Fail
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
Sasm.. Samg.. Smas.. na menjetek a picsába!.. 😊
Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!
(Ilyen esetben - ha a gyors helyzetfelismerés még lehetõvé teszi - a lánynak maga alá kell hajtania a fejét, és tigrisbukfenccel (gördülõ) mozgási energiává alakítani az esést. Estünk eleget anno így..)
Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

When someone saves a new HDR photo, god kills a kitten. Gyerekmunka jó, maláj elnök rossz! http://www.flickr.com/tokeletlen/
Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)
kamera: -néggyszázötvenezeforint
mellkasmûtét: százezerforint
új cipõ: egy huszas
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!