203
Szerinted mely játékok érdemelnék meg ezt a címet, ill hogy néz ki a ti toplistátok.
-
ricsa008 #83 de ez a topic mégis a pc játékokról szól vagy nem ? -
Akkor megnyugtatlak kifognak jönni pc-re az összes nagy xfos játék 99% kijön a kérdés csak az hogy mikor. -
Louis Cyphre #81 OFF
2009 viszont a Resident Evil 5 éve lesz.Hatalmas alap cuccnak igérkezik.:) -
Tekintve a PC-s jatekipar halalhoz kozeli allapotat, erre nem latok tul sok eselyt. De hat a jatekok mar nagyon regen nem a Pc-rol szolnak. -
demenő -
Szegény csajodnak ezt ne mond el ,hogy csak játéknak tekinted -
ricsa008 #77 mért a Gow2 v. Fable 2 kijön PC-re?? -
Kicsit korai meg ez a topic, csomo nagy nev meg ki sem jott (Gears of War 2, Resistance2, Mirror's Edge, etc.). De az eddigiek alapjan talan:
1. GTA IV
2. Dead Space
3. Majd meglatjuk (GoW2 vagy a Fable II eselyes) -
Barátnő
Buli, haverok
Dead Space
:) -
A 6. helyen a Crysis Warhead és a Spore nem illik össze, teljesen más kategória. -
csoola #73 a Dead Space tulélöhorror :) kategoriájában meg nem sok vetélytársa akad az idén, az Alone in the dark már nem számit tulélöhorrornak sztem, esetleg majd a Silent Hill Homecoming -
-
1. Fable 2
2. GTA 4
3. Dead Space
-
lol háborúfej -
1. Left 4 Dead -.- -
Csak jöjjön ki a Mirror's Egde... +Fav! -
1.GTA4
2.Crysis Háborúfej
3.FC 2 -
bf42
tobbi szär -
csoola #65 emlegetitek itt a Far Cry 2öt, hát, nekem valahogy nem jön be, jok az ötletek amitöl jobban beleélem magam de tul monoton
nekem befutok a Dead Space, Pure, Mass Effect, Crysis Warhead, GTA 4, Force Unleashed, Hell's Highway, mindez a teljesség igénye nélkül -
Korrekt lista. Fallout 3 megérdemelné az év játéka díjat vidáut kvescsön. -
Nekem ebben az évben a legnehezebb felállítani a sorrendet, eddig mindig volt ami kiemelkedett vmiben, most azthiszem nem nagyon volt.
De talán nekem akkor is ez:
1. Rainbow Six Vegas 2 (de az a sok bug benne... multiban viszont jó szórakozás coopban, terrorist huntban, és versusban is vannak jó dolgok)
2. Assassin's Creed
3. Crysis Warhead
4. Pure
5. Far Cry 2
Szerintem első helyre fog kerülni a GTA 4, és talán a 2. helyére a CoD 5 (de lehet h fordítva). -
miből gondolod, hogy van xboxom vagy ps3-am? amúgy nem csak a gta 4-re gondoltam, hanem úgy általában a gta-kra :) -
jaj ne, ez a legszarabb szöveg =O -
pc-n tuti hibátlan lesz :D majd olvasom a topicját meg a buglisteket és jót mosolygok az itt leírt kommenteden.
Béke -
Emberek, Fable II ennyire szar lett? :(
mer akkor nem is várom h jöjjön PC-re esetleg :P -
Aaell #58 Én is kíváncsi vagyok rá :) -
és te mikor fogsz ilyen tesznye szart csinálni ? :( -
Ari18 #56 Lehet nem boxon vagy ps3-on kellene játszani vele és akkor nem lenne tele hibákkal. -
öhm,csúszni fog 1 évet,cikkem is van róla :)
Vagyis 1 évet..hüyle vagyok,fél évet :)
érdekel a cikk? :) -
azért annyira nem sztár játék a gta. el lehet vele szórakozni, de ha jobban megnézed, egy hibákkal teli tesznye szar :D -
Louis Cyphre #53 Nálam egyelőre a legjobbak:
Stalker: Clear Sky(PC)
Silent Hill Homecoming(PS3)
GTA IV(PS3)
Év csalódása:
Far Cry 2(PS3)
Év végén jön a végleges lista.:) -
EK1TEP #52 :)
Hátna valakinek már megjött a Mikulás -
..bár felesleges mert #16 -
EK1TEP #50 Hát de addig még lehet beleírni :) Változik azegyéni felállított toplista és azt ide beírjuk.Vágod? -
okszia!! -
GTA IV -
Neton #47 Én egyértelmáen a Mass Effect-et mondom év játékának, hiába a Fallout 3 vagy Far Cry 2. FC2-nek csak a grafja üt, a story és játékmenet nem akkor nagy szám. Fallout 3 meg irdatlan nehéz, meg a story sem indul úgy, hogy eldobnám az agyam. Ami viszont még simán nagyon jó szórakozás, az a Spider-Man Web os Shadows. Grafikailag nem nagy szám, viszont a story simán tök jó, rengeteg ismert karakter feltűnik, tele van jó kis kombókkal, poénokkal, szóval jó kis játék. Ráadásul hálóhintázni a Big Apple-ben mindig fun. A Web of Shadows számomra az év meglepetése, de az év játéka egyértelműen a Mass Effect. :) -
timantes #46 értelmetlen topic! még 2 hónap van az év végéig addig még rengeteg játék fog jönni!!!! -
mindent ?!
na az bebaszna -
akkor már a sims összes kiegje ami idén megjelent:D:DDD