2026
BattleForge
-
#1706 Eddig nem volt bajom az x vs bf-el:S -
#1705 ezt a fost, be volt pipálva a sz*r, béta alatt gémeltem is, promo lap meg sehol, thx ea.. -
#1704 ha van fent X-fire lépj ki belőle lehet az a gond nekem mikor be van kapcsolva még a térképet sem engedi forgatni -
#1703 az milyen szép bug h nem enged írni a játékon belül:S -
Razuel #1702 Tévedsz! Mindenki egy promo lapot (ravenheart) kapott volna aki kipipálta, de valami gáz van és épp intézkednek.. Nyugalom mindenki meg fogja kapni.. legendaryt senkinek se osztottak.. -
#1701 Mondom h semmiylen új lap nincs köztük 1 ravenheartot észrevettem volna.
-
#1700 Promot senki nem kapott csak Legendaryt és ne a postaladaba keresd hanem a kartyaid kozt :) -
Juliano82 #1699 nekem nem engedi upgrade-elni a renegade lapokat..:( -
#1698 Szopják le magukat ezer éve kipipáltam minden szart a profilomba de sehol 1 rohadt promo lap. -
DarkBlade #1697 Nos, én se kaptam semmiféle promo lapot.
Nem baj, nem is számítottam rá. -
Juliano82 #1696 nincs valami honlap amin fenn vannak fényképel meg leírással az új kártyák? -
HZoli22 #1695 Még én sem kaptam semmit:( -
Razuel #1694 Fórumba már nagy balhé van.. Nagyonsokan nem kapták meg a promo cardot.. Nemhiszem, hogy ezt csak úgy lezárnák, hogy hát így jártál.. :P -
navahok #1693 Írok is nekik egy egy reklámáló levelet mi az ho gynem küldik a promot mikor már réges rég bepipáltam hogy küljék a hírlevelet, de sztem le se fogják szarni :). -
Filder #1692 Mindenki ugyanazt a promo lapot kapta, a Ravenheart-ot.
A lapot betették a többi lap közé, nincs semmi email, vagy ingame levél.
HZoli22
A szines kis pont arra utal, hogy az egység speciális tulajdonságához milyen színű orb kell. Tehát például egy frost egységnél ahhoz, hogy használni tudd a kártyalapon a lila pötty utáni képességet, rendelkezned kell egy lila orbbal is.
navahok
Valószínűleg nagyon kell már a pénz, s ezért kiadták a kieget. Vásároljanak minél több új lapot BF pontért a játékosok.
A pve már nem számít, nyomják a pvp-t. -
#1691 Ha tegnap nem kaptal promo lapot vagyis "legendaryt" akkor mar ne mis fogsz.
Most inditották ujra a servert mert nem lehetett grp ot csinalni vagyis dc zett egybol mihelyt create game ezt orvosoljak most 11:50 vagy 12:00 fele lessz server (10percet irtak anyi lessz a karbantartás) -
DataTravel #1690 hol az overlord? és már megint mért nem megy a srver pls választ!!!
-
Juliano82 #1689 tényleg, hol van a beígért Promo lap?
A piacon, hogy érdemes keresni az új lapokra?(renegade bétával nem játszottam, most minden új lap ÚJ nekem:)) csakmertszín szerint is frostnature és fireshadow alapján keres,ennél meg sokkal több kártya van , sőőőt ott vannak a legendary lapok. -
navahok #1688 2 booster 1. lap Rogan kayle :), a többi 1 kivételével felejthető.
Ti megkaptátok már a promotokat? eddig 1et láttam 1 ravenherathet mindenki azt kapja majd?
Meg ezeknek volt pofájuk új pálya nélkül kiadni ezt, vagy legalábbis én nem találtam. -
HZoli22 #1687 Mármint a jobb felső sarokban lévő kis pontok. -
HZoli22 #1686 Kis Színes kiemelt pontok mit jelentenek az egységeken? -
HZoli22 #1685 Vajon érdemes most bevásárolni az új lapokból? Mert gondolom most még nem alakultak ki az árak. -
#1684 Szerintem még sehol, de gondolom hamarosan lesz info. -
HZoli22 #1683 Valaki meg tudná mondani, hogy hol lehet utánanézni az új lapoknak?
Előre is köszi! -
#1682 WTB : MO 1600BFP akinek esetleg lenne. -
#1681 Nem vészes igy nem kell 3-4 et vennem :) + a defes mapokon most mar kell a HG kb enyi,nah meg a Ray of Light Stackeles vagy Regro.
Am az uj lapokrol kb anyit hogy vettem 5 boostert es elege sok minden ki esett belole viszont szart se ernek az uj lapok az aruk is nevetsegesen alacsony még majd 1-2 het mulva realizalodik.
WTS Ravenheart , akinek kell esetleg nem pazarlok ra 1 slot ot a deckembe igy is szukosen jon ki :/ -
#1680 nyeheheheeh :D -
Juliano82 #1679 A drop variálásnak nagyon örülök.
De közbe Gifttől elvették a juvenescence "bug" -ot ami szerintem nem is volt bug..:(
Amúgy még én se jutottam be. Legyünk türelmesek. -
donatus13 #1678 te húzzál honra:D -
#1677 Remelem jo lessz a link fel raktam R.share re
http://rapidshare.com/files/274418302/Twilight_maps_loot.xls.html -
#1676 Frissült az adatbazis is mostantol Standard U1 Adv. U2 Exp U3
minden droppot át varialtak :) -
#1675 -
DataTravel #1674 itt v.mit igen elkurtak pedig szivesen kiprobalnam az uj frissítéseket:
a 4.orb 300ba kerül :)
a Renegade lapok...stb -
DataTravel #1673 No server rz naon király!! Amugy melyik serveren van több magyar? én over-en vaok -
Shifty7 #1672 vkinek sikerült már bejutni a serverre? -
#1671 Minden nagy patchnél ez van egy csomó MMO-nál. De gondolom te biztos jobban tudnád csinálni. -
#1670 Nah mondom felnézek meglesem már az uj lapokat persze egyik server sem megy xDDDDDDD
Balfaszok -
HZoli22 #1669 Régóta nem voltam, de most nem tudom mi történt, merthogy nincs egyetlen szerver sem.
Remélem hamar lehet játszani megint! -
#1668 Y -
Juliano82 #1667 ugye ma lesz a frissítés?