BattleForge
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
pl túl vittem a 4 playas pve-t és utánn unlockolt egy új páylát amire már nem engedett.
Nekem fire decket adott.
Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer
"A demovel is nagyon jól lehet játszani... Kapásból megkapot az alapcsomagot minden színbõl... "
Most játsom a demoval és annyi kérdésem lenne hogy mikor kapod meg az alap csomagot minden szinbol mikor végigvitted a pve kampányt a demoban mert nekem csak nature van alapbol meg persze egy ilyen tutorialdeck ami 5-6 kártyalapbol áll.De a kettõn kivül nincs másfajta kártya semerre akkor gondolom lockolni kell oket a demoban játszható pár pve küldetés során,jolgondolom?
kezdésbõl 16 kártyát kapunk minden típusból.
Én megnéztem minden tipusból össz-vissz 20 kártya van.
Akkor ha veszek egy tome-t packet abba kb 20 kártya lehet ami még nincs meg?
Mert 160 körüli kártyánk lehet igaz?
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Remélem hamar kihozzák.
Szóval elég majd csak a kódot beírni és jó lesz a demo kliensel is?
Én azért mondtam a 0-t mert ok egy gyengébb játékost le lehet de aki ilyen óriási hajók lépegetõk meg fák szörnyeket teremtenek nem igazán lehet mit kezdeni a fire deckel ellenük sokat.
fõleg ha sok van belõlük.
De az még az idegesítõ hogyha nincs csapatmunka engem ez idegesít sokszor mert elkezdem foglagatni a lelõhelyeket közbe meg támadják a már meglévõmet és nem tud odajönni megvédeni.Közbe uyge õ nem csinált semmit, egyszer rászóltam h segítsen akkor jött is.
1x kell beírni utána a többit már neki küldi csak entert kell nyomni 😊
És ha veszek 1 tome decket akkor ugye a 6 pakli az nem olyat tartalmaz mint ami már megvan.
Én még nem vettem meg de boltba akarom megvenni és azt kérdezném hogy bf pontot hogy tudok illetve mennyiért venni ha elfogy az alap.
Meg azt hogy a paklik vagy lapokat megtudom nézni h milyen lapokat tartalmaznak elõre?
egyébként mi magyarok tartsunk össze fel kellene vennünk egymást frendlistre hogy tudjunk partyzni.
Különben privát üzit h lehet küldeni benne vkinek?.
A játék megvásárlásával 3000 BF pontot kapsz, továbbá 16-16 lapot mindegyik típusból. (+ tutorial "deck")
Az árak mint a bétában:
- 1 pakli 250 BF (8 lap),
- tome deck (6 pakli, 6*8 lap) 1250 BF.
Létezik a tome deck pvp, ehhez kell venned egy tome decket, s azt azonnal regisztráltatnod kell. (Ezt az egészet a deck választásból célszerû intézni. A többi esetben a market részt használod.)
Ha pvp-re veszel tome decket, akkor azt maximum 30 napig tudod használni, utána azok a lapok bekerülnek a többi lapod közé. Szóval nem vesznek el.
Egyébként bármikor átteheted ezeket a pvp regisztrált lapokat a sima paklidba, csak akkor pvp tome deck ugrik.
Én mindenképpen javaslom a tome deck vételt (nem pvp-re is), hiszen akkor megtakarítasz 250 BF-et, s egyes vélemények szerint az ultra rare lapok esélye is nagyobb. (Én a legutóbb 2 ultra rare lapot kaptam a tome deckben.)
Tehát elsõsorban többszemélyes játék amit mindig online játszol.
Ez szerintem nem zárja ki azt, hogy RTSrõl legyen szó. Mint ahogy ebben az esetben pont ez a helyzet, a játék RTS+TCG keverék, ugyanakkor elsõsorban multi (néhány single pályát leszámítva) és mindig online kell lenni, ha játszani akarsz.
Filder: köszi szépen az infót, lehet, hogy lecsapok rá akkor...
Le tudnád írni nekem, vagy bárki más, hogy hogy lettek végül a BF pontok? Mennyi egy pakli? Az 5 paklis versenydekk olcsóbb? Azokat a lapokat megkapod a teljes paklidba is? Hány pontot kapunk kezdésre? Satöbbi... Elõre is köszönöm!
Mûködött, a pontokat már be is váltottam.
1. Az árak jók, a BF pontok (a 2000-es legalábbis) vasárnapig akciós a kiírt árral.
2. A visszaigazoló email-ben felhívta a figyelmemet, ha 5 percen belül nem kapom meg a digitális kódot tartalmazó levelet írásban reklamáljak. (Címet melléklet.) Reklamálni kellett, s utána 2 perc múlva jött a kód. 😊
Szóval úgy tûnik nem átverés.
tocsek értem,de msot akkor ezzel a demo-val tulajdonképpen bárki ellen játszhatok még az ellen is akinek eredetibe van meg?
Nem tudom elég sokszor gyõzök pvp-be oylanok ellen akiknek iylen földes paklijuk van én azt hitem a fire deck az gyenge mert a demo-ba kaptam.
Mennyire jó a fire deck?
Jó lenne magyarokkal partyzni.
Az arany az mire jó?
Meg kaptam pár upgrade kártyát de azokkal nem tudok semmit sem kezdeni azért mert demo val játszok?
Ha esetleg valaki itt veszi meg az szóljon, hogy minden rendben zajlott-e, mert ennyiért én is elgondolkodtam rajta 😊
nagyon király game.
a demo-ba ugye nem lehet csak egy pakli mert nekem fire deck meg tutorial deck van.
Jah és akik itt játszanak van aki a demo val játszik mert jó lenne 1 magyarral is játszani.😊
Még 1 kérdés netrõl rendelni honnan éri mg a játékot mármint van ahol olcsóbb mint a boltokba?
Gatte: Nem vagyok mákker, mert így utólag visszagondolva én csak egy paklit kaptam, de én Frostot.
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
Jah és a fórumot átböngészve összegyûjtöttem a magyar playerek nevét, hogy 1 helyen megtalálja mindenki:
Relative
Edemhchead
MagamuraHUN
Morthen
FoxxiHuNt
tocsek
Lourker
Vekerur
Elsõre ennyit találtam így talán könnyebb lesz hozzáadni egymást friendlistre az only online rendszer ellenére. De gondolom vannak még magyar játékosok és össze tudunk majd hozni egy nagyobb magyar csapatot. Szerintem mindenki szívesebben játszik magyarokkal, szóval aki nincs rajta a listán az majd adja meg a nevét amin online elérhetõ aztán idõvel frissítgetjük majd a listát. 😊
Most 1 demo-t töltök ezzel leeht játszani neten?
Mert érdekelne a játék de eddig nem tudtam kipróbálni.
cheers
Ide biggyesztem én is a nevem, hátha kell +1 ember egy magyar partyba. :-)
Nem mondom, hogy még sosem bénáztam el semmit, de azért igyekszem :-)
Egy kérdésem is van: Szerintetek a natur õrtornyok és néhány letáboroztatott egység összelinkelése csak vizuális effekt vagy van haszna is? Õrtornyoknál nem vettem észre, semmi szerepét ha közelebb vagy egy picit távolabb építettem egymástól õket.
Üdv! MagamuraHUN
Pár napja kezdtem a játékot trial verzióban és nagyon bejön még ígyis, hogy a játék elég sok részéhez nincs hozzáférés úgyhogy biztos megfogom venni 😊 Sajnos eddig még nem találkoztam magyar játékosokkal de szívesen játszanék együtt másokkal. Online Relative néven megtaláltok.
Tényleg ti már olvasztottatok össze ultra lapokat?
Ha veszek 1250-ert egy tome-ot akkor az abban levo kartyak kozott van ra esely, hogy olyan legyen, ami mar megvan? Vagy pedig a gep figyeli, hogy mely kartyak nincsenek meg nekem meg, es azok kozul valaszt veletlenszeruen?
Koszi a valaszt
Na mindegy mostmar jo.
Bocs a hulye kerdesert , de hol tom kivalasztani az alap deckeket? Amikor a sajat kartyaimat nezem csak azt a 4-et latom, amit bonuskent kaptam d2d-tol. Hol tudok atvaltani az intro deckrol a 4 standard deck egyikere? Amikor new deckre nyomok ott csak vagy sajat kartyakbol (4bonus) tudom osszeallitani a decket vagy vmi tome, amihez 6 ures hely van es csak venni tudnek ott ha jol latom. Nemtom vhogy nagyon nemigazodom meg el ezen a battleforge-on.
A retail key-t a káték indításánál lehet beírni, de ha megvan a 3000bf pont akkor az már egy müködõ acc.
Marketplace-ben lévõ scratch card id-hez a direct2drive által adott 2 kódott kell beírni az egyik 500bonus bf pont a másik a 4 bonus kártya(ez csak akkor van ha preordereltél)
64 kártyával kezdesz alapból szinenként(ez a standard deck) 16-16-16-16. És ugye a pontokból veheted a többit.
Themed deck alatt az alap lapokból összeállított fire-frost-nature-shadow deckeket érti amit választhatsz a deckek közül.
Ha van még kérdés nyugodtan
Lourker
Szoval megvettem preorderrel a Battleforge-ot direct2drive-tol es letoltottem toluk majd install. Na most az a problemam, hogy a cd-keyt hova irjam be? Sehol se kerte se install alatt se utana. Esetleg jatek alatt kene beirni a marketplace-ben ahol aztirja, hogy "Enter a Scratch Card ID to claim the rewards that are associated with the card"
Elinditottam a jatekot, lenyomtam a tutorialt es megkaptam a tutorial packet, de nemtom hogy honnan kapok uj kartyakat, hogy uj decket csinalhassak. Ha minden igaz a 3000bfp-bol kene vennem kartyakat, ugye? Viszont miert irjak ezt EA Battleforge FAQ-ban:
"In addition to the game, the BattleForge retail package contains:
Themed decks for each of the game's four powers
3000 BattleForge points
You can further expand your gaming experience by trading your BF points for Booster Packs. Each Booster Pack is 250 BF points, so you can buy up to 12 Booster Packs-that's 96 cards total! You can potentially have up to 160 cards upon purchase: 64 from the standard decks and 96 from the Booster Packs. It's entirely up to you how you choose to spend your initial allotment of BF points, so have fun!"
Eloszor is miafene aza themed deck es hol tudom elerni? Masodszor hogy jon ossze a 160 kartya? 3000bfp-bol lehet veni 2 tome-ot ami ugye 2x56 kartya es meg a maradek 500-bol lehet 2 booster ami osszesen 16. Ez akarhogy szamolom 128. Szoval nemertem. Vki ezekrol vilagositson mar fel.
Koszi