110
-
05lampard #30 Szerintem meg csak valamelyik egyetem bölcsész karáról. -
#29 Azért ez szégyen, hogy a technika fellegvárának számító usában három órát kelljen várakozni egy szavazatleadásért. Én biztos nem szavaznék, ha ennyit kellene várnom miatta. -
#28 :ASD:AS:D:ASD:AS:DAS:D -
fizik #27 Szavazat eloszlás államonként (térkép)
kb 5 másodperc volt -
balage187 #26 Ez egyaltalan nem urban legend, tenyleg az USA-ban kell szuletned, kulonben nem lehetsz elnok. De nem tudom ez most, hogy jon ide. Obama Hawaii-n szuletett. -
cateran #25 Muhahaha,roflol és a többiek....elsőként szeretnélek üdvözölni a Föld nevű bolygón:) Melyik naprendszerből/galaxisból jöttél? (commented alapján valamelyik rajzfilmből, esetleg meséből pottyantál ki) -
Dany007 #24 Hát, az tény, hogy minden politikus hazudik :D
De az a McCain nyíltan háborús politikát folytatott. Fenyegette az oroszokat, ki akarta záratni a G8-ból is stb.
Obama ehelyett inkább tárgyalna és szorosabb partnerséget alakítana ki a ruszkikkal.
Ami, azért valljuk be külpolitikailag nekünk se mind1!
Okés okés, lehet, hogy ő is hazudik, de McCain elé nyíltan szította a feszültséget...
A másik meg, hogy ha jól tudom Obama nem Kenyában született, hanem kenyai számazású... Nem mind1. -
#23 szvsz urban legend, vagy mccain kampány:) -
#22 ezt már hallottam régebben is, de tényleg igaz? nincs sok megkötése, hogy valaki elnök lehessen, de hogy amerikában szülessen, az feltétel. elvileg. -
#21 Az hogy magyarországon bementek a szavazófülkébe és mindent készpénznek véve ráteszitek a szavazatotokat az mszpre, még nem jelenti azt hogy külföldön is követik ezt a trendet. Amerika egy szabad ország ahol az emberek is szabadon gondolkoznak, nem szürkíti be az agyukat semmien téves eszme, nem ülnek fel a hazugságoknak, ha mégis megtennék ez hamar kiderül ki is derülne, és érdekükben áll a közös jövőért összefogni. Ezért is volt amerikában elsőként lehetséges hogy végre a mögöttes érdekek mellet végre az emberek sorsa, és egy igaz politika kerüljön előtérbe. Én a kezdetektől fogva végigkövettem a kampányt, Obama már a kezdetektől messzemenően kiemelkedett a többi elnökjelölt közül, úgy gondolom, tehetséges határozott következetes és politikát fog folytatni, sok sikert neki és sok sikert amerikának. Azon pedig egyáltalán nem lepődök meg hogy a magyarok kétketnek meg a szinészkedéssel vagdalkoznak, hiszen távol állunk amerikától az amerikai eszméktől, sőt lassan európától is, a saját szarunkban fürdünk még mindíg, és egyesek ezt még élvezik is. -
Csaba42 #20 "Gyurcsány Ferenc miniszterelnök a kormány és a magyar nép nevében hivatalos levélben gratulált Barack Obama győzelméhez az amerikai elnökválasztáson" - tájékoztatott a kormányszóvivői iroda. A magyar-amerikai kapcsolatokat sikertörténetnek nevezte levelében a magyar kormányfő, aki "a számos globális kihívás miatt is nagy várakozással néz a leendő amerikai elnökkel való együttműködés elé" - olvasható a közleményben.
"Amerika ismét bebizonyította, hogy képes történelmet írni" - jellemezte Gyurcsány Obama választási sikerét. A miniszterelnök levelében reményét fejezte ki, hogy az Amerikai Egyesült Államok leendő elnöke a közeljövőben Magyarországra látogat. (MTI) -
Csaba42 #19 Majd kivonulnak Irakból, ha elfogy az olaj (jajj, ezt az egyik tanárom meg ne hallja, mert dühös lesz :)). Amúgy 'Bardock' Obama szimpibbnek tűnt, mint a másik, az a lúvnya, de majd meglátjuk, élesben mennyire lesz szimpi (GTA4 monnyon le? XD). -
hpteso #18 na kivancsian varom mikor vonulnak ki irak bol a katonak. szerintem egyhamar nem! kamuzik minden politikus -
#17 miért nem láttad még? Én igen, de élőben és közelebbről lennék inkább kíváncsi rá :D -
#16 Jaj, persze. Vágom már ;-)
-
Myron #15 Én inkább Kim Bauerre lennék kíváncsi -
remark #14 Mindegyik elnok szinesz. ;-) -
#13 Próbáltam valamilyen térképet keresni a szavazatokról, de nem találtam -
#12 Biztos nem a déli államok voltak azok... :) -
Szefmester #11 "a világ egyik legrégebbi demokráciája.." ez azért odaver.. végülis az összes közül tényleg az egyik.. és mivel nem az utolsó még igaz is.. de akkor is.. miezmá'? :D -
#10 Ne már (
Ő is szinész volt ?? -
#9 Majd valami vérrepublikánus redneck elintézi -
CUCLI #8 :DDDDD
7. évad már liveban megy majd :DD:AD: -
#7 > először választottak meg egy színes bőrű embert az Egyesült Államok elnökének
Meg az elso kenyai szuletesu US elnok hamis szuletesi bizonyitvannyal. (nem mintha valtoztatna a lenyegen) -
#6 > Drukkoltam neki, mert nagyon szimpatikusan nyilatkozott.
Ezeket szineszeket ezert fizetik. -
bm823 #5 ... és akkor itt jön képbe Jack Bauer. hihi :) -
#4 Várjuk ki a végét... -
#3 Drukkoltam neki, mert nagyon szimpatikusan nyilatkozott.
Viszont érdekes számomra, hogy pont az amerikaiak választottak " egy színes bőrű elnököt. -
#2 jön az unalom :( -
#1 Namost oda a jó kis NATO terjeszkedés, semmi háborúzás, elnyomás, lerohanás, meg normális kis válságok, ehhh...