Fail
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amikor gyerek voltam, a szüleim sokszor költöztek. De én mindig megtaláltam őket.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Aztán pár év múlva Cousteau megtalálja a térségben a ritka gémercápát..
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
When someone saves a new HDR photo, god kills a kitten. Gyerekmunka jó, maláj elnök rossz! http://www.flickr.com/tokeletlen/
de aki plazmákat hoz, az értékbiztosítást köt, nem nagyon lehet okoskodni, mert ha gáz van, legközelebb nem azzal a hajóstársasággal hozatják
na jó, megyek vissza tanulni, mert nk-i szállítmányozás vizsgám lesz 😊
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
közös kárviselés van, tehát az összes többi konténer gazdája közt szétosztják a kárt
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
am ilyenkor a rakodót basszák meg?
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
http://www.webpark.ru/go.php?url=http://www.webpark.ru/uploads54/pod08/11_podborka_31.jpg
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
Fõleg, hogy ezeknek feszített tempo van elõírva a kipakolásra, a nagyobb kikötõkben, mert folyamatosan vannak tervezve a következõ beérkezõ hajók, és kitárolás stb..
Ez bedönthet egy egész heti logisztikai tervezést és munkát..
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Kb British Petrol FAIL színvonal....

Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Mellette lévõ <^^>^^> jel miatt reagál rá így 😄
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)