338
-
#258 Ez az évadzáró, meg az egész évad eléggé csalódást keltő, sokkal többet ki lehetett volna hozni a sorozatból.
Ez a lánykérés meg a legszánalmasabb volt, amit eddig sorozatban láttam. -
#257 Hm-hm. :)
Kicsit The Unit érzésem kezd lenni:SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ott katonai alakulatként kezdték, aztán civil megrendelők kéréseit teljesítették. Itt Kate egy sima gyilkossági nyomozó, aki szövetségi ügynök lesz(?). Remélem nem lesz rosszabb ettől. Én már tényként kezelem ezt, annyira beharangozták a készítők, nem hiszem, hogy innen visszakoznának.
Bár a lánykérés után volt egy feje. :D -
#256 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!én azzal is kibékülnék. [/spoiler]A faszi is egyedül dolgozott, sztem az államügyész az egyetlen felettese, megoldják, hogy Castle is mehessen.
De ha olyasmi fordulatot venne a sorozat, mint ami a könyvekben van, (könyves spoiler)[spoiler] hogy egy részben nincs ott vele mindig castle, de segít neki és a kis magánnyomozását is csinálja -
#255 Ezt mondom én is.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Csavarosabb ügyek, csak mehet-e vele Castle? -
#254 Facebookról: "Beckett has a hard decision to make on Monday. Will she take the job, and what does it mean for Caskett?" -
#253 A legutóbbi rész alapján azé' van/lesz hová fejlődni. Ha beválallja. -
#252 Kíváncsi vagyok, hogy hova lehet vinni tovább a történetet még.
Tartok tőle, hogy az első és második évad színvonalát nem fogja már hozni. -
#251 sorozatjunkie-ról:
az ABC berendelte:..... Castle 6. évad
yeee -
aadam #250 szerintem jól össze lettek válogatva a flashbackek.
kicsit kiszámítható volt a rész mivel nyilvánvaló hogy úgysem hal meg Beckett, a sok robbanószer miatt a félre ugrós módszert se lehet elsütni, szóval csak a hatástalanítás marad. -
Masakari #249 Szerintem a flashbackek miatt iszonyat jó ez a rész. Engem eléggé meghatott.nagyon jó rész volt. -
#248 Akkor igy mar ertheto, kosz. A szulinapos nagyon jo volt, melto volt egy merfoldkonek. De ha ugy nezem, hangulataban a mostani volt inkabb visszaemlekezos az elmult 100 resz jeleneteire, lehetett volna ez is az "unneplo" resz. Egyik izgalmakat tekintve volt zsenialis, masik meg hangulataban. El vagyunk kenyeztetve, a korabbi kisse csendes evadok utan :) -
ldavid #247 a szülinapos volt a 100. nyilván, azt ünnepelni kellett :)
az ehetit és a múlthetit cserélték meg a bostoni robbantás után, szóval eredetileg 101. lett volna, és pár nap alatt kellett utolsóként legyártaniuk, ezért van sok "flashback" benne -
#246 Ahhoz kepest, ahogy Kate nezett Rickre a 21. vegen, azt hittem mas iranyba folytatodik a dolog. Tenyleg jo resz volt, az a csoda, hogy nem a 100. resz kapcsan kerult adasba. Ha jol emlekszem, akkor a 100. resz par hettel korabban volt. Vagy ez lett volna az? Szamolja vki? :) -
#245 Egyetértek. Már most elkezdték az évadot zárni? Még van 2 rész. Esetleg van hír hogy berendelték a 6-os évadot? Ugye lesz belőle és nem zárják le a sorozatot? -
#244 OMG ez a 22. rész valami eszméletlen jó volt, egyik ha nem a legjobb Castle rész volt az 5 évad alatt. Kate meg egyre szebb lesz, pedig még az elején is bejövős volt -
ldavid #243 a legutóbbi tetszett nekem is -
#242 Milyen jó volt az utolsó pár rész! Pláne a szülinapos. Stana Katic annyira jó nő ^^ -
#241 A szelere mehetne a mostani hosszuhaju Beckett, esetleg a masik oldalra Ryan es Espo, es siman jo bannernak :) -
ldavid #240 :)
-
#239 2013-Mar-18 Castle (2009) 05x17 Scared To Death
2013-Mar-25 Castle (2009) 05x18 The Wild Rover
2013-Apr-01 Castle (2009) 05x19 The Lives of Others -
#238 Jövőhét. -
Masakari #237 új rész mikor lesz???:/ -
ldavid #236 wow :) ezt eddig még nem láttam pedig nem lehet túl friss -
#235 -
#234 Nekem ez az évad olyan laposnak tűnik, sajnos már nem nagyon fogják megközelíteni az első évad hangulatát/színvonalát. -
#233 Érdekes lett, na. Nem várt fordulattal. Nekem tetszett, bárki bármit mond! -
#232 Az a baj, hogy a masodik 45 perc cselekmenyeit kb 2-3 reszen keresztul kellett volna, kulon-kulon bemutatni. Mert igy, egyben mindent kb a raszant 25 percben csapkodo se fule se farka hulyeseg lett. Kar erte, ha mar nagyot akartak durrantani, akkor ne egy mozifilmet akarjanak fel oraban bemutatni egy olyan sorozatban, amelynek az alapkoncepciojaba amugy, meg csak veletlenul sem illik bele. -
#231 Én leírom: Borzalmasan ótvar rész volt, hihetetlen gagyi megoldásokkal. -
#230 Na megneztem egyben a kettot. Elso resz, szuper, regen latott jo kis resz volt. A masodik resz... hat, csak mert szeretem a sorozatot, azert nem irok ide olyan jelzoket, amikre egyebkent gondolok :) (volt egy-ket jo jelenet, de a tobbi 40 perc?!...) -
#229 Már csak 3 napig :D -
#228 De nagyon jól tetted! Engem most esz a penész egy hétig :D -
#227 Direkt nem neztem meg, amikor irtak a faszbuk beharangozoban, hogy duplaepizod jon, es mi a sztori. Majd a kettot egyben kedden :) -
#226 Ez jó kis rész volt, kiváncsi leszek a folytatásra :) -
#225 Az új részről csak szuperlatívuszokban tudok beszélni, nagyon tetszett, rég nevettem rajta ennyit. És Espositot, meg Ryant alakító színészek is nagyon nagyot játszottak! -
#224 6os rész is mekkora volt már! :D -
ldavid #223 Firefly utalások -
#222 Köszi -
#221 Dante fordítja még, ő általában már aznap vagy másnap kész van vele:
Link
Mondjuk én angollal nézem :D -
#220 Tud esetleg valaki egy alternatív feliratot a hosszúpuskás helyett? A fordító folyamatosan 2 hét csúszásban van, nemrég töltötte fel a harmadik részét, de azóta már van ötödik rész is. Az előző évadat emiatt félig felirat nélkül néztem végig (vagy angol felirattal), de annyira azért nem fun, hogy megint ezt játszam. -
#219 Micsoda, csak így? Nagyon jó volt a 5x03! Az a kézfogás, meg a vibrálás meg ..minden :D Jó ez a páros!