203
Szerinted mely játékok érdemelnék meg ezt a címet, ill hogy néz ki a ti toplistátok.
  • ricsa008
    de ez a topic mégis a pc játékokról szól vagy nem ?
  • wedge31
    Akkor megnyugtatlak kifognak jönni pc-re az összes nagy xfos játék 99% kijön a kérdés csak az hogy mikor.
  • Louis Cyphre
    OFF

2009 viszont a Resident Evil 5 éve lesz.Hatalmas alap cuccnak igérkezik.:)
  • Rincewind
    Tekintve a PC-s jatekipar halalhoz kozeli allapotat, erre nem latok tul sok eselyt. De hat a jatekok mar nagyon regen nem a Pc-rol szolnak.
  • tigeroo
    demenő
  • wedge31
    Szegény csajodnak ezt ne mond el ,hogy csak játéknak tekinted
  • ricsa008
    mért a Gow2 v. Fable 2 kijön PC-re??
  • Rincewind
    Kicsit korai meg ez a topic, csomo nagy nev meg ki sem jott (Gears of War 2, Resistance2, Mirror's Edge, etc.). De az eddigiek alapjan talan:

1. GTA IV
    2. Dead Space
    3. Majd meglatjuk (GoW2 vagy a Fable II eselyes)
  • wordsworth
    Barátnő
    Buli, haverok
    Dead Space
    :)
  • Peetboy
    A 6. helyen a Crysis Warhead és a Spore nem illik össze, teljesen más kategória.
  • csoola
    a Dead Space tulélöhorror :) kategoriájában meg nem sok vetélytársa akad az idén, az Alone in the dark már nem számit tulélöhorrornak sztem, esetleg majd a Silent Hill Homecoming
  • mila69en
  • AntiHero
    1. Fable 2

2. GTA 4

3. Dead Space

• Rage47
    lol háborúfej
  • LasCar16
    1. Left 4 Dead -.-
  • theone91
    Csak jöjjön ki a Mirror's Egde... +Fav!
  • Banano
    1.GTA4
    2.Crysis Háborúfej
    3.FC 2
  • DarkHorSe
    bf42

tobbi szär
  • csoola
    emlegetitek itt a Far Cry 2öt, hát, nekem valahogy nem jön be, jok az ötletek amitöl jobban beleélem magam de tul monoton
    nekem befutok a Dead Space, Pure, Mass Effect, Crysis Warhead, GTA 4, Force Unleashed, Hell's Highway, mindez a teljesség igénye nélkül
  • GregSB
    Korrekt lista. Fallout 3 megérdemelné az év játéka díjat vidáut kvescsön.
  • Balumann
    Nekem ebben az évben a legnehezebb felállítani a sorrendet, eddig mindig volt ami kiemelkedett vmiben, most azthiszem nem nagyon volt.
    De talán nekem akkor is ez:
    1. Rainbow Six Vegas 2 (de az a sok bug benne... multiban viszont jó szórakozás coopban, terrorist huntban, és versusban is vannak jó dolgok)
    2. Assassin's Creed
    3. Crysis Warhead
    4. Pure
    5. Far Cry 2

Szerintem első helyre fog kerülni a GTA 4, és talán a 2. helyére a CoD 5 (de lehet h fordítva).
  • sweech
    miből gondolod, hogy van xboxom vagy ps3-am? amúgy nem csak a gta 4-re gondoltam, hanem úgy általában a gta-kra :)
  • sweech
    jaj ne, ez a legszarabb szöveg =O
  • Apus
    pc-n tuti hibátlan lesz :D majd olvasom a topicját meg a buglisteket és jót mosolygok az itt leírt kommenteden.
    Béke
  • Gunner
    Emberek, Fable II ennyire szar lett? :(
    mer akkor nem is várom h jöjjön PC-re esetleg :P
  • Aaell
    Én is kíváncsi vagyok rá :)
  • bertino
    és te mikor fogsz ilyen tesznye szart csinálni ? :(
  • Ari18
    Lehet nem boxon vagy ps3-on kellene játszani vele és akkor nem lenne tele hibákkal.
  • Attila889
    öhm,csúszni fog 1 évet,cikkem is van róla :)
    Vagyis 1 évet..hüyle vagyok,fél évet :)
    érdekel a cikk? :)
  • sweech
    azért annyira nem sztár játék a gta. el lehet vele szórakozni, de ha jobban megnézed, egy hibákkal teli tesznye szar :D
  • Louis Cyphre
    Nálam egyelőre a legjobbak:
    Stalker: Clear Sky(PC)
    Silent Hill Homecoming(PS3)
    GTA IV(PS3)

Év csalódása:
    Far Cry 2(PS3)

Év végén jön a végleges lista.:)
  • EK1TEP
    :)
    Hátna valakinek már megjött a Mikulás
  • tigeroo
    ..bár felesleges mert #16
  • EK1TEP
    Hát de addig még lehet beleírni :) Változik azegyéni felállított toplista és azt ide beírjuk.Vágod?
  • tigeroo
    okszia!!
  • FZoleee
    GTA IV
  • Neton
    Én egyértelmáen a Mass Effect-et mondom év játékának, hiába a Fallout 3 vagy Far Cry 2. FC2-nek csak a grafja üt, a story és játékmenet nem akkor nagy szám. Fallout 3 meg irdatlan nehéz, meg a story sem indul úgy, hogy eldobnám az agyam. Ami viszont még simán nagyon jó szórakozás, az a Spider-Man Web os Shadows. Grafikailag nem nagy szám, viszont a story simán tök jó, rengeteg ismert karakter feltűnik, tele van jó kis kombókkal, poénokkal, szóval jó kis játék. Ráadásul hálóhintázni a Big Apple-ben mindig fun. A Web of Shadows számomra az év meglepetése, de az év játéka egyértelműen a Mass Effect. :)
  • timantes
    értelmetlen topic! még 2 hónap van az év végéig addig még rengeteg játék fog jönni!!!!
  • bertino
    mindent ?!

na az bebaszna
  • akyyy
    akkor már a sims összes kiegje ami idén megjelent:D:DDD