Tropico 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"The trees move. Do you not see it?"
azért vár egy csomó ideig, mert kicsomagolja a fájlokat egy ideiglenes könyvtárba C: meghajtón... ahova aztán felinstallálja magát a játékot. okos... <#lookaround>#lookaround>
Vagy csak nem vártam elég idõt..???
van valami jobb alternatív letöltés?
lassan befejezek mindent, amit az elkövetkezendõ két hétre szétnyújtva kellett volna amúgy megcsinálnom. ennek hála most egy ideig lesz sok-sok szabadidõm... <#kacsint>#kacsint>
avagy: szivárogj már ki!
mert én a hivatalosan megadottat kissé sokaltam. mondjuk a 3 alacsonyabb gépigénye ellenére órákig kellett pöcögetni a beállításokat, mire jó lett. és nem feltétlenül az alacsonyabb beállítás futtott a legjobban.
- A Google a barátod! - Anyád meg a barátnőm.....
kicsit hosszabb vélemény, listaként mivel nem akarok kisregényt írni:
- rengeteg dolgon javítottak és sok mindent "értelmesebbé" tettek, pl humanitárius segélyhez nem kell már elõbb felhúzni semmit, ami öröm a köbön
- elõny/hátrány rendszer megváltozott, most már nem 2-2-t választasz, hanem 3 tulajdonságot. hátrányok is átalakultak ilyenné, 1-2 pozitívummal a negatívumok mellé... nos, nem tûnik rossznak, de furcsának furcsa. és a cheapskate még mindig ász <#gonosz1>#gonosz1> ja, és fejlõdnek: minden küldetés után, amit végignyomsz egy kiválasztott képességgel, kap egy extra csillagot.
- edict-ek megváltoztak, most már minisztérium és miniszterek kellenek hozzá - majd elválik, egyenlõre nekem szimpatikus
- a grafika sokat javult, és sokkal jobban optimizált a motor mint a harmadik részben
- van jó pár új épület, sajnos demoban nem elérhetõek... na meg új természeti katasztrófák <#vigyor1>#vigyor1>
- zenék... nagyon ász zenék.
- nincs Betty Boom...
ami viszont nem jött be: az új kezelõfelület. illetve... nagyjából jó, de az épületek kezelését a jobb felsõ sarokba pakolni roppantul bosszantó lesz mindenkinek, akinek a bal szeme a domináns, avagy durván a kétlábúak 30%-nak...
másik ami csípte egy ideig a fülemet: lecserélték a szinkronhangokat <#rolleyes>#rolleyes> megszokható, de örültem volna, ha lehetett volna választani.
szóval summa summarum: veszettjó folytatásnak nézünk elébe, ami egy-két bosszantó apróságot leszámítva csak jobbá és még nagyszerûbbé válik, mint az elõdje. várom ezerrel.
(több lehetõség, épület, rendeletféle, ... lesz benne)
egy várost felhúzni a dzsungelben, a népet katonai diktatúra módjára vagy demokratikus úton vezetni.
dióhéjban ennyi.
A 3 legalább magyar hátha ott tudok majd valamit 😄
Next PC upgrade: 2022
Next PC upgrade: 2022
olyan kérdésem lenne hogy ehez a játékhoz a Tropico 1,2 kötödik a 3 részhez mint vmi történet??
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
Másodpercenként jönnek ki belõle a kocsik amik szállítják a népet ide oda.
Szerintem felesleges a lakoépülethez és a munkahelyekhez is lerakni, sõt lehetetlen mert nem fér el 😛
I met God. She's black
Kis segítséget kaphatnék, hogyan kezdjem a játékot, vagy van valahol egy leírás?
I met God. She's black
Egy-egy szivargyár ,vagy ékszerkészítõ fél millát is hozhat a játékban.
For the greater good
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Nem tudja valaki esetleg, hogy a kiegészítõje meg jelenik e valamikor itthon magyar nyelven akár?
Þór vígi þessi rúnar
Én anno amiatt szoptam, hogy az épület forgatás görgõre volt rakva és hát, nekem az nem ment 😄 bár most touchpaddal is szopás, de legalább forog valamennyire >.>
Þór vígi þessi rúnar