2026
BattleForge
  • Murder3
    Eddig nem volt bajom az x vs bf-el:S
  • ToCsEk
    ezt a fost, be volt pipálva a sz*r, béta alatt gémeltem is, promo lap meg sehol, thx ea..
  • Jeffjohnson
    ha van fent X-fire lépj ki belőle lehet az a gond nekem mikor be van kapcsolva még a térképet sem engedi forgatni
  • Murder3
    az milyen szép bug h nem enged írni a játékon belül:S
  • Razuel
    Tévedsz! Mindenki egy promo lapot (ravenheart) kapott volna aki kipipálta, de valami gáz van és épp intézkednek.. Nyugalom mindenki meg fogja kapni.. legendaryt senkinek se osztottak..
  • Murder3
    Mondom h semmiylen új lap nincs köztük 1 ravenheartot észrevettem volna.
  • Belton
    Promot senki nem kapott csak Legendaryt és ne a postaladaba keresd hanem a kartyaid kozt :)
  • Juliano82
    nekem nem engedi upgrade-elni a renegade lapokat..:(
  • Murder3
    Szopják le magukat ezer éve kipipáltam minden szart a profilomba de sehol 1 rohadt promo lap.
  • DarkBlade
    Nos, én se kaptam semmiféle promo lapot.
    Nem baj, nem is számítottam rá.
  • Juliano82
    nincs valami honlap amin fenn vannak fényképel meg leírással az új kártyák?
  • HZoli22
    Még én sem kaptam semmit:(
  • Razuel
    Fórumba már nagy balhé van.. Nagyonsokan nem kapták meg a promo cardot.. Nemhiszem, hogy ezt csak úgy lezárnák, hogy hát így jártál.. :P
  • navahok
    Írok is nekik egy egy reklámáló levelet mi az ho gynem küldik a promot mikor már réges rég bepipáltam hogy küljék a hírlevelet, de sztem le se fogják szarni :).
  • Filder
    Mindenki ugyanazt a promo lapot kapta, a Ravenheart-ot.
    A lapot betették a többi lap közé, nincs semmi email, vagy ingame levél.

HZoli22

A szines kis pont arra utal, hogy az egység speciális tulajdonságához milyen színű orb kell. Tehát például egy frost egységnél ahhoz, hogy használni tudd a kártyalapon a lila pötty utáni képességet, rendelkezned kell egy lila orbbal is.

navahok

Valószínűleg nagyon kell már a pénz, s ezért kiadták a kieget. Vásároljanak minél több új lapot BF pontért a játékosok.
    A pve már nem számít, nyomják a pvp-t.
  • Belton
    Ha tegnap nem kaptal promo lapot vagyis "legendaryt" akkor mar ne mis fogsz.

Most inditották ujra a servert mert nem lehetett grp ot csinalni vagyis dc zett egybol mihelyt create game ezt orvosoljak most 11:50 vagy 12:00 fele lessz server (10percet irtak anyi lessz a karbantartás)
  • DataTravel
    hol az overlord? és már megint mért nem megy a srver pls választ!!!
  • Juliano82
    tényleg, hol van a beígért Promo lap?
    A piacon, hogy érdemes keresni az új lapokra?(renegade bétával nem játszottam, most minden új lap ÚJ nekem:)) csakmertszín szerint is frostnature és fireshadow alapján keres,ennél meg sokkal több kártya van , sőőőt ott vannak a legendary lapok.
  • navahok
    2 booster 1. lap Rogan kayle :), a többi 1 kivételével felejthető.
    Ti megkaptátok már a promotokat? eddig 1et láttam 1 ravenherathet mindenki azt kapja majd?
    Meg ezeknek volt pofájuk új pálya nélkül kiadni ezt, vagy legalábbis én nem találtam.
  • HZoli22
    Mármint a jobb felső sarokban lévő kis pontok.
  • HZoli22
    Kis Színes kiemelt pontok mit jelentenek az egységeken?
  • HZoli22
    Vajon érdemes most bevásárolni az új lapokból? Mert gondolom most még nem alakultak ki az árak.
  • ollie
    Szerintem még sehol, de gondolom hamarosan lesz info.
  • HZoli22
    Valaki meg tudná mondani, hogy hol lehet utánanézni az új lapoknak?
    Előre is köszi!
  • Belton
    WTB : MO 1600BFP akinek esetleg lenne.
  • Belton
    Nem vészes igy nem kell 3-4 et vennem :) + a defes mapokon most mar kell a HG kb enyi,nah meg a Ray of Light Stackeles vagy Regro.
    Am az uj lapokrol kb anyit hogy vettem 5 boostert es elege sok minden ki esett belole viszont szart se ernek az uj lapok az aruk is nevetsegesen alacsony még majd 1-2 het mulva realizalodik.
    WTS Ravenheart , akinek kell esetleg nem pazarlok ra 1 slot ot a deckembe igy is szukosen jon ki :/
  • ToCsEk
    nyeheheheeh :D
  • Juliano82
    A drop variálásnak nagyon örülök.
    De közbe Gifttől elvették a juvenescence "bug" -ot ami szerintem nem is volt bug..:(
    Amúgy még én se jutottam be. Legyünk türelmesek.
  • donatus13
    te húzzál honra:D
  • Belton
    Remelem jo lessz a link fel raktam R.share re
    http://rapidshare.com/files/274418302/Twilight_maps_loot.xls.html
  • Belton
    Frissült az adatbazis is mostantol Standard U1 Adv. U2 Exp U3
    minden droppot át varialtak :)
  • ToCsEk
  • DataTravel
    itt v.mit igen elkurtak pedig szivesen kiprobalnam az uj frissítéseket:

a 4.orb 300ba kerül :)
    a Renegade lapok...stb
  • DataTravel
    No server rz naon király!! Amugy melyik serveren van több magyar? én over-en vaok
  • Shifty7
    vkinek sikerült már bejutni a serverre?
  • ollie
    Minden nagy patchnél ez van egy csomó MMO-nál. De gondolom te biztos jobban tudnád csinálni.
  • pitlord
    Nah mondom felnézek meglesem már az uj lapokat persze egyik server sem megy xDDDDDDD
    Balfaszok
  • HZoli22
    Régóta nem voltam, de most nem tudom mi történt, merthogy nincs egyetlen szerver sem.
    Remélem hamar lehet játszani megint!
  • Belton
    Y
  • Juliano82
    ugye ma lesz a frissítés?