BattleForge

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Annyiból tényleg fos, hogy ingyenes lett, hogy mindig laggol ez a geci szerver. Abból a sok retkes pénzbõl még egy normális szervergépet se tudnak összerakni.
Dodzi ne izélj, hogy magas a deckem szintje.. Megdolgoztam érte ;P És amúgy meg ha lesz C/UC challange, upgrade nélkül, arra is fogok nevezni ;D
Aki nembírja a skyfire-ravage-unholy power kombót, az játszon pure nature-t, parasite swarm megoldja a gondot😛
unholy nélkül leszedi azzal már nem 😊 valóban de én akkor is haragszom továbbra is a készítõkre meg a kúrva ea ra jól kicsesztek azzal aki megvette.

Ez csak egy kombó 😊 és 3 windweavers nem szedi le, ha unholy és ravage is van rajta 😊
Ezt a bohóckodást csináltam én is sokat de rájöttem már nem éri meg a szintemen ezt a taktikát fél perc alatt vissza verik és ráadásul neked támadnak vissza :S szóval ezek azért nehéz dolgok😄

3 windweavers csapat szétszórva szét tépik a draket ha még ravage is van rajta. 😄

Azért elmondanám, hogy nem kell a collection deckbe sem sok ezreket beleölni!

A haverom common/uncommon decjével igen sok partit nyer. Volt, hogy zsinórban 15 meccset.
Skyfire drake+ravage+unholy armor
Elég nehéz kezelni, ha nem vagy rá felkészülve. Oda repül a védtelen wellhez és nesze.
Ilyen olcsó kombókkal , és egy jól összerakott paklival lehet tarolni, az über mega giaga ultrarares paklik között is 😊
Jó mondjuk a collection az más tészta, ott van mibõl válogatni 😊

Collectionnal játszok én is 13 as vagyok. Én kb a 10 menetbõl 2 szer ha kell mennem 3 orbra akkor már sokat mondok de ha 3 orbra játszok akkor már valamit rosszul csinálok.

5-10 perc egy pvp-s meccs 1-2 orbnál vége? én tome pvpzek és már rengeteg meccset játszottam 13 pvp szintem és eddig vagy 4 szer ha nem raktam le a 3. orbot 😄, igaz kénytelen vagok mert az 1. szinü lapjaim szarok lassúak így rush elen midnig védekeznem kell tornyom nincs csak 1. szintü frost ami mellé meg nincs egység így nem is használom. Mégis jóval többet nyerek mint vesztek. szóval nem feltétlenül 5 -10 perces egy jó meccs. Volt már pár meccsem amikor lejárt az idõ és csak a pont döntött, azok a jó élvezetes csaták sztem 😊.

Murder3
Na ba+ kössz hogy mondtad mert én azt sem tudtam hogy ha dueeling groundba játszok az ott szerzett tokenekért tudok fejleszteni<#wilting>

Akkor msot már nyomni fogom a pvp-t rendesen mert tokent mindig kapok.

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer

Murder3
Nem azér de attól hogy 100bf-bõl vesz magának common meg uncommon lapokat attól esélye még nem lesz több az olyan játékosok ellen mint pl Edem.

Murder3
Igazából én ez ilyen fun játéknak gondoltam.
Sima versengéshez nem feltétlen muszáj valami jutalomnak lennie.
Elszórakozni el lehet végülis játék.

Murder3: Nem lenne rossz..., csak baj van a motívációval. Csak azért nem fog senki sem játszani, hogy egy lista elsõ helyén lássa a nevét. Ha igen, akkor annak elég baj van az egojáával. Jutalom mindig kell...
Miért játszana valaki PvP-t a Sparring groundon, ha megteheti a Dueling groundon tokenekért amiért fejleszthet.

Én meg azt mondom, hogy lenne free játékos aki nevezne...

Miért? ... és hogyan lenne esélye?

Mondjuk úgy, hogy azt mondom, hogy a nevezéshez ját 100BF+100G + Colossus+Spikeroot+stb... Már fejletebb a paklija és még venni is tud 100BF-bõl lapokat a verseny elõtt. Szóval ezért érdemes free playernek nevezni... Nem kell mindenkinek 5-10-20 000 pénzekkel belezuhannia a játékba, ha 500 forintból is megteheti. 2-3 BF áras U/UC lapok mellett simán egy raklappal be lehet szerezni 100 BF-bõl a verseny elõtt... Aztán ha a köv verseny mondjuk U/UC lesz, akkor már nincs hátrányban.

De majd meglátjuk... máris van pár jelentkezõm... :o)

Murder3
Am én azt gondoltam hogy iylen magyar ligát lehetne alakítani nem bfp-re meg nem is pénzre hanem csak simán.
mindenki játszana mindenkivel meg lehetne csapat verseny is.

Ha itt páran benne vannak akkor kidolgozhatom a részleteket.
nekem van 1 tök jó ötletem hogy hogy lehetne változatosabbá tenni a meccseket de majd kifejtem akkor ha min 4-en legalább benne vannak az ötletembe.

Murder3
Hát ja mondjuk azt én is gondoltam hogy free az kizárt hogy megy mert pl nekem sincs semmi esélyem és én tettem bele 12ezret.

bár úgy lenne értelme ha a fresek egymás ellen mennének de mondjuk.

Nem is az, gondold el van egy verseny ahova ,hogy megy egy free játékos? kártyája alig van , na most bemegy pl edem 50 pontos deckel már esélye nincsen mert sokkal erõsebbek az egységei, jön az hogy akkor tome és ,hogy ha free játékos nem tett bele lóvét ? így csak az mehet aki tett bele pénzt.

Murder3
amúgy aki free gamer azoknak lehetne rendezni egy gold alapú versenyt ott végülis nem akkora a tét és kb ugyan-annyi esélye lenne mindenkinek.

Murder3
Engem is szétaláznának😄(azé nem is érint engem)

PvP ról tudok mesélni ezt azt, a jó meccsek 5-10 perc között vannak maximum 1-2 orb os kártyákon van minden el ne várd egy free gamertõl aki nem rég kezdte hogy benevezzen azért ,hogy szét alázzák mert nem lenne kártya amivel ki álljon ellened😊 amúgy támogatom, jó ötleted van.De én azért nem versenyzem😊nincs sok értelme.

Ok itt vagyok újra... Akkor kezdjük mindjárt a számolgatásokkal...
Díjazás 1000(I. hely)+500(II. hely)+250(III. hely)+8*100(részvételei díj)+28*10(mivel ennyi meccs lesz)=2830 BF
Én tegnapelõtt 4350 HUF-ért vettem 3000 BF pontot... Ha arányosan kiszámolod, hogy 4000 forintért mennyit kapsz, akkor 2759 BF az eredmény.
Szóval kösz szépen Kry, hogy számolás heylett próbálsz lelõni egy önzetlen kezdeményezést, amni részemrõl még ráfizetés is és még befektetési kockázáttal is jár... mert mi van, ha a nagyobb díjazás érdekében az akciók miatt veszek 20000-30000 pontot aztán a nyakamon marad. Arról meg nem is beszélve hogy van vele meló, hisz nekem kell kapcsolatot tartanom a versenyzõkkel, nekem kell vezetnem az állásokat, arról már nem is beszélve, hogy egy ilyen versenynél 56-72 videót kell megnéznem, ami fontos mert biztos lenne pár okos próbálkozás. Szóval ezekért simán levehetnék 300-400 BF-et, de én még a lapokat sem szándékozom megtartani. Amit összegyülne a nyolc egyforma, versenynekét szétosztanám öket... a ganyikon pedik túladnék amivel tovább lehetne növelni a nyereményalapot... vagy különtenni egy alapba, elindítva a Magyar Ligát örökranglistával, melyek legjobbjai a nyereméalap tartalmáért nevezés nélkül megküzdhetnének az év végén.
Ne hidjétek, hogy eljátszom a becsületem... Gyüjtegetõk kártyajátékok fejelsztésével fogalkoztam jópár évig, ahol sikerült elérnem az egyik legnépszerûbb magyar játéknál, hogy kizárólag az én nevem szerepeljen a csomagoláson. Szóval nem tenne jót ha rossz hírem lenne ilyen téren.

Mester:
Igen az utalás... aki online játékkal játszik szerintem simán hozzáfér egy internetbanking szolgáltatáshoz. Aki meg nem az meg uton útfélen találkozik egy OTP-vel ahol simán befizeti a kasszába.
Gondolkoztam én is a BF-es nevezésen. De nem véletlenül maradtam ennél.
1. A saját bõrömõn tapasztalom, hogy milyen nehéz néha megválni 50-100BF-tõl mert ha elfogy nem érdemes 3000 alatt utántölteni. Ami azért még mindig elég nagy költség, és jó ha van pár fölös BF raktárom. Már akinek van... és nem költi el pikk-pakk.
2. Itt vannak a free játékosok akik gondolkoznak a játékon... de nem mernek nagyobb feltöltés csinálni, mert félnek a csalódástól. Nekik egy energiaital ára az egész... és kapnak 100 BF-et indulásnak. Arról nem is beszélve, hogy azért biztos jópárnak esélye is lenne, még C/UC lapokkal is. Láttam már pár figurát aki az alapokat olyan szinten nyomta, hogy nem nagyon érdekelte, hogy az ellennek milyen lapjai vannak.
3. Hidd el így is simán lesz annyi érdeklõdõ, hogy kevés lesz az a 8 hely... azért nem mindegy, hogy 500 forintot vagy 4000-ret adsz ki, hogy legyen pár BF-ed.

Csak belekezdeni nehéz... szerintem az elsõ megmérettetés visszajelzései után simán túljelentkezés lesz.

...és mégvalami bár én vetettem fel ezt az egészet, simán rendezhet bárki ilyen versenyt amin szívesen résztvezek korrekt lebonyolítás mellet. Mivel ahogy írtam, szerintem alap, hogy a szervezõ kizárja magát a versenybõl. Így illik...

Murder3
Szerintem meg fainebb lenne úgy csinálni hogy pl 8 ember ad 50bfp-t és az elsõ 3 között lesz szétosztva a nyereméyn.
Az elsõ helyezet kapna 250-et a második 100 a harmadik meg visszakapná a nevezési díjat.Goldok meg mondjuk a meccs gyõzelmekért járnának.
(mondjuk lehetne több játékos is csak nem tudom van e mondjuk 16)

Persze lehetne nagyobb összeg is de akkor magasabb lenne a nevezési díj.
Meg persze kategóriába kellene az emberkéket osztani pakli erõsség szerint.
Elõre meg kellene adni a lapokat amikkel neveznél a versenyre.
És pontokra menne a játék és úgy lenne az eredményhirdetés.

Szerintem ez vonzóbb lenne mint pénzes utalgatás meg nyilván jobban vonzaná az embereket.
(Engem nem érint a verseny szal én csak egy ötletet mondtam)

sztem szó sincs ilyenrõl 1750 megy az elsõ 3-nak mind a 8 nevezõnek 100bf+100gold alapból az már így 2550 bf és bestof3 meccsek vannak tehát 10fölött lesz a meccsek száma ami már igencsak közel van a 3k bf-hez

Lourker

Kry
Nem rossz ötlet egy verseny, bár szvsz: 8 versenyzõ*500huf= 4000huf ami egy alapjáték ami 3000 bfp, amibõl ha levonjuk a dobogós helyeket elérõ játékosok díját(3000-1750)=1250 illetve a további 5 személy 100 bf-ét akkor 750 amiböl még lejön egy pici a gyõztes meccsekért akkoris kb 650-600 ingyen bf-et benyel a szervezõ... egyébként jó ötlet maga a verseny 😉

Gosu 23 SMF Earl.J.Hickey 24 AMF PassEater 22 CMF

Nem rossz kezdeményezés végülis, de nem tudom hányan hajlandóak utalással foglalkozni( vagy egyáltalán x ft-t) fizetni egy online versenyért.

Lehet valami kisebb díjazással/nevezéssel jobban müködne a dolog pl. 50bf pont lenne a nevezés amit ingame trade-ben neked adnak az emberek és az elsõ kapna 400-t a második 100-t mondjuk 10 induló esetén, vagy egy hasonló értékû kártyát.

Aztán meglátjuk lehet erre is lesz elég érdeklõdõ.
Engem mondjuk mindkét esetben érdekelne a verseny.(bár az utalásos megoldásnál nem 100% azért)

Lourker

Rohadjon meg ez a játék az ea val együtt , am én is szeretem😊

Zargas, légy szíves, és vegyél fel ingame, lenne egy-két kérdésem a háziversennyel kapcsolatban ^^ ign: Edemhchead
Szerintem itt mindenki az lett (Dodzit kivéve =D). Én nem láttam magyar nyelvû leírást, de úgy is rájössz majd mindenre ahogy elkezdesz játszani. Ezeket az oldalakat tudom ajánlani, igaz egyik se angol.
-battleforge loot table
-bfcards
Van már a játékkal foglalkozó magyar nyelvû oldal?(kártyaleírások, tippek-trükkök...stb)
Amúgy mi az a booster? (Szóljatok ha idegesítek bárkit a folyamatos hülye kérdésekkel, de sajnos függõ lettem..😞)
Csak bf pontért cserébe kaphatsz új kártyát, illetve cserélhetsz is de mivel ingyenes kliensed van csak olyan lapokkal rendelkezel amik mindenkinek megvannak.

Amugy uj kártyákat csak bf ponétrt lehet venni? :S. Vagy nyerniis lehet? Aztán már nemkérdezek többet<#nevetes1>
Murder3. Nekem geree a nevem a free verzion. De még kezdõ vagyok ^^
- Harmadik szintre még nem lehet fejleszteni a kártyákat. (Mivel a fejlesztésnél már látszik a harmadik lap helye, várhatóan "hamarosan" jönnek a lapok.)
- Upgradelt kártyát valóban nem lehet eladni, de le tudod szedni a fejlesztést. (Visszakapod az alap kártyádat, amit aztán el tudsz adni. Az upgrade lap viszont elveszik, úgy emlékszem.) Ugyanott teheted meg, ahol fejlesztettél, egyszerûen kiveszed a "pipákat". (Mégegyszer rákattintasz a zöld pipára és eltûnik.)
- passz 😊 (A mentett játék alapján a többiek biztosan meg tudják mondani mi lehetett.)
Köszönöm a választ electroshock!
Van még rengeteg kérdésem...😉
- 3. szintre hogy lehet fejleszteni egy kártyát?(másodikig sikerült).
- ha jól vettem észre, hogy nem lehet áruba bocsátani az upgradelt lapokat. Akkor õket sehogysem fogom már tudni eladni?
- jászottam Pvp-t, és az ellenfelem már kb 1 perc játék után valami hõs félét (lovas) idézett ami jóval erõsebb volt mint bármelyik 1 orbos sereg. Ez mi volt pontosan és hogy csinálta?
Murder3
Ingyen Battleforgosok a nevetek mi a játékba?
Írjátok már le lécci oszt felveszelk a friendlistre.

Murder3
Amúgy mivan az Overlord szeróval?
Tegnap meg ma is sárga volt és nem tudtam felmenni rá.

Juliano már most is teljes értékû a játékod, cask nincs pontod. Gereee, azok nem kártyák amiket kaptál, hanem a kártyához fejlesztés, amit ha megvan a kártya, feltudod használni. Magában semmit se ér.
THX a segítséget. Még azt az 1-et kérdezném meg, hogy ha végig vittem a missiot akkor a végén kijön, hogy random-ra kaptam kártyákat. De azokat, hogy tudom használni? Mert nincs sehol :S
valaki van Csongrád megyébõl? Segíthetne BF pont töltésben. Nagyon megköszönném. Amúgy ezt a free játékot kezdtem el, majd idõvel kiirta hogy feloldodott a full game. Akkor most már csak BF pontot kell feltöltenem és teljes értékû a játékom?Jól értelmeztem a dolgot?
Zargas, szuper az ötlet, én mindenképpen nevezek. ;D
Mikor ? és melyik szerveren játszol? én általában fent szoktam lenne este fele ha gondolod majd játszhatunk.

Sephi
Te vagy a ügyeletes "kellemetlen okostojás" ebben a fórumban? Rég nem ugatott le senki ilyen stílusban.

Koszi, de máskor nem kell válaszolni kérdéseimre.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
Notebook-omon megy a jatek, es van idom jatszani neha neha.

Nincs valami guild esetleg?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

földgömbre kattintva választassz egy pályát és ha megcsinálod akkor újabb pálya válik elérhetõvé közben meg halad a történet ennyi a story, meg van egy kódex szerûség amit minden teljesített pálya után felolvas. Ennyibõl áll a stroy de nem ez az erõssége ennek a játéknak 😉

Császtok. Tegnap kezdtem el játszani a BattleForge-al és ugy halottam h van benne 1 kis story. Hol tudom elinditani a játéknak a story részét?
Gondoltam szervezek egy versenyt:

Mit szólnátok egy ilyenhez...

Idõpont: 2009.06.08.-06.16.
Játékosok száma: 8
Nevezési díj: 500 HUF
Helyszín: Sparring Grounds

Díjazás:
I. hely: 1000 BF
II. hely: 500 BF
III. hely: 250 BF

Minden nevezõ 100BF+100G részvételi díjban részesül.
Ezen felül minden gyõztes meccsnek 10BF a díjazása.

A játékosok nevezéssel együtt vállalják, hogy a nevezési díjat az általam megadott számlaszámra megfizetik. Ezen felül vállalják, hogy a verseny során, a meghatározott idõpont alatt párbajt egyeztetnek, és 2 gyõzelemig megmérkõznek minden (a versenyben résztvevõ) játékossal.

Minden egyes gyõzelem után a játékosok 3 pontot kapnak. A vesztes nem kap pontot. A veseny idõpontja alatt le nem játszott párbajok eredménye automatikusan döntetlen, mely 1-1 pontot ér.
Az egyes összecsapások után a gyõztes félnek jelentenie kell gyõzelmét a résztvevõ felek (saját/ellenfél) Battleforge nickjével együtt [email protected] e-mail címen, és ezen levélhez csatolnia kell a gyõztes meccsek visszajátszásait (helye "Documents\BattleForge\replays"). A nem jelentett párbajok eredményei szintén 1-1 pontot(döntetlent) érnek.
A versenyt az nyeri, aki összesítésben a legtöbb pontot éri el. Pontegyenlõség esetén a másodlagos pontok döntenek a helyezésrõl.

Nevezni mostantó lehet a [email protected] e-mail címen. A nevezéseket beérkezésí sorrendben fogadom el 8 fõig. Ha nem nevez ennyi játékos, akkor a verseny elhalasztásra kerül, vagy új feltételek mellett kerül megrendezésre.
A játékosok listáját ezen topic sorain fogom feltüntetni.

Mivel a verseny felmérés jelleggel bír, ezért tájékoztatok mindenkit, hogy sikeres fogadtatás esetén, hajlandó vagyok nagyobb létszámú és nagyobb díjazású versenyeket is rendezni. Ha rendszeresen lenne igény ilyen versenyekre, hajlandó vagyok felevenni az üzemeletetõkkel is a kapcsolatot, hogy egyébb díjazásban is részesülhessünk... ilyenek pl. a promó kártyák, és egyébb ajándéklapok.
Ha valaki nem érzi elég jónak a deckjét egy ilyen versenyhez, akkor hajlando vagyok common/uncommon versenyek rendezésére is (bár ezeknél elég komolyan végig kellene néznem a videókat... :o) ..., de sebaj).
Még valami:
A verseny tisztasága érdekében jómagam nem veszek részt e versenyeken.

Várom a véleményeket és a nevezéseket!

Murder3
Én am a 2 szeméyles küldiket magyarokkal csinálom csak.
Majd ha valaki lesz fent akkor amikor én a Nightmares End'S mapot lenyomnám szivesen vele😄

a siege of hope c. küldetést megcsináltam. Miért nem adja be az új küldetést?
© Juliano82
ma 20:23 | privát | válasz erre | #676

a Siege of Hope c. küldetést megcsináltam. Miért nem adja be a következõt?