BattleForge
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Közbe valahogy összekuporgattam 50bf-t és vettem belõle 1 spore launchert és egy kobold engineert még maradt 10 bf-em.
Pedig most jól be akartam vásárolni de még nem jó a paypalom addig nem fog menni:S
Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer
gamel még valaki?
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
tudod azért kérdem mert nem értem az angolt.
Amit én aktiváltattam vele az a telefon SMS értesítéses volt és a 400 forintos levonásról szóló SMS végén voltak ott az aktiváló számjegyek. Ha nincs SMS értesítés, akkor nem tudom hogy juttatják el Hozzád az adatokat...
"This card has been disabled for entry into the PayPal system. Please add a different card. You may also contact us using this form."
A billing addresnél van 1 oylan hogy NIP az lenne a bakkártyaszám?
Meg van 1 olyan hogy Company az mi?
Még annyi, hogy g2playen érdemes átállítani a kosarat EUról dollárra a jelenlegi árfolyam mellett, így is lehet spórolni egy 5-15%ot az árakból.
Én inkább simán csak bankkártyán veszek bfp-t nincs vele sok huzavona mint csinálni 1 paypalt.
itt van a sima bankkártyás adatok
itt van pár dolog amibe segítség kellene.
pl a Compay a nip azok micsodák?
hol láttad ilyen olcsón?
Ki lenne benne valamikor délután amikor sokaknak jó lenne.
Amúgy ah ritkábban veszel bfp-t akkor nem olyan vészes mert lényegébe ha hónaponta költesz rá olyan mintha vettél volna 1 játékot amit jó esetbe csak letölt az ember.
Meg késõbb elképzelhetõ h lejjebb megy a bfp ára, remélhetõleg.
pvp-be meg inkább 2v2 be érdemes menni úgy nagyobb esély a gyõzelemre 1v1.be kellenek a jó lapok.
ott néhány lappal is lehet nyerni. Alant írtam, hogy én 6 közepes lappal játszom és 60-70% a win ratem.
Egy gond van, hogy 2v2 tome pvp -t úgy tûnik nem sokan játszanak. De 1v1 -en pár perc alatt jön vki.
megvettem a shadow maget 😊 van még 1115 bf pontom 😄
1430at sebez 2orbos 50 energys erõs 😊 csak kár hogy minden lövésnél sebzõdik 😊 de saját egységtõl eltudja szívni az életerõt és akkor felgyógyul 😄