BattleForge
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pwned ^^.
Belton: Próbáljon meg 1-2 verzióval régebbit. Esetleg google, hogy van e másnak is ilyen hibája.
Belton: Próbáljon meg 1-2 verzióval régebbit. Esetleg google, hogy van e másnak is ilyen hibája.
Hello
A haveromnak van ojan gondja hogy 64bit es xp alatt nem hajlando el indulni egyszeruen ki dobja azt a hibat mielott indulna a jatek hogy reg ia video kartya drivere holott a most szedte le a leg frissebet.
Vmi otlet ra mi lehet ?
A haveromnak van ojan gondja hogy 64bit es xp alatt nem hajlando el indulni egyszeruen ki dobja azt a hibat mielott indulna a jatek hogy reg ia video kartya drivere holott a most szedte le a leg frissebet.
Vmi otlet ra mi lehet ?
BF:2-3-4(oORedstarOo)
Mester: Tapasztalatom szerint nincs erõsebb PvE kezdés nature-nél 😄. Közbe pure nature PvE decket csináltam.
Viszont ha ismersz valakit akinek van full Shadow PvE deckje, azt is megnézném.
Viszont ha ismersz valakit akinek van full Shadow PvE deckje, azt is megnézném.
Hali!
Retkes vírusírtó gyanúsnak találta Bootstrapper.exe t és kitörölte, most amikor indítani akartam game-t kiírta, hogy nem találja az exe-t és el sem indul...
Valaki esetleg fel tudja tölteni ezt az 1 file-t? Thx.
Retkes vírusírtó gyanúsnak találta Bootstrapper.exe t és kitörölte, most amikor indítani akartam game-t kiírta, hogy nem találja az exe-t és el sem indul...
Valaki esetleg fel tudja tölteni ezt az 1 file-t? Thx.
Én kb. egy hete talákoztam ismét desyncel, igaz elõtte vagy egyhónapig nem volt. Négy személyes pve pályán voltam, s nem álltunk rosszul.
A teljes ellenõrzés végigfuttatása a játék indítása után (ahol a play gomb is van) idáig mindig segített.
A teljes ellenõrzés végigfuttatása a játék indítása után (ahol a play gomb is van) idáig mindig segített.
Én már nagyon régóta nem tapasztaltam(ha a desyncrõl van szó) pedig az elmúlt napokban rengeteg 1v1-t játszottam és a nagyrészét nyertem is de 1 desync se volt
Lourker
Igen,ez a hiba direkt eloidézhetõ pvp-ben ugyhogy amég nem javitják addig nemérdemes pvp-zni,mikor észleltétek az utolso iylet pvp ben amugy?
Érdekes dolog az, gyanakodtunk haverral arra is, hogy ezt az ellenfél csinálja valahogy mert csak olyankor fordult elõ eddig mikor nyerésre álltunk a csicska rusherek visszaverése után fordult elõ mindig és így ugye hiába nyernénk vesztésnek könyveli el a játék ráadásul semmit sem kapunk.
nem KELL megvenni....ez már kicsit mellébeszélés de mindegy nem vitatkozok..Pontosítok minden lapot (200 db) charge upgrade nélkül belefér max. 13000-be.
Amúgy mi az a syncronyzed problem (szerintem nem jól írtam de vmi ilyesmi) ami miatt kidobáll mostanában egyre gyakrabban? A serveren van a hiba vagy az én készülékemben?
Amúgy mi az a syncronyzed problem (szerintem nem jól írtam de vmi ilyesmi) ami miatt kidobáll mostanában egyre gyakrabban? A serveren van a hiba vagy az én készülékemben?
Mondjuk 3 charge upgradet tényleg csak a lapok töredékének érdemes "betenni".
Lourker
hogyhogy megdobja az árat? Hisz upgrade lapokat ki se lehet tenni piacra...
Hzoli!
Akkor vagy veszed a fáradtságot és összeszámolod magad vagy ha gondolod az excel táblázatomba (amit kérésre elküldök) ki van gyûjtve mind a 200 lap aktuális kivásárlási ára (tehát ennél még olcsóbban is meglehet vásárolni kis türelemmel) aminek a végösszege 13400 BF.
Akkor vagy veszed a fáradtságot és összeszámolod magad vagy ha gondolod az excel táblázatomba (amit kérésre elküldök) ki van gyûjtve mind a 200 lap aktuális kivásárlási ára (tehát ennél még olcsóbban is meglehet vásárolni kis türelemmel) aminek a végösszege 13400 BF.
Tudom noob kérdés de mi az a t1???
Azért azt kétlem, hogy 12000Bf-bõl meg lehetne minden egyeskártyát szerezni, mert én vettem kb 10000-et, és azért még hiányzik egykét drágább lap.Bár igaz, hogy firedancer-bõl van két promós is.
Nekem átlagban 2 orbig jut el a parti, mert nem bírom tovább(na jó azért nem ilyen reménytelen a helyzet.
Nekem átlagban 2 orbig jut el a parti, mert nem bírom tovább(na jó azért nem ilyen reménytelen a helyzet.
Egy fullos, bõ pakli kijön ~10k-ból, ami pont egy bolti játék ára, és alkalmas PvP-re, PvE-re is bármilyen szinten, aztán, ha megunod a színt, eladod. Persze lehet rá százezreket is költeni, sokan meg is teszik, tucatjával veszik a tome-okat, hogy egy mákos paklival aztán menõzzenek, nem mellékesen megölik a tome PvP-t.
Szerintem jók a PvP pályák, ennél nagyobb nem kell. Én speciel annak örülnék, ha a sziklásakat kiszednék, mert a kidolgozásuk is gyenge, és alig látni rajta az egységeket.
Én nem igazán tapasztaltam rusholgatást r15 fölött. Ez alatt rengeteg a free deckes és a tokenfarmer, akik gyorsan megpróbálnak betowerezni vagy falas pályán íjászokkal lerusholni, de ezek amolyan susztermatt helyzetek, egyszer lehet eljátszani.
Én pl. leginkább a pure fire deckemmel játszok, elég gyakori a T3 (mondjuk ez egy fast tech pakli, nem Mortar/WF lámulás, cél a Juggernaut), nem horribilisen ritka a T4 sem, bár utóbbi inkább kegyelemdöfés. A N-F-N Enlightenment paklimmal igen gyakran ki tudom hozni a Shadow Wormöt. Szerintem a T2-n megrekedés csak a brutálisan kiélezett, maximumra fejlesztett paklik összecsapásánál alakul ki a legmagasabb szinten, de még itt is gyakran eljutnak T3-ig.
Én nem igazán tapasztaltam rusholgatást r15 fölött. Ez alatt rengeteg a free deckes és a tokenfarmer, akik gyorsan megpróbálnak betowerezni vagy falas pályán íjászokkal lerusholni, de ezek amolyan susztermatt helyzetek, egyszer lehet eljátszani.
Én pl. leginkább a pure fire deckemmel játszok, elég gyakori a T3 (mondjuk ez egy fast tech pakli, nem Mortar/WF lámulás, cél a Juggernaut), nem horribilisen ritka a T4 sem, bár utóbbi inkább kegyelemdöfés. A N-F-N Enlightenment paklimmal igen gyakran ki tudom hozni a Shadow Wormöt. Szerintem a T2-n megrekedés csak a brutálisan kiélezett, maximumra fejlesztett paklik összecsapásánál alakul ki a legmagasabb szinten, de még itt is gyakran eljutnak T3-ig.
szerintem egyáltalán nem kevés a pálya. Én 3 hete napi 3-4 órát játszok és még csak az advance pályákat nyomom.Amit én hiányolok az a pvp-s pályák lehetnének nagyobbak, sokkal nagyobbak. Mert a pvp-s meccsek 90%-a lerohanásból áll ami tart 3-4 percig. Igy szerintem elég unalmas.Amúgy csak egy érdekesség....sokan írták, hogy idõvel beakarják szerezni az összes kártyát. A piaci árakat tekintve ez a számításaim szerint kb 12000-13000 BFP lenne. Kisebb nagyobb eltérések lehetnek mert ffolyamatosan változik a piaci ár de ez nagyjából hiteles összeg.
Nature-el vagy shadow-al akarsz kezdeni?;o
Lourker
Oks koszi.
Vettem 3k pontos feltoltest ill rank4 nel teljesen unlockolja magat.
Amugy nem keves az a map menyiseg 20/23/23 ?
Maga a játék az nagyon bejon ha jonnek majd a frisitesek akkor igen csak durca lessz
Vettem 3k pontos feltoltest ill rank4 nel teljesen unlockolja magat.
Amugy nem keves az a map menyiseg 20/23/23 ?
Maga a játék az nagyon bejon ha jonnek majd a frisitesek akkor igen csak durca lessz
Shadow/Green decket akarok csinálni PvE-re. 😊 Valahogy ki kéne kalkulálnom hogy lenne ez jó.
Teljesen ingyenes a játék de új kártyákat csak bf pontokért tudsz venni.
Csáo mejik csomagot vegyem meg hogy minden meg legyen ?
Ill most hogy is van ez ? 😄
Havidijas vagy free2play csak lehet venni pontokat.
Koszi az infot elore is.
Ill most hogy is van ez ? 😄
Havidijas vagy free2play csak lehet venni pontokat.
Koszi az infot elore is.
ez a srác nagyrészt zöldben játszik, itt vannak a videók meg a leírásban ott a paklija is,
badkenbad videók
badkenbad videók
Ja és ha nagyon fagyogat Overlord, akkor játszatok Razorleaf-en. Bár német a legtöbb arc, viszont a ping jó, és nagyon nagyon ritkán dob le a szerver.
Green / Shadow (kedvenc szinek) használható deckösszeállítást keresek advanced / expert mapokra. Valaki tud segíteni some infóval?
Mármint persze akkor, amikor kijön a hármas upgrade.
Mert van nekem egy-kettõ. Tulajdonképpen csak azért érdekel, hogy szerintetek most kellene eladni ami nem kell, vagy érdemes lesz vele várni amíg felfejlõdik, és akkor talán többet ér majd.
Mert van nekem egy-kettõ. Tulajdonképpen csak azért érdekel, hogy szerintetek most kellene eladni ami nem kell, vagy érdemes lesz vele várni amíg felfejlõdik, és akkor talán többet ér majd.
Nekem lenne egy fontos kérdésem. A promós Kártyáknak nem kellene automatice hármas szinte fejlõdniük?
megnézed piacon hogy mennyiért árulják az adott lapot aztán átszámítod goldba.
1bf kb 100-150gold. bár pontosan nem tudom.
1bf kb 100-150gold. bár pontosan nem tudom.
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Na és nem tud valaki vagy nincs valakinek eladó nature cardja Goldért? Fõleg shaman érdekelne nameg másis..meg nem tom felmérni mi mennyit ér :S pl Spore lauchert ma 3000-ért mondta a gyerek. Meg kiváncsi lennék, hogy natural-ból mit érdemes beszerezni az 1-2 orbos lapok közül.
Én próbálok pure fire-t rendesen játszani (WF, Mortar nélkül), de tele a tököm már. Frost betowerez és hozza a montikat, egy ideig még megállítom de valamiért fölémnõ voidban és elkezdi fosni a welleket,T3 (pedig minden pénze ott rohad a pályán egységekben) és letarol. Fire rögtön teszi a koszos mortarokat, ezek többségét azért leverem, de nagyon unalmas. Naturrel gyakorlatilag nem rak össze, egyetlen oldal, ahol nem nagyon van mit abuseolni. Shadow meg rushol T3-ra és hozza a pyro-t ami ellen firenek nulla azaz zéró lehetõsége van, pusholni meg nem lehet, mert messze a leghatékonyabban kapja a powert.
De lava-t csak oda tud nyomni ahol van földi egysége vagy a közelben épülete, el kell csalni és akkor nemtud varázsolni vagy Eruptionnal le kell durrantani hatásos még ellenük a Morklay Trap is igy látatlanba eggyi jutott szembe nemtudom mit kaptál tome-ba de ezekkel lehet karban tartani õket 😊
a játékban tudod megnézni
ehhez másold be a gépeden
meghajtó:\Dokumentumok\BattleForge\replays
könyvtárba
ehhez másold be a gépeden
meghajtó:\Dokumentumok\BattleForge\replays
könyvtárba
a PMV kiterjesztésû replay videófájlt mivel tudom megtekinteni??
Ma du. tome -oztam párat 5ször összesorsolt ugyan azzal a sráccal 5-0 gondolom mikor 4.jére 5. jére összekerültünk szidhatott engem rendesen 😄, azért volt 1-2szer mikor megszorongatott. Rögtön utánna meg 3szor én szívtam, annyiból állt a játéka , hogy egybõl orb cannon towert lebassza és nem lehet kinyírni épület ellen csak burrowerem van aminek van siege képessége de ezeket lerootolja, vagy disznóvá végsõ esetben amikor szarban van a towerje kobold thicket rá, esélyem sincs, légi egyésgem csak 3. orbnál van😊. utálom az ilyeneket akik miden meccsen cska ugyan azt tudják csinálni. Még a másik ami ellen ezzel a tome-al tehetetlen vagyok a drake-ravage-lava field, szétszedném a madarat de rámnyom egy lavafield -et oda vannak az íjászok.
Szerintetek megér 5000G -t egy Colossus?? mert nagyon kaccsingatok utánna.Ja és nincs valaki Goldért eladó shamanja?
Egy-egy komolyabb patch után minden mentést törölnek, mert a korábbi mentést a program nem tud lejátszani.
Nézd meg a saját elmentett meccseidet. A patch után lejátszhatatlan lett mind. (Véleményem szerint egyébként ez elég nagy hülyeség.)
Nézd meg a saját elmentett meccseidet. A patch után lejátszhatatlan lett mind. (Véleményem szerint egyébként ez elég nagy hülyeség.)
Na most nézem hogy törölték innen szinte az összes fentlévõ, így csak olyanok vannak fent amiket tegnap vagy ma tettek fel de elõbb utóbb biztos megint felkerül egy csomó.
http://www.bfcards.info/
itt találsz csomó replayt is, pályákra fokozatokra lebontva
itt találsz csomó replayt is, pályákra fokozatokra lebontva
Akkor kellene nekem egy Bad harvest expert replay és egy The Dwarfen Riddle replay..tu d vki segíteni?
Egy Frost avatarra hasonlító rossz fiú.
(Még ha csak egy lenne.)
(Még ha csak egy lenne.)
õ kicsoda? 😄
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
mi történt az expertes Bad Harvest pályával?
Eddig (a mai update-ig) nem volt az hogy 2 perc után már a legnagyobb monstrum megy rá a "hajóra"...😞 Igy lehetetlen megcsinálni
Eddig (a mai update-ig) nem volt az hogy 2 perc után már a legnagyobb monstrum megy rá a "hajóra"...😞 Igy lehetetlen megcsinálni