BattleForge
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
elég kb 3000 bfp-is amibõl már jó paklit össze lehet rakni vagyik kb 5000 forint ahogy lentebb írták.
Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer
Az az 1 eséyletek van hogy szépen szórjátok rá a pénzt mert máshogy nem igen lehet bfp-hez jutni.
Tegnap kezdtem vele játszogatni, kérdésem az lenne, hogy BF pontot úgy nem lehet szerezni, hogy a pályákon kapott kártyákat rakom majd aukcióra? Habár egyelõre aukciózni sem enged, mert free-s vagyok, de valamit olvastam, hogy ezt meg lehet változtatni csak többet kell játszani... 😊
jó lenne már csöndben lennél mert kezdesz idegesíteni... ty
hogy tudok játszani bf be?:S
mert akármikor, ott a földgömbös képre rákattintva bármelyik cuccra kattintok azt írja: game doesnt exist anymore vagy game is no longer avaible, nem tudom, hogy a bf hogy írja, nem emléxem
eddig csak rendes game-be tutorialt játszottam, meg ott olyat játszottam h tok saját szörnyeket lerakni végtelenül meg ellenfeleket bandits meg ilyeneket
de hogy tok normálisan játszani?
Mi a legolcsóbb módja, hogy BF-hez jussak(paypal,Fullgame..stb).
Mi lesz a jelenlegi 32 kártyámmal hogyha fullra regelem a játékot? Vagy a full játékhoz amúgy is járna ez a 32 lap?
A deck level szintjét hogyan lehet növelni?
Köszönöm a válaszokat elõre is!
#@]! kivan.A siege of hopot 4.szerre próbálom megcsinálni de mindig kifagy ez a gané retek.Soha többé nem veszek játékot az EA-tól b+.
Advanced: nem lehet gond, mert a MO megold végig mindent 😊
Amúgy a könnyebb megoldás: Enlightment+ sárkány és a MO nem is kell
A kevésbé könnyû: Magma hurler+ sámán általában minden pályát megoldanak
A constructot nem kell megölni három orbnál! Elég levinni a morálját (számláló) ehhez meg kell ölni pár hadnagyot és ágyút, ekkor elmenekül és nyugodtan felépítheted a 4. orbot.
Expert: Alul a barlangokból folyamatosan jönnek madarak. Legjobb megoldás lepakolni alulra 3 MOTK és mellé egy-egy Stone of tormentet, és közébük egy-egy Furnace of flasht ezzel a manád úgy fog pörögni, hogy nem gyõzöd elkölteni 😊
Mégy egy szivatás van. Az induló helyrõl kb pár percenként elindul egy moloch. Erre elég a MO-t leküldeni az induló helyre. Fent úgysincs rá szükség.
1. Most regisztráltál bankkártyát a acc.-odhoz és megkaptad a 4 jegyû kódot, vagy sem?
2. Vagy megvan a kód, csak nem tudod hova kell beírni.
Ez esetben a bejelentkezés után egy ilyen szöveget keress a "My Account Overview"-ban:
"Confirm my debit or credit card - Enter the 4-digit PayPal code from your card statement to get Verified and lift your limits."
Itt rákattintasz a szövegre... Aztán bejön a "Link and confirm your debit or credit card" nevû ablak... itt a "PayPal code" mezõbe beírod a 4 jegyû kódot (amit a a bankszámlakivonatod tartalmaz a PayPal levonás után a közlemény rovatban)... ha beírtad akkor nyomd meg a narancssárga színû "Submit" feliratú gombot. Ennyi.
Szerintem ennél részletesebben nem lehet leírni. Remélem sikerül megcsinálnod...!
Pedig kéne a pont mert így tiszta fos az egész.:S
Amúgy a Mo kampányba a Mo pályához kell valami extra lap?
Mert én el sem tudom képzelni h 3 orból hogy szedjem szét azt a Constructot.
Amúgy most mivan én kaptam pár újj lapot.
Szoptam is vele mert így elpazaroltam 2 bf pontot😄
Software Engineering might be science; but that's not what I do. I'm a hacker, not an engineer.
Software Engineering might be science; but that's not what I do. I'm a hacker, not an engineer.
Gondolom a legtöbben az overlordon szoktatok lenni
Fire deckre gondoltam amit össze tenni meg szobajött a natur és a shadow
amugy szerintem jobban jársz ha 12kdból 2db ilyet veszel 😊 sokkal jobban megéri mint az alap game.
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
2v2-ben rájöttem az nyer aki befoglalja a cumóst középen 😊
Ahogy beléptünk 2on2 re mar az 5percbe 3db Juggernautal kopoktatták a kapum és akkor elgondolkoztam ,hogy megérte -e 😄
pl amikor én vettem elõrendelõi Juggernautot aukciósházból akkor 450bf pontért vettem 😊 most meg 1500 alatt nem nagyon kapsz 😄
Aukciós házban meg 10-50- max 150bf pontért vehetsz király lapokat mint pl Overlord stb 😊
Én személy szerint 6os szinten járok, egy német elõfizetõvel tolom akinek hát eléggé komoly paklia van, Sajnos azt kelett ,hogy tapasztalnom FreePlay clientel egy idõ útán játszhatatlanná válik mivel a nehézségi szint emelkedik és alap kártyákat amiket kaptál nem veszik fel a versenyt a pVe ellenségekekel.
érdemes megvenni eredetibe mivel a freeplay client csak marketing ,hogy kipróbáld de hosszú távon játszhatatlan.
Várom a további véleményeket a free clientrõl
Keressetek meg játékban nevem: Chamillitary
Üdvözlettel spybot
1. Lapokat adsz el.
2. Valódi pénzért vásárolsz BF pontot.
Tegnap kezdtem a játékot és lenne egy kérdésem.
Hogyan lehet bfp-t szerezni?
Ingame nickem Pogoo. Aki gondolja felvehet megyek szívesen többszemélyes mapokon
Hakijön upgr.3 és a promok télleg rendelkezni fognak vele, akkor nem kizárt hogy emelkedni fog az áruk, bár kitudja...
Gosu 23 SMF Earl.J.Hickey 24 AMF PassEater 22 CMF