BattleForge

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kekhalal akkor van ha valami sulyos hiba tortenek a mukodes kozben az a kisebb gond hogy softwares hiba azt konyen meglehet oldani tegyel fel uj direcxet frissitsd a VGA drivert meg updateld fel a winfost es irdfel a hibakodot es Microsoft oldalan meglehet nezni a hibat. Ha ez se segit akkor nezd meg a ramokat vinyot proceszort meg minden.

MSI P35 platinum combo Core 2 duo E8400 FSB 1333 8mb cache MSI 8600GT 256mb OC Kingmax 2x1gb 1066Mhz ram

Meg lehet a hivatalos oldalon változtatni.
Nem tudja valaki meg lehet e változtatni a profil képet?

rTp
wheel of gifts :

gift of strength: Minden baráti egységnek a játékban 20%-al növeszik a sebzése. Az épület lerombolásáig tart.
gift of resilience: Minden baráti egység a játékban 20%-kal kevesebbet sebzõdik. Az épület lerombolásáig tart.
-fejlesztve még egy képessége lesz, nem tudom az mit ad...

Enlightenment: Semlegesíti a kártyák kijátszásának követelményeit. 20 másodpercig felhasználható egy kártya, melynek semlegesíti az "orb" igényeit. 30 másodpercenként használható. (tehát ha csak 3 orbod van akkor is kijátszhatsz egy 4 orbos kártyát, vagy ha nincs annyid egy színûbõl, stb...)

Mark of the keeper: Az épületet körülveszi egy 25 méteres anti-mágia mezõ, ahol azellenség se távolsági támadást, se speciális képességet nem tud használni. Ezen a területen belül az ellenség nem tud egységeket létrehozni se. Varázslatsemlegesítõvel se lehet hatástalanítani.

|_O_|

Szerintem csinálj egy új accot, ha lehet vele. Utána belépsz és átküldesz mindent az eredetire, az a tuti. Egy pályát kell menni, hogy legyen pár aranyad.
Valaki írta a fórumon, hogy ha kékhalálod van, írd fel a hiba kódot és nézd meg a Micro honlapján mi lehet a gond, talán ott megtalálod. Sajna én nem tudom hol kell megnézni, de aki írta, ha olvassa ezt biztos segít. Esetleg hûtés hiba? Végül is nyár van meg meleg 😊
Valaki meg tudja mondani, hogy ha én most veszek ezen a g2playen 6000Bf+128kártyát, akkor a 128 kártya egyszerûen hozzáadódik azokhoz, amik már vannak akkor is, ha én már vettem kulcsot és van sok kártám??
nekem szinte ugyan olyan gépem van, mint neked marmyk, szóval nekem is bírná elvileg, de én most már csak arra tudok gondolni, hogy talán videókártya, vagy ram lehet a hibás, mert néha más játékból is kidob.
Bár most már másfél napja nem volt gondom😄
engem most disconnectelt vissza se tudok meni ugyis vesztes mecs volt te nyertel

MSI P35 platinum combo Core 2 duo E8400 FSB 1333 8mb cache MSI 8600GT 256mb OC Kingmax 2x1gb 1066Mhz ram

Hello Spunge, most irtál de mire válaszoltam eltüntél. Oo Nekem bármikor jó, akár most is😄
rTp
Nekem se volt semmi probléma, nem nem akadt 1X se, max lagolt, alapbeállításokkal...

|_O_|

Nem lehet, hogy a kékhalálos gépeknél valami hardwer vagy szoftver hiba van, és itt nem a játékra gondolok (mint szoftver), nekem ez a játék egyszer fagyott csak, pedig azért ment pár órát.
A gépem se nagy szám pedig.

IntelCore2Duo CPU E6550 @ 2.33GHz/2048MB RAM/GeForce 8600 GT 512 MB/Windows XP Professional SP3

A játék pedig 1680x1050-ben fut nekem majdnem maxon minden, szûrõ nincs bekapcsolva. Néha belassul az igaz, de minap mikor 4 emberes Bad Harvestet játszottunk volt sereg rendesen és jól bírta
<#smile>
Magh
Hmm, kevesebb, mint 8k 6000 pont+128 kártyáért, ennél van valahol olcsóbb?

Újra van bf g2playen \o/ ^^
Helló mindenkinek!
nekem is a kékhalál keseríti meg az életemet, szóval aki megoldást talált már rá, az szóljon.
Most visszaállítottam a grafikát, abban a reményben,hogy nem fagyok ki. Kíváncsi leszek rá megoldja-e.
1. Több személyes pályán, hogy oszlik az upgrade kártya
random: itt a gép sorsol,
need/greed: a need kell, a greed pedig üzletre kell( ez ugye akkor jó, ha már megvan, és akkor kapsz aranyat cserébe, ha ketten vagytok egy kártyára a gép sorsol)
assign: itt a csapatvezetõ osztja ki a jutalmakat
2. ha többen vagytok, akkor oszlik a jutalom kártya az 1-es ben leírtak szerint, ha meg már megvan aranyat kapsz érte, mert minden upgrade csak egyszer lehet meg,
Frankus én bejelentkezem csütörtök 12-re 😄 kb akkor jövök fel csütörtökön ^^
A helyzet az, hogy nálunk is altatás van. Meg nõuralom 😊
Max azt választhatom meg milyen színû papucsot vegyek fel 😊

Egy két játék mehet persze este, de max szombatig, mert elutazom államvizsgázni.

Viszont szerda 12-16:30 -ig
csütörtök 8-13 -ig és talán késõ délután
pénteken 8-14 -ig ráérek bármikor.

Strongholdon leszek fent. Ha valaki ezen idõszakban battleforge elé kerülne az pls üzenjen rám, mert különben játék nélkül leszek utolsó 😊
Nekem valaki azt mondja meg, hogy mire jó a Battle Token, thanks 😄

sziasztok!Sok-sok kérdésem lenne és örülnék ha válaszokat kapnék rá..Köszönöm elõre is.
1.pályaválasztási képernyõn mit jelent a "select reward distribution mode" és a választható opciói?
2.egy sikeres játék végén mutatott 2 vagy 4 upgrade kártyákat miért nem kaptam meg vagy csak részben?Legutóbb is a mutatott 4 kártyából csak 1 érkezett meg.
3.3 db. egység pontos leírása,ismertetése érdekelne:Wheel of Gift, Enlightement, Mark of The Keeper. Köszönöm ha válaszoltok!
Aki jelentkezett 1v1 az írjom rám mikor ráér 😊
Ja a wow-os chatet egy az egyben átemelnék ide sokkal könnyebb lenne az élet.

a chat rész tényleg gagyi, szerintem jó lenne a kártya linkelés is 😊

Magh a fórumban körbenézel szinte mindenkinek fent van a játékbeli neve, keresni kell õket, az enyim Wul, a Strongholdon vagyunk általában, este 9 körül én már leszek,
friendlistben 😄

Magh
Coop küldetésekhez hol lehet magyarokat találni?

Murder3
persze az is szégyen hogy ilyen elõparancsok kellenek hogy pl whisperbe vagy groupba lehessen írni.

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer

pitlord
Remek hogy megint el kell játszani ittis azt mint a wowban komolyan mintha senki nem játszott volna még a wowval a Bf fejlesztõi közül olyan hiányosságok vannak benne hogy hihetetlen.Nemtudom mi történt tegnap de tengap óta megállás nélkül jön a whisper boldog-boldogtalantól.Persze természetesen erre sem gondoltak a kedves fejlesztõk😉
Nem lehet jelenteni õket,az hogy csak arra lehessen irni aki friend listben van nem tünik rosz megoldásnak.

vagy olyan opciót csinálni /köcsög és oda beírná mindenki a nevüket és egybõl bann

Pont erre gondoltam ma én is. Whispelni meg csak annak, akinek a friend listjén fentvannak. /beginner-re irhatnának, onnan ki lehet lépni egyszerûen😄
Az lenne a jó lvl 8 pve ig nem lehetne írni az ingyenes accountoknak.

ja csak nincs kedvem ilyen neveket irogatni hogy ougaghoeu kb iylen nevü mind 😊

Használd ki az ignore lehetõséget.
(Tudom, hogy nem ez az igazi megoldás, de amíg nincs jobb.)

Nálam már elég hosszú az ignore lista.<#smile>
ingyenes játék hátránya lásd silkroad ugyan ez lett ott is csak ott az kezdettõl ingyenes volt.

Ez nem lehet igaz Bf-ben ezek a hülye legolcsóbb áron bf pont hirdetõk már állandóan whispelnek, nem elég hogy a chatet elárasztják, remélem haamrosan kezdenek ezekkkel a tetükkel valamit.

Murder3
Sajna angolul nem tudok és ha jól veszem ki az is pénzbe kerül hogy kapcsolatba lépjek velük.

én is 😊 minden fontos információt tartalmaz.

Magh
AZ aukciókat böngészve rendszeresen leáll a játék, ez mitõl lehet?

Hasonló cipõ... :o)

Sajna nekem csak ilyen késõ este jó, nappal munka este félkilencig meg fent van a gyerek, addig meg bármi van a kiscsajjal lépnem kell, akkor nem lenne sikeres partyzni 😊
spybot919

KATT PLS!!!

Software Engineering might be science; but that's not what I do. I'm a hacker, not an engineer.

Én ma este 10 után leszek... holnap, holnapután elvileg egész nap...

Akkor ma verseny 😊 én 9 után ráérek, <#smile>
Ebben az esetben a Paypal ügyfélszolgálattal lenne célszerû egyeztetned.
Murder3
van 1 de ott sem válaszol senki:S
már gamestaron is kérdeztem ott sem jött válasz:S

pitlord
Akarod hogy létrehozzunk egy külön topicot ?😛

Murder3
Nem érted de nem baj most leírom a legelejétõl mit hogy csináltunk.
szal 1 leírás alapján regetlünk.
és a regisztrációnál elvileg be is addoltuk a kártyát jött is az sms de azt véletlen kitöröltük de a 400forintot levonta és a hónap végi papírba is ott van a kód ami után áll az expuse kifejezés asszem.
De most belépek a to do my listnál is azt mutatja hogy nincs addolva kártya és adjak hozzá egyet na itt amirõl levonta a pénzt azt beírom és azt nem fogadja el.

off

Mivel nem írtad le, hogy mit csinálsz a PayPal oldalon, leírom elméletileg mit kéne tenni. (Elõre bocsánatot kérek, ha te is így csináltad és nem mûködött.)
- Belépsz,
- My account,
- Profile,
- A kártya adatainál az utolsó oszlopban van egy ilyen lehetõség: "Enter Payal Code" ezt kiválasztod,
- új képernyõ, ahol a "PayPal code:" szöveg utáni mezõbe beírod a kapott négy jegyû kódot,
- a Submit-ra kattintasz,
- elméletileg kész, aktiváltad a kártyát a PayPal rendszerben.

Amennyiben így nem mûködik, akkor eamilben vedd fel velük a kapcsolatot. (Bár a telefon talán gyorsabb.)

Itt egy PayPal leírás, ha még valakinek szüksége lenne rá:

http://www.ingyen-tarhely.info/paypal/tag/paypal-magyarorszag/
A hivatalos oldalon ne vásárolj, akkor jobban jársz a cdgalaxisban, ott a 2250 pont "csak" 5400 és a dobozban van egy poszter is 😊, de szerintem a visa electron nem jó, csak a visa, mastercard és american express
Murder3
nem igaz a hivatalso honlapon enged visa electronnal vásárolni de az kurva drága a paypallba nem jó a visa electron?

mert a kártyáról leutalt a 400hufot és a kódot is leküldte.
most meg nem engedi linkelni a kártyát.
mi/hogy van iylenkor?

Ird le a hibakodot és keres ra a microsoft oldalan ott megtalalod a problemat. kekhalalnal nagyon sok problema lehet de legtobb esetbe softwarek frissitese videokartya,windows,directx stb.... De lehet memoria,Winchester FAT táblalyanak a hibája de ez a legrosszabb eset.