166
Mobilos Kérdések össze-vissza
-
#166 opció -
#165 talán úgy 2 napos az átállási idő -
#164 Üdv néktek. Van egy nokia 8800 telefonom, és a főképernyőn nincs ott a jobb felső sarokba az óra. Eléggé hiányzik, elő lehet valahogy hozni?
Köszi a válaszokat. -
bigbigle #163 És amit nem értek hogy ott azt mondták hogy azonnal kész lesz , de a GYIK-ban meg több hét van. -
harcsy #162 Azért még bizakodok, hogy valaki rávilágít ,mi miatt felejti el frissíteni az időt? -
bigbigle #161 remélem -
#160 valószínű -
#159 csak azért mondtam mert lehet hogy akkor tipikusan típusfüggő a dolog, vagyis hogy nem biztos hogy lesz válasz rá -
bigbigle #158 ma megkérdeztem egyik djuice-cafe-t és elég lakcímkártya.
de akkor am megmarad az összeg ami most van rajta? -
harcsy #157 Az jó. Csak nekem Sharkom van. -
#156 Samsung Corby-n nincs vele gond -
harcsy #155 Szervusztok !
Internetezek éjszaka a telefonomon. A gondom azzal van, hogy az óra hosszabb netezés után nem a valós időt mutatja, hanem kb a neten töltött idő arányában késik. Nem is áll vissza a pontos időre. Automatikus frissítés az órára be van állítva.
Opera Minit használok és Shark a telefonom.
Köszönettel fogadok minden javaslatot, mert párszor már megtréfált a "pontos idő. Éjszakai tömegközlekedésnél sokat számít, ha lekések csatlakozást. -
#154 oks. szvsz telefonon meg lehet oldani:) -
bigbigle #153 de akk ha ma elmegyek az alee-ba a djuice-cafe-ba akkor ott meglehet oldani? -
bigbigle #152 nyári melóban gyűjtök
-
#151 és ki adja a pénzt? tőlem sose kérdeztek nevet, anélkül is átállítják -
bigbigle #150 kártyás, anyám nevén van (ő írta alá), de feltölteni én töltöm pénzzel. -
#149 mert ki fizeti a telefont? nem feltétlenül kell szülő hozzá, ott van a gyikben -
bigbigle #148 nem éppen mert én töltöm a kártyámat de ha nem kell ő hozzá akkor én megcsinálnám -
#147 érdekes mert ezzel pont ő spórolna:) -
bigbigle #146 És kell hozzá az anyukám is mert az ő nevén van és én nem múltam 18 de ő viszont nem akarná végigcsinálni. -
#145 djuiceos leszel akkor miért ne
itt a gyik
megkéred hogy állítsák át, talán az online.telenor.hu oldalon is meg lehet tenni -
bigbigle #144 De akkor azokat amit olcsóbban vásárolhatnak a djuicesek azokat majd én is?
És még valami:
Akkor ezt az átállítást lehet telefonon keresztül is mert semmi infót nem találtam. -
#143 nem, megmarad a 20-as számod, simkártya sem kell mert a Telenor hálózatát használja a Djuice. csak megkérdezed a kezelőt a dolgokról és ha megkéred akkor átállítja neked.
A Djuicenál pedig nincsenek akciók, ezek mind tartós díjak :) Persze van nekik valami mylife programjuk is, azt a honlapon megnézheted, olcsóbban vásárolhatsz bizonyos dolgokat, stb., de azokat is tartós kedvezményeknek hirdetik -
bigbigle #142 Erről nem is tudtam.
Ennek hol tudok utánaolvasni és akkor új sim-kártya és telószám is kell?
Mert akkor jobban megéri szerintem.
(és akkor az akciókat is használhatom amiket a djuice csinál?) -
#141 De ha nem múltál el 26, akkor nem tudom milyen díj ellenében, de átállhatsz, és igényelheted a 29 Ft percdíjas kártyás tarifát (belföldön az Összes telefonszámot 29ft-ért hívhatod), és 500Ft-ért (a Telenor 20MB-os csomagjának áráért) kapod meg a Djuice 100MB-os mobilinternetét (a Djuice a Telenor része, csak fiataloknak)! Az 1440 számon az 1./2 menüpontban megnézheted a kártyás tarifákat, vagy ott a kezelő jelentkezését választod, akivel beszélhetsz és megkérdezheted amit nem tudsz, és kérésre átállítják a tarifád és a mobilinternetet is -
bigbigle #140 De nem Djuice-s vagyok:(
És ahogy nézem van a 20Mb-os és a 100Mb-os csak a 100Mb-os az drága nekem arra a 20 meg nem tudom mire elég.Na mind1 köszönöm a segítséget. -
#139 Ok, én is ezért mondtam a lehetőségeket.
Egyébként most nézem hogy nincs 40 MB-os csomag.
De ahogy most megnéztem a Djuice mobilinternete olcsóbb... -
bigbigle #138 Oké csak azért kérdeztem mert a 100MB-os nekem drága ahhoz de a 40 meg nem tudom mire elég. -
#137 Az alap szvsz a mobil online start, nekem az volt automatikusan elsőnek beállítva (MB korlát nélkül 13 Ft/10kB, ez nem éri meg), de a telefonos menüben (1741) megnézhető mik aktívak a csomagban/mire cserélhető le).
Elmondtam mennyire terheli a használat az adatforgalmat, ennél pontosabban nem tudom leírni, majd meglátod (az 1741-en a 8-1-6-2 menüpontból lekérdezhető a nagyobb csomagokból mennyi MB van hátra). Ha nem tetszik, 1 hónap múlva leválthatod másikra. -
bigbigle #136 Köszi a választ.
A 40Mb-os az alap ugye? és az 500Ft amit akkor a kártyárol von le ugye?
De ez a 40Mb akkor mire lenne elég vajon kb? PL: MSN-nél vagy youtubnál vagy facebooknal vagy sg-nél havonta hányszor lehetne nézegetni őket mert elvileg az opera mini az még előnyösebb is és a telefonom is ara van eredetileg:)
A további választ is köszi. -
#135 én is pannonnál vagyok, kártyás, és a mobilinternet is ugyanarról a befizetett kártyás pénzről megy, mint a telefonhívás (ez +1000 ft mobilinternetre havonta). Nekem ez a havi 100 mb tudja fedezni opera minivel és google maps-sal a ténykedéseimet (hetente párszor ill. több napon nézek oldalakat.), folyamatos használat (egy-két youtube videó össz., MSN, napi több oldal) mellett néha az is szűkös de mostanában nekem bőven elég -
bigbigle #134 Hali!
Nem tudom jó helyre írom-e, de leírom.
Telenornál ha a legkisebb netet megrendelném akkor a telefonról vonják a havidíjat valamint opera böngészővel mire elég az a kis csomag? -
Carp Hunter #133 köszi -
mukievil #132 Hát ha uj tipusu telefont veszel, és nem egy 10 éveset, akkor nem! Ám jot tesz neki, ha néha teljesen lemerited, és teljesen feltöltöd , ugy legalább havonta! -
Carp Hunter #131 Sziasztok!
Az új telefenok akkumulátorát ki kell sütni? -
mukievil #130 Biztos van valami program is rá! De van egy felbontása a mobilodnak... fogsz egy képet, és akár paintbe is összetudod huzni olyan méretűre! De az is lehet hogy elég az arányt megtartani, ami a kijelző aránya, mert a képet automatikusan beigazitja! Bár belassithatja a telefont egy nagyon nagy kép!
-
Prof William #129 Már nem fontos... Akkor most már csak a háttérképes kérdés él. -
Prof William #128 Valamint flashot le lehet játszani? -
Prof William #127 Sziasztok!
Van olyan oldal/program neten ahol saját magam készíthetem el egy saját képből a mobil hátteremet? Samsung monte-re.
Valamint pl a zenelejátszót hogy rakhatom ki a lapozható oldalak valamelyikére? A FM rádiót valahogy ki tudtam rakni csak nem tudom hogy hogyan. :) Szintén S Monte-nél.