338
html>
  • PiszkosFred
    Tenyleg jo resz volt, (leszamitva a rendorkapitany elso jelenetet, amit persze nemileg jovatett az utolsoval, bar ott is inkabb Castlenek koszonhetoen)

Viszont az apa-lanya vonal egyre eroltetettebb, ezert is bizok benne, hogy az egyetem miatt szuneteltetik az irok ezt a sztorit (meg ha a szomszedban is van az egyetem)
  • modellmaker
    Aham. És nem baszogatják már egymást annyit. Ami sztem tök jó. :)
  • aadam
    nem tudom ki hogy van vele, de nekem tetszett az 5x03. Kicsit visszatért az a hangulat ami megvolt az 1. évadban meg a második elején.
  • paly90
    nekem is tetszett
    utolsó jelenet..:D
    az a fej:D
  • ldavid
    egész jó kezdés volt
  • MerlinW
    2012-Sep-24 Castle (2009) 05x01 After The Storm
    2012-Oct-01 Castle (2009) 05x02 Secret's Safe With Me
    2012-Oct-08 Castle (2009) 05x03 Cloudy With A Chance of Murder
    2012-Oct-15 Castle (2009) 05x04 Swan Song
    2012-Oct-22 Castle (2009) 05x05 Murder, He Wrote
  • Fenrir
    Na igen, az első évad meg a második évad első fele volt eddig a legjobb.
  • HiPPoNaX
    Remelhetoleg visszaternek ahhoz a laza humorhoz kevesebb dramaval, ami az elso evadot jellemezte :]
  • Fenrir
    Ha így vesszük akkor ez az egész már az első évadtól kezdve kezdett felépülni, amikor Castle elmondta az utolsó rész végén, hogy mit tudott meg Beckett anyjának a haláláról.

Azért arra kíváncsi leszek, hogy a következő évadban mi lesz kettejük között.
  • HiPPoNaX
    Ez a konfliktus mar a 2. evad vege ota erlelodott, megse kezdtek vele semmit 2 even keresztul, csak eroltetett modon tavol tartottak oket egymastol :]
  • Fenrir
    Valami hasonló kellett, mert ez az egész már 2-3 rész óta érlelődött. Vagy így, vagy úgy, de le kellett zárni ezt a konfliktust.
  • HiPPoNaX
    Ez annyira nem is meglepo, mivel az ABC csak a finale utan rendelte be a sorozat kovetkezo evadat. Elgondolkoztato, hogyha elore tudtak volna, hogy zsebukben a kovetkezo evad, akkor is ezt az evadzarot kaptuk-e volna.
  • [HUN]FaTaL
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Először is Javier, bár nem lényeges. Szinte minden sorozatban ellövik ezt, 2-3 részen belül max (de szerintem már az évadnyitóban) visszakapják az állásukat.
  • FZoleee
    Valamilyen meglepő fordulat következik be és visszakapják az állást...:D
  • Teppik Amon
    Hogy lesz így nyomozás amúgy? Bekett felmondott, Haviert felfüggesztették. Érdekes lesz a következő évad.
  • Fenrir
    Jobban mondva minden olyan sorozatban összejött a páros előbb vagy utóbb, egyszerűen nem lehet kihagyni belőle mert óhatatlanul a karakterek közel kerülnek egymáshoz, pl megmentik egymás életét, egy érzelmi válságnál a segítenek egymásnak, lásd X-Files, Fringe, Bones, stb.
  • PiszkosFred

Nekem is ez volt az erzesem, sot, kb a felenel ugy ereztem, hogy egy embertol ismet "elbucsuzunk". Tetszett a szinvilaga meg az egesz hangulata a resznek. Az meg foleg pozitivum, hogy nem Castle volt a hos a teton, ha o nyul le Beckettert, az nagy ongol lett volna a keszitok reszerol. Most mar remelem vege ennek az erzelmi macska-eger jateknak, es ismet jon az elso evadban latott "en vagyok az okosabb, ravaszabb" fele egeszseges rivalizalas, amely szallitotta a poenokat. Mas nyomozos sorozatban is "osszehoztak" mar a fohosoket az XY. szezon vegere, kivancsi vagyok itt mi lesz a folytatas.
  • Fenrir
    Amúgy ha nem lett volna az utolsó fél perc benne akár még egy jó lezárása is lehetett volna az egész sorozatnak.
  • Teppik Amon
    Ez volt egy fajta évadzáró :o
    Tetszett és megrémisztett :o
    Jó volt, na.
  • Fenrir
    Vége az évadnak, ennek a lezárása már jobban sikerült :)
  • [HUN]FaTaL
    Jaja fasza volt :D
  • Teppik Amon
    4x22 megvolt? Mekkora rész már?! Haladtunk minden tekintetben.

"This isn't over."
    :D :D :D :D :D
  • Teppik Amon
    Főleg az utolsót, többször is ;)
  • ldavid
    őket is szeretném még vendégként látni: Christina Hendricks, Alan Tudyk, Morena Baccarin, Jewel Staite
  • Teppik Amon
  • PiszkosFred
    Jo, akkor Castle/Mal "barnakabatja" az elso, es Jayne a masodik, mint vendegszereplo :)
  • Fenrir
    :D

• Teppik Amon
    Mert ő állandó szereplő :p
    Lényeg a lényeg, jó rész volt!
  • Fenrir
    Már miért ne érne? :D

Érdekes volt, hogy itt Jayne volt a főnök, szívatta is rendesen Castle-t :)
  • Teppik Amon
    Most fogom leégetni magam, de ki volt a másik Jayne-en kívül? (Castle nem ér :p )
  • Fenrir
    IMDB-n sírtak, hogy nincsen mostanában Firefly utalás, most rögtön 2 szereplő is volt onnan ebben a részben :)
  • Teppik Amon
    És ad neki egy barna kabátot :D MEkkora jóság már :)

Backett meg még mindig nagyon jó nő. Imádom.
  • ldavid
    nekem is tetszettt, jók voltak együtt, még akár egy spinoffot is kihozhatnának belőle :)
  • [HUN]FaTaL
    Jó rész volt, Adam Baldwint megtarthatnák legalább egy fél évadra állandó szereplőnek. :D
  • PiszkosFred
    Nem 100. lesz, hulye vagyok, negyedik szezonban ritka csoda lenne :)
  • PiszkosFred
    Hat lehet. Ha jol emlekszem 23/24 reszes lesz ez az evad (talan egy dupla zaroval majus 7-en), igy eppen elkepzelheto, hogy direkt alakitottak igy. A datumok ismertek mar regen, de az ok miatt akkor tevedtem.

"Headhunters" April 16, 2012
    "Undead Again" April 30, 2012 (100. epizod)
    "Always" May 7, 2012

Csak jo lett volna megint egyutt latni a ket hulyet, Jaynet es Malt :) De egy hetet varni kell meg ra.
  • FZoleee
    a húsvéttal nem foglalkoznak amerikában, amiatt egy műsor se maradt el:) egyszerűen csak ki akarják húzni a tévés évad végéig
  • PiszkosFred
    Husvet miatt gondolom hetfon borult a szokasos menetrend.
  • Fenrir
    Most megint mi az istenért van 2 hét szünet? Miért nem lehet egyben leadni ennek az évadnak a második etap-ját?
  • HiPPoNaX
    Valoszinuleg igen, korabban olvastam valami interjuban (talan Marlowe-al keszulhetett), hogy ezzel a sztorival is akarnak foglalkozni az evadban. Hogy mennyit, az majd kiderul :]