BattleForge
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MSI P35 platinum combo Core 2 duo E8400 FSB 1333 8mb cache MSI 8600GT 256mb OC Kingmax 2x1gb 1066Mhz ram
MSI P35 platinum combo Core 2 duo E8400 FSB 1333 8mb cache MSI 8600GT 256mb OC Kingmax 2x1gb 1066Mhz ram
2. semmit, meg kéne, hogy jelenjen egy ablak
-valaki tudja hogy a piacon lévõ "long", "Medium" és "short" megjelõlések kb hány órát jelentenek?
-egy usertõl kértem hogy mutasa meg a deckjét. Alól kiirta, hogy a felhasználó engedélyezte a dolgot. Mégsem látom a deckjét akárhova is katintok. Az engedélyezés után mit kellene csinálnom hogy lássam?
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
A Suprension az jól használható lap mármint megéri rá elpazarolnom a 6 bfpontomat?😊
Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer
nah nem baj murdeer-el azért csak lenyomtunk egy 2pve-t D
Az új pályák nagyon jók... Bár van bennük bug. Tegnap este pl. próbáltam az Oceans ADv. fokozaton. Már a vége felé jártam, amikor ledobott a szerver. Próbálok visszamenni és lám... a pálya nem érhetõ el Adv. fokozaton... Csak Stand. és Exp. Hát b@szt@tok már ilyet? hogy valami elérhetõ experten de advanceden nem?
vettem egy constructot 70bfért 😄 15ös a deckem még csak :S
A replayeket pedig ha a versenyzõk beleegyeznek mi is szívesen látnánk 😊
MirmiX
Deoton
Edemhchead
Brandar
Wul
Morthen
Még 2 szabad hely van...
Ha egy ember hiány lesz, akkor lehet, hogy mégis nevezek... bár esélyem nem nagyon lesz... ahogy látom...
A versenykiírás mégegyszer...:
Idõpont: 2009.06.08.-06.16.
Játékosok száma: 8
Nevezési díj: 500 HUF
Helyszín: Sparring Grounds
Díjazás:
I. hely: 1000 BF
II. hely: 500 BF
III. hely: 250 BF
Minden nevezõ 100BF+100G részvételi díjban részesül.
Ezen felül minden gyõztes meccsnek 10BF a díjazása.
A játékosok nevezéssel együtt vállalják, hogy a nevezési díjat az általam megadott számlaszámra megfizetik. Ezen felül vállalják, hogy a verseny során, a meghatározott idõpont alatt párbajt egyeztetnek, és 2 gyõzelemig megmérkõznek minden (a versenyben résztvevõ) játékossal.
Minden egyes gyõzelem után a játékosok 3 pontot kapnak. A vesztes nem kap pontot. A veseny idõpontja alatt le nem játszott párbajok eredménye automatikusan döntetlen, mely 1-1 pontot ér.
Az egyes összecsapások után a gyõztes félnek jelentenie kell gyõzelmét a résztvevõ felek (saját/ellenfél) Battleforge nickjével együtt [email protected] e-mail címen, és ezen levélhez csatolnia kell a gyõztes meccsek visszajátszásait (helye "Documents\BattleForge\replays"). A nem jelentett párbajok eredményei szintén 1-1 pontot(döntetlent) érnek.
A versenyt az nyeri, aki összesítésben a legtöbb pontot éri el. Pontegyenlõség esetén a másodlagos pontok döntenek a helyezésrõl.
Nevezni mostantól lehet a [email protected] e-mail címen. A nevezéseket beérkezésí sorrendben fogadom el 8 fõig. Ha nem nevez ennyi játékos, akkor a verseny elhalasztásra kerül, vagy új feltételek mellett kerül megrendezésre.
A játékosok listáját ezen topic sorain fogom feltüntetni.
Mondjuk olyan gondok is vannak hogy az új 1playeres pályán nincs loot se xp meg hasonlók;d
Lourker
Végre lesz egy kis kihívás megint😉
Lourker
csak az a gond hogy hiányzik hozzá a mortar tower :S
licitáltam rá reméljük enyém lesz 😊
Tapasztalatom szerint a legtöbb pálya a standard fokozat taktikájával megoldható. (Nyilván attól függ igazán, hogy milyen decket, pontosabban mennyire erõs decket használsz.) Általános stratégiát, ami minden pályára jó, szerintem nem lehet adni. Vannak tipikusan védekezõs pályák pl. Defending hope, vagy a több játékos pályákon védekezõs helyek pl. Bad harvest 3. pozicíó, de vannak pályák, ahol minél gyorsabban be kell darálni a ellenfelet.
Aki teheti (elég sok lapja van), az nem két decket (védekezõ, támadó) használ, hanem akár minden pályára összeállít egyet.
Sok ötletet meríthetsz a visszajátszásokból.
Innen tudsz letölteni:
http://www.bfcards.info/search.php?i=demolist#pve