BattleForge
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ja és overlordon vagyok szinte mindig.
Szóval nature paklival megyek, viszont elég foghíjas a kollekcióm, szeretnék cserélni, 2 másik barátommal zuzzuk, egyikük frost, másik fire, szóval fõleg shadow, amit fel tudok ajánlani, de sok kártyából van több is, esetleges charge miatt. Szóval ha valakinek van feles rare v ultrarare nature, és érdekli shadow, szóljon, felugrok a játékba, megmutatom, mi a választék. Köszi
|_O_|
Igen a t2 már problémás dolog sok pure fire t2-es unit nincs ami miatt érdemes lenne arra menni szvsz, de pure fire azért életképes.(de egy fire/shadow , fire/frost jobb szvsz)
Lourker
MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD
Ma felköltözök az overlord -ra.
Ha érdekel valakit, Airedhyal néven leszek elérhetõ. 😄
Milyen uncsi lehet csájnízoknak 0-24 ig szörnyeket püfölni vagy bányászni ezerrel, kifolyna a szemem 😄
|_O_|
Bár ez iyen kínai rabszolgamunkások által üzemeltetett dolog 😄 olyan kína akcentusa volt a csajnak, alig érettem 😄
|_O_|
MirmiX - Deoton
Deoton - Edemhchead
Deoton - Wul
Brandar - Spunge
Wul - Morthen
Deo: Bele kellene húzni! Hisz akár a 1. is lehetsz!
Wul: Én este 10-11 után leszek fent...
"De ide irjunk mostantol inkább -->http://forum.rpg.hu/index.php?showforum=285"
"De ide irjunk mostantol inkább -->http://forum.rpg.hu/index.php?showforum=285"
Ide szerintem, meg lehetne csinálni a FAQ-t is, meg aztán lehetne PVE, PVP rész, külön rész a színeknek is. Jobban átlátható lenne minden.
Szóval 1v1 paklim az nature és fire lapokból áll, és én nem is szoktam nagyon különleges lapokat használni, csak a Ravage-t meg az Eruption-t szeretem nagyon.Viszem a kis alap egységeket és melléjük ezek a lapok, nameg persze a gyógyítás nature-nél, rárontok aztán addig támadom amíg él(azért nem mindig jön be).
Legtöbbször orbot építek mindig, van hogy többet is, ha eljutok a második orbig, akkor az már hosszú meccs.
Négy orbos lapot csak akkor teszek be, ha 2v2-t játszok, mert 1v1-ben még eddig 3 orbos lapra sem nagyon volt szükségem.
Persze ez egy kezdõ véleménye, de azért vettem Bf pontot rendesen, szóval kipróbáltam már sok lapot
Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer
pvp akár 1v1 vagy 2v2-be lécci segítsetek már.
miylen lapokat érdemes használni.
Meg 1 oylan kérdés hogy elõször powert vagy rögtön az orbot érdemes megcsinálni de nem kezdõk hanem egy normál játékos ellen.
Én a kezdõkkel elbírok a watcher és társai de aki egy rangba van nelem azt már nem tudom legyûrni.
Legutóbbi 1v1-eket fire deckel próbáltam.
az volt a taktikám hogy megcsinálok 1 orbot hívok le íjászt meg enforcert és ezek kivégzik az ellent meg még 1 tornyot segítségnek.
Na ez 1X bevált de többször nem igaz ne msokszor próbáltam de ezt a taktikát érdemes foyltatni?
vagy semmi értelme mert bebukok vele.
Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer
Ventrillo elérhetõségünk:pvp.silverwing.hu port:3790 pass:fapapucs
De ide irjunk mostantol inkább -->http://forum.rpg.hu/index.php?showforum=285
Király ez a játék tényleg, csak valami groupot kellene összehozni, mert négy személyes pályákat rendszeresen elbukom mivel képtelenek az ismeretlen arcok azt csinálni amit kell(Pesze tisztelet a kivételnem!)
Ez a game nagyon oda csap..
Megérte a 4K -t.
Igaz még sok minden homályos, de látom a fényt a felhõk fölött. 😄
Frankusal meg anyit hogy 1x megvertem 2. mecset nem tudtam vele lejatszani akkor most azzal a mecsel mi legyen? semisnek veszuk vagy pontozuk mert akkro elkuldom az e-mailt.
MSI P35 platinum combo Core 2 duo E8400 FSB 1333 8mb cache MSI 8600GT 256mb OC Kingmax 2x1gb 1066Mhz ram
Én Frankusal letudtam játszani 1 mecset azt még nem jeleztem mert vártam rá hátha letudjuk jásztani a 2. at
MSI P35 platinum combo Core 2 duo E8400 FSB 1333 8mb cache MSI 8600GT 256mb OC Kingmax 2x1gb 1066Mhz ram
A versennyel kapcsolatban többen jelezték, hogy Frankus váratlan bejelentése (visszalépése) hátrányos helyzetbe hozza õket.
Frankus 4 meccset nem játszott le a 7-bõl. A lejátszott 3 meccsbõl pedig 2-t nyert. A kíírás szerint ha a másik 4 meccs döntetlennel zárul akkor 10 pontja lesz, amivel nem kerülhet már dobogóra. Viszont a többiek versenyben vannak még ezen helyezésekért. Ha a fennmaradt meccseket automatikusan vesztesnek minsõtitjük, akkor azok lesznek hátrányban akiket eddig Frankus megvert.
Mint a verseny szervezõje az esettel kapcsolatba a következõ döntés hoztam. Frankus minden meccsét vesztesnek nyilvánítom (a már lejátszottakat is). Az így szerzett gyözelmek viszont nem járnak BF-pont díjazással. Frankusnak pedig a megszerzett 20 BF mellé felajánlok még 30 pontot fájdalomdíjként.
Majd este 6 körül felnézek valamelyikre.
Melyik szerveren van a legtöbb magyar?
Lourker
Az 1250 BF pontért 6 csomagot kapsz (tome deck).
Miközben egyenként véve 6*250=1500 BF pont lenne.
Lourker
Sajnos magamat ismerve inkább kockáztatok és veszek 4 tome packet, ebbõl egyrészt kijöhetne egy jó tome deck, a fölösleges lapokat meg eladom (24 lap, ha csak 5 jobb van köztük, az már ~2000 pont; kis szerencsével jóval több) , amibõl bevásárolok aukción.
Plusz egy kérdés: gondolom a 3 és 4 orbos kártyákra már nem kötelezõ a két booster upgrade, mert úgyis resetel, mire összejön rá megint a power, ill. ezeknél az alap charge legtöbbször elég. Ezt jól látom? Mert durván megdobná a költségeket. PvP szempontból természetesen.