BattleForge
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
azért megyek shadow-al mert tetszik és vettem hozzá már egy rakat lapot 😊
gondolkozok most hogy menjek natureval 😊 azzal a legkönnyebb talán 😊 csak ahoz is kellene vennem 2lapot min 😊 majd meglátjuk mennyibe kerül 😊 van még ~900bf pontom 😊
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Tocsek én szívesen segitek, de állandóan ezt csinálom(van egy amerikai srác akivel jókat játszunk, most kezdi az experteket, 4-es mapokba szerintem õ is részt venne).
Jah, egyesével érdemes megvenni a kártyákat, sok szerencse kell hogy visszakapd egy booster, tome árát(átlagosan egy tome kártyáinak az értéke 800-1000bfp), de azért jó hazárdírozni, nekem is volt már single boosterben mountaineer..
navahok szvsz nem szabad a bf pontot boosterre és tomera költeni, inkább vedd meg marketben a lapokat amiket szeretnél, mert a tomeokkal szinte biztos hogy csak buksz...
Gosu 23 SMF Earl.J.Hickey 24 AMF PassEater 22 CMF
segíthetnétek igazán 😊
vettem pár boosert meg 1 tome-ot, összvisz 1 ultrarare volt benne 1 parasite swarm amit amúgy se használnék 😊, szal elég szar leosztás, de a maradék bf-bõl gyorsan beszereztem egy juggernautot meg pár fontos de olcsó kártyákra licitálgatok.
a térképre ha rákattintok kijön 4 választható küldetés egyiket gondoltam elkezdem, szerintem valami tutorial lehetett mert elég jol elmagyarázta miket kéne csinálni, csak idõhiányban gondoltam elmentem és majd folytatom holnap, de nem találtam semmit, ezért simán kiléptem de most meg ugye folytatni nem tudom majd, lehet valahogy menteni a küldetésben vagy csak egyszerre lehet végigtolni?
hoy ehh
Az ingyenes acchoz 32 kártya és nulla BF pont tartozik, de teljes értékû accountnak számít.
1 kérdés, mennyivel ad több tokent a tome-os pvp mint a sima pvp? bétában ez állandóan változott.
és a demó azzal mit tok csinálni? felraktam, azt tölti a patch-et.
Paypal -lel fizettem. Rendben fél perc alatt megjött a kulcs. Mind a kétszer!
Másfelöl G2playen nem basznak át mert ki volt írva, hogy mit kapsz a pénzedért. Tudod hol basznak át? A steamen, ahol 49.99€-ért árulják a játékot, mikor az eredeti oldalon is "csak" 29.99€. Na az az átkúrás, gondold át a te problémád.
Harmad részrõl pedig nem tudsz olyan blokkot mutatni amin fel volt tüntetve a 3000 pont, mert én is vettem g2 oldalán, és se abban, se a paypal-os e-mailben nem volt feltüntetve a pontok száma, csak a játék.. 😊
Jah, szerintem is hihetetlen, hogy nem tudod belátni, hogy nem átbasztak, hanem elbasztátok. :/
Amugy amikor rendeltuk még kb 4 féle dolgot lehetett rendelni Battleforgal kapcsolatban az oldalon elõbb néztem már csak ez van ahol 17.99€ ért rendelhetsz 750 pontot ami továbbra is mondom logikus, hisz a HIVATALOS OLDALON OLCSÓBB!(Biztos sokan fogják venni)
Vagy csak lehet nem csak minket kurtak át és most kibazstak az odlalra egy ilyet és majd ráfogják erre hogy ezt rendelte aki ugyjárt mint én ááá ebbe semmi logika nincs biztos nem igy van hisz tobbért adni valamit mint a hivatalos oldalon megveheted az logikus.
De látom nagyon csunyán nézel ugyhogy majd elküldöm a blokkot CSAK NEKED e-mailbe jó barátom?
Hihetetlen komolyan mondom hihetetlen😊)))
😄
2. Ugyanannyiba kerül hát, egy accountot mégsem adhatnának neked 9.99ért.. Õk is csak megveszik máshonnan ahonnan olcsóbb (valszeg közvetlenül az ea-tõl). Ilyet kaptak, ennyiért adják. Az oldalon ki volt írva az ár, ki volt írva a kapott pontok / kártyák száma. Nincs ok a felháborodásra, mert nem vertek át sehol, kicserélni, pénzt visszaadni már nem fognak, miután használtad pláne.
3. Megértem, hogy olcsóbban akartad venni, logikus. De csak azért mert mások is, meg én is linkeltem a G2 oldalát, nem kell egybõl bedobni a 2 bf-et a kosárba aztán már fizetni is a paypalon. Olvasd el szépen, hogy mire költöd a saját, vagy szüleid pénzét.
hát nem tudom, érdekes 😊
érdekes én elbattyogtam galaxisnetbe, mondtam hogy mi kell adták és már mentem is haza 😄
1.Két itemet rendeltunk akkor az elsõ vajon miért tartalmazott full accountot amikor 1 itemböl kettõt raktam a kosárba szal nem lehetett különbözõ 😊.
2.UGYANANNYIBA KERÜLT!17.99€(Full account 3000 pont 64 lap)
3.Számoljunk csak eredeti site 9.99€ 1000 pont de én máshol - ahol olcsobb - (de mégsem) én drágábban akarok venni kevesebb pontot 750 pontot 17.99€ ért.Több helyen is megdöl amit irtál.
tudom hogy drágább de legalább nem basz át senki senkit.
battleforge.com-on én is megjártam, vettem 2000pontot(nem tudtam hogy máshol olcsóbb) és az e-mail nem jött meg, 2 hetes e-mail váltás után utalták vissza a pénzt. Nem nagyon akaróztak csinálni bármit is, de miután kivágtam egy kis idézetet a felhasználási feltételekbõl, másnap egybõl utalták a pénzt.. Ezek után egy szaros játékot se fogok venni EA-tõl, az tuti.
"The package is defined correctly on our website that it comes with 750 points.
best
viktor
"
2 bõl 1 ez a g2 ha szereted a lutrit meg a lehúzást rendelj innen.
Másik dolog.
www.battleforge.com eredeti oldalon ugye ha az account beállitásodnál az ország megadásánál nem Magyarországot állitottál be akkor elõfordulhat hogy nem € (Eur)-ban jelzi ki a kivánt összegeket 4.99€,9.99€,19.99€ hanem USD ben,itt elgondolkozik a felhasználó hogy dehát USD-ben joval olcsóbb akkor abban veszek inkább bf pontot mert az jobb.HÁT NE TEDD,ugyanis valami huncutság folytán a levonás megtörténik,de a bf pont nem iródik jóvá az accountodon és mégegyszer írom ez az EA HIVATALOS OLDALA (www.battleforge.com) on történt.Innen még nemjött válasz e-mail.Leírtam ezeket hoygha valaki ha esetleg tervezte volna eddig akkor ne szivjon vele igy mint mi szivtunk.
Nehéz lenne összehozni amikor mindenkinek jó de jó lenne.
Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer