BattleForge

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Érdemes, mert minden pályán más upgrade kártyákat lehet kapni (illetve nehézségi fokozatonként is másokat). Ha eléred pve rank 4et vagy pvp rank 10et már akkor is teljes értékû a játékod, csak nincs pontod meg sok kártyád. Mindegy mit veszel, azt vedd ami neked jobban megéri!
Magh
No még két kérdéssem lenne. SP/coopot érdemes végignyomni több fokozaton (upgrade, gold)? Mert én RTS-ekben csak multizni szoktam. Másik, hogy ha a free clientem mellé veszek pl 2000 pontot, akkor lesz egy teljes értékû verzióm, vagy érdemesebb kicsit drágábban megvenni magát a játékot az alappakli + 3000 pont miatt?

Zargas avatarjának neve Morthen. 😊
(A 905. hsz. szerint.)

Szóval õ már nevezett.
Veled nem vagyunk meg 8-an Zargas? 😊
Mert ha nem tudjuk jövõ héten lebonyolítani akkor részemrõl annyi a nevezésnek.
Nyáron nem leszek gép elõtt. Vagy ha igen akkor teljesen kiszámíthatatlan idõpontokban.
"De azért ez ilyen baráti pvp verseny, ugye?😊 szuper lenne, ha nem vérre menne, és ventrin jót nevetnénk a meccseken ^.^"

Nekem mindenkép baráti, mert az elmúlt napok tapasztalatai alapján úgy érzem esélyem sincs.

Bankszámalszámot szándékosan nem adtam. Addig felesleges, amíg nincs meg a létszám. Nem véletlen kértem e-mailes reget. Ha megvannak a jelentkezõk, akkor küldök egy körlevelet a számmal. Meg az elérhetõséggel. Itt gondolok a csatolt e-mail címekre is, hogy könnyebb legyen az egyeztetés.

Akkor eddig 7 fõ van:

MirmiX
Deoton
Edemhchead
Brandar
Wul
Morthen
Frankus (remélem ilyen néven nyomod a játékba is)

Még van 1 szabad hely...

A verseny részletei a #909. szószászolásban olvasható!

Murder3
Inne legtöbben általában melyik szerón szoktatok lenni?
Mert én az overlord de mostanába nem nagyon találkozok magyarral.

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer

pitlord
Edem,priviben kuldmem a bankszámlaszámom nah od akellutalni nembaj ha elirod a nullákat cask kevesebb ne legyen😄

De azért ez ilyen baráti pvp verseny, ugye?😊 szuper lenne, ha nem vérre menne, és ventrin jót nevetnénk a meccseken ^.^
Én estefelé érek rá inkább, 8 után.
pitlord
Nah most vagyok Frankus láttam rámirtál csak nem voltam gép elött pont😊

Én is stronghold 😊

Elektroshock -t és MirmiX -t felvettem friendsbe
többieket nem találtam...
Nekem kéne majd a bankszámlaszám, nemtudom hova kell utalni 😊
OKés akkor írjál fel engem is 😊
ha nem jönnek össze a meccsek akkor támogattam az elsõ verseny létrejöttét 😊
500 Ft nem a világ vége 😊
Jaja. Csak beszéljük meg fixen, hogy melyik szerveren vagyunk. Gondolom stronghold😊
Frankus: Az eddig nevezettek is össze-vissza vannak. Van aki délután... én pl. sokszor csak este 10 után... de én is szabad vagyok pl. hétköznap két nap is.
Szerintem a versenyre jelentkezõk simán találnak idõpontot, hisz ha nem jön össze, akkor saját esélyeiket rontják. A verseny nem véletlenül 8 napra van meghirdetve. Ennyi idõ alatt lehet egyeztetni és mérközni. Tapasztalalataim szerint 3-4 embert le lehet tudni egy nap, hisz vannak akik nagyjából egy idõben vannak fent.

Én amikor kell 😄 Hétfõn este akarok pontot venni (nem vagyok otthon), szerdán meg megyek átüttetni a tetkóm, azon kivül nekem bármikor jó.
Én játszanék, de igazából csak hétköznap napközben jó nekem...
az eddig nevezettek mikor szoktak fent lenni kb?
Magh: Szerintem az alapdecket adja kétszer... ennyi...
electroshock: Gondoltam... Semmi gond csak felét nem értettem. :o)

Jah és még mindig 2 emberkét keresünk a versenyre...
Akkor a versenyre eddig nevezõ játékosok:

MirmiX
Deoton
Edemhchead
Brandar
Wul
Morthen

Még 2 szabad hely van...
Ha egy ember hiány lesz, akkor lehet, hogy mégis nevezek... bár esélyem nem nagyon lesz... ahogy látom...

A versenykiírás mégegyszer...:
Idõpont: 2009.06.08.-06.16.
Játékosok száma: 8
Nevezési díj: 500 HUF
Helyszín: Sparring Grounds

Díjazás:
I. hely: 1000 BF
II. hely: 500 BF
III. hely: 250 BF

Minden nevezõ 100BF+100G részvételi díjban részesül.
Ezen felül minden gyõztes meccsnek 10BF a díjazása.

A játékosok nevezéssel együtt vállalják, hogy a nevezési díjat az általam megadott számlaszámra megfizetik. Ezen felül vállalják, hogy a verseny során, a meghatározott idõpont alatt párbajt egyeztetnek, és 2 gyõzelemig megmérkõznek minden (a versenyben résztvevõ) játékossal.

Minden egyes gyõzelem után a játékosok 3 pontot kapnak. A vesztes nem kap pontot. A veseny idõpontja alatt le nem játszott párbajok eredménye automatikusan döntetlen, mely 1-1 pontot ér.
Az egyes összecsapások után a gyõztes félnek jelentenie kell gyõzelmét a résztvevõ felek (saját/ellenfél) Battleforge nickjével együtt [email protected] e-mail címen, és ezen levélhez csatolnia kell a gyõztes meccsek visszajátszásait (helye "Documents\BattleForge\replays"). A nem jelentett párbajok eredményei szintén 1-1 pontot(döntetlent) érnek.
A versenyt az nyeri, aki összesítésben a legtöbb pontot éri el. Pontegyenlõség esetén a másodlagos pontok döntenek a helyezésrõl.

Nevezni mostantól lehet a [email protected] e-mail címen. A nevezéseket beérkezésí sorrendben fogadom el 8 fõig. Ha nem nevez ennyi játékos, akkor a verseny elhalasztásra kerül, vagy új feltételek mellett kerül megrendezésre.
A játékosok listáját ezen topic sorain fogom feltüntetni.

Magh
Ha veszek egy ilyen megapacket, az a 128 kártya mi alapján kerül kiválasztásra?

Nem is tudom, hogy írhattam Morthen-t, amikor Morthai-ra gondoltam, csak az ingame neve volt a fejembe, és a Morthen ugrott be elöször. De madár vagyok :S
lol sorry Morthen, nem Morthent akartam irni hanem Morthai-t😄 és a forums.battleforge.com-ra gondoltam o.O Ne haragudj!
"upgrade 3. Nem is értem, azért van a béta teszt a játékoknak, hogy a hibákra bugokra fényt derítsenek. De ennél a játéknál inkább azért volt, hogy sok fanatikust szerezzenek akik majd megveszik és életben tartják a fórumon a "communinity" fogalmát (hozzáteszem, ez kb 30 faszlámából áll, aki olvas fórumot tudhatja, hogy gondolok itt pl Morthenre, akinek a város résznél a játék elején az volt ki irva, hogy "first in finishing all expert maps", most meg tegnap elött néztem, insane god-on farmolja az xp-t: berepül manawingekkel a templomhoz, kap 1600 vagy nemtudom mennyi xp-t, aztán restartolja a játékot. Ebbõl az lesz, hogy azt irja ki "first who has eternal rank" vagy valami hasonló láma ki irás, na az ilyen madarak miatt rühellem azt a szar fórumot). "

electroshock: Most vagy keversz valakivel, vagy elgurult a tablettád? Az hagyján, hogy kb. rank 10-em van pvp-ben meg talán 9 és hetente 2 nap tudok idõt fordítani a játékra, de azt sem tudom mirõl írsz. Milyen város? Én nem is írok más fórumra... A legkeményebb pedig az, hogy még Manawingem sincs és utálom az említett pályát mert kurvára nem bírom megcsinálni. Már vagy két hete nem is játszottam rajta.

Szóval remélem másra gondoltál mert ez így egy kicsit bántó számomra.

Morthen voltam...

pitlord
Lehet kicsit sok lesz a battleforge/day 😄

Magh
Amúgy bejelentkezésnél van jelentõsége, melyik szervert választom?

Valaki átvehetné a topicot dekraaa fel se jár már a fórumra kéne banner meg ilyesmi :S ,hogy jól nézzünk ki 😊 ki vállalná ?😄

lol most meg olyan 2v2-ön voltam egy másik sráccal, ahol (nemtudom mi a fsz történt velem) de a társamhoz mentem, szépen felhúztam nála a falat tettem le a mortar towert, lövöm nagyba, nézem nem sebez. irom hogy valami bug van, mondja nem, az csak õ. Mondom lol.
hát jah durva. nézd meg az 1v1-es replayt. ott a buzi mounty pajzzsal, 20 perces 1v1 volt😄D
Épp most nyomtam egy pvp-t (eddig nem találkoztam upgradelt mountainerrel mivel fõleg tome pvp-t nyomok) de most sajna öszefutotam vele. kezdésnél én powert raktam le õ orbot jön a mountainerel na gondolom kinyírom windweaverekel meg swiftclawokkal majd aztán felhúzom az orbot erre nem lehet leölni akkora túlzás az az armor leverem nagy nehezen 1orbos lényekkel rögtön visszanõ, (avatarnak legalább semmi hpja nincs az armor mellé de ez...

ezzel a sráccal nyomok most 2v2õt, akinek van kedve nézze meg, ez jó csata volt 😊 2v2 nadai
rTp
aki lusta visszaolvasni, és kiváncsi, milyen kártyák vannak, mit ad a fejlesztés, és hol kapja meg:

kártya adatbázis

|_O_|

😄 ezt az 1v1-et nézzétek, megizzadtam :d 1v1 eylon
Morthai* az a gyerek, mondjuk a lényegen nem változtat, hogy csinált magának egy topicot errõl ami elég vicces alapjában.

A másik most Takyr aki arról csinált topicot hogy õ az elsõ pvse lvl13(ami kb semmit nem ér és ráadásul a manawinges abuse-al kilépek 5perc után taktikával csinálta meg insane god-on;p)

Lourker

Ha az alapból kisorsolt kártyák alatt azt érted amiket nem bf pontért veszel hanem alapból ott vannak azokkal nem nagyon mivel azokat kapja mindenki.

Az upgrade gold kérdésre; gold-al nekem nem volt problémám pedig elég magas upgrade szinten állok, upgradekhez kell egy kis szerencse is hogy melyiket kapod, de pvsp meccsek után kapsz victory/honor token-t amibõl megveheted azt az upgradet ami nagyon kell.

Én azt mondom ha nincs nagy balszerencséd egy jól müködõ pvsp decket össze tudsz rakni az alap 3000 bf pontból.(mondjuk nekem ilyen gondom nem volt mert az elõrendelésem késett egy kicsit és kaptam ajándékba még egy bf-et d2d-t;p)

Lourker

rTp
"Magh" kereskedõs kérdésére próbáltam válaszolni, csak nem tudtam mire gondolt, a random fejlesztõkártyákra, vagy az alappaklira.

|_O_|

rTp
Nem neked írtam 😄 De köszi az infót 😄

|_O_|

😄 tudom, hogy a 32 kártya mindenkinek ugyan az, mint ahogy a 64 is 😄 igen, 2 kártyát adnak, de több féle drop van, de abból csak kettõt kapsz meg 😊 ezért kell egy pályát többször lejátszani, hogy minden meglegyen
rTp
Nekem mindig 2õt adott, kétszemélyesben adott 4et, többivel még nem játszottam....

|_O_|

rTp
Ha arra gondoltál, amit kaptál az ingyenes verzióhoz, 32 darab kártyát, az nem véletlenszerû, mindenki azt kapja, úgy tudom, ezek mindegyike common (gyakori) kártya. Ha megnézed a piacot, láthatod, hogy 1-2 bfp-ért árulják õket. Mivel nekem célom az összes begyûjtése, eszembe se jutott eladni õket, fõleg mivel nem sok van köztük, amelyiknek ne lenne haszna akár a késõbbi játék során is.

|_O_|

9 sp pálya van(az introductionnel együtt) de egy pálya nem csak 2 upgradet dob. (lehet az introduction igen, azt nem tudom)
rTp
Szia, nem tudom pontosan, hány single pálya van, kb 10, tehát 20 upgrade kártya jött össze, ha jól tudom, ezeket nem lehet se eladni, se elcserélni. Amugy ha a többi nehézségi szinten is végigtolod a pályát, újabb, és feltételezem jobb upgradeket kapsz. De a 32-es alappaklival esélytelen...

|_O_|

upgrade 3. Nem is értem, azért van a béta teszt a játékoknak, hogy a hibákra bugokra fényt derítsenek. De ennél a játéknál inkább azért volt, hogy sok fanatikust szerezzenek akik majd megveszik és életben tartják a fórumon a "communinity" fogalmát (hozzáteszem, ez kb 30 faszlámából áll, aki olvas fórumot tudhatja, hogy gondolok itt pl Morthenre, akinek a város résznél a játék elején az volt ki irva, hogy "first in finishing all expert maps", most meg tegnap elött néztem, insane god-on farmolja az xp-t: berepül manawingekkel a templomhoz, kap 1600 vagy nemtudom mennyi xp-t, aztán restartolja a játékot. Ebbõl az lesz, hogy azt irja ki "first who has eternal rank" vagy valami hasonló láma ki irás, na az ilyen madarak miatt rühellem azt a szar fórumot).
kösz mindenkinek!
Amúgy miis ez az U3? lemaradtam valamirõl, pedig vissz is olvastam, de nem jött át...
mikor jön U3 ? am a bétában is tudni lehetett hogy micro szar lesz ez a játék én se tudom miért vettem meg pedig tudtam😄

"pedig féltem az EA miatt, de úgy látszik, ezt kiemelte projectként kezelték" - bárcsak így lenne 😄 a fejlesztõk nemsokat fognalkoznak a dolgokkal: szarok a szerverek, minden nap van szerver leállás (tegnap is fél órára volt), a technical support se mûködik ahogy kéne, sok a bug, és még az anti-hack védelem is ratyi. Amúgy jó játék, de ennyi pénzért lehetne jobb is. Ezzel az U3-al is csak több pénzt akarnak a kasszába (új upgrade, új tölteket lehet venni a kártyákhoz, vegyen mindenki pontot!).
pitlord
A Mountainer-nek érdemes rápislantani az egyes upgradejére és máris kiderül miért olyan drága😊

Murder3
a MOUNTAINER AZÉRT OYLAN DRÁGA MERT 2 ORB KELL CAK HOZZÁ ÉS CSAK AZ EGYIKNEK KELL FROSTNAK LENNIE és elég erõs
hát semmi plussz nincs benne may több alap kártyát ad azt hiszem meg van hozzá kézikönyv.
Bocs a negybetûért felül nyomva maradta a caps lock

Kapsz még asszem 64 db lapot a pontok mellé.

Murder3
Nagyonszépen köszönöm neked<#taps>
Sokat segítettél

- van már Magyar nyelvû oldal (esetleg van készülõben). Csakmert szívesen olvasgatnék kártyákról való részletes leírást hasonlóan PUNK leírásához.
- a mountaineer kártya mit tud? Csak mert nézegeve az árakat a legdrágább kártyák egyike.
- sokan írják, hogy megveszik a játékot. A pontok miatt? Cakmert ha jól tudom a free client ami késöbb aktiválódik a játék elõrehaladtával full verzióvá ugyanolyan értékû játék (persze BF pontok nélkül) mint a jelenleg több ezerforintos "dobozos" játék. Ezt így jól tudom? Vagy van más plusz is az eredeti(lemezes) játékban?
Magh
Egyébként nagyon megtetszett a játék, pedig féltem az EA miatt, de úgy látszik, ezt kiemelte projectként kezelték (nyilván a boosterekbõl és kiegészítõkbõl várható bevétel miatt). Még egy ideig elszöszölök az ingyenes kiadással és nézegetem a wikit, de szerintem meg fogom venni. Külföldrõl egész korrekt áron be lehet szerezni.