BattleForge
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
erre csak azt tudom mondani hogy nézd vissza a replayt mert ott látod hogy mennyi pontja is van..
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Amit még furának tartok, hogy pl. játszom 1vs1 PvP... Dreadcharger -rel akarim legyorsulni az ellent... Látom, hogy elindul az orblelõhelyért én meg egybõl rá... mindez az elsõ pillanatban. Még fel sem építi a 150 pontos cuccot én már ott vagyok... El kezdem zúzni közben hozom az olcsó egységeket..., erre a csávó vagy 1,5-2* annyi power pontért idéz le lényeket mint én úgy hogy építkezett. Persze én nem tudok többet mert nincs energy..., neki hogyan van amikor 100-150-et cseszett mindjár el? Hogy a rákba van ez? Más is tapasztalt ilyeneket?
Ha valaki akar nyomulni velem akkor Morthen néven futkározok. Hétfõn és Kedden leszek majd fent... Meg talán Szombat és Vasárnap éjjel.
nagyon irt 😄
Köszi a tippet! Kipróbálom 😊
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
Én pvp-ben nagyjából fele-fele fire/nature lapokkal voltam, fõleg 1-2 orbosok, néhány 3orbos, a végén talán már nem is volt 4orbos lapom. Fontos még, hogy 3 orbosból 2fire vagy 1nature igényû volt csak, hogy tudjak úgy építkezni, hogy fire-nature-fire és így minden lapom ki tudjam játszani.
A pve paklim az masszív fire volt 2-3 1 nature-t igénylõ gyógyító varázslattal. A lapokra pontosan már nem emlékszem, mert régen volt, de nekem ez jött be a legjobban pve-n.
Mondjuk pvp-t fõleg csak 1v1et játszottam pveben pedig szinte csak 2személyeseket és ott jól ki tudtuk egészíteni egymást.
És azt se mondanám, hogy a shadowot/frostot halálra teszteltem volna, szóval azokról nem tudok sokat elmondani. Csak annyit, hogy 1-2 srác úgy nyomta frosttal, hogy köpni-nyelni nem tudtam 😄 Bár akkoriban még elég karcsú volt a balansz a játékban.
Elég erõs lett aszem <#eplus2>#eplus2>
Persze pályától függõen még megy mellé Frost is 😊 Mostani szintjeim: fire 11, frost 8.
Tetszik a game <#hehe>#hehe>
én tocsek néven nyomulok, majd felvesznek havernak és zúzhatunk 😊
Egy Fire / Frost paklit kezdtem el tuningolni 😊 Fire 7, Frost 6
Bár még gyakran kell gyakorlatoznom hogy kiismerjem a lapok minden tulajdonságát, de pont ez is hozzájárul a feelinghez 😄. Eddig egy kék ( nagyon ritka ) cuccot dobott a gép 😊
Majd összeállítom a paklimat és belinkelem!
Amugy pakli builder itt: Deck Builder
Aki esetleg játszik dobjon már rám privit vagy vegyen fel friendnek játékban 😊
Nevem: FoxxiHuNt
Lehet, hogy ez így leírva fura, de ha megnézed a kártyaupdate-elõ oldalt azonnal egyértelmû lesz: minden kártyához tartozik 2 minõségi update és minden minõségi update-tel párhuzamosan hozzárendelhetsz egy mennyiségi updatet.
Magyarul tehát azonos lapból max 3nak van értelme, a többi csak cserére/eladásra jó.
update van...
GanXstaZolee#2709
a fire lapjaimra nem tartok igényt egyáltalán, ha kell valami akkor szólj és megegyezünk 😊
Lourker
GanXstaZolee#2709
Lourker
3000 pont van alapból + egy rakat kártya.
Egy booster 250 a tome az 1250.
Grafika hang toppon van, na majd meglátjuk mire megyünk hosszútávon, egyenlõre bejön a játék.
GanXstaZolee#2709
UPDATE NOTES, March 25th
General
BattleForge Points display now updates more reliably after points purchase on website.
Boosters can no longer be sold in auctions.
Trial Clients are not allowed to trade anymore (mail, trade, auctions)
Bug Fixes
Corrected URL when clicking on the order button in the trial version.
Following extensive player feedback during beta, we have made a number of additions to the game content.
Improved PvP matchmaking
The matchmaking will match players of equal strength. In case that there is no fitting opponent available, it will loosen the constraints step by step.
Video Replays
Watch your recent battles, review your plays and learn from your opponents strategy.
Loot chests and XP milestones in PvE maps
Chests are placed at key points in PvE scenarios. Looting chests rewards you with gold. Likewise XP is awarded each time you achieve a mission goal within a scenario, not just at the end.
2-3 havonta 4500-5000 sok? akkor az a pár millió ember havi 3000nyi eruróért nem tudom hogy játszik 😊
GanXstaZolee#2709
GanXstaZolee#2709
És van lehetõség rendes tradelésre pontokért másik kártyára.
Persze ,ha 2-3hónap múlva aránytalanul erõs kártyákat tesznek be és ezzel akarják ösztönözni az embert hogy vegyen pontokat az nem lesz jó.
Amúgy most kb. 4500 ft környékén adnak 2000bf pontot ami kb. 10 csomag vételére elegendõ(8 db kártya van 1 csomagba). De én úgy látom most hogy nem feltétlenül leszel rákényszerítve hogy vegyél új deck-et.(de majd meglátjuk simán lehet az is hogy rá leszel;p)
Lourker
GanXstaZolee#2709