Fail
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶ ٩(×̯×)۶ .
A többiek rakták oda.
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
Azért nem hallom a discoban a mobilomat, mert ott mindenki egyszerre csörög!
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!
Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
😊
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Persze be került a médiába fel kell fújni...
Failnak mondjuk fail. 😊
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/