BattleForge

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Általában csak pve ben toltam de pvp ben általában 1 et tettem többre nem nagyon futotta mert bétában java részt 26 osokhoz rakott a szerver és nem nagyon volt idõm ilyennel szórakozni de legalább megtanultam játszani lesz lóvém meg is veszem a játékot és vissza térek 😄

Azért remélem azt a bugot javították, hogy a breeding groundok összeadódnak. Mázlid, hogy nem bannoltak bétából, mert elég sokakat kivágtak emiatt 😄
Ezt én is sokat csináltam leraktam jó pár breeding ground s ot és akkor sokkal olcsóbban vettem az egységeket 😊 így megoldható...

Hát nem ilyen egyszerû mert én is csak egyet hozok és õ még 150-ért épít is... A legutóbb amikor találkoztam ezzel az egy nature pakli ellen volt. Én lehoztam 4 Dreadchargert és egy Íjászcsapatot (Forsaken), ami 290 power és nullán voltam... A csávó meg épít 150-ért lehoz egy Shamant + 2 Werebeast csapatot és 2 Windweavers íjászegységet ez pedig 520 power... Ennyivel azért nem kap senki sem többet... Mondanom sem kell szanaszét verte az arcom... Azóta nem is PvP-ztem...

Egyszerû pedig elején nem tesz le sok egységet így több pénze marad és gyorsabban jön neki egy rövid ideig és gyorsan tud pénzt kaszálni.

ToCsEk
én is nyomom, tocsek néven majd gamelhetünk
erre csak azt tudom mondani hogy nézd vissza a replayt mert ott látod hogy mennyi pontja is van..

¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?

Én is nyomom a megjelenés óta... sajnos a bétáról lecsúsztam így ugrottak az ajándéklapok is. Aztán jött a demó, amit lehetett megcsináltam, majd megvettem az origi példányt. Van pár jó lapom, de rájöttem, hogy nem éri meg se boostert se tome-ot venni, mert laponként olcsóbb a vásárlás, mintha bontogatnál. Tapasztalataim szerint minden tomeba csak 1 ultra lap van, boosterbõl pedig még egyet sem bontottam. Az aukciós ház egy kicsit bugos. Ha sok lapra licitálsz, akkor egyfolytában jönnek a mailek, hogy rádlicitáltak és visszakapod a BF+et. Tapasztalataim szerint van olyan levél amit többször is elküld a rendszer. Így volt olyan, hogy 190 BF-el elkezdtem licitálgatni... sikerült vennem vagy 2 lapot össz-vissz aztán amikor végeztem mégis 230 BF-em volt. Érdekes nem?
Amit még furának tartok, hogy pl. játszom 1vs1 PvP... Dreadcharger -rel akarim legyorsulni az ellent... Látom, hogy elindul az orblelõhelyért én meg egybõl rá... mindez az elsõ pillanatban. Még fel sem építi a 150 pontos cuccot én már ott vagyok... El kezdem zúzni közben hozom az olcsó egységeket..., erre a csávó vagy 1,5-2* annyi power pontért idéz le lényeket mint én úgy hogy építkezett. Persze én nem tudok többet mert nincs energy..., neki hogyan van amikor 100-150-et cseszett mindjár el? Hogy a rákba van ez? Más is tapasztalt ilyeneket?

Ha valaki akar nyomulni velem akkor Morthen néven futkározok. Hétfõn és Kedden leszek majd fent... Meg talán Szombat és Vasárnap éjjel.

frostal próbáljáto ki, hogy coldsnap+ shatter ice
nagyon irt 😄
Ne is mond mekkora fos balance volt elején jég madár huh... Én csapattam shadow frostal is az sem rossz de nem olyan jó mint egy shadow fire vagy egy shadow nature nature ból én se sok 3 pontost használtam csak azt az óriás bogárt XD ami fathorn lord névre halgat talán 😄 nem tom nagyon jó volt még az a nature egység ami a hátából tudott lõni a Razorleaf és a Shaman is jól jött szerintem még nagyon jó volt a mark of the keeper egyik legjobb rush kártya de még nem ártott a 3 orbos gyógyító egység sem.

Énis próbálgattam a nature-t, nem lesz az rossz, sõt! nagyon jó de egyenlõre a shadow-al még pihentetem. Most fõleg fire, de ha keverem akkor fire / ice paklival játszom 😊

Köszi a tippet! Kipróbálom 😊

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

Szerintem is nagyon hatékony tud lenni egy fire+nature deck.

Én pvp-ben nagyjából fele-fele fire/nature lapokkal voltam, fõleg 1-2 orbosok, néhány 3orbos, a végén talán már nem is volt 4orbos lapom. Fontos még, hogy 3 orbosból 2fire vagy 1nature igényû volt csak, hogy tudjak úgy építkezni, hogy fire-nature-fire és így minden lapom ki tudjam játszani.

A pve paklim az masszív fire volt 2-3 1 nature-t igénylõ gyógyító varázslattal. A lapokra pontosan már nem emlékszem, mert régen volt, de nekem ez jött be a legjobban pve-n.

Mondjuk pvp-t fõleg csak 1v1et játszottam pveben pedig szinte csak 2személyeseket és ott jól ki tudtuk egészíteni egymást.
És azt se mondanám, hogy a shadowot/frostot halálra teszteltem volna, szóval azokról nem tudok sokat elmondani. Csak annyit, hogy 1-2 srác úgy nyomta frosttal, hogy köpni-nyelni nem tudtam 😄 Bár akkoriban még elég karcsú volt a balansz a játékban.
Szerintem igen , mert így több lesz a pénzed több csapatot tudsz letenni nem tudom milyen a viszony most , én a bétán amikor csapattam 2 es orbnál nem jutottunk tovább soha a meccs mindig a 2 orbosokon dölt el ezért is voltam jó nature el 2 orbos szarvasbogárral nagyon tudtál ostromolni, bár én általában kevert deckel mentem nature,fire nagyon jó rusher , nature shadow meg védekezésre ideális 😊 (szerintem)

Shrine of War jobb lösz? ( komolyan kérdem ) <#wave>

Én is így tapasztaltam 😊 2 v 2 be viszont van értelme ott ellehet jutni ha jól csináljátok.

Pvpre van értelme 4es idézésû lapnak? Amikor én bétáztam általában már a harmadik orbig mire eljutott valaki többé-kevésbé el volt dõlve a meccs.
Fasza de szerintem tudsz virtuoso helyére dobj be mást nem egy hasznos kártya.

Jó? <#hehe> Egy aprítógép, bár baromi sok minden kell hogy meg legyen ( 4 orb ) de ha megvan akkor egyedül is végig tudna menni a pályán <#violent>

Elég erõs lett aszem <#eplus2>

Most ezt a pakli összeállítást használom: Dek

Persze pályától függõen még megy mellé Frost is 😊 Mostani szintjeim: fire 11, frost 8.

Tetszik a game <#hehe>

ToCsEk
és jó? 😄 menyiért vesztegették? 😄

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

Ma megszereztem ezt <#eplus2>

Moloch

Elõször a 1 személyest vidd végig experten is és a 2 v 2 már simán fog menni én a bétán rengeteget pve ztem sok sikert hozzá jól megvan csinálva 😊

ToCsEk
azért érdekesek ezek a szintek 😊 alap szint se könnyû, de próbltam 2v2t advance szintem haveerral pve-ben aztán simán elhullottunk 😄

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

Én nature el nyomtam senki nem tolja innen azzal ?😄 nem baj nem sokára megpróbálom beszerezni a játékot és jövök én is 😄 csak a rush , és semmi másXD

ToCsEk
én is nyomom 😄 shadowal nyomom most elég erõsek szerintem, igaz hiányzik még 1 unit, holnap szerintem megtredelem 😊 bár a fire deck is durva 😊 bár még az sincs kész 😊

én tocsek néven nyomulok, majd felvesznek havernak és zúzhatunk 😊

Nos, én beszereztem a játékot és eddig nagyon tetszik 😊 Régen Magic the Gathering-eztem, és játékmenetben hasonlít hozzá ami számomra pozitív, a grafika szép, a küldetések változatosak ( pve és pvp is cool 😄 bár eddig csak 2v2-t próbáltam). A bétával nem játszottam, igy nem tudok az elõzményekrõl. A szerverek stabilak ( bár van hogy random dobálnak) partyt eddig mindig találtam 😊

Egy Fire / Frost paklit kezdtem el tuningolni 😊 Fire 7, Frost 6

Bár még gyakran kell gyakorlatoznom hogy kiismerjem a lapok minden tulajdonságát, de pont ez is hozzájárul a feelinghez 😄. Eddig egy kék ( nagyon ritka ) cuccot dobott a gép 😊

Majd összeállítom a paklimat és belinkelem!

Amugy pakli builder itt: Deck Builder

Aki esetleg játszik dobjon már rám privit vagy vegyen fel friendnek játékban 😊

Nevem: FoxxiHuNt

Bétában ez úgy mûködött, hogy amikor upgradet rendelsz egy laphoz, akkor összeolvaszthatod egy másik alap lappal is és ekkor többször fogod tudni kijátszani a lapot egy meccs alatt.
Lehet, hogy ez így leírva fura, de ha megnézed a kártyaupdate-elõ oldalt azonnal egyértelmû lesz: minden kártyához tartozik 2 minõségi update és minden minõségi update-tel párhuzamosan hozzárendelhetsz egy mennyiségi updatet.
Magyarul tehát azonos lapból max 3nak van értelme, a többi csak cserére/eladásra jó.
Már van szerver 😊

ToCsEk
jaja szívás... 😞
update van...

tényleg pont most offline? 😄

ToCsEk
azt hiszem ha upgradelve van akkor lehet 2 belõle ( sima és upgrade) de ez nem biztos, a cd meg az összes lapra vonatkozik .

GanXstaZoleeWrk
Nekem van több lap amibõl 2-3 db is van. Jól vettem ki hogy mindebõl 1 lehet bent egy deckben, illetve értelme nincs hogy több van? gondolok itt a CD idõre ha 2x van bent egy lény akkor cd nélkül lehet letenni a 2.at vagy mind2re vonatkozik a várakozás?

GanXstaZolee#2709

ToCsEk
hali, én is megvettem a gamet 😊, tocsek kéven megtaláltok 😊
a fire lapjaimra nem tartok igényt egyáltalán, ha kell valami akkor szólj és megegyezünk 😊

Helló! Én is jól összerakott játéknak találom. felesleges lapjaim sajnos nincsenek, de valami jó cserébe benne lehetek. Én Lourker néven játszok majd rádkeresek néha, ha online vagyok.

Lourker

Tök jó ez a játék nem ? Csak sajnos a játékban 1 magyart sem ismerek, pedig szeretnék cserélni, van itt olyan akinek vannak felesleges tûz lapjai ? Mert ha igen szoljatok a játékban, nevem a játékban: Vekerur
Na igen mindig megy a hõzöngés a szaksajtó részérõl, hogy az EA csak rókabõröket támogat aztán amikor itt egy ilyen gyöngyszem, akkor meg csendben lapítanak... 😞
GanXstaZoleeWrk
Érdekesek a coop küldetések is szerintem van a játékban fantázia csak nem értem hogy sehol semmit nem lehet olvasni róla igazán pedig EA adta ki de 1 reklámot nem láttam még róla.

GanXstaZolee#2709

Igen ma már lényegesen több ember van mint bétában/open bétában volt. Mostani mennyiség már bõven megfelelõ(a kettõbõl az egyik serveren biztos, a másikon egy kicsit kevesebben voltak).

Lourker

Majd ha már csökkent az ára lehet benevezek egyre magam is mert azért jól eljátszottam bétában 😊 na majd meglátjuk mi sül ki belõle remélem nem sokára kapunk új mapokat stb ...

GanXstaZoleeWrk
10 oldalnyi van most épp.

GanXstaZolee#2709

Sok ember van az eredetin most ? mert bétában 6-7 oldalnyi embernél több nem nagyon volt.

GanXstaZoleeWrk
visszaolvastam tome kerdes targytalan.

GanXstaZolee#2709

GanXstaZoleeWrk
A tomeban 3 booster van vagy hogy?

3000 pont van alapból + egy rakat kártya.

Egy booster 250 a tome az 1250.

Grafika hang toppon van, na majd meglátjuk mire megyünk hosszútávon, egyenlõre bejön a játék.

GanXstaZolee#2709

cd galaxison 6300 ft körül van a 2000 pont ha neten rendeled a boltban 7000 ez kurvára sok pénz 😊 Egy új játék ára...

GanXstaZoleeWrk
NA ezen sokat változtattak:

UPDATE NOTES, March 25th
General
BattleForge Points display now updates more reliably after points purchase on website.
Boosters can no longer be sold in auctions.
Trial Clients are not allowed to trade anymore (mail, trade, auctions)
Bug Fixes
Corrected URL when clicking on the order button in the trial version.
Following extensive player feedback during beta, we have made a number of additions to the game content.
Improved PvP matchmaking
The matchmaking will match players of equal strength. In case that there is no fitting opponent available, it will loosen the constraints step by step.
Video Replays
Watch your recent battles, review your plays and learn from your opponents strategy.
Loot chests and XP milestones in PvE maps
Chests are placed at key points in PvE scenarios. Looting chests rewards you with gold. Likewise XP is awarded each time you achieve a mission goal within a scenario, not just at the end.

2-3 havonta 4500-5000 sok? akkor az a pár millió ember havi 3000nyi eruróért nem tudom hogy játszik 😊

GanXstaZolee#2709

Én elég sokat játszottam bétával részt vettem a esl ligán is jó unbalanced volt még akkor szörnyû rendszerrel , vége felé egészen megtetszett , a grafika egész jó sok a képesség jó taktika kell, nature al toltam szinte mindig jó rush technikával nagyon lehetett vele tarolni, a bétára is alig jöttek ember amikor már szinte teljesen kész volt akkor volt fent kb 60-70 ember PvP ben sok volt a bug raider , rengeteg volt az unbalanced cucc pl jó ideig jég madárral osztották a népet olyan erõsre csinálták egyedül 4-5 íjász csapatot szétkapott 3-4 össze dobtál már nem bírtak lemosni a pályáról , ez a része szerintem nagyon szar volt, a story egész tûrhetõ , a hangok jók , Maga a kártya rendszer miatt fog valószínûleg bukni a játék mert szerintem az a 2-3 havonta 4500-5000 ft az elég sok , Valamilyen módon úgyis kifogják találni ,hogy muszáj legyen megvenni az új kártyákat különben nem érné meg nekik, A játékból rettentõen hiányoltam a pálya szerkesztõt. Ranked duel jó hülyén volt megoldva 3-4 es voltam elején 26 osok ellen játszottam kész élvezet volt 21 ig toltam fel magam onnantól már hamar meguntam játékot, 1 személyes kampányokat expertig vittem de az elsõ pályán nem bírtam átjutni a balance hibák miatt amit késõbb orvosoltak remélem jó játék kerekedett belõle én komplett egy 10/6 ot adnék neki 68-70 % ot mert nagyon jó egyedi ötletek vannak benne de még lenne mit rajta csiszolni rendesen, a rengeteg szerver leállás még nagyon falhoz vert fõleg játék közbe minden féle hülye hiba üzenet stb.De a története szerintem jól ki lett találva az tetszett és szerintem jól tovább csavarható ha sikert arat a játék. Sajnos ez is réteg játék nem valószínû ,hogy sok embert megmozgat majd de azért bízom a sikerében. Amit még hozzá fûznék az én kritikámhoz a kártya eladások nagyon rosszul voltak benne megoldva némelyik elterjedt 4 pontos ért 700 bf pontot is elkértek<#wow3>... Az meg nagyon nem tetszik veszed a kártya decket random szerûen kapod a kártyákat aztán kapsz jó sok szar 1 orbos kártyát akkor nagyon jól jártál😊))) Ezeken a részeken is lenne mit újítani. Nagyobb klántámogatás kellett volna neki mivel ez egy mmo játék fõleg mivel a pvp lesz idõ után a lényege , bétában egy idõ után az lett még szörnyû upgrade háborúba ment át a játék. Fajokról a véleményem😄D: Itt igen nagy változatosság volt legnehezebbnek a shadow ot találtam ennek a kártyának a feláldozáson alapuló pénz szerzés volt a lényege jó erõs lett a béta végére de nagyon nehéz volt vele játszani😊Nah szerintem röviden hosszan a elmondtam mi tetszett és mi nem😊

GanXstaZoleeWrk
Ezzel egyetértek amit említettem MTGO-t ott is akár vásárolhatsz összeállított deckeket is amivel nagyrészt lehet nyerni persze külön versenyeken már kevés de ha valakinek nincs rá keret az alappal is sokáig el lehet lenni, 2-3 havonta pedig beletolni 4500at szerintem nem összeg, és ezért ezek szerint kapsz 80 lapot ami nem kevés.

GanXstaZolee#2709

Igen ez a gondolat sok emberben benne van, de viszonylag sok kártyával és bf ponttal kezdesz tehát simán össze lehet rakni 1 jó deck-et.
És van lehetõség rendes tradelésre pontokért másik kártyára.

Persze ,ha 2-3hónap múlva aránytalanul erõs kártyákat tesznek be és ezzel akarják ösztönözni az embert hogy vegyen pontokat az nem lesz jó.

Amúgy most kb. 4500 ft környékén adnak 2000bf pontot ami kb. 10 csomag vételére elegendõ(8 db kártya van 1 csomagba). De én úgy látom most hogy nem feltétlenül leszel rákényszerítve hogy vegyél új deck-et.(de majd meglátjuk simán lehet az is hogy rá leszel;p)

Lourker

GanXstaZoleeWrk
Fene se tudja nézd meg a Magic The Gathering Online játékot ugyanez kártyákat veszel és még rts nézet sincs meg semmi látvány csak egy nagyon jól kitalált szabályrendszer. Van ebben fantázia csak nem látom hogy reklámoznák bárhol is.

GanXstaZolee#2709

Nekem maga a játék tetszettm de szerintem totál bukás lesz , nem sok ember fog most kártya packokat venni, valószínûleg jó drága lesz, és biztos úgy lesz megcsinálva ,hogy ha nem veszed meg gyenge leszel és pvp ben hatástalan.

GanXstaZoleeWrk
Meg is rendeltem holnapra itt lesz.

GanXstaZolee#2709