BattleForge

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rendben van én állok elébe majd mehetünk 😊

Murder3
Na ma hajnalban megvolt az elsõ rank pvp-m 1v1.
Meg kell mondjam nagyon lol volt.
Elõtte próbákat mentem kevés sikerrel én a full shadowos paklival.
Na elszántam magam, megyek egy ranksoroltat.
Frostos-t kaptam.
Õ a bal alsó sarokból én meg a jobb alsó sarokból indultunk.
Az oldalunkat bevettük majd mentünk középre hát a frost mage és a szitakötõk ereje megmutatkozott de végül is megszereztem és végig meg is tartottam a központot.
Lényegébe 3 orbot végig birtokoltunk csak mindig csere volt.
kb a pályán körbe voltak az orbok és azok mindenki kezébe voltak.
Amikor láttam hogy támadja az egyik orbom akkor én betámadtam az övét igaz próbáltam sajátomat védeni de annyira nem tudtam az erõimet szétosztani.
Õ is ugyan ezt csinálta amikor én támadtam az orbját.
Mondjuk az volt a gond hogy õ minden falat ami az útjába volt felhúzott és a központot körülvette tornyokkal amit én nehezen tartottam meg.
a meccs során 3X támadta abból én 2X a stone of tornament lappnak köszönhetõen meg is tartottam.
A legutolsó támadását ugyan kivédtem de már mindenemet elpusztította a központba és ekkor én a jobb felsõ sarokba lévõ területét támadtam be.
Be is vettem csak sajna lejárt az idõ és mivel õ mindig felhúzta a falakat így neki több pontja volt és õ gyõzött.
Mondjuk én voltam aki a legtöbb orbot felhúzta(4).
Bár a tremor meg a szitakötõk elég erõsek voltak de én a fallen skyelfekkel meg az asbone pyrokkal mutating frezzyvel tartottam õket csak mindig párhuzamosan pusztítottuk egymás orbját.

Na most daveee hozzád szolnék.
Legközelebb majd megint mennyünk 1 2v2-õt de most már rangsoroltat.
Neked erõs lapjaid vannak én meg majd asszisztálok amiben csak tudok😄

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer

Murder3
Angolul érték és tapasztaltak tól 1 kérdés.
A LIFE WEAWING az lényegébe bénító lap mint a disznóátok meg a lefagyasztás?

A helyesirási hibákért elörre is bocs 😄

Csá Juliano.Szerintem nem igényel angol tudást nagyon vagy ha igen alapfokut mert mi magyarok beszélgetünk egymással azt kész a lapokat meg nem feltétlen kell elolvasni mert ki is probálhatod öket.
Igen kapsz 3000 BF pontot abbol randomra vehetsz Tome paklit vagy Buuster-t a tome pakliba töb lap van.Igen a kártyáidat korlátla használhatod.Nem kártyát nem kapsz a küldetések végén azt csak bf pontért tudsz venni.Aukcios házba tudsz venni lapokat amik nagyon kellenek még a paklidba és azokat a lapokat amik nem kellenek ot tod eladni.

Murder3
Van innen még valaki shadow paklin?
Aki van az megdobhatna pár tippel mit érdemes venni miylen lapot.

pitlord
Jelenleg én csináltam egy pve meg egy pvp decket regisztrált tome decket nemvettem még sima sajátpaklival pvp zem jelenleg rank 10 nél tartok.Húsz lapombol ha jol emlékszem a 18-20.lap 3 és 4 orbos lap magyarul 17 lap max 2 orbos 13 nature és 4 fire card a végén pedig upgradelt nature huncutságok.
Juliano82 a kérdéseidre a választ már huszonháromszor leirták csak ebben a forumban javaslom olvasgass!

Sziasztok!Segítséget szeretnék kérni sok-sok kérdésben. Remélem válaszokat kapok rá. Gondolkozok a játék megvételén mert nagyon megfogott amit eddig hallottam róla. Mennyire igényel angol nyelvtudást a játék? Csakmert várnék a vétellel hátha le lesz kis idõ múltán fordítva és akkor jobban élvezheõ lenne.(vagy valaki hallott vmi biztos infót, hogy le lesz fordítva egyáltalán)?És most jönne a további sok idétlennek tünõ kérdés....
- valami olyasmit olvastam, hogy az ember kap kezdésnek x(asszem 3000) BF creditet. Ebbõl vásárol kártyát tetszés szerint, vagy randomszerûen kap kártyát?
- a saját meglévõ kártyát korlátlan számban használhatom fel ha csak elnem cserélem vagy adom?
- Új kártyához csak befizetéssel jutok hozzá vagy lehet bónuszként kapni(pl. rsikeres csaták után ...stb)

Köszönöm a válaszokat!
Murder3
Hát szeretnék a közeljövõbe 1000bf pontot venni addig is a mark of the keepert adom el nagyon magas áron hátha megvezsik.
Bár azért azé adom bõven az értéke felett mert ha leeht meg szeretném tartani mert készülök bf p venni.
De ha esetleg megveszik azt sem bánom.

Sajna most már kicsit drágább mint 400.

Simát lehet 400 körül venni 😊
Anno a promos volt annyi....
Murder3
Én rááltam a shadowra csak kellene az a rohadt harvester

"sunderer, eruption" ez általában win az esetek 90% -ban 😊
nagyon nehéz kezelni....
Jah, nem is kellenek nagy lapok, hát 1v1 nagy részében el sem jut senki három orbig... Most összejött egy szerencsés regisztrált tome pakli, van benne sunderer, eruption, fire stalker, skyfire drake, ravage nature-bõl meg surge of light, curse of oink, parasite is 😊 Szerencse, meg is próbálom kihasználni ^^
Az én tome deckem értékben nagyon jó volt, mert egy Enlightment,Juggernaut, Wrathgazer hármas ér, alsó áron is 2100 Bf pontot ami majdnem két új tome.
De játszani kb 6 lapot játszok:
Fros Mage, Cannon tower, Fire Stalker, Sunstrider, Kobold trick, Lava field.

Ha ezekkel nem tudok valamit kezdeni akkor kampec. Szerencsére a a felsorolás elsõ három lapja egy jól elsütött Lava Fielddel elég halálos. Arra elég hogy 60% a win ratem.

Nem kellenek PVP be nagy lapok. Persze könnyebb lenne, de kis rutinnal közepes lapokkal is lehet döngölni.
Murder3
hét 1 tomot regisztráltam de azis gyenge😊
Eddig csak 2 tomot vettem.

De az Ashbone Pyro az életvesztõ.

Hát megpróbálok összeszedni egy jó paklit.

Jah ha valaki lát ma online írjon rám aztán kezdünk valamit magunkkal.
Jólvan, szokásomhoz híven kicsit mellé írtam, minden pálya más kártyákat kíván, nem csinál.. ^^
PvE-re nekem is minden pályára külön paklim van, mert minden pálya más kártyákat csinál. Alapvetõen nature paklim van PvE-re, de most szereztem be 3 church of negot meg 3 worldbreakert. Murdeer szerintem neked is tome decket kéne regisztrálnod és azzal pvp-zni amig nincs sok upgrade-d, mert az sokat számít. Viszont regisztrált tome deckhez meg sok szerencse kell(pl most regisztráltam kettõt, egy kurva jó shadow paklit össze lehetett volna tenni a kettõbõl együtt(volt benne harvester, shadowmage, aura of corruption, life weaving, resource booster, nightcrawler, szóval majdnem minden ami kell), de egyesével szart se értek :/ Murder ha nature fire-t akarsz akkor fire-nature-shadow-ot épits ki, és T3-nál ashbone pyro-kkal lehet mit kezdeni(csak mindenképpen kell hozzá lvl2 upgrade), nature-frosthoz pedig elég t2, cannon towerek, lyrish knight-ok, burrowerek meg a sok cc, de azzal csak egy darabig fog jól menni, az ügyesebbek könnyen elvernek mert nem olyan erõs.
Murder3
Hát én az istenért nem tudok paklit kreállni.

Tudnátok segíteni?

Abban kellene hogy milyen lapokat érdemes venni meg azok a lapok mit tudnak.
pvp-re kéne de lehetõleg oylanok kellenének amik olcsóak szal 100 200 bfp-bõl kijönnek.
Igazából én Nature-fire és Nature-Frost paklit akarok ebben kellene segítség.

Nekem fathom lord kellene bf pontom már nincs de promos firedancerem van 😄 meg dreadnought om is majd megpróbálok valahogy szerezni egy fathom ot legfontosabb 3 pontos kártya lenne nekem.

Szerintem a lényeg, hogy a pályákra a megfelelõ decket pakold össze. Nem arra gondolok, hogy legyen meg minden lapod! Nekem is az alap készlet van + regisztráltam egy tome -ot, és vettem még pár elengedhetetlen lapot.

Ilyen a Mark of the keeper, vagy a Root.

Vettem mondjuk még két promos harvestert is dbját 300 BF pontért. Ezeket nemég eladtam 1200 ért 😊
Azt sajnálom, hogy nem vásásroltam be promos firedancerbõl, mert akkor évekre elég BF pontom lenne most 😊
Enlightment egy 2zöld egy akármilyen orbos lap, 175 power költséggel.
a kijátszása után 20 másodpercig egy bármilyen lapot kijátszhatsz orbok megkötése nélkül ha van rá elég powered.
Azaz 175+250 ért jön egy Vörös saci 😊 vagy egy Kék Nagy Ágyú

Én ezzel tolom PVE ben. PVP -ben meg regisztráltam egy Tome decket.
amugy az az enlightenment mit tud ?hogy olyan jo ?

Jah király volt 😄 , bár a pve vel jól megszenvedtünk ,neki vágtunk vagy 6 szor legalább, edem jó erõs deckel tolja bár igazából enlightenment szerintem egy nagyon csalás kártya bár nagyon jó is annak akinek van 😄 csak mondjuk aki jól védekezik és letud tenni egy 3 orbot akkor onnantól kezdve eldõlt a játék 4 orbos egységgel támad...

Murder3
Na végre nyomattunk egy igazi Maygar group partyt.😄

Murder gyere gamelni 😊

Murder3
Akkor vanesélyed ha vannak pvp-re való jó lapjaid mert máskülönben bedarálnak 3 orb után.

Errõl jut eszembe a chatablakokat lehet valahogy mozgatni? Illetve végül mennyi lett/mitõl függ a max pop limit? Bétában össze-vissza változtatgatták és érdekelne mi lett a vége.
ja és hogy a fenébe tok 2-es szintü legyen a lapom ? mert én mindig csak 1 es et kaptam mappokért nem értem ...

Azt véletlenül nem tudjátok hogy mitöl van ha belépek a játékba nem tom bilengyüzetel mozgatni a képet ? csak egérrel

Próbáld ki a tome deck pvp-t. Ott nem jelent hátrányt, hogy késõbb kezdted a játékot, hiszen egy-egy decket 30 napig lehet használni, s lapfejlesztés nincs.
Szerintem ugyan ugy van esélyed mint midenkinek itt nem nagyon maradhatsz le lehet hogy amikor megkapod a lapjaid 2 ultrarar od is lesz tehát ez a veszély szerintem nem áll fent.

Hoppá most látom, hogy jöttek új pve mapok? És még semmi hír új booster deckrõl? Ismét egy pozitív csalódás a készítõkben és most van pár haver is aki hajlik a megvételre, ráadásul g2playen 18 euró a cucc, szóval úgy néz ki hamarosan jövök vissza... 😊 Bár gondolom ilyen lemaradással esély sincs pvpben, pedig az tetszett nekem a bétatesztelés alatt 😞
Murder3
Attól függ milyen paklid van.

Am mikor szoktatok játszani mert innen még csak pár embert találtam meg.

Nemcsak a 2 playereseket lehet egyedül megcsinálni.
Van jó pár 4 személyes pálya ami simán tolható egyedül:

Titan (4. pozicióból), Dwarven ridley, Bad harvest
A 12 személyes Passaget standardban 3-an simán le lehet tolni. Advancedben kell 6 ember.

Az Ascensiont nem tudom, mert nekem az a pálya még sosem indult el.

Amúgy Frankus néven vagyok fent. Ha segítség kell szóljatok bátran.
Az a baj dekraaa nem volt a fórumon 2008 óta és nincs házigazda szóval nincs aki betegye a bannert ha lesz is😞 kéne valaki aki vezetné a fórumot.

Murder3
Én Murdeer vagyok a játékon belül.

Relative
Edemhchead
MagamuraHUN
Morthen
FoxxiHuNt
tocsek
Lourker
Vekerur
dodzylla
daveee
ezeket találtam majd vagy weblap vagy banner lesz

amugy nem értem én minden nevet leirtam amit forumba irtatok és nem találja mert offlinékvagytok ne legyetek ienek kockuljatok!!! 😄

okés 6 körül megjön a játék elkezdem megint tolni majd jól kifejlõdök 😊 bannert megnézem hogy tudok össze tákolni mert neveket kikéne írni

de én is segitek ha kell csak irj rám a játékba ( Daveee ) a nevem azt segitek van már egy elég jo paklim is

ToCsEk
dodyilla szólj ha gamelsz mert jövök én is, segíthetnél a 2pve 2. fokozaton végigvinni 😄 vagy az expert is mehet majd 😄

¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?

Vándorr
Vandorr néven játszok

http://youtube.com/indieGoTV

Bétában experten letoltam a single jó részét meg 4 és 2 személyest is volt alkalmam azért köszi😊

irjál rám a játékba dodzylla pls azt segitek minden pve mapon 😄

Az inkább hatalmas szerencse.<#vigyor0>
ma megvettem a játékot nem sokára csinálok bannert dodzylla néven játszik írjátok be a neveteket ide ingame nevet.

Vándorr
az durva, ha vettem egy tomeot, kinyitottam az elsõ decket, és az elsõ lap amit felfedek az moloch? kék holdas? az az ultra rare nem?

pitlord
Én inkább a kártyás feltöltést javaslom ugyanis - (mint a wownál pl) itt is olcsobb ha kártyán keresztül töltöd fel!
Átszámítva 5750HUF=2250 Bf ponty.

Vándorr
"Amit viszont nem értek, hogy mért newm lehet feltöltõ kártyát külön venni.
Rettentõen jó lenne ha csak besétálnék a legközelebbi 576-ba és ott vennék egy feltöltést x Bf pontról. Nem értem minek spilázzák túl ezt a feltöltés dolgot. Nah mindegy."

hát ha nem is az 576ba, de ha a cdgalaxisba mész, akkor keresd ezt:
Battleforge Game Points 6990Ftért kapsz 2000b pontot...