338
html>
  • Darthmushroom
    azt kell mondjam zseniális volt a mostani (6.) rész. eddig ez az évad szerintem az előző kettőhöz képest hatalmas javulás, bár azok is szerethetők voltak. heti 45-50percet simán megér még mindig a sorozat.
  • ldavid
    Morgan! :D
  • Fenrir
    Úgy tűnik, hogy most már minden.
  • Monoton
    Az FBI-os szál le lett zárva.
  • Fenrir
    6x05:

Jópofa rész volt, az ilyenek tetszenek, de:

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    úgy néz ki, hogy az előző 4 rész összes szálát eltörölték és resetálták a sorozatot, mintha semmit sem történt volna. Semmi utalás az FBI-ra, a Beckett-pótlék is szőrén-szálán eltünt, pedig ha még meghagyták volna pár rész erejéig akkor tuti lett volna pár humoros jelenet ahogy lassan Beckett idegeire megy. A Pi szálnak is ennyi, nem lesz aki borzolja Castle idegeit otthon. Nekem úgy tűnik, hogy eléggé egysíkú lesz innentől a sorozat, de ne legyen igazam.
  • Fenrir
    Engem még mindig kiráz attól a hideg, hogy még az ágyban is Castle-öznek és Beckett-eznek egymásnak.

Párhuzamosan nézem a The X-Files-t és furcsa, hogy ahhoz képest, hogy nem egy pár Scully és Mulder mégis sokkal többször szólítják meg egymást a keresztnevükön. Az sokkal bensőségesebb érzés mint itt akármelyik ágyjelenet a családnevekkel.
  • [HUN]FaTaL
    Itt legalább a heti esetek valamennyire izgalmasak, érdekesek.

A bones csak vergődik, bár ebből a szezonból még egy részt sem láttam.
  • Teppik Amon
    Egyet értek. Én bízom azért az írókban, hogy meglepnek minket valami érdekességgel.
  • PiszkosFred
    Egyetértek, tényleg jobb rész volt - bár eddig egész jól muzsikál a 6. szezon -, csak azt sajnálom, hogy lényegében 4 rész alatt kukázva lett a "gyökeres változás" lehetősége, és visszatértünk a régi kerékvágásba.

Ami az elmúlt szezonokban átcsapott néha már unalomba. Jelen állás szerint - remélem persze, hogy tévedek -, annyi extra lesz, hogy jön az esküvő, ott van a lánya fickója (szerintem ott is lesz valami extra, beépített ügynök, ilyesmi az anyja gyilkosságával kapcsolatban :D, de lehet, csak szimplán humorforrásnak rakták be...), és kész is.

Jelenlegi felállás semmivel sem kecsegtet több izgalommal, mint a korábbi évadokban, mert százegynéhány rész után nehéz lesz újat mondani/mutatni, jönnek megint a klisék.

Én nézem továbbra is, szeretem a sorozatot, de attól félek, hogy amcsiknál nem mindenki van ezzel így. Bár, egy korrekt lezáró évaddal kiegyeznék, ne legyen az a nyűglődés, mint amit a Bones csinál @szubjektív :)
  • ldavid
    4-es jó volt, pár klisét meg messziről látható dolgot leszámítva.
    Alicia Lagano meg kellemes meglepetés volt.
  • Teppik Amon
    Mekkora jóság volt a 3as rész az évadban? Espóék nagyot alakítottak színészileg.
    A vége meg.. :o Valami ilyesmit vártunk.
    Jó az évad idáig.
  • modellmaker
    Én is úgy vélem, hogy vissza fog térni New Yorkba, ez a merengés elég gyanús volt. Meg Espoék sem szerepeltek igazán, annak viszont utána kellene nézni, hogy ők mennyire lesznek még fontos mellékszereplők. Elég fura volt már most is, meg valszeg nehéz is megoldani, hogy egy washingtoni főhely mellett egy new yorki szálat is futtassanak, folyamatosan.
  • PiszkosFred

A fene tudja. Természetesen nem a kapcsolati oldalra gondoltam, hanem a közegre, ahol jelenleg van, és a jelenlegi helyzeté fakadó (lásd mostani rész) kishal tehetetlensége a nagyhallal szembeni dolgokra. Lesz ebből belső- majd utána "külső" konfliktus, sőt, továbbmegyek, szerintem ezen fog múlni a "hazatérés" is. (sőt, lehet, hogy még az anya gyilkosának a szála is előjön valamikor, amíg itt van)

A kérdés csak az számomra, hogy mikor fog ez megtörténni, mikor borítja rá az asztalt valakire, és mennyire nagy visszhangja lesz annak. :)

Aztán majd meglátjuk, hogy lesz, ez csak egy tipp a részemről.
  • Fenrir
    " Bár gondolom, hogy az utolsó egy perc párbeszéde előrevetíti, hogy ki mit gondol, és hogy mi lesz ebből..."

Ezt már eljátszották egy párszor több részben is, hogy valamelyik szereplő furcsán merengett az epizód végén mégsem lett belőle semmi. Szerintem ennek sem lesz nagy jelentősége.

Most behoztak jópár új karaktert a sorozatba, nem igazán lesz itt változás még.
  • PiszkosFred
    Érdekes lett a folytatás. Spoiler nélkül, korrekt kis sztori lett belőle.

Már csak arra leszek kíváncsi, hogy innen merre tovább. Bár gondolom, hogy az utolsó egy perc párbeszéde előrevetíti, hogy ki mit gondol, és hogy mi lesz ebből...
  • ldavid
    nekem meg sosem jött be igazán :)
  • PiszkosFred
    Egyetertek :)
  • Fenrir
    Egyefene, 1-1 :)
  • Monoton
    Nekem meg pont, hogy hosszú hajjal tetszik jobban.

• Fenrir
    Nálam még mindig az első évad az etalon. Nem is azért mert akkor azért még 6 évvel fiatalabb volt hanem mert jobban áll neki a rövidebb haj. Bár így is amikor össze van fogva lófarokba akkor damn hot :)

• Monoton
    Az eddigi évad nyitók közül nekem ez tetszett a legjobban. Zseniális párbeszédeket lőttek el megint.
  • Darthmushroom
    nem volt rossz rész tényleg. de a lényeg h Kate még mindig irtó jól nézz ki.
  • Fenrir
    Főleg úgy, hogy tudjuk, hogy ez a sorozat nem csak a 602-ig fog tartani :D

Ezért tényleg kár volt, amúgy meg jó kis rész volt.
  • PiszkosFred

En sem ertem, minek eroltetik az ilyet. Legyen valami mas a szer hatasa, vakuljon meg, vagy essen le a fule, vagy legyen impotens, mittomen, barmi ami talan hiheto, es bevallalja az stab/iro. Ugy meg alakulhat is a sztori, de ugy, hogy 2kedves cimszereplo, van egy napod es csokolom", az mar egy vicc, foleg season premierkent.

• ldavid
    viszont az ilyen cliffekre már legyinteni sem érdemes.. :)
  • modellmaker
    *.*
  • [HUN]FaTaL
    Kanadában tegnap lement, így van release.
  • modellmaker
    Nem ma este adják? :D
  • PiszkosFred
    Egesz jo kis premier hoztak ezek ossze :) Ennel rosszabb ne legyen, bar igy is volt par "kihagyhato" jelenet, de usse kavics, ennyi belefer.
  • Fenrir
    In the meantime:

• Teppik Amon
    Erősen várós már. Kösz az infót.
  • MerlinW
    2013-Sep-23 Castle (2009) 06x01 Valkyrie
    2013-Sep-30 Castle (2009) 06x02 Dreamworld
    2013-Oct-07 Castle (2009) 06x03 Need To Know
    2013-Oct-14 Castle (2009) 06x04 Number One Fan
  • Monoton
    Legjobb jelenet :D
  • PiszkosFred
    Tudom, angolul nezem, masnap ahogy "Jim bacsi elkuldi postan a legujabb reszt". De a retekklubbon nem tartanak meg ott, ahol "mi", miattunk inkabb maradok a spoiler tagnal. Nem halok bele :)
  • Fenrir
    Múltkor unalmamban megnéztem az első évadot és feltünt, hogy mennyivel aktívabb volt abban Martha is amikor Castle-lel egymást baxtattták otthon. Az utóbbi évadokban meg van talán részenként egy vérkomoly monológja (lásd évadzáró) és ennyiben ki is fújt. Nekem jobban bejött az a csipkelődés amit levágtak egymással még az elején :\
  • Monoton
    Simán benne van, hogy lesz kieső idő, ahogy az is, hogy a pont onnan folytatják ahol abbahagyták. Mindkét esetre vannak elképzeléseim :D

Egyébként nem kell már spoilert használni szerintem, 3 hete volt a finálé, magyar felirat is van már jó ideje.
  • [HUN]FaTaL
    Szerintem meg mondjon igent, mert rohadtul unalmas már ez a vergődés.
  • PiszkosFred

#szerintem: Lehet, de akkor aranylag nagyot kell elorelepni az idoben, mert a "nem" jelentette tores miatt nem nagyon fognak egyutt dolgozni. Legutobb is elhuzott Castle a volt nejevel, amikor latta, hogy Beckett a rendorrel jott ossze (pechere, epp szakitott vele, amikor beszambazott Castle a volt asszonnyal az orse, gyarapitva a szokasos klisek szamat).

Viszont ugy lenne ertelme a "nem"-nek, hogy egy-ket evet lehuz Kate az uj varosban, majd valahogy megint kapcsolatba kerulnenek,(megszorul, vagy Castle erintett, vagy barmi), es kvazi kezdodne elolrol a macska-eger harc, de mondjuk mindketten azota talaltak egy-egy not/ferfit maguknak. Mas kerdes, hogy erre vevo lenne e nezo, hogy kozel 100+ resz utan meg mindig tini szinten jatszanak egymas erzelmeivel.

Mar igy is tovabb huztak ezt az egesz "romanc" dolgot, mint kellett volna :) Mondjon igen-t Kate, es folytassak hazasparkent, jojjon vissza Castle celebeket ismero es/vagy geek es/vagy milliomosok vilaga, ahol Kate csak pislog, mint hal a szatyorban, azok a reszek mindig jok voltak.
  • Monoton
    Szerintem nemet fog mondani, valahogy nem lehet még érezni azt kapcsot közöttük ami egy házasságra elég lenne.
  • Teppik Amon
    Szeritnem meg pont teljesen jó volt.
    És most meddig kell várni a válaszra? :D
    Nekem tetszett az egész évad, várom a következőt.