Tropico 3

Oldal 1 / 13Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Itt a magyarítás

Az angol nyelvi fájlt kell felülírni. (benne van az elérési út) Steames verzióval is működik.
Utoljára szerkesztette: Austin Bailey, 2014.09.24. 20:58:45

kifli
https://mega.co.nz/
https://www.mediafire.com/
ez még itthon szinkronos volt vagy már csak feliratos?
hát a magyarítás nekem is jól jönne :)

Calver

"The trees move. Do you not see it?"

Nekem megvan a magyarítás, ha mondotk egy fájlmegosztót akkor felteszem a oda és adok egy linket.

Calver
kb fél ismerősi kör meg is kapta ajándékba, attól tartok egy ideig nem fogok őket hús-vér valóban látni <#nevetes1>

#637: ha találsz valahol magyar demót, vadászd ki belőle, emlékeim szerint azt használták kétlábúak régebben

kifli
magyar nyelvi fileok nekem is jól jönnének, a humblebundle féle verzióban csak angol van :/
Calver
királyság <#eljen>

Tropico 3 ingyenes a humblebundlén....

https://www.humblebundle.com/store

átküldtem

Nekem tökéletes lesz bármilyen módon :) Egyébként valami jó anács a Tropico 1,2-höz képest mit érdemes csinálni stb?
Calver
megjegyzem, ha 10 mega alatt van, itt is hozzá tudod csapni privát üzenethez mellékletként.

hogyan kéred a magyarítást?

A netem bonyolult, mert hollandiában vagyok és a fönökéktõl kapjuk a netet és 6-an vagyunk rá :)
Egyébként ha mond valaki valami tárhelyet, akkor feltöltöm neked, vagy esetleg elküldöm emailben

Miért, milyen a neted sebessége?

Sziasztok!
Nekem az lenne a problémám, hogy "megvettem" a játékot egy torrent oldalról, de sajnos csak angol nyelvû. Valaki nem tudná felrakni a magyar nyelvi file-okat az alap Tropico 3-hoz? Elõre is köszönöm válaszotokat :)
Ui: 2 hetembe telt leszedni a játékot, mert olyan lassú a netem sajnos. Nem szeretnék még egy hetet rászánni a demo letöltésére a magyar nyelv miatt.
acsati
értem. köszi szépen!
Mert a orvosi rendelõbe és az olajfinomítóba magasabb képzettségû emberek kellenek (College-educated), nem elég a High School, építs College-et vagy hívj külfödrõl a pozíciók betöltésére embereket.
acsati
Sziasztok!
Most találtam rá erre a jó kis játékra :) Olyan kérdésem lenne, hogy az emberek miért nem mennek dolgozni olyan helyre, ahova tanult dolgozók kellenek? Van már jó ideje középsuli, sok végzõssel, de mégis üres mondjuk az orvosi rendelõ, meg az olajfinomító. Mit csinálok rosszul?
mooo
<#eljen>
Calver
meg még egy, ahol nem csak kibaszott fák vannak mindenütt <#smile>

eredeti

sweetfx

Calver
na kaptok tõlem egy kis ajándékcsomagot, SweetFX Tropico 3 szépítésre hangolva.

mivel nagyon szeretem a harmadik részt, de a lelkem (fõleg a négyhez képest) mosott szar színekkel dolgozik, ezért adtam rá egy kis extra szaturációt sweetfx-el, és picit visszafogtam a vörös színbõl, mert messze túl vörös volt az egész szvsz.

használat: Tropico 3 könyvtárba (ahol az exe van) kicsomagol, örül. játék közben scroll lock-al lehet ki és be kapcsolni a színesítést.

ha finomhangolni akarjátok, SweetFX_settings.txt-nek neki lehet esni, mert lehet másnak kicsit sok lesz. összesen két dolgot kapcsoltam be (tonemap és vibrance), semmi gépzabáló, grafikailag turbózó cuccot.

összehasonlító kép:

eredeti

"felturbózott"

Calver
magyarhonban magyarul jelent meg, demobol emlékeim szerint valaki még annak idején ki is cserkészte. Absolute Power-hez viszont tényleg nincs.

ja de van, bocsi, ez a 3 topikja. Nekem magyar. De az absolute powernek már nincs

nincsen

Koridor
Magyaritást nem tudtok hozzá?

a respektjük összefügg a boldogsággal. Ha mindenki boldog, akkor nagy a respektje

Calver
puccs az nem azért szokott létrejönni, mert respect-jük van a béka segge alatt? (nem happiness) vagy army base azt is megdobja? nem volt szokásom soha sem felhúzni, nem túl költséghatékony. (meg általában hatalmas hadseregem 1 emberbõl állt, aki bõszen õrizte a palotát)

építs egy katonai bázist. Az általában megoldja a problémájukat, mivel az életszínvonalukat jól felhúzza

Calver
nézd meg almanac-ban a követeléseiket, de általában azért sírnak, mert 20 dolcsi alatt van a fizetésük/nem õk a legjobban fizetettek, nincs elég katona (szerintük), vagy elég tábornok. militaristák igazi rinyapinák, és kb semmire nem jók ha jól játszol.

Van egy olyan problémám hogy akármelyik pályát kezdem el elõbb utóbb valamelyik frakció, általában a katonaság elégedetlenkedni kezd és pucs lesz a vége mit tegyek?
Megköszönném ha küldenél pm et honnan tudom letölteni.
Van valami teszt errõl az Absolute Powerrõl?
Calver
DLC nem, szerencsére Tropico 3 még nem akarta így megfejni a kétlábúakat.
kiegészítõ ellenben igen... és milyen ki-bebaszottul jó kiegészítõ!
Absolute Power a neve, és... ez nem warez fórum (tûzzel-vassal irtják), szóval linket itt nem fogsz kapni. de megéri beszerezni, mert a legjobb része a Tropico sorozatnak.

Srácok a tropico 3 hoz jelent meg dlc?
le lehet tölteni ezeket valahonnan?
Üdv faterok.Azt szeretném kérdezni hogy az absolute powernek van-e magyarítása.És hol lehet elérni?Köszi.
Calver
emlékeztet ez valakit valamire? <#hawaii>

segítség

Köszi
Calver
csak dísz.
viszont negyedik résznek is van már topicja

Hali
Tropico 4 el kapcsolatban
3. pályát kezdem épp ,és itt is itt van a játék kezdetén egy hatalmas ültetvény ,mint az elõzõ pályán. (persze nem tudom milyen növény ez)
A kérdés
Ezt le lehet aratni ha építek hozzá farmot , vagy ez csak dísz ?
kijött egy "offline" patch is, most már nem kell az internetet kihúzni vagy tiltani a tûzfalon.
a gamecopy-n megtalálja akinek kell.
Calver
játszunk vele, legalábbis én biztosan, kicsit talán túl sokat is... épp a 13. küldetésnél tartok <#idiota>

na jó de a misszió közben nem lehet valahol megnézni hogy mi is volt a cél az elején és hogy állunk a teljesítésével?? Nekem ez hiányzik.
Azok a célok szerintem és az elején bemutatott 5 lépést mikor sikerül teljesíteni jön a következõ küldetés. Elég sokáig tartott, de most jön a 2. küldetés

no mi az semmi reakció?? Senki nem szedte le még?
Na mindegy, egy kérdésem lenne. Az aktuális szigeten hol nézhetem meg a misszió célt? Úgy értem menet közben, mert amiket a jobb alsó sarokba pakol az csak egy éppen következõ feladatot jelöli. Úgy emlékszem hogy a 3-ban az almanachban meg lehetett nézni mi a mission goal, és hogy áll a teljesítés.
hupsz! akkor nem is kell a demót keresgélnem..?? :))
Serpa
épp most akartam szólni, de már rátaláltál :)

Calver
Tropico 4-FLT
fuckyeah.

így elbaszni....milyen szar egy installer ez hogy nem adhatok meg neki más meghajtót!
Oldal 1 / 13Következő →