BattleForge
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
lol engem is kidobál néha hibajelentésekkel meg csak simán mindne szó nélkül az asztalra dob.
Szal valószinû alap bugféleség de electroshocknak igaza lehet bár én nem értek ehhez annyira.
Szal valószinû alap bugféleség de electroshocknak igaza lehet bár én nem értek ehhez annyira.
Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer
Imádom az építõ jellegü hozzászólásaid Dodzi ;D
Vagy egy jel😮OOOO ,hogy nem a te játékod.(lehúzás)
Szerintem elfogy a fizikai memória 😊 de ez csak egy tipp, semmi kézpénz😄
Murder, nemsokan ismerik a hardcore fogalmát, tisztelet, hogy te igen 😄
Sziasztok!
Nekem egy technikai jellegû kérdésem lenne: a játék jó (lenne) ha véletlenszerûen nem fagyna ki "kék halál" áll be és újraindítja a gépet. Másnak nem produkált hasonló tüneteket? Nekem Win exp van fenn öcsémnek vistán szintén ezt csinálta. Minden észrevételt szívesen fogadok!
Nekem egy technikai jellegû kérdésem lenne: a játék jó (lenne) ha véletlenszerûen nem fagyna ki "kék halál" áll be és újraindítja a gépet. Másnak nem produkált hasonló tüneteket? Nekem Win exp van fenn öcsémnek vistán szintén ezt csinálta. Minden észrevételt szívesen fogadok!
hát nekem még úgyis nagyon recseg akkor direkt olyan biztos.
Bár én am utállom az iylen zenéket fõleg ami ennyire hardcore csak mivel fl studiozok így párzsor hallgattam már hardstyle vagy mi a ...-t de nem szeretem a techno electro zenéket.
majd akkor fogom megszeretni ha tudok én is olyanoakt csinálni😊😄😛
na nagy off lett sry:Sop
Bár én am utállom az iylen zenéket fõleg ami ennyire hardcore csak mivel fl studiozok így párzsor hallgattam már hardstyle vagy mi a ...-t de nem szeretem a techno electro zenéket.
majd akkor fogom megszeretni ha tudok én is olyanoakt csinálni😊😄😛
na nagy off lett sry:Sop
Csak az eleje recseg. HQ-n hallgasd meg 😄
😄 milyen zene pvp alá 😄 csak az hallgassa meg aki bírja a keményet.. 😛 overcast - i will attack 1.40tõl durva 😄
köszönöm.(eddig nem láttam, hogy írni is lehet...)
én úgy tudom minden esetben eltûnik, keresésnél csak annyit írj be "imp" és állítsd a colort "frost"-ra, rögtön kidobja
egy kártyámról levettem az upgrade-et, és az upgrade kártyám eltünt. Valamit rosszul csináltam vagy minden esetben levételkor elveszik?
Az Imperials nevû kártyát nem találom a piacon...😞Hogy kell rákeresni?
Az Imperials nevû kártyát nem találom a piacon...😞Hogy kell rákeresni?
Ez teljesen jó! 😊
A kártyámhoz nem kértem az sms-ben értesítést, és nem tudtam, hogy a paypal így is küld kódot. Köszi az infot!
A kártyámhoz nem kértem az sms-ben értesítést, és nem tudtam, hogy a paypal így is küld kódot. Köszi az infot!
sajnos gondoltam:S
franc a paypallba nem tudom megcsinálni:S
960. hsz-re választ várok aki ad nekem annak nagyon szépen megköszönöm így elõre is:
franc a paypallba nem tudom megcsinálni:S
960. hsz-re választ várok aki ad nekem annak nagyon szépen megköszönöm így elõre is:
Szerintem nem lehet, csak PayPal jó, ezért gondolkodom rajta én, de max. ehhez a játékhoz használnám szóval még nem tudom.
Köszi a választ Filder.
Köszi a választ Filder.
De az hogy van hogy a pénzt azt leemelték de most meg már nem fogadja el a bankkártya számot.
Meg a kódot is leküldte igaz a sms-t véletlen töröltem de a papíron hónap végén megjött a szám.
Meg a kódot is leküldte igaz a sms-t véletlen töröltem de a papíron hónap végén megjött a szám.
Én nem értek hozzá egyáltalán, de amikor a haveromét aktiváltuk, akkor kapta az SMSt a 400 forintról és az SMS végén ott volt a kódja is. Szóval extrém jó esetben ilyen is lehetséges.
Jó esetben 3 nap az átfutási idõ.
1. Csinálsz egy accountot a paypalon. (Ezt már régebben csináltam, de gondolom ez csak néhány perc.)
2. Az accounthoz regisztrálsz egy bankkártyát, rögzíted az adatokat stb... (kb. 1 perc)
3. A rendszer tájékoztat, hogy a kártya aktiváláshoz kell egy négy jegyû kód, amit azután kapsz meg, hogy ellenõrzik a kártyádat. (Ezt egyszerûen oldják meg, 400 forintot leemelnek a kártyádról, de ezt az elsõ vásárlásnál beszámítják. Tehát majd ennyivel "kevesebbet" fizetsz.)
4. Itt jön a lényeg: ha tudsz online bankolni, akkor a számládon a tranzakció mellett látod a 4 jegyû kódot - kb. 3 nap az átfutási idõ -, amivel tudod aktiválni a regisztrált kártyát. Amennyiben nem tudsz online bankolni, akkor a következõ papíron kiküldött egyenlegközlõrõl tudod meg a kódot. Ez tranzakció mellett van. (Így azért már több mint 3 nap.)
1. Csinálsz egy accountot a paypalon. (Ezt már régebben csináltam, de gondolom ez csak néhány perc.)
2. Az accounthoz regisztrálsz egy bankkártyát, rögzíted az adatokat stb... (kb. 1 perc)
3. A rendszer tájékoztat, hogy a kártya aktiváláshoz kell egy négy jegyû kód, amit azután kapsz meg, hogy ellenõrzik a kártyádat. (Ezt egyszerûen oldják meg, 400 forintot leemelnek a kártyádról, de ezt az elsõ vásárlásnál beszámítják. Tehát majd ennyivel "kevesebbet" fizetsz.)
4. Itt jön a lényeg: ha tudsz online bankolni, akkor a számládon a tranzakció mellett látod a 4 jegyû kódot - kb. 3 nap az átfutási idõ -, amivel tudod aktiválni a regisztrált kártyát. Amennyiben nem tudsz online bankolni, akkor a következõ papíron kiküldött egyenlegközlõrõl tudod meg a kódot. Ez tranzakció mellett van. (Így azért már több mint 3 nap.)
nlikeystore-ról lehet sima bankkártyával rendelni?
Meg Visa electron az gondolom nem jó ugye?
lécci válaszoljon már vki.<#help>#help>
lécci válaszoljon már vki.<#help>#help>
hát ha te ezt teljesen fair és jó dolognak tartod persze az ea minden más játékánál megfiygelhetõ ez pl fifa09 igen teljes áron vedd meg a semmit stb.
ez nem"dögöljön meg a szomszéd tehene is mentalitás"mentalitás csak maximálisan nem tartom vásárló barátnak+ aki meg megvette 12ezerért a játékot az majdnem feleslegesen dobott ki pánzt rá ki de amúgyis többet kell bele költenie magyarán nem éppen balanszos a dolog.
"Meg már amúgy se aktuális, amit írsz, ha jól tudom,"???
miért? attól mert már elõttem mások beszéltek róla...
a politkát meg fel sem hoztam komolyan csak egy egyszerû hasonlatot mondtam ezt kb úgyis érti mindenki😄
ez nem"dögöljön meg a szomszéd tehene is mentalitás"mentalitás csak maximálisan nem tartom vásárló barátnak+ aki meg megvette 12ezerért a játékot az majdnem feleslegesen dobott ki pánzt rá ki de amúgyis többet kell bele költenie magyarán nem éppen balanszos a dolog.
"Meg már amúgy se aktuális, amit írsz, ha jól tudom,"???
miért? attól mert már elõttem mások beszéltek róla...
a politkát meg fel sem hoztam komolyan csak egy egyszerû hasonlatot mondtam ezt kb úgyis érti mindenki😄
Ne legyél ennyire "magyar", mi ez a dögöljön meg a szomszéd tehene is mentalitás?
A politikával meg óvatosan, ha valaki úgy dönt, hogy feldob a yardnál, akkor warnt kapsz, mert az SG fórum az internet talán utolsó tûzzel-vassal politikamentesített oázisa. 😊 Meg már amúgy se aktuális, amit írsz, ha jól tudom, bár nem különösebben foglalkoztat a téma.
A politikával meg óvatosan, ha valaki úgy dönt, hogy feldob a yardnál, akkor warnt kapsz, mert az SG fórum az internet talán utolsó tûzzel-vassal politikamentesített oázisa. 😊 Meg már amúgy se aktuális, amit írsz, ha jól tudom, bár nem különösebben foglalkoztat a téma.
Hát am rohadnának meg.
Komolyan ezért nem szabad az EA mocskoktól játékot venni.
Van pofájuk ingyenessé tenni a játékot, de nem értem látszik h mennyire szánalom az egész mert ha ezt eredetileg tervezték volna minimum kellet volna kb+3000bf alapnak.
Ez a szemétség tetõfoka legalább most adtak volna vmi bónuszt de ne semmit.
gondoljuk el most kb mennyivel olcsóbban meg lehetne úszni letöltöd ingyen veszel hozzá kb 10ezer bfp-t és abból az összes lapot megveheted és még marad is bf rendesen.
ami kb a játék alap ára szal aki megvette pl én annak kb a dupláját kell bele ölnie.
Rohadjanak meg látszik hogy az ea nem tud változni mindnennel ezt csinálják ahol tudják ott csapják és lopják meg a vásárlót ahol lehet kb iylen MSZP-hez lehetne hasonlítani ferivel az élen<#duhos2>#duhos2><#wilting>#wilting><#boxer>#boxer>
Komolyan ezért nem szabad az EA mocskoktól játékot venni.
Van pofájuk ingyenessé tenni a játékot, de nem értem látszik h mennyire szánalom az egész mert ha ezt eredetileg tervezték volna minimum kellet volna kb+3000bf alapnak.
Ez a szemétség tetõfoka legalább most adtak volna vmi bónuszt de ne semmit.
gondoljuk el most kb mennyivel olcsóbban meg lehetne úszni letöltöd ingyen veszel hozzá kb 10ezer bfp-t és abból az összes lapot megveheted és még marad is bf rendesen.
ami kb a játék alap ára szal aki megvette pl én annak kb a dupláját kell bele ölnie.
Rohadjanak meg látszik hogy az ea nem tud változni mindnennel ezt csinálják ahol tudják ott csapják és lopják meg a vásárlót ahol lehet kb iylen MSZP-hez lehetne hasonlítani ferivel az élen<#duhos2>#duhos2><#wilting>#wilting><#boxer>#boxer>
egy gyors kérdés, ha csinálok egy ilyen paypal kártyát mennyi idõ míg elkészül? mármint ezek a visszaigazolások vagy mik meddig tartanak?
oké én benne vagyok dobtam 1 e-mailt
MSI P35 platinum combo Core 2 duo E8400 FSB 1333 8mb cache MSI 8600GT 256mb OC Kingmax 2x1gb 1066Mhz ram
Spunge: Azért a nevezésért kapott 100 BF-bõl lehet venni pár lapot még a verseny elõtt... Ha érdekel, akkor részletek a #909-es hozzászólásban.
Ma este akkor lezárom a nevezést és küldöm a számlaszámot mindenkinek... Így egy nap csúszással (holnaptól) el is kezdhetjük a dolgot...
Eddigi nevezõk:
MirmiX
Deoton
Edemhchead
Brandar
Wul
Frankus
Morthen
Ha estére nem lesz elérhetõ vásárlási lehetõség, akkor nem marad más veszek 2*2000 BF-et.
Ma este akkor lezárom a nevezést és küldöm a számlaszámot mindenkinek... Így egy nap csúszással (holnaptól) el is kezdhetjük a dolgot...
Eddigi nevezõk:
MirmiX
Deoton
Edemhchead
Brandar
Wul
Frankus
Morthen
Ha estére nem lesz elérhetõ vásárlási lehetõség, akkor nem marad más veszek 2*2000 BF-et.
Én szivesen részt venék a versenyen ha sikerul megszervezni bar a free acountos deckemel nem hiszem hogy sok eselyem lenne
MSI P35 platinum combo Core 2 duo E8400 FSB 1333 8mb cache MSI 8600GT 256mb OC Kingmax 2x1gb 1066Mhz ram
Tényleg jobb lenne egy hely (fórum), ahol jobban szét lehetne szedni a dolgokat. Mert így ha valaki ide téved, elég nehezen találja meg az információkat. Pedig az van itt már rendesen, csak szét van szórva. Szerintem a kulturált hozzászólással nem lenne gond. Itt se volt még probléma. Ha pedig oda téved valaki olyan, az úgy is gyorsan leállítjuk (gondolom én).
4. pont elhárítva. ^^
A versennyel kapcsolatban...
Sajnos 8.-a van. Elvileg már mennie kellene a versenynek. De több probléma is fennáll.
1. Nincs 8 fõ... Persze én simán bevállalom a fenálló költséget, így indíthatjuk 7-rõl is.
2. Nem tudom megvenni a nyereményt. Nem azért mert nincs pénzem... Azért mert nem lehet kapni, se 3000, se 5000, se 6000, se 10000 csomagot. Remélem ma délutánra egy kicsit változik a helyzet.
3. 17-tõl megyek nyaralni, addig le kell zúzni ennyi emberrel. Vagy el kell halasztani a versenyt.
4. electroshock-tól még várok egy e-mail-es nevezést, hogy mehessen a körlevél...
Sajnos 8.-a van. Elvileg már mennie kellene a versenynek. De több probléma is fennáll.
1. Nincs 8 fõ... Persze én simán bevállalom a fenálló költséget, így indíthatjuk 7-rõl is.
2. Nem tudom megvenni a nyereményt. Nem azért mert nincs pénzem... Azért mert nem lehet kapni, se 3000, se 5000, se 6000, se 10000 csomagot. Remélem ma délutánra egy kicsit változik a helyzet.
3. 17-tõl megyek nyaralni, addig le kell zúzni ennyi emberrel. Vagy el kell halasztani a versenyt.
4. electroshock-tól még várok egy e-mail-es nevezést, hogy mehessen a körlevél...
A rpg.hu fórummal kapcsolatban... annyit, hogy azért nem olyan egyszerû elintézni, hogy külön fórumot kapjon a játék. Vannak szabályok amiket be kell tartani (pl. a kulturált hozzászólás). Elõnyei, hogy van belesõ levelezési rendszer, privát chat. Hozzászólások javításának lehetõsége stb.
onlikeystore-ról lehet sima bankkártyával rendelni?
Amúgy, ha lesz vmi kártya leírásos dolog, akkor szívesen segítek leírni a kártyák képességeit magyarul. Illetve van egy Circadia's pvp guide nevü dolog, forums.battleforge.com/pvp részlegben, nem rossz, kezdõknek sok segítség, azt szívesen lefordítom (magát a tömény szöveget, de akkor kell valaki aki szépen megformálja, mint az eredetit csak magyar szöveggel).
xD
Jó ,de valakinek ezt is kell:@
Az rpg.hu-s az fasza lenne, jó lenne ha lennének topicok😄 ott mindenki kénye-kedve szerint nézelõdhetne, és az új emberek is mindig megtalálnák a segítséget (te meg nem pöccennél be Dodzi😛)
Ez a fórum jó nem kell másik ezt kell normálisra megcsinálni.
Egy irc-csatorna létre van hozva de ezt már leirtam párszor szal oda is lehet jonni beszélgetni,ha valaki akar a klienst le lehet tölteni innen:
www.mirc.com
szerver:Quakenet
szoba:battlefield.hu
www.mirc.com
szerver:Quakenet
szoba:battlefield.hu
Én éjjel vettem fel a kapcsolatot az RPG.hu-val, ahol tudnának nekünk biztosítani rendezett fórumot akár több topiccal is. Ha minden jól megy jövõ hétre meg is lesz a dolog. Bár tényleg jobb lenne egy saját oldal, saját forummal.
FAQ írását azt elkezdem szerdán péntek szombat ra talán kész.
Egyszer volt hol nem volt volt egyzser egy srác,aki aztmondta csinál egy oldalt aztán eltünt 1 honapra az internet utvesztõiben azota ugy áll és vár az oldal,ugyhoyg jelenleg magyar bf oldal fejlesztése igencsak megfeneklett.
én vállalnám csak nem értek sokat hozzá 😄
Ha valaki esetleg elkezdene egy magyar oldalt, a kártyák fordításába beszállok szívesen, már ha segítene valamennyit 😄 És tényleg átvehetné valaki a fórumot is, mert egyenlõre ez az egyetlen hely, ahol naponta többen hozzászólnak, pedig azért elég nagy kaliberû játékról van szó, nem ártana, ha a fórum is igényesebb lenne 😛
|_O_|
Ha valaki esetleg érdeklõdne az ingyenes verzió iránt, ittletöltheti. 84 mega, utána ráfrissít egy közel 3 gigát...
|_O_|
Dodzylla: Hát nem olyan biztos... engem valamelyik nap egy csávó levert free deckkel. Az oké, hogy pvp-ben béna vagyok, de azért ez meglepett.
Az onlinekeystore-on érdemes megvenni, mert a 3000, 5000, 10000 pontos nagyon megéri... bár most a g2play a 3000-ben árban aláment és kidobta 6000-es pakkot is elég jó áron, mégis pár régebbi hozzászólás alapján nem a legmegbizhatóbbak.
Egyébként tényleg majd minden "Out of Stock" státuszban van. Talán a hétvége miatt az onlinekeystore-ra 3000-bõl, 100-150 darab szokott jönni míg 5000-10000-es pakkból 5-10 db. Ahhoz képest elég jó fogy... :o)
Egyébként tényleg majd minden "Out of Stock" státuszban van. Talán a hétvége miatt az onlinekeystore-ra 3000-bõl, 100-150 darab szokott jönni míg 5000-10000-es pakkból 5-10 db. Ahhoz képest elég jó fogy... :o)
Elfogult vagy igen 😄 szerinted free deckel bejutna az elsõ 3 ba?😄 upgrade nélkül ez elég nagy bravúr lenne.XD
Szerintem neked pl most tökéletes lenne ez a verseny 500hufért kapsz 100bf pontot meg 100 goldot és ha bekerülsz 8-playerböl az elsõ 3 ba akkor még több bf pontot nyersz.Bár én lehet elfogult vagyok >😉
Game.co-ról 20 font a dobozos(3000 pont + pakli), hivatalos oldalukon 2250 pont 20 euró (nagyon drága). Keystore-on viszont 5000 pont 32$, kérdés, a +2000 pont felér e a dobozoshoz járó paklival (az alapkártyák, ahogy nézem, elég bagatell összegekért mennek). Igaz, itt minden OutofStock, ahogy G2P-n is.