BattleForge
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én már elõrendeltem a gamét, nekem nagyon bejött béta alapján ranked 1v1/2v2 és a pvse része is.
Lourker
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
GanXstaZolee#2709
A jövõ héten már csak azok játszanak, akik megvették, vagy megveszik.
Nagyon sokat lehet trükközni spellekkel abilitykel nem az nyer aki a legerõsebb lényt leidézi.
Minenesetre az amit a topic eleje felé olvastam, hogy nem nagyon kell microzni az egyáltalán nem igaz, tele van cc lehetõségekkel a game akár unit abilityként akár spellként, az erõsebb low hp unitokat is érdemes kihozni és még jó pár hasonló dolog van.
Mindenesetre szerintem érdemes kipróbálni.
Lourker
kössz
Pl ha engedelyeznek az upgrade lapokkal valo kereskedest az aukcios hazban.
Ötlet:
1. Nézz szét a fórumban.
2. Telepítsd újra.
download failed!stb...
megoldás?
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
A CD Galaxis is hirdeti, s az ára 11.990 forint.
A vételár biztosan magában foglal egy tutorial paklit (ez kb. tiz kártya), továbbá 2500 BF pontot.
Olvastam olyat is, hogy induláskor 3000 BF pontot adnak. Restellem, de ezt még nem sikerült pontosan kiderítenem. (Mikor én elõvételben megvettem, nekem azt írta az EA Store, hogy 2500 + az elõvételért bónusz 500 BF.)
A véletlenszerûen összerakott paklikat a játékon belül tudod megvenni.
Egy pakliban 8 lap van (ebbõl egy rare, vagy ultra rare, és egy uncommon), s 250 BF-be kerül.
Van lehetõség arra is, hogy egy ún. tome paklit vegyél 1250 BF-ért. Ebben 6 db pakli van, s ráadásul kapsz még hozzá 8 db common kártyalapot is, tehát 56 kártyalaphoz jutsz. (Szerintem ezt érdemes választani.)
A játékban lehet adni-venni a kártyákat, de cserélni is lehet.
A meccseken egy 20 kártyából álló deck-el indulsz. Ezt a decket te állítod össze a lapjaidból.
Én egy tome paklit vettem, s azzal játszok. Cserélni nem cseréltem, s venni sem vettem hozzá.
A véleményem az, hogy egy tome paklival (56 lap) teljesen jól lehet játszani. (Legrosszabb esetben cserélsz egy-két lapot.)
Tény, hogy erõs "sima" párbaj decket összerakni egy tome-ból bajos.
Erre találták ki viszont a tome deck PVP-t. Itt mindenki egy tome paklival indul (ezeket a lapokat közvetlenül a vétel után regisztráltatni kell), fejleszteni nem lehet a lapokat, amit kaptál (vettél) azzal játszol.
Persze ebben is van turpisság, egy-egy tome deck "szavatossága" 30 nap. Utána a lapok bekerülnek a többi kártyád közé, s neked új tome-t kell venned.
2. Akik elõrendelik, s meg is veszik elõre a játékot (pl. EA shopból) azok a 2500 BF pont mellé kapnak +500 BF pontot. (Ez egy kicsit fura, mert eddig a legtöbb helyen 3000 BF pont volt az induláskor.) Szóval itt kicsit bizonytalan vagyok, de a 2500 BF-re teszem a voksom.
3. Egyébként tome-ot érdemes venni, abban ugyanis 6 pakli van, de csak 1250 BF-be kerül. (Ha egyenként veszed akkor meg 1500 BF-be.)
Lenne egy nagyon hülye kérdésem.
Van 3000 Battleforge pontom a bétában amiért booster pack-ot vagy tome pack-ot tudok venni.Na én kiváncsiságból vettem egy booster packot.A kérdésem az hogy a teljes játékban megint lesz 3000 pontom és akkor a nullától kezdem a gyûjtögetést,vagy megmarad ez a pár db lap amit vettem 250-ért és akkor már csak 2750 pontom van?
For the Empire!
én felraktam ma pech végigment aztán elindúlt,leraktam asztalra ajárékot, hibaüzenet és azóta nem tudok belépni
Nekem volt egy köröm EA kiadású játékkal, konkrétan a Warhammer Online-nal és ugyan úgy elcs*szettül laggos volt az egész a zárt béta alatt és a nyílt bétán is csak szódával ment el a dolog, de aztán a megjelenéskor ha valamire, akkor a pingre nem lehetett egy árva rossz szót se mondani (persze sokminden másra lehetett, de ez más kérdés 😊 ).
Szerencsére nekem a closed bétánál játék közben nem volt gondom, mondjuk most pont elég erõs gép mögött ülök és ez is közrejátszhatott, remélem azért az ilyen gondokat sikerült kiküszöbölniük. Sajnos az EA szereti megsürgetni a kiadásokat és sokszor emiatt szupernek ígérkezõ játékok néhány bosszantó probléma miatt nem érik el a várt sikert.
Tegnap is ez volt.
Mondjuk az tény, hogy a zárt bétánál is volt gond. Ha valaki több órát volt online teljesen lelassult a játék. Igaz az más típusu probléma.
Mindenestre ha így folytatják, hozzátéve még azt, hogy sokan berzenkednek az elképzelt fizetési mód miatt is, néhány potenciális vásárlótól elbúcsúzhatnak.
Erre a brutális lagra nem mentség béta állapot. Engedjenek be kevesebb embert, ha nem bírja a szerver, vagy a szerverek.
Ez is csak azt bizonyítja, hogy hiába hisztizik mindenki, hogy nincsenek újszerû játékok, új címek mégis úgy fest, hogy hatványozottan hátrányos helyzetbõl indul egy játék, ha nem valamelyik jól bevált sorozat címe díszeleg a dobozán. Itt elsõsorban arra gondolok, hogy szerintem a Dawn of War 2 egy ehhez nagyon hasonló, csak ennél sokkal "egyszerûbb" játék és mégis mindenhol hatalmas visszaszámlálások mentek és tülekedés a bétára meg élõ videótesztek orrba-szájba, errõl a játékról pedig szinte semmit nem lehet találni.
Persze az is lehet, hogy csak én értékelem túl ezt a darabot 😊
Itt a beszámoló
http://www.gametrailers.com/player/45067.html
Bocs ha már volt.
Ha végére értél egy hadjáratnak, akkor mehetsz az elsõ pályára advanceden.
De mivel ez bétateszt az se elképzelhetetlen, hogy kilõtték a nehézségi fokozatokat mert az már jól ki vqan balanszolva és azt szeretnék, hogy mást teszteljenek a playerek.
Elõre is kösz a válaszokat
Sikerült leszedni? Én is leszedném újra, de ha halott a downloader neki se esek...
Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer
A tervezett megjelenés április közepe, szóval még egy ideig biztosan lehet bétázni.
Biztonság kedvéért még bespájzoltam pár key-t 😊
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
Kedvet kaptam, hogy kipróbáljam a játékot, mert szeretem ezeket a kártyagyûjtögetõs dolgokat.
Nem lenne valamelyikõtöknek esetleg egy béta kulcsa? Nagyon megköszönném!
Van arra lehetõség, hogy az összes "forgalomban" lévõ kártyalapot megnézzem? Ha igen, hol?
Pl: Gta4 Sacred 2 Blacksite Area 51 Stranglehold Witcher EE
És szerintem továbbra is tényleg teljesen rendben van, stratégiához képest meg még kifejezetten jó. Pláne a "kamerarezgetés" és az, hogy minden környezeti elem reagál a varázslatokra, képességekre (ha elvarázsolsz egy hõlökést akkor a közeli fák is megremegnek, satöbbi). Persze ezek nem újdonságok, de valahogy nagyon jól bele vannak illetsztve a játékba. A varázslatok között pedig van néhány kifejezetten látványos, amolyan "eyecandy", példának okáért a meteoresõ.
Szóval számomra úgy, hogy a játék képi világával gyakorlatilag elõször az elindításakor találkoztam teljesen jó volt a grafika. Na persze tény, hogy nem egy FPS szint, de a stratégiákat azért kicsit más szemmel kell nézni.
És ha valakinek a grafika nem is nyeri el a tetszését, a játékélmény mindenért kárpótolni fogja 😄