Év játéka 2008

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Qwerty4
Õ biztos a sakk számítógépes verziójára gondolt.Az tényleg nem veheti fel a versenyt eladásban a mai "nyál" játékokkal.

Qwerty4

nem pontosan ertem mit irsz, a sakk es a rubik kocka a vilagon a legtobbet eladott jatekok

macleod2005
1. Left 4 Dead (eddig csak a demoval találkoztam, de az is megunhatatlan)
2. Devil May Cry 4 (szép graf, pörgõs játékmenet, nameg lenni dmc fan)
3. Crysis Warhead (Ezt vártam volna az elsõtõl is, a magyar szinkron nagyon feelinges)

dronkZero
Csak a sakk nem csinál százmilliós bevételt...

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

wardogzombie
Részemrõl Dead Space egyértelmûen...majd ha döntés születik ez ügyben,akkor vissza lehet lapozni a hozzászólásomhoz...hogy igazam lett...<#action><#crazya>

viszont ezeket 20 ev mulva elfelejtik, de sakk vilagverseny akkor is lesz

ja, ertem, hogy itt ilyen cod5 meg ilyenek mennek, hat azok is biztos jok

ebben az evben sem tudtak jobb jateot csinalni a sakk nal :( pedig ez mar nagyon regi jatek, bar az ujfajta rubik kocka jol nez ki, de meg nem fogtam kezbe.

Fallout 3
GTA IV.
Ja és játékélmény minden robbanással fegyveropogással és halálhörgéssel aminek csak a szomszéd nem örült ha maxon döngött a mélynyomón szintén CoD 5<#buck>

Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit

Verseny:GRID
Sport:NBA2K9,FIFA09
FPS:COD 5
Grafika:NBA2K9,Crysis Warhead
Történet és Zene:Fallout 3

Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit

Gears of War 2 és az FPS kategória...az igen.Legjobb lesz ha még meg is nyeri.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

z99999
nekem ezek közül:

év játéka gta4
év stúdiója a bethesda (mass effect és fallout 3 miatt)
pc-s játék left 4 dead bár ennél voltak jobbak is sztem
boxos játék gta4
ps3-as játék little big planet
wii játék super smash brawl
grafra nem mondok mert iszonyat jó mind de ha muszáj legyen fallout 3
legjobb fps gow2
legjobb szerep fallout3
legjobb multi left 4 dead
legjobb akció-kaland gta4
legjobb átirat star wars

mongyuk eléggé el van cseszve az egész egy rakás játék van aminek itt kéne lennie egy rakás másik helyett de mind1

Pszt.

grebber
2008 Video Game Awards - Kategóriák és jelöltek!

Menetrendszerûen befutottak a Spike TV jelöltjei, idén ismét megrendezésre kerül a Video Game Awards.

Összesen huszonöt kategóriában guberálhatjuk ki kedvenceinket és adhatjuk le szavazatunkat, persze amennyiben felkerült a „meghívottak" díszes és népes családjába. Az elõzõ évekhez hasonlóan most is változatos kategóriában tehetjük le voksunkat, természetesen ilyenkor az Év Játéka titulus kerül reflektorfénybe A Spike TV december tizenegyedikén hozza nyilvánosságra a gyõzteseket, addig bárki szavazhat szíve választottjára. Mint említettük összesen huszonöt kategóriát hoztak létre, lássuk ezek közül néhányat. A további jelölteket és beosztásokat a Spike TV oldalán tekinthetitek meg. Ha már ott jártok érdemes szavazni is.
vga2008.jpg

Az Év Játéka:

Fallout 3
Gears of War 2
Grand Theft Auto IV
LittleBigPlanet
Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots

Az Év Stúdiója:

Bethesda Game Studios
Harmonix
Media Molecule
Rockstar North

A Legjobb PC-s Játék:

Crysis Warhead
Left 4 Dead
Spore
Warhammer Online: Age of Reckoning

A Legjobb Xbox 360 játék:

Fable II
Fallout 3
Gears of War 2
Grand Theft Auto IV

A Legjobb PlayStation 3 játék:

Grand Theft Auto IV
LittleBigPlanet
Resistance 2

A Legjobb Wii játék:

Boom Blox
No More Heroes
Super Smash Bros. Brawl
Wii Fit

Legjobb Grafika:

Fallout 3
Gears of War 2
LittleBigPlanet

Legjobb FPS:

Far Cry 2
Gears of War 2
Left 4 Dead
Resistance 2

Legjobb Szerepjáték:

Fable II
Fallout 3
The World Ends with You
Warhammer Online: Age of Reckoning

Legjobb Multiplayer Játék:

Call of Duty: World at War
Gears of War 2
Left 4 Dead
Resistance 2

Legjobb Akció-kalandjáték:

Dead Space
Grand Theft Auto IV
Mirror's Edge

A Legjobb Játékadaptáció:

LEGO Indiana Jones: The Original Adventures
Naruto: The Broken Bond
Quantum of Solace
Star Wars: The Force Unleashed

info: Gamestar

Next PC upgrade: 2022

n3whous3
kicsit :)))

nem tudom, hogy miért jönnek ide sokan "régi" cuccokkal

púúúúú

z99999
az egy kicsit régebben jelent meg mint 2008...

Pszt.

CalebJoe
Devil May Cry 4
Dead Space
Mass Effect
Talán majd a GTAIV is.

A többi vagy nagy csalódás volt vagy egy vicc, de most inkább nem sorom fel mert ez nem az a topik.
MaSzKa
STCC
GTR Evolution
Project Torque

Crysis Warheard
Portal

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

n3whous3
TDU tavalyi játék még PC-n is -.-

púúúúú

TothLaci
Zsebho...

Év játéka errefelé:
Grand Theft Auto IV
Midnight Club: Los Angeles
Test Drive: Unlimited

Várva várt játék:
Csaj
....
gtasok
gta vc<#mf1><#mf1><#mf1><#mf1><#mf1>

robotnyk
próbáltad?
robotnyk
ezzel még várok egy hónapot, addigra már kijön ami számít :)
Takimate
nem tom eldönteni.
deadspace, king's bounty, spore, gta4, redalert3
Ha egy hét 8 napból állna, ebbõl következõen úgy hívnák: nyolc, és a plusz egy nap mindig játékra volna...
akkor talán végig tudnám nyomni mindet.

Zavarban van, mint kannibál a panoptikumban.

Fallout 3 (irdatlan nehéz persze ha nem használjuk a idõ megállítást ami remek móka)

HP+

buldozer99
1. GTA IV,FC2
2. Crysis Warhead
3. Red Alert 3

Forca Barca

Red Alert 3 a legjobb (De csak a GTA4 után)<#wink>

Majd meglátod,hogy vannak vele problémák,de csak pár óra után,mint én.;)

n3whous3
Bazmeg hogy lehet egy szimulátorhoz hasonlítani azt a játékot? :D:DDDD Nem az irányításra gondoltam egyébként sem az alatt, hogy reális...

púúúúú

Rincewind
Johogy, nem rogton a Gran Turismo-hoz hasonlitod. :)
SLICK
hát engem nem fogott meg :D
de hát ízlések és pofonok...

Majd meglátod,hogy milyen reális.:(
Forza2 után "kicsit" gáz.10-20 perc erejéig pedig én is 10/10-et adnék rá,de azért jó játékot majd hozzá:|

Prince23
A 007: QoS 89%-os lol, és a Spiderman WoS meg 53. ez azért nagyon lol. fordítva kéne legyen bakker

n3whous3
Arcadon felnõtt gyerkõc, nem tudod értékelni a realitásba hajló dolgokat? BTW már kipróbáltam egy 10-20 perc erejéig konzolon és nekem bejött (bejött = ISTENKIRÁLY).

púúúúú

Rincewind
Az sem arcade, inkabb realisabb megkozelitest kapott. De az elso ora utan megszokja az ember. Nekem 100%-os vegigjatszas meg 45 achievement utan sem volt semmi bajom az autokkal. Sot kimondottan elveztem, hogy szinte mind maskent viselkedik.
Ja,fõleg a vezetés, a rohadt rugók gumiból vannak. Nem akarom fikázni a GTA IV-t,de hazudnék,ha azt mondanám,hogy szuper játék. Nagy pofára esés lesz itt...:(

Rincewind
Nem kell felni, a GTA IV nagyon ott van a szeren. :)

Kicsit masabb, mint az SA volt, ez teny. Valamivel kevesebb lehetoseg van benne, amiatt nehanyan "csalodtak" a jatekban. De attol, hogy nincs full arcade mentos meg tuzolto misszio es hasonlo hulyesegek, igy le fog kotni nehany szaz orara. Raadasul olyan melysegu jatekmenetet es realizmust kapsz, amit eddig GTA-ban meg nem lattal. :)
n3whous3
GTA-ra meg nem tudom hogy nem lehetne szavazni, mikor:

- Úgyis meg fog jelenni még idén
- Boxra, ps-re már megjelent és hótziher, hogy ugyanannyira lesz jó a PC-s is legalább

púúúúú

n3whous3
GTA SA-t is full lefikázták, mert... Persze, hogy nem azt mondták ki, hogy egy büdös niggerrel kell játszani, de pont a stílus meg a történet miatt, nekem meg pl. eddig a legkedvencebb játékom. Szóval én nem adok holmiféle Györgyök véleményére <#smile>

púúúúú

Sir Quno Jedi
Amúgy is tavalyi (konzolon). Én csak azért az egy játékért vettem x360-at, szóval csak van benne valami, hogy annyira hype-olják... :D

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

A GTA IV-t nem írnám ide,de ha majd játszol vele,meglátod...:(

Maxtreme
Ez most kb olyan mint hogy én meg azt nem tudom miért van úgy oda sok 100.000 ember a wow-ért.....
Kinek ez, kinek az.

SLICK
nem tom mit van úgy oda mindenki a Mass Effectért :|

nyami
honfoglalo.

sweech
engem a pc-s verzió érdekel, elsõsorban =)

Rincewind
GTA IV mar tobb mint fel eve megjelent. El is adtak belole nehany milliot, koszoni szepen jol van. ;)
Rincewind
Meg jo, hogy ebbol osszesen 1 jatek jelent meg. Lol! :D
Szerintem a cucc az év meglepetése, nálam eddig a második helyen van, de valszeg GTA4 után visszacsúszik a 3-ik helyre. Mass Effect az elsõ eddig. :)

Intel C2D E6600; nVidia 8800GTS 320MB; 2 Giga DDR-2 800MHz RAM; 2*250GB + 1*320GB HDD;

Prince23
Mi a véleményetek az új Spider-man pc-ról amúgy? nekem nagyon bejött :D

Jó, ezeket értem... Csak examinee nem írta, hogy mire gondol, és az én kommentem fölé írt, de nem volt "válasz erre"... Szóval csak nem vágtam :P