BattleForge

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GanXstaZoleeWrk
cdgalaxisban tegnap óta van.

GanXstaZolee#2709

Európában csak 27.-én jelenik meg(néhány helyen 26.án) Amerikában volt 24.-e a megjelenés.

Én már elõrendeltem a gamét, nekem nagyon bejött béta alapján ranked 1v1/2v2 és a pvse része is.

Lourker

ToCsEk
én most szedtem le a bétát 😄 7gb elvielg ha cdkeyt beírom akkor fullos game lesz... lehet én is megevszem, persze kellene egy társ akivel 2v2t lehet nyomni 😊

¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?

GanXstaZoleeWrk
Megjelent ahogy nézem, vki élesben próbálta? gondolkodom a vételen + van pontokat tartalmazó kieg is.

GanXstaZolee#2709

A kipróbálással érdemes sietni, ugyanis holnap zárják a szervereket, véget ér a béta.

A jövõ héten már csak azok játszanak, akik megvették, vagy megveszik.
3-4 nap intenzív "tesztelgetés" után nagyon tetszik a játék, nagyon jól össze van rakva látszik, hogy a balance-ra is igyekeztek figyelni.
Nagyon sokat lehet trükközni spellekkel abilitykel nem az nyer aki a legerõsebb lényt leidézi.
Minenesetre az amit a topic eleje felé olvastam, hogy nem nagyon kell microzni az egyáltalán nem igaz, tele van cc lehetõségekkel a game akár unit abilityként akár spellként, az erõsebb low hp unitokat is érdemes kihozni és még jó pár hasonló dolog van.
Mindenesetre szerintem érdemes kipróbálni.

Lourker

értem
kössz
Játékmenetét tekintve RTS, egységmenedzsmentet tekintve gyûjtögetõs kártya. MMO jellegû lesz a játéktér, tehát online lehet csak játszani szerveren, van AH, chatszobák, satöbbi...
ez lényegében MMO lesz?
Most mivan? Csak megkérdeztem nem kell letépni a fejem.Amugy nagyon tetszik a játék csak most nem perkálnék ki 11 ropit érte.
<#csodalk>
Amugy majd ha kijön a teljes, akkor megmarad a beta server vagy lesz majd tört server hozzá?
Addiktiv egy game, meg is vennem biztosan, ha szert lehetne tenni uj kartyakra in-game reward -kent.
Pl ha engedelyeznek az upgrade lapokkal valo kereskedest az aukcios hazban.

Eddig nem volt a játékkal problémám.

Ötlet:
1. Nézz szét a fórumban.
2. Telepítsd újra.
Tatyla
inditom a játékot elfogadom a feltételeket de feljön egy hibaüzenet:

download failed!stb...

megoldás?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Igen március 27-tõl tudod megvenni.
A CD Galaxis is hirdeti, s az ára 11.990 forint.

A vételár biztosan magában foglal egy tutorial paklit (ez kb. tiz kártya), továbbá 2500 BF pontot.

Olvastam olyat is, hogy induláskor 3000 BF pontot adnak. Restellem, de ezt még nem sikerült pontosan kiderítenem. (Mikor én elõvételben megvettem, nekem azt írta az EA Store, hogy 2500 + az elõvételért bónusz 500 BF.)

A véletlenszerûen összerakott paklikat a játékon belül tudod megvenni.
Egy pakliban 8 lap van (ebbõl egy rare, vagy ultra rare, és egy uncommon), s 250 BF-be kerül.

Van lehetõség arra is, hogy egy ún. tome paklit vegyél 1250 BF-ért. Ebben 6 db pakli van, s ráadásul kapsz még hozzá 8 db common kártyalapot is, tehát 56 kártyalaphoz jutsz. (Szerintem ezt érdemes választani.)

A játékban lehet adni-venni a kártyákat, de cserélni is lehet.

A meccseken egy 20 kártyából álló deck-el indulsz. Ezt a decket te állítod össze a lapjaidból.

Én egy tome paklit vettem, s azzal játszok. Cserélni nem cseréltem, s venni sem vettem hozzá.

A véleményem az, hogy egy tome paklival (56 lap) teljesen jól lehet játszani. (Legrosszabb esetben cserélsz egy-két lapot.)

Tény, hogy erõs "sima" párbaj decket összerakni egy tome-ból bajos.
Erre találták ki viszont a tome deck PVP-t. Itt mindenki egy tome paklival indul (ezeket a lapokat közvetlenül a vétel után regisztráltatni kell), fejleszteni nem lehet a lapokat, amit kaptál (vettél) azzal játszol.

Persze ebben is van turpisság, egy-egy tome deck "szavatossága" 30 nap. Utána a lapok bekerülnek a többi kártyád közé, s neked új tome-t kell venned.
Megveszed egyszer aztán az újabb kártyapaklik vásárlása fog pénzbe kerülni. Pontosabban a BF tokenek, amikbõl paklikat lehet venni és az aukciós házban is az a fizetõeszköz.
Hali ugye azt mondtátok hogy fizetös lesz ez biztos?Ha fizetös lesz akkor havidijas vagy megveszem egyszer és annyi?Március 27-étöl lehet megvenni?
Jericho19
Köszi a választ.

For the Empire!

1. A játék (elméletileg március 27-i) indulása elõtt minden nálad lévõ lapot törölnek, a BF pontokkal együtt.

2. Akik elõrendelik, s meg is veszik elõre a játékot (pl. EA shopból) azok a 2500 BF pont mellé kapnak +500 BF pontot. (Ez egy kicsit fura, mert eddig a legtöbb helyen 3000 BF pont volt az induláskor.) Szóval itt kicsit bizonytalan vagyok, de a 2500 BF-re teszem a voksom.

3. Egyébként tome-ot érdemes venni, abban ugyanis 6 pakli van, de csak 1250 BF-be kerül. (Ha egyenként veszed akkor meg 1500 BF-be.)
Jericho19
Üdv!
Lenne egy nagyon hülye kérdésem.
Van 3000 Battleforge pontom a bétában amiért booster pack-ot vagy tome pack-ot tudok venni.Na én kiváncsiságból vettem egy booster packot.A kérdésem az hogy a teljes játékban megint lesz 3000 pontom és akkor a nullától kezdem a gyûjtögetést,vagy megmarad ez a pár db lap amit vettem 250-ért és akkor már csak 2750 pontom van?

For the Empire!

helo
én felraktam ma pech végigment aztán elindúlt,leraktam asztalra ajárékot, hibaüzenet és azóta nem tudok belépni

én nem észleltem lagot, toltam online is másokkal. tetszik, ötletes tényleg. számomra unalmas, rts-eket sose szerettem, de ezt azért probáltam ki mert más. kiváncsi leszek amikor megjelenik, mi lesz akkkor.

Na nem mintha védeni akarnám õket, mert a fizetési rendszer engem is annyira kiborított, hogy amiatt nem veszem meg a játékot, de az se lehetetlen, hogy ez direkt a béta része, egyfajta stresszteszt, megnézik, hogy mennyit bír a szerver és ennek függvényében bõvítenek majd a március végi megjelenésig.
Nekem volt egy köröm EA kiadású játékkal, konkrétan a Warhammer Online-nal és ugyan úgy elcs*szettül laggos volt az egész a zárt béta alatt és a nyílt bétán is csak szódával ment el a dolog, de aztán a megjelenéskor ha valamire, akkor a pingre nem lehetett egy árva rossz szót se mondani (persze sokminden másra lehetett, de ez más kérdés 😊 ).
Szerencsére nekem a closed bétánál játék közben nem volt gondom, mondjuk most pont elég erõs gép mögött ülök és ez is közrejátszhatott, remélem azért az ilyen gondokat sikerült kiküszöbölniük. Sajnos az EA szereti megsürgetni a kiadásokat és sokszor emiatt szupernek ígérkezõ játékok néhány bosszantó probléma miatt nem érik el a várt sikert.
A lag miatt úgy 1 perccel késõbb hajtják végre a kiadott parancsokat az egységek. Teljesen játszhatatlan.
Tegnap is ez volt.

Mondjuk az tény, hogy a zárt bétánál is volt gond. Ha valaki több órát volt online teljesen lelassult a játék. Igaz az más típusu probléma.
Mindenestre ha így folytatják, hozzátéve még azt, hogy sokan berzenkednek az elképzelt fizetési mód miatt is, néhány potenciális vásárlótól elbúcsúzhatnak.

Erre a brutális lagra nem mentség béta állapot. Engedjenek be kevesebb embert, ha nem bírja a szerver, vagy a szerverek.
megy megy, már patchel. kiváncsi vagyok nagyon az egészre

Tele lett hirtelen panasztopikkal a hivatalos fórum, szóval szerintem nem bírta a bétaszerver a hirtelen rohamot 😞 Bár az, hogy nem indul az install valami más miatt lehet, de sajnos nincs ötletem, hogy mi miatt 😞
letöltöttem...elinditom az installt és nem történik semmi

Aki még nem értesült volna róla, nyilvános lett a béta. RÉSZLETEK ITT
Találtam egy élménybeszámolót a bétáról Keen és Graev játékblogján. Mondjuk jó eséllyel nem nagyon hallott még róluk senki, de MMO-s, azon belül is fõleg WAR-os körökben az egyik legnépszerûbb blogról van szó. Fontos tudnivaló róla, hogy nem ragadt le egyetlen játéknál, hanem tényleg mindenféle játékot kipróbálnak, tesztelnek, írnak róla. Sajnos angol a cucc. Remélem segít egy kicsit népszerûsíteni ezt a szerintem méltatlanul elhanyagolt játékot. Magyar portálokon szinte semmit nem látni róla, pedig szerintem az év egyik legnagyobb RTS durranása lesz.
Ez is csak azt bizonyítja, hogy hiába hisztizik mindenki, hogy nincsenek újszerû játékok, új címek mégis úgy fest, hogy hatványozottan hátrányos helyzetbõl indul egy játék, ha nem valamelyik jól bevált sorozat címe díszeleg a dobozán. Itt elsõsorban arra gondolok, hogy szerintem a Dawn of War 2 egy ehhez nagyon hasonló, csak ennél sokkal "egyszerûbb" játék és mégis mindenhol hatalmas visszaszámlálások mentek és tülekedés a bétára meg élõ videótesztek orrba-szájba, errõl a játékról pedig szinte semmit nem lehet találni.
Persze az is lehet, hogy csak én értékelem túl ezt a darabot 😊

Itt a beszámoló

It van gameplay video ha valakit érdekel!
http://www.gametrailers.com/player/45067.html

Bocs ha már volt.
Amikor én bétáztam, akkor úgy volt, hogy végig kellett menni az elsõ "hadjáraton". Ez 2személyesben ha jól emlékszem 3, 1személyesben 4 pályát jelentett, de elég egyértelmû, mert az egy hadjáratba tartozó pályákat összeköti egy csík és ha megcsinálsz egy pályát, de abból nem vezet tovább csík, akkor a végére értél. Elvileg a sztoriból is kiderül, hogy a végére értél, de amikor én bétáztam akkor még a sztoriszövegekhez "sample text"-ek voltak írva 😊
Ha végére értél egy hadjáratnak, akkor mehetsz az elsõ pályára advanceden.

De mivel ez bétateszt az se elképzelhetetlen, hogy kilõtték a nehézségi fokozatokat mert az már jól ki vqan balanszolva és azt szeretnék, hogy mást teszteljenek a playerek.
Valaki aki már játszott vele korábban megmondaná, hogy hogy kell teljesíteni egy pályát hogy advanceden is lehessen tolni, már jó pár 1 és 2személyes pálya is mögöttem van de egyiken sem engedi hogy Andvanced nehézségûre rakjam. Azt írja hogy nem teljesítettem vlami Master Standardet azt hogy lehet?
Elõre is kösz a válaszokat

*esek=kezdek
Szia!

Sikerült leszedni? Én is leszedném újra, de ha halott a downloader neki se esek...
Murder3
hali nekem már lent van a kliens és kezdi letölteni a játékot de 14%-nál kiír valami filet hogy nme találja vagy nem tudja letölteni na szóval mindig megáll it csináljak?

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer

Tart még a béta, hogy meddig azt nem tudom.

A tervezett megjelenés április közepe, szóval még egy ideig biztosan lehet bétázni.
Rip
Még1x köszi a segítséget!
Biztonság kedvéért még bespájzoltam pár key-t 😊

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

Amúgy aki még esetleg érdeklõdik találtam hirtelen 2 kulcsszerzési lehetõséget is:
ELSÕ
MÁSODIK
Persze limitált mennyiségrõl van szó, nem tudom, meddig fognak élni.

Illetve korábban valaki érdeklõdött teljes kártyalista ügyében. ITT VAN egy.
Elment. Boccs a 3 levélért, a végére már kíváncsi lettem... A fene se érti ezt a motort, a fórumon támogatja a bbcode-okat privátban meg html tageket kell írni...
Rip
Ok, elõre is köszi! 😊

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

Küldöm mindjárt PMben az infókat. Hogy tart-e még a béta azt nem tudom, járj utána 😊
Rip
(már ha egyáltalán tart még a beta)

Rip
Sziasztok!

Kedvet kaptam, hogy kipróbáljam a játékot, mert szeretem ezeket a kártyagyûjtögetõs dolgokat.
Nem lenne valamelyikõtöknek esetleg egy béta kulcsa? Nagyon megköszönném!

Sziasztok!

Van arra lehetõség, hogy az összes "forgalomban" lévõ kártyalapot megnézzem? Ha igen, hol?
wesker24
Hát én olyan sokról nem tudok ami több lenne mint 10 GB !

Pl: Gta4 Sacred 2 Blacksite Area 51 Stranglehold Witcher EE
wesker24
Majd ha nagyobb netem lesz akkor majd megnézem ! Addig nem !
9-10 giga kb lószar 😊 simán lelehet tölteni ott hagyod éjjelre a gépet és kész.... kivéve ha fizetõs neted van de ma már rengeteg játék több mint 10 gb...

Mozgás közben nekem is elnyerte 😊 Csodaszép. De ez képeken tényleg nem jön át.
Én nem is nagyon láttam screenshotokat, videókat a játékról, emiatt elõítéletek nálkül álltam hozzá a grafikához 😊
És szerintem továbbra is tényleg teljesen rendben van, stratégiához képest meg még kifejezetten jó. Pláne a "kamerarezgetés" és az, hogy minden környezeti elem reagál a varázslatokra, képességekre (ha elvarázsolsz egy hõlökést akkor a közeli fák is megremegnek, satöbbi). Persze ezek nem újdonságok, de valahogy nagyon jól bele vannak illetsztve a játékba. A varázslatok között pedig van néhány kifejezetten látványos, amolyan "eyecandy", példának okáért a meteoresõ.
Szóval számomra úgy, hogy a játék képi világával gyakorlatilag elõször az elindításakor találkoztam teljesen jó volt a grafika. Na persze tény, hogy nem egy FPS szint, de a stratégiákat azért kicsit más szemmel kell nézni.
És ha valakinek a grafika nem is nyeri el a tetszését, a játékélmény mindenért kárpótolni fogja 😄