BattleForge
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vannak ilyenek, ennek ellenére szerintem sokat foglalkoznak a játékkal és sikeresen is javítanak. Türelem srácok türelem. Jó lesz ez 😊.
Amit viszont nem értek, hogy mért newm lehet feltöltõ kártyát külön venni.
Rettentõen jó lenne ha csak besétálnék a legközelebbi 576-ba és ott vennék egy feltöltést x Bf pontról. Nem értem minek spilázzák túl ezt a feltöltés dolgot. Nah mindegy.
Én most csak küldiket csinálok. még jó hogy a 2playeres küldiket egydûl is lehet csinálni. Így hamar kiderül kié lesz a random lap 😊😊
Én me gnézek kia fejembol hoyg mivan??????
A drága game ugy érzékelte hoyg az volt az utolsó orbom mondanom sem kell retttenet örültem neki amikor 2 orás pvp csata után igy nyer az ellenfél...
Érdekes. Itt még nem tartok, de erre kíváncsi leszek.
Ami a 12 térképeket illeti, az a nagy helyzet hogy nagyon sok lehet a betöltési idõ, mert egy hibajavítás miatt, amíg nem lép be az összes játékos a térképre, addig a játék kint tart mindenkit.
amúgy ha betölt akkor is érdekes mert 12játékos között sorsol ki a gép 4 lapot 😄 szóval 8 nem is kap semmit sem 😞 😄
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
A játékszerverek szoktak szünetelni. Ezek akkor következnek be, amikor upgrade van a szeron, vagy karbantartás. Ez egyenlõre elég sokszor elõfordul, mivel új keletû a játék és sokat foglalkoznak a hibajavításokkal és a szerver mûködésének fixálásával.
A nevem a játékban.: SteelNights
A (Booster) 250 Bf pontba kerül a könyv (tome) 1250 (6 pakli (booster) van benne)
A játékhoz kapsz majd alapból 3000 Bf-pontot. Ebbõl e legjobb ha veszel 2 tome decket és két sima paklit.
Bf pontot átutalással tudsz majd venni ehhez kel majd egy Pay kártya.
Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer
Tegnap elõtt sikerült szert tennem egy Bf -re.
Nem volt könnyû. Ahhoz képest hogy sehol nem hallani a gémrõl fogyasztjuk rendesen.
A tegnapi nap folyamán elkezdtem csinálni egy szájtot.
Ez valószínûleg az extra.hu -ra kerül majd fel.
Ha van ötletetek amit szeretnétek az oldalon látni, írjátok meg, mert feltesszük 😉 Szeretnék kérni egy kis segítséget is. A kártyák leírásaihoz. Kéne egy jó angolos, aki le tudná fordítani a kártyák leírásait. Ha van ilyen az írjon nekem.
Elérések: e- mail: [email protected]
MSN: [email protected]
Igyekszem fenn lenni, amennyire csak idõm engedi. Ha van valami info kérdés és nem értek el msn -en akkor írjatok nyugodtan. Amint tudok válaszolok.
Egyenlõre ennyi.
De minden pontom elfogyott.
Meg a legtöbb 1-2 orbos szörny amit nekem adott za nem jó én a nature fire keveréket használom de még a frost is szóba jöhet.
A shadow lapokból sajna sok van de elég szarok, azokat nem tudom használjam e de muszáj lesz.
Na ez a baj hogy míg én 1 meg 2 orbos szörnynek kijátszom az íjászt meg kis egységeket amik 100 alattiak az ellenfeelm addig kb oylan szörnyeket hoz ami 100 feletti és 1 orb kell neki.
Mondanom sem kell hogy nem tudok vele mit kezdeni, ráadásul ha még ki is védekezem addig az elfoglaja a félpályát oszt jönnek nekem a gigantikus monszták.
Szerintem azé mert régóta megy na mind1 remélem végre sikerül megcsinálni advancon.
Nyugtasastok meg ha bidelek kártyára és a végén nem az enyém lesz ugye visszakapom a bidelt pontjaimat.
Én Murdeer néven játszok felvesszük egymást frendlistre és amikor online vagyunk játszhatunk.
Nálad a pont.
De a nature pakli fogott meg vhogy jó a frost is fasza meg a fire de én a nature fire párost erõltetem.