BattleForge
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Belton: Próbáljon meg 1-2 verzióval régebbit. Esetleg google, hogy van e másnak is ilyen hibája.
A haveromnak van ojan gondja hogy 64bit es xp alatt nem hajlando el indulni egyszeruen ki dobja azt a hibat mielott indulna a jatek hogy reg ia video kartya drivere holott a most szedte le a leg frissebet.
Vmi otlet ra mi lehet ?
BF:2-3-4(oORedstarOo)
Viszont ha ismersz valakit akinek van full Shadow PvE deckje, azt is megnézném.
Retkes vírusírtó gyanúsnak találta Bootstrapper.exe t és kitörölte, most amikor indítani akartam game-t kiírta, hogy nem találja az exe-t és el sem indul...
Valaki esetleg fel tudja tölteni ezt az 1 file-t? Thx.
A teljes ellenõrzés végigfuttatása a játék indítása után (ahol a play gomb is van) idáig mindig segített.
Lourker
Amúgy mi az a syncronyzed problem (szerintem nem jól írtam de vmi ilyesmi) ami miatt kidobáll mostanában egyre gyakrabban? A serveren van a hiba vagy az én készülékemben?
Lourker
Akkor vagy veszed a fáradtságot és összeszámolod magad vagy ha gondolod az excel táblázatomba (amit kérésre elküldök) ki van gyûjtve mind a 200 lap aktuális kivásárlási ára (tehát ennél még olcsóbban is meglehet vásárolni kis türelemmel) aminek a végösszege 13400 BF.
Nekem átlagban 2 orbig jut el a parti, mert nem bírom tovább(na jó azért nem ilyen reménytelen a helyzet.
Én nem igazán tapasztaltam rusholgatást r15 fölött. Ez alatt rengeteg a free deckes és a tokenfarmer, akik gyorsan megpróbálnak betowerezni vagy falas pályán íjászokkal lerusholni, de ezek amolyan susztermatt helyzetek, egyszer lehet eljátszani.
Én pl. leginkább a pure fire deckemmel játszok, elég gyakori a T3 (mondjuk ez egy fast tech pakli, nem Mortar/WF lámulás, cél a Juggernaut), nem horribilisen ritka a T4 sem, bár utóbbi inkább kegyelemdöfés. A N-F-N Enlightenment paklimmal igen gyakran ki tudom hozni a Shadow Wormöt. Szerintem a T2-n megrekedés csak a brutálisan kiélezett, maximumra fejlesztett paklik összecsapásánál alakul ki a legmagasabb szinten, de még itt is gyakran eljutnak T3-ig.
Lourker
Vettem 3k pontos feltoltest ill rank4 nel teljesen unlockolja magat.
Amugy nem keves az a map menyiseg 20/23/23 ?
Maga a játék az nagyon bejon ha jonnek majd a frisitesek akkor igen csak durca lessz
Ill most hogy is van ez ? :D
Havidijas vagy free2play csak lehet venni pontokat.
Koszi az infot elore is.
badkenbad videók
Mert van nekem egy-kettõ. Tulajdonképpen csak azért érdekel, hogy szerintetek most kellene eladni ami nem kell, vagy érdemes lesz vele várni amíg felfejlõdik, és akkor talán többet ér majd.
1bf kb 100-150gold. bár pontosan nem tudom.
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
ehhez másold be a gépeden
meghajtó:\Dokumentumok\BattleForge\replays
könyvtárba
Nézd meg a saját elmentett meccseidet. A patch után lejátszhatatlan lett mind. (Véleményem szerint egyébként ez elég nagy hülyeség.)
itt találsz csomó replayt is, pályákra fokozatokra lebontva
(Még ha csak egy lenne.)
Eddig (a mai update-ig) nem volt az hogy 2 perc után már a legnagyobb monstrum megy rá a "hajóra"...:( Igy lehetetlen megcsinálni