BattleForge

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HZoli
pitlord
HZoli22 mi a nicked a jatékban?

Nekem van egy csomó nature lapom, viszont ami abszolút nem kell az az Enlightenment, mivel még egyszer sem használtam.Csere is érdekel, de kis bf-el kiegészítve, mert most szükségem lenne rá.
Ja és overlordon vagyok szinte mindig.
rTp
most fent vagyok overlordon rtpnofear néven, ha gondolod

|_O_|

Magh
Van még Primeval Watcher, de nem túl keresett lap, az Enlightenmentemtõl meg még nem válok meg. Plusz egy valag rare, szerintem összehozhatunk valamit.

rTp
Mondjuk ha 1 az egyben elcserélsz egy mountaineert a wormre vagy molochra 😄😄😄

|_O_|

rTp
shadow worm, moloch van, grove meg már csak 70 a piacon, de mountaineer nem kell 😄

|_O_|

Magh
Nem pont nature, de nekem van még egy fölösleges Mountaineer, ami sehogy sem akar elmenni AH-ban. Érdekelne Shadow Worm, Fathom Lord, Moloch, Deepcoil és Groove Spirit.

rTp
Helló, kihasználnám az alkalmat, és cserére terelném a szót 😄
Szóval nature paklival megyek, viszont elég foghíjas a kollekcióm, szeretnék cserélni, 2 másik barátommal zuzzuk, egyikük frost, másik fire, szóval fõleg shadow, amit fel tudok ajánlani, de sok kártyából van több is, esetleges charge miatt. Szóval ha valakinek van feles rare v ultrarare nature, és érdekli shadow, szóljon, felugrok a játékba, megmutatom, mi a választék. Köszi

|_O_|

Fire t1 a legjobb az egész játékban vitán felül sztem.
Igen a t2 már problémás dolog sok pure fire t2-es unit nincs ami miatt érdemes lenne arra menni szvsz, de pure fire azért életképes.(de egy fire/shadow , fire/frost jobb szvsz)

Lourker

Magh
Egy pure fire deck éltképes Wildfire lámulás nélkül? Mert nekem elég gyérnek tûnik a felhozatala T1-ben, T2-ben meg bármilyen mix deck bedarál CC-vel.

Rendben.. akkor útiterv módosítva.. irány stronghold. 😄

MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD

strongholdra cuccolj 😊 ott szoktunk lenni inkább 😊
Üdv all.

Ma felköltözök az overlord -ra.

Ha érdekel valakit, Airedhyal néven leszek elérhetõ. 😄

pitlord
A g2 meg az online azért adja annyiért amennyiért adja mert nekik még igy is megéri--->EA egy büdös z*** bolt ami 200% os haszonnal dolgozik.

Jah még ott van aranyat veszek BF-pontért, de szerintem az se olyan nagy piac még itt.
Agamegold-al az a gond, hogy BF pontot árul, és azt farmolni nem lehet ugye, csak venni (árult kulcsokat is, de azoknak nagy részét bannolták, írnak róla a hivatalos fórumon is). Bár AH-ban elméletileg lehet üzletelni, és nyereséget termelni, de itt messze nincs akkor piac AH-ban mint a WoW-ban szerintem. Agamegold, nagy valószínûséggel lopott vagy nem fedezett bankkártyával szerzi a pontokat. Amivel meg az a gond hogy az EA meg a Phenomic egy petákot se lát a pénzbõl, így elõbb vagy utóbb bezár a bazár. Igazából azt se értem, hogy a G2Play meg az Onlinekeystore is, hogy adja olyan rohadt olcsón a kulcsokat és pontokat.
Én már csak elvbõl sem vennék iylen oldalakról ezek azok a rohadt spammerek akik minden fórumon mpkét írják a reklámot, amint fellépek rögtön nyomják a whispet.

Najah, nagyon sok ilyen oldal van, énis vettem már mmorpg-hez aranyat és mindig megjött.
Milyen uncsi lehet csájnízoknak 0-24 ig szörnyeket püfölni vagy bányászni ezerrel, kifolyna a szemem 😄

rTp
Hát, nem kell bízni, utána kell olvasni, kiküldik a pontot, semmit gond ezzel, más kérdés, hogy hogy szerzik be... Kis árva kínaiak százai ülnek egy hideg, sötét szobában a játékok elõtt, és farmolnak 1000el :S

|_O_|

Magh
Nem igazán bízom az ilyen oldalakban.

rTp
agamegold

|_O_|

rTp
Javaslom az agmaegold.com-ot, még fel is hívnak elõtte, 10 perc max
Bár ez iyen kínai rabszolgamunkások által üzemeltetett dolog 😄 olyan kína akcentusa volt a csajnak, alig érettem 😄

|_O_|

Magh
G2P megint kifogyott a 4500-as csomagból, mikor jön új adag?

Ma van a verseny utolsó napja... Még 5 meccs hiányzik:

MirmiX - Deoton
Deoton - Edemhchead
Deoton - Wul
Brandar - Spunge
Wul - Morthen

Deo: Bele kellene húzni! Hisz akár a 1. is lehetsz!

Wul: Én este 10-11 után leszek fent...

"De ide irjunk mostantol inkább -->http://forum.rpg.hu/index.php?showforum=285"

Hali, Deo ma leszel, mert nekünk még hiányzik egy meccsünk. Én 10 körül leszek fent (este)

"De ide irjunk mostantol inkább -->http://forum.rpg.hu/index.php?showforum=285"

Ide szerintem, meg lehetne csinálni a FAQ-t is, meg aztán lehetne PVE, PVP rész, külön rész a színeknek is. Jobban átlátható lenne minden.
Igaz, hogy én még kezdõnek számítok, mert kb 2 hete töltöttem le ezt a játékot, de elmondom én mit szoktam csinálni.
Szóval 1v1 paklim az nature és fire lapokból áll, és én nem is szoktam nagyon különleges lapokat használni, csak a Ravage-t meg az Eruption-t szeretem nagyon.Viszem a kis alap egységeket és melléjük ezek a lapok, nameg persze a gyógyítás nature-nél, rárontok aztán addig támadom amíg él(azért nem mindig jön be).
Legtöbbször orbot építek mindig, van hogy többet is, ha eljutok a második orbig, akkor az már hosszú meccs.
Négy orbos lapot csak akkor teszek be, ha 2v2-t játszok, mert 1v1-ben még eddig 3 orbos lapra sem nagyon volt szükségem.
Persze ez egy kezdõ véleménye, de azért vettem Bf pontot rendesen, szóval kipróbáltam már sok lapot
Murder3
amúgy ha msot mindnen összejön akkor majd szüli napomra ráveszem a szüleiemt 1 master card bankkártyára és majd egy 10ezer pontto lenen jó vásárolni abból meg tudnám venni az összes lapot.

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer

Murder3
Már írtam párszor de mégegyszer ,mergpróbálom háth asegít vki.

pvp akár 1v1 vagy 2v2-be lécci segítsetek már.

miylen lapokat érdemes használni.
Meg 1 oylan kérdés hogy elõször powert vagy rögtön az orbot érdemes megcsinálni de nem kezdõk hanem egy normál játékos ellen.

Én a kezdõkkel elbírok a watcher és társai de aki egy rangba van nelem azt már nem tudom legyûrni.

Legutóbbi 1v1-eket fire deckel próbáltam.
az volt a taktikám hogy megcsinálok 1 orbot hívok le íjászt meg enforcert és ezek kivégzik az ellent meg még 1 tornyot segítségnek.

Na ez 1X bevált de többször nem igaz ne msokszor próbáltam de ezt a taktikát érdemes foyltatni?
vagy semmi értelme mert bebukok vele.

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer

pitlord
Hihetetlen de akkor leirom id mégegyszer a ventri cimet hol naponta legalább minimum 4-5 magyar player van fent(Edemhchead pl mindig és nem ,nem bot 😛) mert ugye visszaolvasni az luxus hogy hol találjak sok sok magyar playert siroknak😛
Ventrillo elérhetõségünk:pvp.silverwing.hu port:3790 pass:fapapucs

De ide irjunk mostantol inkább -->http://forum.rpg.hu/index.php?showforum=285

navahok! most olvasom itt is. Örülök, hogy megoldódott a helyzet. Közben rájöttem, hogy ez a tome PvP ez nagyon sirály, mert akkor is fejlõdök ha vesztek😊
Király ez a játék tényleg, csak valami groupot kellene összehozni, mert négy személyes pályákat rendszeresen elbukom mivel képtelenek az ismeretlen arcok azt csinálni amit kell(Pesze tisztelet a kivételnem!)
Hû emberek.

Ez a game nagyon oda csap..
Megérte a 4K -t.
Igaz még sok minden homályos, de látom a fényt a felhõk fölött. 😄

HZoli szeintem te ignorra raktál engem véletlenül 😊, én mindig válaszoltam mikor írtál, szóval szedj ki ignorról.

majd probalkozok meg.

Frankusal meg anyit hogy 1x megvertem 2. mecset nem tudtam vele lejatszani akkor most azzal a mecsel mi legyen? semisnek veszuk vagy pontozuk mert akkro elkuldom az e-mailt.

MSI P35 platinum combo Core 2 duo E8400 FSB 1333 8mb cache MSI 8600GT 256mb OC Kingmax 2x1gb 1066Mhz ram

pitlord
Spunge az a kod egy marhaság mert olvashatatlan kb ami ott van nekem is kb a harmadik kodot fogadta csak el ( amit nagy nehezen el tudtam olvasni hogy mi az Isten akar lenni.)

Regisztrációnál amikor bekel irni arrol a képrõl a kodot ott mindig azt irja hogy hibás a kod.

Én Frankusal letudtam játszani 1 mecset azt még nem jeleztem mert vártam rá hátha letudjuk jásztani a 2. at

MSI P35 platinum combo Core 2 duo E8400 FSB 1333 8mb cache MSI 8600GT 256mb OC Kingmax 2x1gb 1066Mhz ram

Spunge: Mi a probléma?

A versennyel kapcsolatban többen jelezték, hogy Frankus váratlan bejelentése (visszalépése) hátrányos helyzetbe hozza õket.
Frankus 4 meccset nem játszott le a 7-bõl. A lejátszott 3 meccsbõl pedig 2-t nyert. A kíírás szerint ha a másik 4 meccs döntetlennel zárul akkor 10 pontja lesz, amivel nem kerülhet már dobogóra. Viszont a többiek versenyben vannak még ezen helyezésekért. Ha a fennmaradt meccseket automatikusan vesztesnek minsõtitjük, akkor azok lesznek hátrányban akiket eddig Frankus megvert.
Mint a verseny szervezõje az esettel kapcsolatba a következõ döntés hoztam. Frankus minden meccsét vesztesnek nyilvánítom (a már lejátszottakat is). Az így szerzett gyözelmek viszont nem járnak BF-pont díjazással. Frankusnak pedig a megszerzett 20 BF mellé felajánlok még 30 pontot fájdalomdíjként.

Én nem tudok regisztrálni az RPG.hu ra másnak nincs véletlenül ilyen problémája?

Köszi.
Majd este 6 körül felnézek valamelyikre.

stronghold és overlordon játszunk.

Üdv mindenkinek.

Melyik szerveren van a legtöbb magyar?

pitlord
Akkor szerintem itt lehetne folytatni
---->http://forum.rpg.hu/index.php?showforum=285<----

Az ,hogy eljuttok egy jó meccsben a 3 orb ig az nem könnyû de aki eltud jutni egy erõs ellenfél ellen az azt jelenti ,hogy védekezni kevés egységgel mert ugye sok cash kell a 3 orbhoz 😊

Csatlakozom Lourker barátomhoz, sokszor használ az ember 3 orbot. Egy avatar-t nem feltétlen érdemes charge-al ellátni, viszont egy dronest, tremort, soulshattert meg a hasonlóan gyakran használt lapokat érdemes. 2v2ben meg szinte kötelezõ.
3 orb azért viszonylag gyakran van, jó ellenfél ellen is.

Lourker

Én meg a 3 orbos kártyát is megondolom hogy bele-e rakjam 1v1 pvp be mert 1v1ben keves az esely a 3 orbra. Ha jo ellenfel ellen jatszol akkor ugyse engedi hogy megepitsd a 3. orbot ha meg noob ellen jatszol akkor meg ugyis nyersz

Az igazi különbség -250 BF pont.

Az 1250 BF pontért 6 csomagot kapsz (tome deck).
Miközben egyenként véve 6*250=1500 BF pont lenne.
Jól látod, 4 orbos kártyát nem is feltétlenül szükséges a deckbe tenni ha 1v1-rõl van szó.

Lourker

Amúgy mi a különbség a 250pontos és az 1250es pakkok között azonkívül h az 1250essel több lapot kapsz?
Magh
Ma csináltam egy listát a szükséges cuccokról, 15-20 rare/ultrarare és pár uncommon lap. AH-ban beszerezve pont kijönnék 4500 pontból. Ezekbõl összejönne egy nagyon erõs PvP és egy viszonylag jó PvE deck.

Sajnos magamat ismerve inkább kockáztatok és veszek 4 tome packet, ebbõl egyrészt kijöhetne egy jó tome deck, a fölösleges lapokat meg eladom (24 lap, ha csak 5 jobb van köztük, az már ~2000 pont; kis szerencsével jóval több) , amibõl bevásárolok aukción.

Plusz egy kérdés: gondolom a 3 és 4 orbos kártyákra már nem kötelezõ a két booster upgrade, mert úgyis resetel, mire összejön rá megint a power, ill. ezeknél az alap charge legtöbbször elég. Ezt jól látom? Mert durván megdobná a költségeket. PvP szempontból természetesen.