Fail
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶ ٩(×̯×)۶ .
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
(ööö.. a könyvet nézzétek, ne mást.. 😄 )
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!
bár ha kötekedni jársz ide akkor mégse...
(gondolom hiányolod róla a divatos FAIL feliratokat.. anélkül ugye nem lehet valami szimplán FAIL... gratulálok!)
When someone saves a new HDR photo, god kills a kitten. Gyerekmunka jó, maláj elnök rossz! http://www.flickr.com/tokeletlen/
csírlédi fail:
papbácsi fail:
http://www.funvid.eu/index.php?page=videos§ion=view&vid_id=103787
(Különösen a klotyón.)
SecondOrb: A legjobb internetes városépítő stratégiai játék. www.secondorb.hu
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.