15
-
KarmaXXL #15 Aha persze. Ez látszik az eladásokból is.
Én is okostelefon párti vagyok, de mi vagyunk a réteg, nem a "sima" telefonok piaca. -
Nonix #14 Az úgymond telefon ki fog halni, csak zsebszámítógép fog maradni. Amivel természetesen tudsz telefonalni, meg sok minden mást. ems és mms , vicc kategoria. -
highpoint #13 És lehet termelni a telek mérgezett földjén, a mérgezett vízzel locsolt fa mérgezett gyümölcsét... -
who am I 7 #12 ellenben lehet rajta venni telket, amin termeszthetsz fát, ezt meg azt...Vagy kiserdőt :) Legalábbis, az intelligensebje...Ezek a mobilfa*opók meg..tőlem éhen is dögölhetnek ahogy vannak. -
#11 én sem szeretem a karácsonyt -
#10 Meglepő dolgot mondok: csökkentsenek árakat. Amíg ezt nem teszik meg tőlem akár éhen is halhatnak, jól elvagyok az egyszerű pda&butatelefon kombóval. Vagy jöhetne már tömegesen a mobilprojektor, kivetített billentyűzet és társai. Az utóbbi időkben azért sokminden nem fejlődött a telefonok világában, míg régebben ugye szines kijelző, kamera stb még csábító lehetett a cserére. Most miért vegyek újat?
Mondjuk azt hiszem, ha a mostani telóm meghal, akkor valszeg valami pdavonalú dolog lesz belőle, esetleg HTC. -
highpoint #9 Igen, ha már nem tud a termelés 2 számjegyű növekedést produkálni, ha nem tudnak az előző évinél több vizet, levegőt és földet beszennyezni, akkor már kongatják a vészharangot, hogy válság van.
"Ha kivágtad az utolsó fát és megmérgezted az utolsó folyót, rá fogsz jönni arra, hogy a pénzt nem lehet megenni."
Nem vagyunk okosabbak a legkezdetlegesebb vírusnál sem, amely elpusztítja a saját gazdaszervezetét. (Mi pedig a saját Földünket.) -
kvp #8 Nagyjabol ma mar minden uj mobiltelefon tud annyit mint a kommunikatorok anno az Alfa holdbazis cimu sorozatban (Space 1999), bar ajtot nyitni meg nem lehet veluk, de ez az ajtok hibaja. Ha utolerjuk a scifiket, akkor elobb utobb kifogy a szufla a fejlesztesekbol. A masik gond, hogy hova novekedjen egy piac, ha mar mindenkinek van (neha tobb) telefonja es nem lehet tovabb csokkenteni a keszulekek elettartalmat? -
#7 Amyg van édemi fejlesztés, addig sűrűn cserlének az emberek telefont, de lassan kezd a szufla elfogyni. Nagyon jó fejlesztések vannak afelsőházban, de ezek egy jelentős része rétegigény marad. -
Bijesz #6 qwas nem tudom miről beszélsz.
Piacgazdaság van azt gyártanak amire igény van.
Akik veszik azok nem birkák hanem emberek és azért veszik mert megtehetik nem csórók.
És tetszik nekik a kamera, színes kijelző, bluetooth stb...
-
qwas #5 Ez az amit az ember nem vesz vagy nem akar eszrevenni hogy vezetik mint a birkat. Ket ev egy mobilnak. Rohely. Menj vegyel ujat mondja az altalanosan elfogadott rend. Kivancsi lennek hogy ha a vasarloi mentalitas ugy valtozna hogy mondjuk ha egy keteves mobil tonkremegy es akkor olyan markat nem veszel tobbet akkor csinalnanak e jobbat. Szerintem igen. -
#4 Azért mert 6 éves, de egy 3 éves már tutira nem bírná... ;) Nekem van 8 éves siemens c35-öm a második akksijával, igaz 4 éve nem használom, de kifogástalanul működik. Viszont a 3100-as nokiám 2 év alatt hazaért, hálistennek ez céges volt... -
qwas #3 Valahogy nem tudom sajnalni oket. Ha rajtam mulna meg ennyit sem adnanak el. 6 eves a telefonom es meg nagyon jol birja. -
beef #2 Megnyugtatlak, a diri ez után is fog tudni Audit venni, max kirúgnak 3000 munkást. -
#1 Nahát, még a végén kiderül, hogy a diri nem tud magának új Audit venni, mi lesz most...