BattleForge
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
tocsek a nevem
most bk 😄😄😄 aztán kaja, 21.15-21.30 között leszek és azután nyomhatjuk 😊
megvan a mai siker 😄, megcsináltuk a mapot 2. nehézségen 😄
egyik lama csinált egy kis védelmet 😄
Tegyük fel 2-en vagytok, mert ugye úgy könnyebb. Bal alsó sarokban kezdtek. Elindul a számláló. Tegyük fel expert a pálya. Elindultok, ajánlott hogy valaki nature legyen, és legyen manawingje(lvl1-es, hogy legyen töltése is). Szépen elindultok, mire a moloch-hoz értek legyen vagy 6 mana wings-e és 3 shamanja. A másik játékos menjen amivel akar, nem lényeges. Megölitek a moloch-ot, odaértek a bázishoz. Letesz a nature player egy motk-t(sokat segít, az ijászok meg tornyok nem lõnek) közvetlen a fal bal oldalához. Ha megvan akkor a mana wingekkel le kell rombolni a kristályokat a megadott sorrendben (talán fehér, zöld, sárga, kék, ha jól emlékszem?). Idõn belül kell hogy legyetek, az a legjobb hogy mire leromboljátok a 4 kristályt marad még ~10 másodperc. A kristályok megnyitják nektek a fire altar-okat. Mikor megindul a támadás(ami a videón is látszik) egybõl benyomja valaki a fire altart. Ez megöl minden piros ellenséget. Ahol vagytok, a bázison is(a bandit lord-ot is!). Ez után ujabb számláló indul, elfoglalja a nature player az orbot meg a welleket. A megmaradt mana wingekkel megindul dél-keletre az orbhoz, hogy ott szép lassan megöljék a kristály õröket. A második illetve az összes többi hullám ellen stone of tormentekkel és motk-kal szoktam védekezni. Nekem beválik. A késöbbiekben el kell foglalni a harmadik orbot és enlightenmenttel sárkányokat kelteni, majd a kristályokat a sorrendben megölni. Ennyi ez a pálya, nehezebbnek tûnik mint ami. Ha kell teszek ide replay-t hogy kell megcsinálni, csak szólj.
ma nyomtam vagy 3at aztán lose mind 😄😄: :S
van egy map érdekes,
4 személyes bal alsó és jobb felsõ sarokban van 2 ember
bal alsó bal felülre megy és pusztít a jobb felsõ 2 meg jobb alulra megy, 2 bázist kell leirtani aztán meg ilyen oszlopokat díbolni 😄
nah bal fent bázis kiirtva, jobb alsót kezdtük el aztán amint kinyírták a felsõt mi még csak alul elkezdtük, kb ránk rontott vagy fél térképnyi kisbuzi aztán ledarálta a seregünket meg a bázist, de hogy miért az kérdés, jah és csak 1 orbos sereg lehet szóval fos 😄 valami glitch volt 😄 talán elõször az alsót aztán a felsõ bázist kell kinyírni akkor nem jártunk volna így :S de ki tudja 😄
most game?
A minap megvettem a játék cd key-jét az Onlinekeystore.com-ról. PayPallal fizettem és minden rendben ment. Pár perc után emailemen ott volt a kód és tökéletesen kûködik. 😊
Mentsd meg a Földet... az egyetlen bolygó ahol lehet SÖRT kapni!
Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer
Szal ezt a keystoreos dolgot én is kérdezni akartam, mert most ott hihetetlen olcsón megleehtne venni.
Tegnap ahogy játszottam a triallal, egész sok mindenre rájöttem, vagy legalábbis kapisgálom már, de azért mielött áldoznék rá pénzt, lenne pár dolog amirõl tudni szeretnék például hogy: van a booster pack, és a tome pack, na most, a booster 8 random lapot tartalmaz, azt irja a játék, de a tome pack az pontosan hányat tartalmaz?
Vmint itt sg-rõl letöltöttem azt a replayt amit benyomtatok, de a játékon belül hova kell azt másolni, mert én nem találtam semmi replay nevü mappát :S és a játékon belül sem találtam oan menüt ahol megtudnám nézni 😄
Egyelöre ennyi kérdés asszem, köszi a válaszokat 😄 és bocs a fárasztásért.
ja megm ég talán annyi, hogy ahogy néztem van friend list és majd pls adjátok már meg a neveteket, hogy felvegyelek benneteket <#wink>#wink>
Gosu 23 SMF Earl.J.Hickey 24 AMF PassEater 22 CMF
Nekem az lenne a kérdésem, hogy valaki vásárolt már az Onlinekeystore.com-ról? Ha igen pls mondja már el a véleményét! Jelenleg itt láttam legolcsóbban a full játékot. Thx elõre is 😊
elõfizetés nincs, elég ha megveszed eredetiben 😊
booster pack 250bf pont 😊 amiért 7 random lapot kapsz 😊
ha megveszed az eredeti gamet kapsz 16 lapot mind a 4 fajtól és 3000bf pontot
Jelenpillanatban töltöm a játék demoját, és néztem videókat illetve olvasgattam is (a mai napom rászánva) a játékról. Az ilyen gyüjtögetõs kártyajátékokat nagyon szeretem kiskorom óta, illetve a stratégiát is, így szerintem tecceni fog a játék, csak attól félek hogy szaggatni fog a gépemen 😞
Ha viszont türhetõen futna, és meg is szeretném, akkor már holnap megvenném.
A kérdésem az lenne (nézegettem itt sg forumon, lehet elkerülte a figyelmemet a válasz) hogy, azt nagyjából vágom hogy van pvp és pve, de a pve-nek van vmi értelme? tehát kapsz érte lapokat, vagy vmit? A másik hogy van-e vmi elõfizetése a játéknak vagy csak elég eredetibe megvenni?
Illetve láttam több webshopba vmi booster packet, azt megéri-e megvenni?
bocs a sok noob kérdésért, de szeretek elõre tudni mindent<#conf>#conf>
Gosu 23 SMF Earl.J.Hickey 24 AMF PassEater 22 CMF
kellene help 2pve meg akár 4pve standard (2.szint) mapokhoz 😊
Ma ki szerettem volna próbálni a bétát fel is raktam e-mail és jelszó beír (létezõ EA Account!) utána play és kiírja a következõket: "Download Failed!Reasons:Not Found Request aborted"
Ilyenkor mi a teendõ?
Másfelõl a gyõzelemhez nem feltétlen kellenek drága lapok, nem kell sokat költeni a játékra(ha pvpzni akarsz). Melyikõtök látott már 1v1be pl avatart vagy juggernautot jó néhányszor? Kétlem, hogy bárki is, ha meg igen, hiba volt megvárni a kijátszását.
A hozzászólásod után kicsit átgondoltam mit is jelenthetett ez, s úgy tûnik túlkombináltam. Én a honlapon olvasottakat úgy "értelmeztem", hogy az új lapokon új alapegységek lesznek.
Ehelyett az új pályákhoz "csak" új upgrade lapok tartoznak.
Bocs, ha valakit meggondolatlanul félrevezettem.
http://www.bfcards.info/search.php?id=3008
Tegyük fel shadow az ellen, te zöld/vörös.
Ledobsz egy dínót, elfutsz az elsõ wellig, épít, futsz tovább középre, orb
Ez került neked 310 be.
Õ ledob egy lovast, fut az orbig ledobja és vár 300 ig míg jön a havester: ez kerül neki 70+150+300=420 ha well is épít akkor 520
te a különbségbõl ledobsz két Firestalkert 140 ért és elindulsz felé. Most õ vagy védekezik, vagy még javában várja a harvestert. Ha várja akkor lehet hiába várja, fõleg ha wellt is húzott. De tegyük fel lejön.
Akkor vígan ellövöd a rootot és lelövik a dínok.
Persze ha várod, hogy a sült galamb a szádba repüljön és sz..ból akarsz várat építeni, akkor valóban kiegyenlítetlen a játék 😊
Millió ilyen példát lehetne hozni....
Az a baj hogy amikor 2 orbnál mountainerek féle szörnyeket hoz le vagy megvan neki a 3 orb oszt jön az avatarral azok ellen nem tudok mit csinálni még ha le is gyõzök eggyet õ addigra már jön a másikkal.
Mondjuk én nem nagyon tudok még pvp-zni😊
De egyszer votl 1 fej fej melleti 1v1-em ahol az ellenfelemnek nem voltak giga ur lapjai.
Csak az döntött hogy õneki a végén több pontja lett mert a falakat felhúzta.
Ha az eladások jók lesznek, akkor tuti dobálni fogják ki a kiegeket, amik valszeg már kész vannak. Mindenki ezt csinálja. Kiadja a játékot pár pálya, egység nélkül, amit aztán kidobnak egy viszonylag hamar jövõ kieggel. Ha az is eladható, akkor sorra jönni fog a többi.
Három út van:
1, Kitalálsz egy megagiga kombót összeszeded a lapokat, tökélyre fejleszted vele a játékot és hajrá (általában a kártyás gyûjtögetõs játékokban is mindenki ezt csinálja) Viszonylag kevés befektetéssel, sok játékkal nagyon jó eredményeket érsz el.
2, Sokat költesz rá, de mindig változtatod a paklid és variálsz. Ez is lehet sikeres, de a sok tápos lappal is lehet veszíteni ha béna vagy
3, Tome paklit regisztrálsz. Ez lutri, de ha néhány alap lappal tudsz játszani (lásd elsõ pont) akkor itt is jó eredményeket érsz el. HA pedig mákker IS vagy és kapsz egy jó lapkészletet akkor tarolsz. De itt is igaz. Ha bénázol akkor lehet bármilyen jó a lapkészleted akkor is kikapsz egy jobb játékostól, aki jobban ismeri a kombinációkat...
Hol itt a kiegyensúlyozatlanság?
(Bár most éppen nem kapható.)<#vigyor0>#vigyor0>
1000 BFP - 6,90 EUR (1991 HUF)
FULL GAME - 17,99 EUR (5190 HUF) ---> 1730/1000 bfp
1000 BFP - 8,34 USD (1769 HUF)
FULL GAME - 21,74 USD (4611 HUF) ---> 1537/1000 bfp
1000 BFP - 30,02 PLN (1935 HUF)
FULL GAME 78,26 PLN (5045 HUF) ---> 1682/1000 bfp
1000 BFP - 226,70 CZK (2439 HUF)
FULL GAME - 591,06 CZK (6358 HUF) ---> 2120/1000 bfp
..., hogy az összehasonlítás teljes legyen itt vannak a hivatalos oldal árai:
500 BFP - 4,99 EUR (1440 HUF) ---> 2880/1000 bfp
1000 BFP - 9,99 EUR (2882 HUF)
2250 GAME - 19,99 EUR (5767 HUF) ---> 2563/1000 bfp
FULL GAME (+500BFP) - 39,99 EUR (11537 HUF) ---> 3296/1000 bfp
Szóval vannak durva különbségek... Ha újra kezdeném én így csinálnám. Sajna csomagokat bontottam ami nagyon nem éri meg, mert laponként olcsóbb a buli.