203
Szerinted mely játékok érdemelnék meg ezt a címet, ill hogy néz ki a ti toplistátok.
  • SLICK
    hát engem nem fogott meg :D
    de hát ízlések és pofonok...
  • gyuri12
    Majd meglátod,hogy milyen reális.:(
    Forza2 után "kicsit" gáz.10-20 perc erejéig pedig én is 10/10-et adnék rá,de azért jó játékot majd hozzá:|
  • Prince23
    A 007: QoS 89%-os lol, és a Spiderman WoS meg 53. ez azért nagyon lol. fordítva kéne legyen bakker
  • n3whous3
    Arcadon felnőtt gyerkőc, nem tudod értékelni a realitásba hajló dolgokat? BTW már kipróbáltam egy 10-20 perc erejéig konzolon és nekem bejött (bejött = ISTENKIRÁLY).
  • Rincewind
    Az sem arcade, inkabb realisabb megkozelitest kapott. De az elso ora utan megszokja az ember. Nekem 100%-os vegigjatszas meg 45 achievement utan sem volt semmi bajom az autokkal. Sot kimondottan elveztem, hogy szinte mind maskent viselkedik.
  • gyuri12
    Ja,főleg a vezetés, a rohadt rugók gumiból vannak. Nem akarom fikázni a GTA IV-t,de hazudnék,ha azt mondanám,hogy szuper játék. Nagy pofára esés lesz itt...:(
  • Rincewind
    Nem kell felni, a GTA IV nagyon ott van a szeren. :)

Kicsit masabb, mint az SA volt, ez teny. Valamivel kevesebb lehetoseg van benne, amiatt nehanyan "csalodtak" a jatekban. De attol, hogy nincs full arcade mentos meg tuzolto misszio es hasonlo hulyesegek, igy le fog kotni nehany szaz orara. Raadasul olyan melysegu jatekmenetet es realizmust kapsz, amit eddig GTA-ban meg nem lattal. :)
  • n3whous3
    GTA-ra meg nem tudom hogy nem lehetne szavazni, mikor:

- Úgyis meg fog jelenni még idén
    - Boxra, ps-re már megjelent és hótziher, hogy ugyanannyira lesz jó a PC-s is legalább
  • n3whous3
    GTA SA-t is full lefikázták, mert... Persze, hogy nem azt mondták ki, hogy egy büdös niggerrel kell játszani, de pont a stílus meg a történet miatt, nekem meg pl. eddig a legkedvencebb játékom. Szóval én nem adok holmiféle Györgyök véleményére
  • Sir Quno Jedi
    Amúgy is tavalyi (konzolon). Én csak azért az egy játékért vettem x360-at, szóval csak van benne valami, hogy annyira hype-olják... :D
  • gyuri12
    A GTA IV-t nem írnám ide,de ha majd játszol vele,meglátod...:(
  • Maxtreme
    Ez most kb olyan mint hogy én meg azt nem tudom miért van úgy oda sok 100.000 ember a wow-ért.....
    Kinek ez, kinek az.
  • SLICK
    nem tom mit van úgy oda mindenki a Mass Effectért :|
  • nyami
    honfoglalo.
  • sweech
    engem a pc-s verzió érdekel, elsősorban =)
  • Rincewind
    GTA IV mar tobb mint fel eve megjelent. El is adtak belole nehany milliot, koszoni szepen jol van. ;)
  • Rincewind
    Meg jo, hogy ebbol osszesen 1 jatek jelent meg. Lol! :D
  • Neton
    Szerintem a cucc az év meglepetése, nálam eddig a második helyen van, de valszeg GTA4 után visszacsúszik a 3-ik helyre. Mass Effect az első eddig. :)
  • Prince23
    Mi a véleményetek az új Spider-man pc-ról amúgy? nekem nagyon bejött :D
  • csgj
    Jó, ezeket értem... Csak examinee nem írta, hogy mire gondol, és az én kommentem fölé írt, de nem volt "válasz erre"... Szóval csak nem vágtam :P
  • sweech
    cod5, gta4, pl.
  • csgj
    ?? Most melyik játékra gondolsz? A Fallout 3 már megjelent :P
    OFF

A PC-s Silent Hill Homecoming mikor jelenik meg?
  • examinee
    De hogy lehet olyanra szavazni ami megse jelent, ne hülyéskedjetek már, fogalmatok sincs rolla miylen lesz, csak trélereket láttok róla... gg
  • csgj
    Igaz, még nem játszottam ki, de eddig a Fallout 3 tűnik az év legjobbjának. Aztán Mass Effect és Dead Space.
  • John Cena
    16.Bully: Scholarship Edition (66%) szerintem legalább top10 de ez az én véleményem
  • CroftManor
    1. Tomb Raider Underworld
    2. Crysis Warhead
    3. Prince of persia Prodigy
    4. Mirror's Edge
  • n3whous3
    ja és majd gta4

#94: nem is tudtam, hogy idén jelent meg a wow -.-
  • n3whous3
    Fallout 3
  • byzhouse
    best MMO: Age of Conan, Warhammer Online ??? World of Warcraft hol marad?
  • SiteDisagner
    bizony!
  • S8DJ
    1.Crysis Warhead
    2.Call of Duty: World at War (egyenlőre bétáját láttam)
    3.GTA IV
    4.MotoGP'08
    5.Star Wars: The Force Unleashed
  • z99999
    Nem vettem figyelembe a még nem megjelent játékokat

best rpg: Mass Effect, Fallout 3
    best strategy: King's Bounty, Sins of a Solar Empire
    best akció: Bionic Commando Rearmed, Devil May Cry 4
    best verseny: GRiD, Flatout UC
    best sport: Pes 09, Fifa 09
    best FPS: Far Cry 2, Crysis: Warhead
    best kaland: Penumbra Black Plague, Sam&Max season 2
    best horror: Dead Space, Penumbra BP

Pozitiv meglepetés: Sins of a Solar Empire, Fifa 09
    Negativ meglepetés: Mercenaries 2, C&C Red Alert 3

best eredeti: Mass Effect, Pure
    best casual: Spore, Bionic Commando Rearmed
    best MMO: Age of Conan, Warhammer Online
    best story: Mass Effect, Assassin's Creed

best legjobban várt (még nem jelent meg): GTA 4, Call of Duty: World at War

Év játékát majd év végén ;) (Eddig minden kétséget kizárólag a Mass Effect)

Ez a lista csak a Pc-re megjelent játékokból áll, konzolt nem vettem figyelembe.
  • Callisto
    1. Dead Space
    2. Fallout 3
    3. King's Bounty

Az 1 hely kivétel persze ez még változhat, nincs vége az évnek. De a Dead-et nem lehet letaszítani. :)
  • SiteDisagner
    fallout 3, gta iv (kevésbé ismert, elfogadott, de nekem akkor is: még a mount & blade)
  • csoola
    én meg ugy vagyok jelenleg felénél, h naponta játszok egy fejezetet ha van idöm, mert nem akarom eksönközben megszakitani, meg igy kicsit el is nyujtom a végigjátszást, mert nagyon tetszik, bár csodálkozom mert én az ijesztgetös játékoktol infarktusközelbe szoktam kerülni, ezt meg viszem mert érdekel nagyon :)
  • csoola
    jaj ne elér avégzet, fasza, a felesekre már gondolni sem birok (az meg h barátnö miatt voltak a felesek amikre nem birok gondolni...ördögi kör)

amugy a Fable 2 jön PCre, nem? mondjuk hidegen hagy, egyetlen RPG van amit végigjátszottam, az a Mass Effect, mondjuk az nagyon jo volt
  • PeeTeR
    ahogy elnevezeget a toplistakat, tenyleg nagyot utott ez a Dead Space.
    franc se gondolta volna meg a trailer nezegetos idoszakba hogy ennyi re jo lesz (gondolok itt magamra). de mar en is ugy vagyok vele az elso perc ota hogy vegre egy jatszhato jatek amire talan meg holnap is emlekezni fogok, nem csak az jut eszembe, hogy valamit le kene torolni a geprol - de mi is volt az? :)

1. Dead Space
    2. nemvan
    3. valszeg nem is lesz
  • wordsworth
    Nah aztán nem minden értelemben, de az ágyban is lehet játszani, ne mondd, hogy annál jobb bármilyen játék :)
    Haverokkal sok feles után lehet ökörködni, valahogy így értem :)
  • Rincewind
    "Ev Jateka 2008" a cime, nem pedig "Ev PCs jateka 2008." :)