Saját forgatókönyét másolva gyilkolt a Dexter-őrült producer

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A Dexter sorozat egy mestermû .Szerintem pont nem a gyilkolászás a lényege hanem , hogy egy kívülálló ,hogy szemléli a társadalmat.Érdekes , humoros elgondolkodtató.Vannak akik ellenzik az egészet mondván "Dexter egy gyilkos,mért kéne drukkolnunk neki?Vagy mért kéne nekünk ezt nézni?Mért egy elmbeteg a "pozitív hõs?" Na ezeknek az embereknek ajánlom nézzenek meg egy részt és maguktól rájönnek.😊
Úristen de mélységesen sötét plebs vagy te. Hozzád képest a Loch Ness-i szörny egy életmûdíjas illemtanár.

De lehet hogy csak túl sok Dextert néztél, és a agyad nem bírta befogadni a mérhetetlen minõségi alkotást. 😊
Ha valaki elmebeteg mindegy,hogy filmet néz,könyvet olvas,vagy valaki szónoklatát hallgatja-valahol kiütközik a dolog,aztán ráfogják valamire...Az is érdekes volt,mikor Harry Potter könyveket égettek valaki(ik) javaslatára,vagy amikor beszüntették a Dragonball-t!(lehet,hogy szarul írtam,bocsi!)Remélem itt nem ez lesz! Gyilkos Elmék?<#wow3><#bohoc>
A kurva anyatokat nem kene szidni a sorozatot meg hanyadekozni mikor tuti nem is lattad!Nezzed a teletabit bazdmeg!Abba nem hal meg senki!!

http://steamcommunity.com/id/eddy22

gneoka
Szerintem nem kéne fikázni, egyszerûen ez a sorozat mûvészi , meg kell nézni csak a fõcímet a kávédarálás,a narancs vágás...stb
mind mind annyira jól ki van dolgozva
és van benne egy csipetnyi fantasztikus fanyar, sötét humor.

ettõl nem lesz gyilkos senki maximum erre lehet keni hogy kevesebbet kapjanak, valamit beleraktak a poharamba, nem én vezettem a kocsit hanem egy családtagom,nem direkt öltem hanem a sorozat miatt,vagy a videó játék miatt...
jogi kiskapuk lehetne még folytatni, az oké hogy ezek vannak és a bíróságon elhiszik ( el kell hinniük) de nekünk nem kéne

An old man dies. A young woman lives. A fair trade

Nethyrrea
szinte biztos vagyok benne hogy akik itt leszólják a dextert, azok kizárólag a fentebb olvasott hír alapján alkotnak képet róla.

nagy hiba.

különbenis, ez az ember eleve beteg volt agyilag szerintem. ha télleg hasonlítani akart volna dexterre akkor legalább egy rosszfiút tett volna el láb alól. így viszont simán csak vett magának egy egy útra szóló jegyet vagy a villamosszékbe vagy a gumiszobába.

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Aki ócsárolja ezt a kivalló sorozatot ami megjegyzem, sok díjat is elnyert az elég hülye hogy alaptalanul szidja! Amerikában ennek az ühüm õ " hányadéknak" külön kampányokat csinálnak mint pl.: a szökõkutak vörösre festése és még sok szép dolog és ott elég nagy sikere van! De mivel nálunk a rózsaszínpóló hódit meg a meleg felvonulás akkor bizony lehányadékozzák kétes nemi hovatartozású semmirekellõ haszontalan valószínûleg hello kittyn élõ idióták. Ugyhogy kérem ne szidjuk ezt a jó alkotást és maga a hír nem biztos hogy igaz mert nem egyszer elõfordult mar hogy sg-n hülyeségeket olvashattunk!
Rage47
kezdem érteni kik nézik ezt a "hányadékot" 😄
eddy szánalmas vagy-e? Primitív vagy-e?😄 A minõségjelzõket megirigyelhetõ módon pakolod egymás után.. A hír pedig médiatorzítás. Szerintem 😊
Seth
Megértem, hogy most marhára fel lehetsz háborodva(hozzáteszem a semmin), de ezt a nagyparaszt stílust is kerülni kéne

PSN ID.: Beegabor

Érdekes, hogy mindig premier elõtt történnek az adott sorozatokkal/filmekkel kapcsolatos botrányok...pletyka, bulvár és egy kis sorozat hype, hype, hype. Totál kamu...
Ha Dexter másolta akkor elméletileg ennek a szerencsétlen Altingert egy gátlástalan bûnözõnek, gyílkosnak kellet (volna) lennie. Dexter csak bûnözõket gyilkol le.
Nem hiszem hogy az áldozat bûnös lett volna bármiben is, úgy hogy kár Dexterrel takaróznia annak az elmebetegnek. Kötelet neki.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Sanyix
tyûûûûûû ejha, neked tisztára elment az eszed 😄

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Na ez beteg! De a sorozat atom rulez, meg a könyvek is, Mark Twitchellt meg nemhiszem, hogy a Dexter miatt õrült volna meg. Ha nincs a Dexter akkor máshogy ölt volna meg valakit vagy valakiket. Narxis meg bekaphatja! 😛
Tetsuo
LOLL

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

Te vagy a hanyadek te rohadt fasz!!Miert szidod bmeg?Egy reszt nem lattal meg belule biztos!!Te rohadt geci buzi

http://steamcommunity.com/id/eddy22

Narxis
Remélem betiltják ezt a Dexter nevû hányadékot.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Zocsi
<#nezze><#taps>
szerencsétlen áldozat.

Csak nehogy betiltsák ezt is emiatt a hülye miatt, ahhoz túl jó. (^^,)

&#30410;&#30000;&#12379;&#12356;&#12376;

akyyy
ferdített cikk, ez a dexter laboratóriuma!!!!!

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Broafka
hmm, lol?

lassan amjd az lesz, hogy megnéznek minden rendezõt, meg írót, hogy büntetett elõéletû, vagy ellopott e egy rágót...

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...