött. Vagy így, vagy úgy, de le kellett zárni ezt a konfliktust.

HiPPoNaX
Ez annyira nem is meglepo, mivel az ABC csak a finale utan rendelte be a sorozat kovetkezo evadat. Elgondolkoztato, hogyha elore tudtak volna, hogy zsebukben a kovetkezo evad, akkor is ezt az evadzarot kaptuk-e volna.

[HUN]FaTaL
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Elõször is Javier, bár nem lényeges. Szinte minden sorozatban ellövik ezt, 2-3 részen belül max (de szerintem már az évadnyitóban) visszakapják az állásukat.

FZoleee
Valamilyen meglepõ fordulat következik be és visszakapják az állást...😄
Teppik Amon
Hogy lesz így nyomozás amúgy? Bekett felmondott, Haviert felfüggesztették. Érdekes lesz a következõ évad.

Fenrir
Jobban mondva minden olyan sorozatban összejött a páros elõbb vagy utóbb, egyszerûen nem lehet kihagyni belõle mert óhatatlanul a karakterek közel kerülnek egymáshoz, pl megmentik egymás életét, egy érzelmi válságnál a segítenek egymásnak, lásd X-Files, Fringe, Bones, stb.

PiszkosFred

Nekem is ez volt az erzesem, sot, kb a felenel ugy ereztem, hogy egy embertol ismet "elbucsuzunk". Tetszett a szinvilaga meg az egesz hangulata a resznek. Az meg foleg pozitivum, hogy nem Castle volt a hos a teton, ha o nyul le Beckettert, az nagy ongol lett volna a keszitok reszerol. Most mar remelem vege ennek az erzelmi macska-eger jateknak, es ismet jon az elso evadban latott "en vagyok az okosabb, ravaszabb" fele egeszseges rivalizalas, amely szallitotta a poenokat. Mas nyomozos sorozatban is "osszehoztak" mar a fohosoket az XY. szezon vegere, kivancsi vagyok itt mi lesz a folytatas.

Fenrir
Amúgy ha nem lett volna az utolsó fél perc benne akár még egy jó lezárása is lehetett volna az egész sorozatnak.

Teppik Amon
Ez volt egy fajta évadzáró :o
Tetszett és megrémisztett :o
Jó volt, na.

Fenrir
Vége az évadnak, ennek a lezárása már jobban sikerült 😊

[HUN]FaTaL
Jaja fasza volt 😄

Teppik Amon
4x22 megvolt? Mekkora rész már?! Haladtunk minden tekintetben.

"This isn't over."
😄 😄 😄 😄 😄

Teppik Amon
Fõleg az utolsót, többször is 😉

õket is szeretném még vendégként látni: Christina Hendricks, Alan Tudyk, Morena Baccarin, Jewel Staite <#smile>
Teppik Amon
<#eljen><#nevetes1><#nevetes1>

PiszkosFred
Jo, akkor Castle/Mal "barnakabatja" az elso, es Jayne a masodik, mint vendegszereplo 😊

Fenrir
😄

Teppik Amon
Mert õ állandó szereplõ :p
Lényeg a lényeg, jó rész volt!

Fenrir
Már miért ne érne? 😄

Érdekes volt, hogy itt Jayne volt a fõnök, szívatta is rendesen Castle-t 😊

Teppik Amon
Most fogom leégetni magam, de ki volt a másik Jayne-en kívül? (Castle nem ér :p )