BattleForge
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
minden droppot át varialtak :)
BF:2-3-4(oORedstarOo)
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
a 4.orb 300ba kerül :)
a Renegade lapok...stb
Balfaszok
Remélem hamar lehet játszani megint!
Nagyon hasznos dolog én egy jó ideje használom ezt az egységet
(ha valaki segítene akkor most épp a Dreadnought egység, "pledge of the Titans" spec. tulajdonsága érdekelne, hogy AZ mit is csinál pontosan.?)
Ha van rá lehetõséged akkor http://www.onlinekeystore.com/home.php
innen vedd meg a 3000+64es pakot fele anyiba kerul mint akarhol,az oldal biztonságos a pontjaim 90% at innen vettem csak mostanaba keves pontot raknak fel az oldalra.
Csak egy jó tanács várd meg a jövõhét keddet mert elvileg akkor jon ki az ujj card pack es inkabb akkor vegyel pontot,jobban jarsz szerintem.
4orb kell hozzá nincs meg szabva mijen orb 1db ot lehet le rakni a pályán :)
Szal nagyon jó lessz :D , még eladni se lehetlesz mert minden 2. embernek lesz belõle :/
LINK
A hírbõl az is kiderül ,hogy nem fognak értesíteni mikor kapod meg a kártyát.
szerintem is hagyjuk... ebböl már nem jössz ki jól.
"Jó hát a fórumba.." ebbõl mire következtetsz?
Jó tudod mit inkább ne veszekedjünk mert nem akarok hülyék szintjére sülyedni.. -.-
Gigabyte-P35C-DS3R@F10, [email protected], 2x1Gb Crucial Ballistix Tracer, ASUS EN8600GT, FSP Everest 400W Aion: [Spatalos] - [Ryougi Lv.50 Elyos Assassin]
Will there be a chance for a new player to test Beta server?
Unfortunately that is not looking likely. However you don't have long to wait before the full release of the Renegade Edition .
Az mind1 már ,hogy rank4 est elérte vagy megvan neki a dobozos ha beta indulása elõtt 2-3 nappal nem volt accountja akkor nem lett átmásolva a beta adatbázisba és ezért nem tud a bétával játszani... kérlek mondd ,hogy felfogtad?!
"vagy megcsinálta a rank 4et"
Gigabyte-P35C-DS3R@F10, [email protected], 2x1Gb Crucial Ballistix Tracer, ASUS EN8600GT, FSP Everest 400W Aion: [Spatalos] - [Ryougi Lv.50 Elyos Assassin]
Nincs semmi kikotes en pl meg vettem ill fizetek rendszeresen erte mig spanom 1ft or se adott ki erte ugyan ugy bétázhat.
Ezt írta az EA staff member tegnap a fórumba el kellene olvasni amit linkeltem aztán arcoskodni ....<#ejnye1>#ejnye1> lehet mégsem az én angolommal van a gond...
LINK
most már venni kell egy másikat mert ez már nem állapot<#falbav>#falbav>
A béta szerveren most tudsz kísérletezni ingyen. (Eddig legalább 9000 BF pontot kapott már minden játékos.)
Használd ki.
Az azonos frakciók lapjai egyébként kiegészítik egymást. Azaz egy-egy lap eredményessége sokat javulhat egy másik lap meglétével. Például a nature linked egységei egymással is összekapcsolódnak és erõsítik egymást, a shatter ice a fagyasztott egységeken sebez...
Most perpill 200 lap van, hamarosan várhatóak további lapok is, amik ráadásul nem könnyítik a helyzetet, hanem bonylítják. (Némelyik idézéséhez két különbözõ szín kell.) Persze lehet, hogy csak jobban szétválasztja frost-nature és a fire-shadow oldalt.
A lényeg, kísérletezz. A lapjaidtól, játékstílusodtól függõen többféle taktikával is meg tudod oldani a pályákat.
Gyakran rohanni kell, de vannak nyugisabbak is.
Van aki frost-tal is tud rohanni, van aki fire-rel sem.
Sokan nézegetik a replay-ket. Ez is lehet segítség, de én például magam kísérletezem ki megoldást.
Ha free pakli akkor passz :) akkor max standard Up I ill 1-2 advanced map bármilyen paklival :)
jeff: most van játékosok közötti trade, csak asszem ott goldot nem lehet berakni, de kártyát és bf-et lehet..