2026
BattleForge
-
donatus13 #746 Nem olvas :D nem mondtam neki. -
electroshock #745 Behind enemy lines expert a következő feltételekkel:
1-es csoportban: -nincs enlightenment, se wheel of gifts, se skyfire drake
-t2-nél nagyobb lényeket használni tilos
2-es csoportban: - az első csoportban lévő kritériumok, továbbá nem lehet használni motk-t, és a második valamint harmadik orb elfoglalása közötti idő nem lehet több mint 2 perc.
nyeremény első csoportban 1000, másodikban 2000 bfp. Továbbá 1 harvester, 1 firedancer és 250 bfp lesz kisorsolva játékosok között.
-
Frankus #744 Ha esetleg van nekem, akkor szívesen adok kölcsön :) -
#743 mi is a verseny lényege? :) -
electroshock #742 Köszi, most Tharuy-jal (nemtudom, hogy olvas-e sg-t, és ha igen mi itt a neve:D) kitaláltunk egy új taktikát, hogy időben hamarabb meglegyen, ha lesz pontom veszek hozzá kártyát :D -
Filder #741 Szép.
Gratulálok! -
electroshock #740 Beneveztem, enyém az első replay :D -
donatus13 #739 Egyet értek ! lááázadááás:@ -
#738 Érdekes emberek dolgozhatnak az EA-nél mondjuk a wownál (ami nem ingyenes game) még msot sem birták megoldani a lagot,de az EA 4 szerverre freegame-re rakja a Battlefoge-ot mégis mire számitottak szivesen megkérdezném tőlük.Boldog boldogtalan játszik a agammel aki hallot rola valamit mivel reklámozni kurvára még csak nem is reklámozták,vagy nem EA-hez mérhető mércével és utáána csodálkoznak hoyg nincs eladás belőle erre fogják és freegame-é teszik 4 szerverre hát komolyan monodm,eddig is tudtam hoyg nagy zsidók de hogy még balfaszok is most kb bebizonyitották kát napja minden szerverük offline és kb 1-2 órára kapcsolják csak vissza amikor meg szarrálaggolsz rajta ez igen n1 game nem adok 6 honapot és bezárják a szervereket.(Ne legyen igazam!) -
electroshock #737 :D -
donatus13 #736 Addig kapják be a *********************************************************************************************:D ennyit tudok most mondani. -
Filder #735 Ugyanez volt a probléma mikor a zárt béta teszt befejeződött, s kezdődött a nyílt béta teszt.
Akkor elég gyorsan, kb. két hét alatt megoldották. Remélhetőleg most is megoldják. -
electroshock #734 Behind Enemy Lines-t se tudom megcsinálni mert dc. -
electroshock #733 Tökre mindegy melyik szerveren vagy, mindenhol ott a buzi lag, meg a "Your client has lost the connection". Én is megnézem most strongholdot, de hát nem reménykedem. -
donatus13 #732 stronghold , best -
navahok #731 eggyetértek bár most a razorleafen is óriási lagg volt. Úgy vettem észre míg az overlord tele van németekkel a többin már kevesebben vannak. Ezért is részesítem előnyben a razorleafet. -
Filder #730 Szia,
Döntően az overlord szerveren.
más
A többi szerveren kisebb a lag. (Igaz nehezebb is összehozni egy-egy csapatot.)
Átmehetnénk valamelyik másik szerverre, például megcsinálni csak magyar csapattal a 12-es pályákat. -
Frankus #729 Általában kedden és szerdán játszom reggeltől kb 16-ig :)
Nem végig, de valamikor ebben az időben.
Előfordulok még hétfőn és csütörtökön 14-16 között...
Este és hétvégén a két nő nem nagyon enged a gép közelébe :)
Frankus néven :) -
Kiado #728 Bocs a hülye kérdésért, token-ekkel mit lehet csinálni?:) Thx. -
DRCrain #727 Sziasztok!
Látom van egy pár aktív játékos,de eddig valahogy mindig elkerültem a magyarokat,ezért azt szeretném megkérdezni,hogy ki mikor, mely szerveren és milyen néven szokott játszani?
A nevem a játékban is DRCrain, ha valaki esetleg összefutna velem a játékban. :-) -
electroshock #726 Annyiból tényleg fos, hogy ingyenes lett, hogy mindig laggol ez a geci szerver. Abból a sok retkes pénzből még egy normális szervergépet se tudnak összerakni. -
electroshock #725 Dodzi ne izélj, hogy magas a deckem szintje.. Megdolgoztam érte ;P És amúgy meg ha lesz C/UC challange, upgrade nélkül, arra is fogok nevezni ;D
Aki nembírja a skyfire-ravage-unholy power kombót, az játszon pure nature-t, parasite swarm megoldja a gondot:P -
donatus13 #724 unholy nélkül leszedi azzal már nem :) valóban de én akkor is haragszom továbbra is a készítőkre meg a kúrva ea ra jól kicsesztek azzal aki megvette. -
Frankus #723 Ez csak egy kombó :) és 3 windweavers nem szedi le, ha unholy és ravage is van rajta :) -
donatus13 #722 Ezt a bohóckodást csináltam én is sokat de rájöttem már nem éri meg a szintemen ezt a taktikát fél perc alatt vissza verik és ráadásul neked támadnak vissza :S szóval ezek azért nehéz dolgok:D -
donatus13 #721 3 windweavers csapat szétszórva szét tépik a draket ha még ravage is van rajta. :D -
Frankus #720 Azért elmondanám, hogy nem kell a collection deckbe sem sok ezreket beleölni!
A haverom common/uncommon decjével igen sok partit nyer. Volt, hogy zsinórban 15 meccset.
Skyfire drake+ravage+unholy armor
Elég nehéz kezelni, ha nem vagy rá felkészülve. Oda repül a védtelen wellhez és nesze.
Ilyen olcsó kombókkal , és egy jól összerakott paklival lehet tarolni, az über mega giaga ultrarares paklik között is :) -
navahok #719 Jó mondjuk a collection az más tészta, ott van miből válogatni :) -
donatus13 #718 Collectionnal játszok én is 13 as vagyok. Én kb a 10 menetből 2 szer ha kell mennem 3 orbra akkor már sokat mondok de ha 3 orbra játszok akkor már valamit rosszul csinálok. -
navahok #717 5-10 perc egy pvp-s meccs 1-2 orbnál vége? én tome pvpzek és már rengeteg meccset játszottam 13 pvp szintem és eddig vagy 4 szer ha nem raktam le a 3. orbot :D, igaz kénytelen vagok mert az 1. szinü lapjaim szarok lassúak így rush elen midnig védekeznem kell tornyom nincs csak 1. szintü frost ami mellé meg nincs egység így nem is használom. Mégis jóval többet nyerek mint vesztek. szóval nem feltétlenül 5 -10 perces egy jó meccs. Volt már pár meccsem amikor lejárt az idő és csak a pont döntött, azok a jó élvezetes csaták sztem :). -
#716 Na ba+ kössz hogy mondtad mert én azt sem tudtam hogy ha dueeling groundba játszok az ott szerzett tokenekért tudok fejleszteni
Akkor msot már nyomni fogom a pvp-t rendesen mert tokent mindig kapok. -
#715 Nem azér de attól hogy 100bf-ből vesz magának common meg uncommon lapokat attól esélye még nem lesz több az olyan játékosok ellen mint pl Edem.
-
#714 Igazából én ez ilyen fun játéknak gondoltam.
Sima versengéshez nem feltétlen muszáj valami jutalomnak lennie.
Elszórakozni el lehet végülis játék. -
Zargas #713 Murder3: Nem lenne rossz..., csak baj van a motívációval. Csak azért nem fog senki sem játszani, hogy egy lista első helyén lássa a nevét. Ha igen, akkor annak elég baj van az egojáával. Jutalom mindig kell...
Miért játszana valaki PvP-t a Sparring groundon, ha megteheti a Dueling groundon tokenekért amiért fejleszthet. -
Zargas #712 Én meg azt mondom, hogy lenne free játékos aki nevezne...
Miért? ... és hogyan lenne esélye?
Mondjuk úgy, hogy azt mondom, hogy a nevezéshez ját 100BF+100G + Colossus+Spikeroot+stb... Már fejletebb a paklija és még venni is tud 100BF-ből lapokat a verseny előtt. Szóval ezért érdemes free playernek nevezni... Nem kell mindenkinek 5-10-20 000 pénzekkel belezuhannia a játékba, ha 500 forintból is megteheti. 2-3 BF áras U/UC lapok mellett simán egy raklappal be lehet szerezni 100 BF-ből a verseny előtt... Aztán ha a köv verseny mondjuk U/UC lesz, akkor már nincs hátrányban.
De majd meglátjuk... máris van pár jelentkezőm... :o) -
#711 Am én azt gondoltam hogy iylen magyar ligát lehetne alakítani nem bfp-re meg nem is pénzre hanem csak simán.
mindenki játszana mindenkivel meg lehetne csapat verseny is.
Ha itt páran benne vannak akkor kidolgozhatom a részleteket.
nekem van 1 tök jó ötletem hogy hogy lehetne változatosabbá tenni a meccseket de majd kifejtem akkor ha min 4-en legalább benne vannak az ötletembe.
-
#710 Hát ja mondjuk azt én is gondoltam hogy free az kizárt hogy megy mert pl nekem sincs semmi esélyem és én tettem bele 12ezret.
bár úgy lenne értelme ha a fresek egymás ellen mennének de mondjuk.
-
donatus13 #709 Nem is az, gondold el van egy verseny ahova ,hogy megy egy free játékos? kártyája alig van , na most bemegy pl edem 50 pontos deckel már esélye nincsen mert sokkal erősebbek az egységei, jön az hogy akkor tome és ,hogy ha free játékos nem tett bele lóvét ? így csak az mehet aki tett bele pénzt. -
#708 amúgy aki free gamer azoknak lehetne rendezni egy gold alapú versenyt ott végülis nem akkora a tét és kb ugyan-annyi esélye lenne mindenkinek. -
#707 Engem is szétaláznának:D(azé nem is érint engem)