BattleForge
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Látom, te végigvitted a PvE részt, ez alatt mennyi gold és upgrade jött össze? Az alapból kisorsolt kártyáimmal tudok kereskedni?
|_O_|
Plague: Parazitákkal fertõz meg 5 baráti vagy ellenséges egységet, melyek másodpercenként 100at sebeznek. 4 másodperc után a paraziták 25 méteres körzetben továbbhaladnak a következõ célpontra. Maximum 4 célpontig terjednek. Ha a közelben nincs több egység, eltünnek. 30 másodpercenként használható.
Altar of nihil: Elnyomja minden játékos "void" energia visszatermelõdését. 20 másodpercig nem is fog nõni ez az érték. Az épület megépítése után nem használható 1 percig. 60 másodpercenként használható.
Motivate: Feláldoz egy saját egységet, ami serkenti az összes azonos típusú saját és szövetséges egységet az egész játékban. Az érintett egységek 50%-kal többet sebeznek 20 másodpercig. 30 másodpercenként használható.
Voidstorm: Minden játékos "void" energiája egy hatalmas sebzésben összpontosul. A saját "void" energia 850 százaléka szétoszlik az összes saját egységen sebzésként. Hatással van az összes játékosra. 30 másodpercenként használható.
Corpse explosion: 2000 életpontot összegyüjtve a 25 méteren belüli hullákból létrehoz egy "Nether" gömböt, mely 3 másodpercen belül a halottak maximális életpontját sebzi ellenséges és saját egységeken. Maximum 33 százalékát sebzi lényenkéntént a begyüjtött életpontoknak. Csak földi egységeket sebez (tehát levegõbe nem). A kis és közepes egységeket hátralöki. Azonnal újrahasználható.
Infect: szörnyû betegséggel fertõz meg 7 ellenséges egységet 25 méteren belül. Ha a fertõzött egység meghal az ezt követõ 20 másodpercben, egy "Nightcrawler" egyég kel ki belõle aktív "Frenzy" képességgel. 30 másodpercenként használható.
Bocs, ilyen gyenge az angolom, azért megpróbáltam, remélem segít.
|_O_|
Igazából jó pvsp decket igazán drága lapok nélkül is össze lehet simán rakni.
A pvsp része szinte teljesen 1v1 orientált. Van sima ladder is és az ESL(warcraft 3-ból + egyébb gamékbõl is csinálnak bajnokságokat) is támogadja a gamét és indít 1v1 és 2v2 laddert(és versenyeket ) is amire lehet jelentkezni.
Lourker
Mondjuk a mortar is olyan 1-2 pályán(legalább is olyan 2v2 pálya mindenképpen van) ahol igencsak nehéz kivédeni.(és 50power-be kerül>;o)
Lourker
Mert nekem szükségem lenne bf-re és jelenleg más lehetõségem nincs:S
Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer
Lourker
Lourker
Figyeld néha a chatet a játékban. (Néha magyarul beszélnek, néha a neveik jellegzetesek.)
A kártyán szereplõ power kell az idézéshez,de kevesebbet von le!
+ez arany bf-re váltás kb mennyi?
1000goldérrt kaphatok 10 bf-et?
Sokról nem tudom h micsoda.
-Nasty Surprise
-Plague
Altar of Nihil
Motivate
Voidstorm
Corpse Explosion
Infect
Breeding Grounds-ezt lécci mindenképp mert elvileg megtudnám venni csak nem tudom mit csinál:S
Amugy furcsállom, hogy itt van ingyen egy játék, jó is, szép is, és ilyen kevesen tolják itthonról...Meglepõ. glhf all
|_O_|
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
amúgy nem is viszem túlzásba a játékot 😄 heti 5óra kb 😄
kb 5500 goldom van 😄
(a Ventrilo pontos adatai pedig a topicban megtalálhatóak.)
Egy hete 100 arany 1 BF pont volt az árfolyam. Mára egy kicsit romlott (drágább lett a BF pont.)
Én még nem próbáltam, de ezek szerint mûködik.
Azt viszont egyáltalán nem értem, hogy a BF pont eladójának mi ebben az üzlet.
glhf
|_O_|