BattleForge

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nálam is vannak bugok. Tegnap éppen egy küldit csináltam. Pár egységem felsétált a hegyoldalon..elég érdekes volt, és megtámadta az ellent. Persze visszahívni nem tudtam õket, mert a feljáró a hegyre hivatalosan a túloldalon volt 😊.
Vannak ilyenek, ennek ellenére szerintem sokat foglalkoznak a játékkal és sikeresen is javítanak. Türelem srácok türelem. Jó lesz ez 😊.
Amit viszont nem értek, hogy mért newm lehet feltöltõ kártyát külön venni.
Rettentõen jó lenne ha csak besétálnék a legközelebbi 576-ba és ott vennék egy feltöltést x Bf pontról. Nem értem minek spilázzák túl ezt a feltöltés dolgot. Nah mindegy.
Én most csak küldiket csinálok. még jó hogy a 2playeres küldiket egydûl is lehet csinálni. Így hamar kiderül kié lesz a random lap 😊😊
pitlord
Rettenet sok benne a bug ma pl játszom pvp -t eljutok 3 orbig egyet lerombol a srác erre elkezd visszaszámolni a számlálo hoyg épitsek 1 percen belül orbot!
Én me gnézek kia fejembol hoyg mivan??????
A drága game ugy érzékelte hoyg az volt az utolsó orbom mondanom sem kell retttenet örültem neki amikor 2 orás pvp csata után igy nyer az ellenfél...

Egész jól haladtunk pedig kár hogy kidobott , kicsit nagyon bugos még a játék :S:S nem kellett volna még kiadni ilyen korán , na sebaj javítsák mindet , remélem nagyon gyorsan.

Bent vagyok írj rám

majd irj forumra ha felmentél mert ezt mindig nézem

akkor légyszi gyere már fel végre akarok játszani egy magyarral :p

Azt úgy kell rámész a freind listre ha havernak nem tudsz írni, vagy nem tudod partyba invelni mert azt hiszi offline ,akkor freind list és refresh és akkor jó lesz mert online nak fogja írni, én Dodzylla néven játszom jelenleg demóval pvp ket játszogatok aki akar ide ír és felmegyek és játszhatunk 😊 amint tudom megveszem mert hiányzik pár kártya ami kikeményítene.

amugy ha offline-k vagytok vagy van valaki ne tom felveni barátok közé mert én nem látlak hogy fent lennél

Murder3
Én igen

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer

amugy ti is az overlord-on vagytok ?

Tocsek jól mondta, az egy bug. Néha ha töltõképernyõn ragadsz hallod ahogy jön egy whisp vagy csapatba ír valaki, akkor te kint ragadtál valószínüleg 😊 Néha tényleg sokáig tölt, de sokszor tényleg bejön a szopó bug. Amúgy meg ezeket a javításokat én erõsen kétségbe vonom, épp azért kellene mindennel foglalkozniuk, mert új keletü a játék, és reputáció szempontjából sem jó amiket csináltak (például ahogy az oroszokat átbaszták, vagy amikor én sem kaptam meg a hivatalos oldalon vett BF pontjaimat és 2 hét múlva sikerült visszautalniuk a pénzt...).
Murder3
Ez nem rossz ötlet.
Én támogatom.

Kéne csinálni egy bannert ahova kiírjuk mindenki nevét...

Murder3
Akit érdekel az én nevem a játékban az hogy Murdeer.

Ez így logikus, ha belegondolsz, mert egyszerre kell elkezdenie mindenkinek. PVPben ez kifejezetten fontos, de azért PVE-ben sem árt pláne egy olyan mapon ahol esetleg már az elején is zajlanak az események.
4 lapot ?
Érdekes. Itt még nem tartok, de erre kíváncsi leszek.
Ami a 12 térképeket illeti, az a nagy helyzet hogy nagyon sok lehet a betöltési idõ, mert egy hibajavítás miatt, amíg nem lép be az összes játékos a térképre, addig a játék kint tart mindenkit.
ToCsEk
jaja ez egy bug 😄
amúgy ha betölt akkor is érdekes mert 12játékos között sorsol ki a gép 4 lapot 😄 szóval 8 nem is kap semmit sem 😞 😄

¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?

oksa ha onli leszel felveszlek amugy ez kajak nagyon szar hogy a 12 es pájákra be se lehet lépni mert töltö képernyö marad örökre ... 😞 legalább is neke csak az volt és nem töltöt be mert fárta játékosokra.

A gold arra való, hogy upgradeld a kártyáidat.
A játékszerverek szoktak szünetelni. Ezek akkor következnek be, amikor upgrade van a szeron, vagy karbantartás. Ez egyenlõre elég sokszor elõfordul, mivel új keletû a játék és sokat foglalkoznak a hibajavításokkal és a szerver mûködésének fixálásával.

A nevem a játékban.: SteelNights
amugy a BF pontok mellet még van ien hogy gold ezeket csak ara lehet használni hogy el tudd adni a lapjaid ? venni nem lehet valamit gold bol ?

amugy látom kérték már emberek én is kérem hgoy irja le már valaki a játékban a nevét legyen már magyar ismerösöm is ott az enyém (daveee) ha akar valaki vegyen fel barátai közé 😊

pitlord
Mai nap kb semmi tnemlehet cisnálni midnig dc-t kapsz ha bármit probálsz boostert venni,bidelni egy kártyára iylenek.

amugy ebben a gamé ban vannak olyanok hogy szünetelnek a szerok vagy egy szero mert frissitik vagy valami ? mert én most per pill nem tok belépni az accommal.

pitlord
Valakinek sikerült már 12 playeres mapot nyomni mert mi a waiting for other player feliratig jutunk el miután végigment alul a loading csik ez nemsemmi egy fullgametõl azért....ig ykiadni elég nevetséges volt.

SteelNight neked mi az ingame neved? Ugyan ez? 😊
Õ lenne a sima pakli !
A (Booster) 250 Bf pontba kerül a könyv (tome) 1250 (6 pakli (booster) van benne)
oksa köszi az infot,és amugy ez a sima pakli ez hol találhato meg a játékban ? Mert a tome paklit meg találtam és fölötte csak egy ien Booster pakli van .

Nem szükséges az újratelepítés ! Amit letöltöttél megegyezik az eredeti cd tartalmával. Elég csak a ID beírni (kézikönyv hátoldalán lesz).
A játékhoz kapsz majd alapból 3000 Bf-pontot. Ebbõl e legjobb ha veszel 2 tome decket és két sima paklit.
Bf pontot átutalással tudsz majd venni ehhez kel majd egy Pay kártya.
Éa ha most megrendeltem ugye a játékot megjön, de nekem már leszedett ien 2 és fél GB cucot akor a játékot most majd ha meghozzák telepítsem vagy amit a demoval letöltött jo lesz ? Csak írjam be az ID-t a menübe amit kihoznak? // meg hogy ugye lehet lapokat venni Aukciós házba olyan pontokért na olyan pontokat lehet sms be venni vagy azokat hogy lehet kérni ?

Sajnos egyenlõre nincs a játékban beépített guild rendszer. Reméljük feltûnik a programozóknak is.
oksa köszi meg tudtam csinálni és nagyon tetszik szerintem megrendelem eredeti be csak it vanak magyar guildok a játékon belüll ? és ha igen hogy lehet oda bejutni ?

Murder3
Az ea hivatalos oldalára felmész és ott csinálsz magadnak 1 ea accot aztán azzal belépsz a játékba.

heló mondenki én abban szeretbék érdeklödni hogy hol tok ien proba verziós ingyen accot csinálni mert haverom tudott.Mert ha megnyiton magát az exe-filé-t amit letöltöttem ott a rámegyek a creat account ra akor nem történik semmi elvileg ott kéne vagy hol ? Ha nem ott akor egy linket pls dobjatok.Elörre si köszi.

Murder3
Végre aukciókból összejött 310 bf pont😊

pitlord
Felvettelek Msn-en a többit majd ott megbeszéljük.

Hi !
Tegnap elõtt sikerült szert tennem egy Bf -re.
Nem volt könnyû. Ahhoz képest hogy sehol nem hallani a gémrõl fogyasztjuk rendesen.
A tegnapi nap folyamán elkezdtem csinálni egy szájtot.
Ez valószínûleg az extra.hu -ra kerül majd fel.
Ha van ötletetek amit szeretnétek az oldalon látni, írjátok meg, mert feltesszük 😉 Szeretnék kérni egy kis segítséget is. A kártyák leírásaihoz. Kéne egy jó angolos, aki le tudná fordítani a kártyák leírásait. Ha van ilyen az írjon nekem.
Elérések: e- mail: [email protected]
MSN: [email protected]
Igyekszem fenn lenni, amennyire csak idõm engedi. Ha van valami info kérdés és nem értek el msn -en akkor írjatok nyugodtan. Amint tudok válaszolok.

Egyenlõre ennyi.
Murder3
legalább kaptam 2 Giant Wrymt.
De minden pontom elfogyott.

Meg a legtöbb 1-2 orbos szörny amit nekem adott za nem jó én a nature fire keveréket használom de még a frost is szóba jöhet.
A shadow lapokból sajna sok van de elég szarok, azokat nem tudom használjam e de muszáj lesz.

Na ez a baj hogy míg én 1 meg 2 orbos szörnynek kijátszom az íjászt meg kis egységeket amik 100 alattiak az ellenfeelm addig kb oylan szörnyeket hoz ami 100 feletti és 1 orb kell neki.
Mondanom sem kell hogy nem tudok vele mit kezdeni, ráadásul ha még ki is védekezem addig az elfoglaja a félpályát oszt jönnek nekem a gigantikus monszták.

Nyugi , 1-2 orbos kártyákra hajts azzal játszál amibõl a legtöbb van a pvp legtöbbször 1-2 orbos kártyákon múlik esetleg 3 orbig ha eljutnak de igen gyors a játék menet nincs olyan kártya amit ne lehetne jól forgatni😊)

Murder3
Hát ha nem kapok valami erõs lapot a tome deckbe amit venni akarok akkor azt hiszem jó darabig csak a pve coop-al fogok játszani:S

Murder3
Nem igaz ma alig tudtam játszani mert csak a crusade kpvE pyálán 3* próbálkoztam és mindháromszor restartolt a gép:S
Szerintem azé mert régóta megy na mind1 remélem végre sikerül megcsinálni advancon.

ToCsEk
igen.

Murder3
ok majd kereslek😊

Nyugtasastok meg ha bidelek kártyára és a végén nem az enyém lesz ugye visszakapom a bidelt pontjaimat.

ToCsEk
tocsek néven vagyok

Murder3
Mi a neved a játékba?
Én Murdeer néven játszok felvesszük egymást frendlistre és amikor online vagyunk játszhatunk.

<#smile>
Nálad a pont.
Enlightenmenttel
ToCsEk
én shadowos vagyok , játszhatnák együtt valamikor? ma?

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

Murder3
pedig én szívesebben választottam volna a shadow paklit mert hát vhogy oda vagyok a nekromantákért(heroes powwa😄)
De a nature pakli fogott meg vhogy jó a frost is fasza meg a fire de én a nature fire párost erõltetem.

ToCsEk
😄😄😄😄 hát nekem is 😉 de team workbe nagy elõny a tank harvester 😊 mivel csak 2 orb kell hozzá 😉

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

Murder3
Amúgy csak nekem tûnik iszonyatosan gyenge paklinak a shadow.?