BattleForge

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Murder3
áá nem igaz pedig én fent voltam na midn1.

Közbe valahogy összekuporgattam 50bf-t és vettem belõle 1 spore launchert és egy kobold engineert még maradt 10 bf-em.

Pedig most jól be akartam vásárolni de még nem jó a paypalom addig nem fog menni:S

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer

én most jövök fel gamelni 😛
ToCsEk
hopsz nem figyeltem az idõt :S
gamel még valaki?

¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?

Murder3
és hogy lehet simán leküldetni?
tudod azért kérdem mert nem értem az angolt.

Simán le lehet küldetni és elég egyértelmû az is, hogy hová kell beírni. FEjbõl nem emlékszem, de nézz körül paypalon és tuti megtalálsz mindent.
Murder3
na amúgy hova kell beírni a 4 jegyû kódot?

Murder3
Nme lehet vhogy újra leküldetni a 4 jegyû kódot a paypallal?

Murder3
Elvileg azt írták hogy a bankszámlakivonatba is leküldik a kódot.

Azért, mert kapsz valami 4jegyû kódot és azzal kell aktiválni a bankkártyádat.
Amit én aktiváltattam vele az a telefon SMS értesítéses volt és a 400 forintos levonásról szóló SMS végén voltak ott az aktiváló számjegyek. Ha nincs SMS értesítés, akkor nem tudom hogy juttatják el Hozzád az adatokat...
Murder3
én benne vagyok😊

ToCsEk
ma este 21.15 fele game?

Murder3
Á ne mtudok venni mert azt írjka ki hogy not verified vagy mi.

Murder3
pff akkor marad a hivatalos oldal.

Sehogy, paypalozni lehet vagy átutalni. Régen volt közvetlen bankkártyával fizetés, de az nem a g2 szolgáltatása volt, hanem a paypalé, de azóta megszûnt.
Murder3
hogy tudok a g2-n sima bankkártyával fizetni?

Murder3
Amikor próbálom a kártyát be linkeln iezt írja ki:
"This card has been disabled for entry into the PayPal system. Please add a different card. You may also contact us using this form."

Murder3
Na beregeltem a g2-re.
A billing addresnél van 1 oylan hogy NIP az lenne a bakkártyaszám?
Meg van 1 olyan hogy Company az mi?

Murder3
a g2play.net-en sima bankártyával akarok vásárolni bfp-t abban kellene segítség.

Murder3
van 1 de ott levonta a 400 forintot és nem fogadja el a bankártyát.

saját Magaddal beszélgetsz? 😄
Nem mûxik a közvetlenül bankkártyával vásárlás már a paypalon, szóval mindenképp regelni kell. Annyit hozzátennék, hogy a paypal levon 1 dolcsit, amikor megadod a bankkártyádat és még 400 HUF-ot amikor bankkártyaaktiváló kulcsot kérsz és ezeket állítólag jóváírja a paypal számládon, gyakorlatilag ez nekem a mai napig nem történt meg, pedig elég régen regeltem. Szóval egy alkalommal kell számolni egy ilyen 400 HUF + 1 dollár plusszköltséggel utána mindig lehet paypalon vásárolni, marha kényelmes, nem kell semmilyen bankkártyaadatokat megadogatni és a legtöbb online vásárlásos helyen már használható.
Még annyi, hogy g2playen érdemes átállítani a kosarat EUról dollárra a jelenlegi árfolyam mellett, így is lehet spórolni egy 5-15%ot az árakból.
Murder3
a place orderre menny ott vannak a kitöltendõ adatok.

Murder3
van 1 paypall de ott baszakszik és nem fogadja el a kártyát.

Én inkább simán csak bankkártyán veszek bfp-t nincs vele sok huzavona mint csinálni 1 paypalt.

Murder3
http://g2play.pl/go/_basket/index.php

itt van a sima bankkártyás adatok
itt van pár dolog amibe segítség kellene.
pl a Compay a nip azok micsodák?

Hát megmondom öszintén a bankkártyás verziót ott nem próbáltam szóval nemtudom :/ de paypal accountot nem nehéz csinálni, paypal.com ott rányomsz, hogy sign up. Ott megadod az adataidat az uj accounthoz. Lehet küldenek aktiváló e-mailt azt nemtudom. Ha megvan az account belépsz vele, és valahol(nem emlékszem már) add credit card vagy setup credit card vagy valami ilyesmi van, ott megadod a bankkártya adatait. Ha megvan akkor g2play-en is csinálsz accountot, kiválasztod a 2000pontot beteszed a kosárba, utána kiválasztod a vásárlást, megkérdezi melyik country-ból vásárolsz, kijelölöd magyarországot és ott a paypal-t azután megnyilik majd a paypalos oldal(ha a folytatásra nyomtál) ahol lengyelül lesz kiirva minden(mert g2play eredetileg lengyel) csak a paypal accountod felhasználónevét meg jelszavát kell beirni, utána átvált angolra, kiirja mennyi eurót fognak levonni a kártyáról, és hogy mennyi az most forintba, rányomsz hogy continue, aztán le is viszi a pénzt. Utána a g2play-es accountod e-mail cimén küldenek egy levelet (lehet spamba teszi be, ott is nézd meg) confirm purchase vagy valami ilyesmi néven, tehát rá kell nyomnod majd az ottani linkre hogy jóváhagyd a vásárlásod. Ez után küldik majd a key-t. (3szor vettem tõlük, elsõre nem kaptam kulcsot mert rossz e-mail cimre küldték, szóval irnom kellett nekik, a második meg a harmadik fasza volt) Remélem segit, ha valami még kell kérdezz.
Murder3
Plussz segítenél hogy onnan hogy kell veni bfp-t?😊

Murder3
És a g2play.net-en lehet venni simán bankártyán mert paypalom nincs.

a g2play.net-en még régen vettem 2250pontos csomagot, az a 12.5€, a teljes játék meg itt ami meg 16.6€ most (az kb 4900ft).
A válasz a kérdésedre electroshock 446-os hozzászólásában van.

battleforge
"amúgy meg már olcsón lehet venni új accountot a neten(~4400ft) ami az alap kártyákat és 3000pontot tartalmaz"

hol láttad ilyen olcsón?
Murder azt irtad mára tervezed a bfp vételét, javaslom ne a battleforge.com-on vedd mert ott drága, másfelöl amikor én vettem nem kaptam meg a key-t és 2 hétig irogattam a supportnak mire visszaadták a lóvét. g2play.net én tõlük vettem paypal-lal, és itt csak 12.5€ nem 20.
pitlord
Juliano82 hamarosan lesz ilyen oldal ,jelenleg fejlesztés alatt áll!

Murder3
Egyébként össze kellene hozni egy magyar 12 p pve-t.
Ki lenne benne valamikor délután amikor sokaknak jó lenne.

Murder3
Egyébként az tudható h új lapok mikor fognak majd jönni?.

Amúgy ah ritkábban veszel bfp-t akkor nem olyan vészes mert lényegébe ha hónaponta költesz rá olyan mintha vettél volna 1 játékot amit jó esetbe csak letölt az ember.
Meg késõbb elképzelhetõ h lejjebb megy a bfp ára, remélhetõleg.

Murder3
Hát szopató de egy a baj hogy nekem nagyon bejött a a játék.

pvp-be meg inkább 2v2 be érdemes menni úgy nagyobb esély a gyõzelemre 1v1.be kellenek a jó lapok.

Szerintem is Tome -ozni kell
ott néhány lappal is lehet nyerni. Alant írtam, hogy én 6 közepes lappal játszom és 60-70% a win ratem.

Egy gond van, hogy 2v2 tome pvp -t úgy tûnik nem sokan játszanak. De 1v1 -en pár perc alatt jön vki.
Sziasztok!Van már valami Magyar nyelvû oldal ahol összefoglalva lehetne olvasni a játékról? Pl.: Tippek, trükkök, kártyák magyar nyelvû részletes leírása, jellemzése stb. Ha van ilyen akkor a linket megköszönném...
hát szerintem jó játék, én nem adnám el, pláne nemsokára lesznek új kártyák ugye, meg lvl 3as upgrade.. 😊
Most legszívesebben eladnám az egészet ahogy van 😄 talán el is lehetne egész jó kártyák vannak rajta 😛😄

hát venni kell tome decket aztán ott nincsenek agyontápolt emberek. Amúgy meg az elsõ 3000pontból össze lehet tenni egy jó decket, viszont aki kezdõ ugye meg nem ért a lapokhoz... amúgy meg már olcsón lehet venni új accountot a neten(~4400ft) ami az alap kártyákat és 3000pontot tartalmaz, az azért megéri.
Nekem most nagyon elment a kedvem a játéktól ,bár a többitõl is de ettõl nagyon, pénz lehúzás az egész itt is az a pro aki teli pumpálta magát bf ponttal... ugyan az mint a silkroad csak itt be lehet lépni elsõre ott meg nem.Addig jó ez is amíg végig nem toltad a pve t utána már pvp egyre unalmasabb.

Jól tetted hogy vettél shadow maget, de én pve-ben nem használnám, maximum védekezni. pvpben viszont nagyon kemény. Murder nézd meg hogy a bankkártyán a kártyaszám meg a név ki van e domborodva a kártyán, ha igen jó netes fizetésre. Nekem is visa electron van, szerintem anyukádé is jó lesz (most már csak dombornyomatos bankkártyákat adnak kézre).
ToCsEk
nah nyomtam egyik új mapon 1 kört 😄

megvettem a shadow maget 😊 van még 1115 bf pontom 😄
1430at sebez 2orbos 50 energys erõs 😊 csak kár hogy minden lövésnél sebzõdik 😊 de saját egységtõl eltudja szívni az életerõt és akkor felgyógyul 😄

ToCsEk
nah nekem most updatel 😄 254mb-t

Murder3
Sajnos visa electron azzal nem lehet bfp-t venni?

mi játszunk Murderrel 😛
ToCsEk
valaki most gémel? mert ha igen megyek én is 😊

Murder3
azt honnan lehet tudni hogy dombornyomott?

Forintban. De csak a dombornyomott bankkártyák jók a netes fizetésre.
Murder3
még annyi kérdésem lenne hogy a pénzt a bankkártyára euróba kell vagy jó forintba is feltenni?