Fail

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

monkeymajom
a vb-n egy ilyet megnéznék 😄

Amikor gyerek voltam, a szüleim sokszor költöztek. De én mindig megtaláltam őket.

OrioN the S
gondolom szaltóból elrugni a labdát.

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Megtörhetetlen
Öhh ez meg mi a francot akart csinálni???

fry day fry day sálálálláláá

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

morcosqtya
pár év múlva az amerikai haditengerészetnek lesznek iSubmarine-jei is.. 😊))

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

OrioN the S
😄DD a hableány meg ipadon csetel némóval

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Doomista
HEADSHOT <#gun><#gun>

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

morcosqtya
😄ds.ad.a

Aztán pár év múlva Cousteau megtalálja a térségben a ritka gémercápát..

Piloss

Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)

OrioN the S
😄 szerencsétlen...

The Protector

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

poppe
a majdani kirakás sorrendjében rakják be, mert ált. több kikötõbe visznek cuccot. súly csak utána jön

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

5Dani
Nem a darusok felelõssége, pl. hogy súly szerint rakják a konténereket alulról felfele?

When someone saves a new HDR photo, god kills a kitten. Gyerekmunka jó, maláj elnök rossz! http://www.flickr.com/tokeletlen/

Megtörhetetlen
szép kis csukafejes 😄

fry day fry day sálálálláláá

poppe
már úgy a hajóról, h a személyzet... 2 kikötõ közt nyilván a hajóstársaságé a felelõsség, de eléggé elhanyagolható, 2,5 SDR/Kg (ez egy ilyen régi valutakosár, de még mindig ezt használják, van benne dollár, márka, líra, frank...) most ez kb 3 euro/kg 😄
de aki plazmákat hoz, az értékbiztosítást köt, nem nagyon lehet okoskodni, mert ha gáz van, legközelebb nem azzal a hajóstársasággal hozatják

na jó, megyek vissza tanulni, mert nk-i szállítmányozás vizsgám lesz 😊

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

OrioN the S
akkor ott bizony csurran cseppen ez meg az 😄

poppe
a hajóról nem felel senki, sõt, ha úgy ítélik meg, h instabil lett a hajó, vagy sérülhetnek további konténerek, nyugodtam vízbe dobhatnak még párat
közös kárviselés van, tehát az összes többi konténer gazdája közt szétosztják a kárt

OrioN the S
remélem mindegyikbe valami macintosh áru volt 😄

matyi0323
Igen. Az õ feladta, hogy szállításra készre csinálja meg.. ( de szerintem a hajóról is meghuzgálnak valakit, kapitány vagy valaki.. azért gondolom neki is kell ellenõrizni, hogy el lehet e indulni a rakománnyal 😄 )

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

OrioN the S
viszont alul egy-két konténer mintha egy kicsit meg lenne reccsenve 😄 meg azé jobb fentrõl bizony hiányzik pár 😄

am ilyenkor a rakodót basszák meg?

Ecsééém.... webparkról nem lehet képet beszúrni??? Na ez FAIL 😛PP

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

http://www.webpark.ru/go.php?url=http://www.webpark.ru/uploads54/pod08/11_podborka_31.jpg

edzés vb-re<#hehe>

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Bátor a csávó... de egyszer utána iramodik egy ilyen dög, tuti h nem tudna elõle elfutni. 😄DD
morcosqtya
basztassunk vizilovat.. part 1-2.

morcosqtya
Jaja.
Fõleg, hogy ezeknek feszített tempo van elõírva a kipakolásra, a nagyobb kikötõkben, mert folyamatosan vannak tervezve a következõ beérkezõ hajók, és kitárolás stb..
Ez bedönthet egy egész heti logisztikai tervezést és munkát..

De érdekes lesz lepakolni 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

MR ME
ezzel mi a para? nem esett le 😄

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Nohab
2007? Budapest? Víz"ágyú"? Nem rémlik?😄
morcosqtya
vótmá, de nájsz... Kb British Petrol FAIL színvonal....

morcosqtya
tudom, vótmá, de nice... 😊
Kb British Petrol FAIL színvonal....

Na ilyen az amikor "akasztják a hóhért" 😄DD
nan76
micsodaaaa?simán lenyomnák õket..düss düss..bang..tttrrrr..bang...püff..Eltaláltalaaaak...

Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is

nem, az fail lenne 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

morcosqtya
az lenne még szép, ha a rendõrökét meg éppen lopnák...

MR ME
pfff 😄

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

morcosqtya
Epic

morcosqtya
alakul a négyesmetró.. 😊

bertino
hajós már megint parking fail. 😄

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

lol

Doomista

Mellette lévõ <^^> jel miatt reagál rá így 😄

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Solten
Masodik kepen mar nem annyira heppi a csoka... <#vigyor1>

Saor Alba

MR ME

morcosqtya
Itt nefürgyé, le.

ps ^^

Piloss
ezt most hogy?

Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)

morcosqtya
nem, mert ide valami lánctalpas vagy négyszögletes kerekû verda megy be... szerintem.

Solten
<#vigyor1>

#2951: na, a kocsi is megvan...

Saor Alba

morcosqtya
oszteztígyhogy?