BattleForge

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

*fontosabb lapjait megszerzed,
miért nincs szerkesztés lehetõség 😞?

Na végre, a láthatáron egy nagyobb kiegészítõ. szerintem tuti jön mellé jópár pálya, gondolom ezek még a tûznép körül forognak majd 😊.
Ezek a több orbos kártyák megleptek kicsit, azt hittem egy új frakciót hoznak majd be, de így az olyan kapok mint pl Avatar Jugger és társaik valószínüleg ki fognak szorulni, mert az ilyen dupla orbos lapok biztos jobbak lesznek valamivel, na meg már csak amiatt is hogy újak, nekem nem probléma már úgyis csak tome-ra tarotgattam bf-t de inkább nem verem el rá mert tokenem így is túl sok van, majd az új lapokra.

Belton: veled nem értek egyet az igaz hogy alap kártyákkal soha az életbe nem viszel végig túl sok expert pályát, de azért ha 1színnek netalán 2nek a fontosabb lapjait meg lehet csinálni õket.
Bár ahogy néztem nature-el a legkönnyebb szerintem, és pályától függ hogy épp milyen színnel kevered.

Fura.
Azért mertem leírni mert nekem mûködött. (Mitöbb nem is egyszer.)
Hah, érdekes.. Új accal megvannak a lapok, csak a régi bétás accal nincsenek..
Kár volt mondanod ezt a firedancert most már azt kéne valahogy elõvarázsolni a többi lapot megszerzem máshonnan.. -.-

Gigabyte-P35C-DS3R@F10, [email protected], 2x1Gb Crucial Ballistix Tracer, ASUS EN8600GT, FSP Everest 400W Aion: [Spatalos] - [Ryougi Lv.50 Elyos Assassin]

Jah hát igen gondoltam, hogy így van, de nekem semmijen lapom nincs a tutorial decken kívül, pedig már a 4. rankot is elértem.. =)
Ilyenkor wtf van?!

Gigabyte-P35C-DS3R@F10, [email protected], 2x1Gb Crucial Ballistix Tracer, ASUS EN8600GT, FSP Everest 400W Aion: [Spatalos] - [Ryougi Lv.50 Elyos Assassin]

Belton
Ha el éred a jatékban a rank 4 et automatikusan fel oldodik ez a cd kulcs dolog nekem igy volt és utána már nem lessz ott a ki irás csak a karaktered.

BF:2-3-4(oORedstarOo)

Nem. 😊

Belépéskor megjelenik egy ablak ahol be tudod írni a teljes játékhoz hozzáférést biztosító CD kulcsot, vagy válaszhatod a free accountot (lehet, hogy nem pont ez a neve).
Amennyiben CD kulcsot írsz be, aktiválódik a játék és kapsz 64 kártyalapot. Ha a free accountot választod akkor is be tudsz lépni, s kapsz 32 lapot (ebben benne vannak a tutorial lapok is), de minden belépéskor megjelenik ez a képernyõ, s mindig ki kell választanod a free lehetõséget. (3-4 hete még így volt.)
Ráadásul néhány lehetõség (pl. a kártyák fejlesztése, kártyák adása-vétele a piacon) csak a 4. szint elérése után érhetõ el. Tehát tulajdonképpen akkor leszel jogosult a játék teljes körû "használatára".

A bétaval már játszott avatárok (vagyis ugyanaz az account és avatár név) kapnak egy 2. szintû firedancer ultra rare lapot. (Most 1000-1200 BF pont körüli áron megy a piacon. Már persze amennyiben eladod.)
Belton
Ha el éred a rank4 et akkor meg kapod a rendes lapokat az alapot,
de amugy az a nevetseges hogy standardon gyerekjatek advanceden is de ott mar van 1-2 map ahova ha nicsn meg a kellõ egységet akkor pápá map..
Az expert na ez meg nevetseges oda az osszes donatelt lap kell ha nincs meg akkor soha a budos eletbe nem csinalja meg az ember ez a nevetseges ebbe az egeszbe.. megint kijon az hogy le szarjak a fejlesztok a jatekot a hulye ugyis meg veszi az imba lapokat mert idegesiti hogy nem tudja megcsinalni,a masik verzio amikor csak pvpzik az ember de nekem aza resz nem jon be mert az meg kb arrol szol hogyan rohanjuk le a masikat 2perc alatt az nalam nem nagy jatek...
Tegnap azert 2v2 be be nyalta a fagyit a csavo elo vettem 2 avatart meg 3 mountanert azt se tudta mit csinaljon 😄
Jó játék lenne de nagyon arra megy az egész hogy vedd meg az összes lapot maskep nem csinalod meg a páylákat persze ez az expert részére szól.
Augusztusba ki dobnak még 120 lapot (remelem ujj camping is lessz mert ez az 1 ujj map ez nem baszott oda foleg hogy 15 perc alatt meg lehet csinalni) 😄 had vegyék az ijen hulyek mint én...

Yo.
Még a bétába próbáltam ki elõször ezt a játékot, de mivel fizetõs volt és annyira azért nem volt jó ezért inkább nem vettem meg. Most láttam, hogy ingyenes lett és mondom akkor teszek egy próbát.. Nekem van egy tutorial deckem amiben van össz-vissz 7 féle lap.. Most akkor hogy is van ez a 32db-os ingyenes pakli?

Belton
4. Try ra 😊 egy jó kis Pro tax Tresure (frosty 3 orb)
www.bfcards.info/search.php?i=viewdemo&id=2843

Haladok nemsokára folytatódik az oldal javítása csak most nem sok idõm van rá de majd nemsokára folytatódik 😄

Köszi <#worship>
Az ingyenes pakli 32 lapból áll. 8-8 "common" lap mind a négy színbõl.

Az összesen 200 lap az igaz, szinenként 50-50 lap van.
Küldetésekkel a fejlesztõlapokat lehet megszerezni. Egészen pontosan mikor teljesít valaki egy küldetést ("megcsinál egy pályát") a gép véletlenszerûen fejlesztéshez szükséges lapokat ad. (Azt, hogy melyik pályán milyen lapokat kaphatunk több honlap is megmutatja. A korábbi hozzászólásokban találhatóak linkek.) A fejlesztések egy, ritka esetben két tulajdonságát módosítják a fejlesztett lapnak. (Csak a teljesség igénye nélkül: nõ az életerõ, nõ a sebzés, csökken az idézés költsége...)

Tehát nagyon átvitt értelemben a küldetésekkel valóban lehet szerezni erõsebb lapokat.
A fejlesztõlapokat nem lehet adni-venni cserélni, ráadásul a fejlesztett lapokat sem lehet eladni! Viszont mód van rá, hogy a fejlesztést leszedjük a lapról. Ennek menete fordított sorrendben megegyezik a fejlesztéssel. (A kártyák "szétszedése" után a fejlesztõlap eltûnik, megsemmisül. Viszont a megfelelõ küldetés teljesítésekor ismét megkapjuk.)

Fejlesztõlapot a PVP küzdelemekkel direkt módon nem lehet szerezni, viszont a kapott tokeneket fel lehet használni a lapok fejlesztéséhez (másra nem is jók a tokenek).

Ja és egy jótanács, ne vegyetek a játékban hirdetett honlapokon BF pontot. (A spamben hirdetõkre gondolok.)
Az EA egyre keményebben büntet.
Akarom mondani frissítem 😊
Köszi szépen természetesen kipróbálom, már telepítettem is a játékot, most kezdem el 😊
"120 kártyával kezdenék" - ketlem a 120-at, valahol 40 korul saccolom a kezdopaklit. Viszont a common lapokat utana 100-400 gold koruli osszegert meg lehet venni a jatekon belul megbizhato arcokbol, goldot meg kapsz minden kuldetes utan.

Kiprobalni mindenkeppen probald ki, aztan majd meglatod... en utana befizettem 250 BF pontra, abbol tudtam venni par erdekes frost/fire lapot (nem lettem azert tovabbra se pro), meg ha van az embernek turelme es uzleti erzeke, utana tud uzerkedni az aukcios hazban, akar termelhet is nemi BFP-t igy.

Köszönöm a válaszokat, akkor gondolom, hogy az hogy erõsebb kártyákat lehet szerezni küldikkel is gondolom csak ámítás 😞 Viszont valahol azt olvastam, hogy 120 kártyával kezdenék és 200 kártya van benne összesen, akkor azt a 80 db kártyát lehet megszerezni BF pontokért gondolom.

Ja és jó az a faq, elolvastam és az alap dolgok (legalább is szerintem azok ) benne vannak 😊
Dodzylla mikor folytaja az elkezdett battleforge oldalt. 1-2 kártyának a leírása komolyabban éérdekelne...😛
Ingyenesseg: teljesen ingyen tudsz jatszani, egy alap kartyakeszlettel (a kartyak hatarozzak meg, hogy az RTSben milyen egysegeket/varazslatokat tudsz hasznalni).

Az alap kartyakkal jatszhato egy darabig, de ertelemszeruen a komolyabb kartyak (erosebb egysegek, hasznalhatobb varazslatok) mar csak nemi keszpenz leszurkolasaval vasarolhato BF pontokert szerezhetok. Nyilvan lesz aki azt modja, free paklival is kiraly es elver mindenkit, legyen barmilyen uber kartyaja az ellennek.... nem ketlem, de nem egyszeru 😊

Két féle játék mód van.
1. PVP, itt valóban az a cél, hogy legyõzd az ellenfeledet. (Mondjuk van 1vs1 és 2vs2 de ez már csak hab a tortán.)
2. PVE, itt vagy egyedül, vagy társakkal együtt kell teljesíteni a küldetést. (1, 2, 4 és 12 személyes pályák vannak, ráadásul mindegyik több nehézségi fokozaton.)

Röviden.

Dodzy linkjén szinte mindent részletesen megtudhatsz, (na jó, a játékbeli apró finomságokat nem) és itt a fórumon is rengeteg a hasznos információ.
azt a faq t csak kikéne bannerba rakni:S 😄
www.battleforgefaq.uw.hu

Sziasztok!

Láttam a játékot Youtube-on és láttam, hogy teljesen ingyen lehet játszani vele, és le lehet szedni. Azt szeretném tõletek kérdezni, hogy a játék multiplayer része hogyan mûködik? Egyik ember az egyik térfélen, a másik a másikon és elkell egymást pusztítani?

Elõre is köszönöm a válaszokat!
van ez az új küldetés (oracle). Megcsináltam advance fokozaton de nem adta be nekem az expert fokozatot...Tudtok segíteni, hogy miért nem?
Tudom hog ynem nehezebb csak amiatt éreztem úgy mert a legtáposabb védelemnek mentem neki, egybõl :9, egyébként satndaran megcisnáltam utánna adv ot nem engedte csak standardet meg expet, megcsináltam expen is 2szer úgy már elég nehéz, de kaptam frostmage 3. upgrade-et. Csak kicsit idegesít hogy egy csomó lapnál a 3. upgrade hamarabb megvan nekem mint a 2. 😄.

Belton
Nem lett a legnehezebb az ujj PVE map 😄
Standard-Advanced siman elsõre. Viszont jó kis gyors map.

Amúgy akartam írni hogy aki tolja azért a gamet az nyugodtan jöhet ventrilora van sajat szoba stbstb kicsit jó lenne össze szedni a magyar jatékosokat.
Akit érdekel a ventrilo dolog az irjon Pm et és el küldöm az Ip-t stb(2.1.3 kliens kell)

Feltették az update-et rögtön néztem az új páláyt egybõl minden szint elérhetõ volt kis bug 😊, azért gondoltam gyorsan megcsinálom standarden, aztán néztem nagyot mikor a 2. feladatnál széjjelkapta a 2. orbos seregem, na mondom ez jó kemény pálya.késõbb jöttem rá hogy egybõl a legerõsebben védett bázist támadtam be. Aztán a végén az az 5 perces szinte semmit tevés, így elsõre elment mert lehetett nevetni a poénokon meg a hangokon a szövegelésben de 2.jára már tuti halálra unja magát az ember közben.

Belton
Most olvasom el marad az update köv héten rakjak csak fel:S lessz benne 1-2 javitas + 1 map a pve reszen stbstb könyitenek 1-2 dolgot pve mapokon.
Az info a hivatalos forumon van ki téve aki meg nem látta.

rTp
Én vettem egyszer a gamegoldról, most kaptam az emailt ea-tõl, hogy ideiglenesen bannolták az accomat emiatt, meg elvették az "összes" bf pontomat, ami 1 volt 😄 Na mind1, ucse vennék többet azoktól... most vettem viszont a keystore-ból, és nem küldték ki megadott idõn belül, írtam nekik, várom szeretettel a válaszukat...

|_O_|

😛 sok volt a munka 😄 de ma vagyok😄
Belton
Köszi

Kaptál 3000 bf pontot és ezen felül 64 kártyalapot (ebbõl 32 megegyezik a a free pakli lapjaival).

Electroshock, akkor az EA inkább nem megbízható (biztonságos helyett). Bocs <#papakacsint>
Belton
Amit vettem 3000pontos feltoltest ahoz irkalnak valami +64 card os dolgot na most ezt mire erti ? vagy hogy ? lehet hulye kérdés de inkabb kérdezek 😊

gyere inkább játszani néha napján!;p

Lourker

5000 és 10000 pontos csomagot is ad el az EA viszonteladóknak. Viszont abban teljesen igazad van, hogy meg kell nézni az embernek, hogy honnan vásárol, pláne ha ezt bankkártyával teszi. Amúgy meg az EA/Battleforge hivatalos oldala se biztonságos, egyszer próbáltam venni onnan pontot, két hétig kellett leveleznem a fasznúb szupporttal mire visszautalták a pénzem. Szóval én a hivatalos oldalt se ajánlanám senkinek, inkább az onlinekeystore-t, vagy a g2play-t.
érthetõ, nem óccsó 😊

Belton
Közbe rá jöttem 😊 de köszi azért.
Meg 1 avatar ill Mountaineert nem veszek x)
Csak hogy 2x et tudjak idezni...

Belton
Igen

Ugy erted, hogy egymas utan 2x tudd hasznalni a kartyat recharge nelkul?
Mert ha igy, akkor ugy tudom, szerezned kell egy ugyanilyen kartyat, es akkor azzal tudsz recharge upgradet csinalni. Ugyanazon a kepernyon, ahol a sima upgrade-ket is tudod hasznalni.

Belton
Nem tudja valaki hogy milyen rank kell ahoz hogy instantba 2x avatart tudjak elõ venni ? Rank lvl kell hozzá igaz ? Most High lord nal jarok asszem ez a 10 es.

Mesca - csak információs jelleggel, hogy ne fényezd túl az agame-t mint legális forrást:

- krikszkraksz nevü accountokkal spammolják tele a chatet, kijátszva a spamfiltert, amelyek 1-2 napon belül megszünnek. Szerinted azért mert az EA által támogatott legális forrás? Mert az EA igy szeretné támogatni a hivatalos viszonteladóit és ilyen hirdetési felületet biztosit nekik?

- player accountokról kapod meg levélben a BF pontokat. Szerinted ez a legális forrás (nem mondjuk úgy, hogy kódot kapsz amit te használsz fel az EA webooldalon, vagy más hasonló módszert, ami legalább kicsit nem úgy néz ki, mintha egy másik játékostól jönne a cucc?)

- hivatkoztál az agame szabályzatára. Csak egy pillantást vetettem a FAQ-jukra. Ezt te tényleg elolvastad és megnyugtatott? Csak egyetlen kérdést hadd ollózzak ide:

Will my account get banned if I buy from Agamegold?

Actually,we cant promise that u wont get banned for buy gold or powerleveling.But we do will do great effort to keep your account safe.

Leforditom neked:

kérdés: Bannolva lesz e az accountom, ha vásárolok az agamegoldról?
válasz: Nem garantáljuk hogy az accountodat nem bannolják, ha aranyat vagy szintfelhúzást veszel. De azért mindent megteszünk hogy az accountod biztonságban legyen.

Késõbb kitér hogy WoWban milyen stratégiát követnek a biztonságossá tételre, de mivel General FAQ-ban volt a cucc, nyilvánvalóan a kérdés és a válasz nem csak WoW-ra vonatkozik.

Szóval: nem kivánok neked se bannolást, se azt hogy a fórumon itt lévõ feljelentgetõs emberek reportoljanak. Azt se kivánom hogy visszaéljenek a bankkártyáddal a nyilvánvalóan NEM LEGÁLIS resellerek. De nagyon figyelj oda, mi hivatalos és mi nem, és lehetõleg ne vezess meg másokat.

Bocs én kezdtem, én fejezem be, már itt se vagyok.

GW2: Dragonknight.5302

Na pont ez a vita kellett ide -_-...

Nincs BFP nagyker az EA nem ad el senkinek kulcsot vagy pontot hogy az viszonteladja, ez alol csak egy kivétel van (kettõ) 1. 2000 BFP-s kód amit feltöltõ csomag formájában vehetsz meg a játékboltokban valamint a dobozos játék ami 3000 pontot ér.
WEB-en minden más formája a pont eladásnak illegális (ami ugyebár nem a hivatalos oldalon az accountodba bejelentkezve történik).

Azt meg hogy nem tudja szegény pára hogy mit vesz azon szerintem azért lehet kételkedni.
A hivatalos fórumon pedig világosan megmondták hogy mit fognak kezdeni az eladókkal és a vevõkkel.

"At the moment there are professional point dealers operating in the chat channels. We are doing eveything in our power put a stop to it. The points being offered in the game have been purchased with a stolen credit cards.

Beware- As these points have been obtained illegally, we will have to close every account involved in the transaction. In other words, the recipient of illegally obtained points will also be held responsible.

We are observing suspect activity in the auction house and are closing any suspcious offers- those with extremely high "buy now" prices that are no inline with the market price."

De természetesen ez sem fog mindenkit megállitani az eredeti postomnak nem is ez volt a célja, hanem inkább az hogy felhivjam arra a figyelmet hogy egy ilyen egyszerû könnyelmû online kereskedéssel valójában kiadjuk a kártyaadatokat egy olyan bandának, ami abból él hogy jogtalan kártyatranzakciókkal pénzhez jut.
Ezt pedig már minden "ügyeskedõ" áldozat a saját bõrén is megérezheti ha nincs szerencséje.

Hehe, nem tudtam, hogy vitát indítok el, de ma reggel ott hevert a postaládámban a BF pont. Egybõl vettem is egy regisztrált tomeot némi malaccal (mountaineer). 2000 pontot vettem 8,6 euróért, miért vennék sokkal drágábban az Ea-tól közvetlenül, nekik így is biznisz. Persze electroshocknak igaza van, ezek az általatok kalóznak tekintett "nagykerek" teljesen legálisan árulják ezeket (olvasd el a szabályzatukat ha már foglalkozol ezzel). Mellesleg nemcsak Bf hanem szinte minden online gamehoz.
Amíg van igény és vásárolnak a játékosok a spamekben hirdetett honlapokon bf pontokat, addig reklámozni fognak.
Másképpen fogalmazva,amíg van esély haszonra, csinálják.
Ha senki nem venne tõlük bf pontot, abbahagynák.
Ennek az esélye konvergál a nullához.
Marad az ignore. (Ehhez az új megoldás, a gyors kijelölés az egérrel, valóban nagy segítség.)
Néha én is reportoltam de igazából tök mind1 mert úgyis ha nem is tiltanák le a reportok miatt ezeket a botokat vagy embereket (nem tudom pontosan, hogy melyik) akkor is újat cisnálnának mert mindenki ignorolja így tök8 hogy reportolsz vagy nem mert azaz acc úgyis csak 1 napig él aztán másnap vagy félnaponta, máris csinálják az új accot a szemetek.
Ezen már sajnos nem lehet változtatni, csak reménykedni hogy kitalálnak valamit a fejlesztõk ez ellen.
Bár a legutóbbi patch óta azért jelentõsen könnyebbült a helyzetünk a jobb katta névre ignore lehetõséggel.

És abban is egyet értek hogy akik ezektõl a tetüktõl vesz bfp-t az meg is érdemli, én má cska elvbõl sem vennék.

Thamiel, ki kell, hogy ábrándítsalak. Az igaz, hogy minden nemü bfp az ea-tõl származik, és, hogy ebbõl tartják fent magukat és a szervereket (noha a bevételük töredékébõl tudják fedezni a költségeket), viszont más eladók az ea-tõl olcsóbban, nagyker áron veszik. Tehát nehogy azt hidd, hogy minden shop 19.99€-ért veszi a 2250 pontos kulcsot az ea-tõl, és tovább adják 11-14 euróért.. Ha az ea-tõl már 5 euróért megveszik a 2250-es kulcsot, már úgy is kurva jól járnak. Nekik semmibe se kerül csinálni egy újabb cd kulcsot. Mert ugye: "You have no rights to or in the Game or its content. You expressly acknowledge that all characters created and all objects or attributes acquired and developed during Game play are an integral part of the Game and strictly remain the property of EA." Minden az övék, te csak béreled a kártyákat és a karaktered. Remélem érted, hogy hova akarok kijukadni..
Abban sem értek egyet, hogy azokat is bannolni kellene, akik illegális helyrõl vesznek kulcsot, mivel valószínüleg nincsenek tudatában az oldalon vásárolható kulcsok forrásának. És már eddig is minden "bfp" egyedi számmal rendelkezik, amit scratch card id-nek hívnak (ergó cd kulcs) 😊
Hát elõször is nem kellene fekete BFP eladóktól BFP-t venni csak azért mert ott féláron van....
Miért is?
1. Az EA-nak csak a BFP eladásokból van pénze hogy a klienst ingyenessé tették. Ha nincs pénz bezárnak a szerverek.
2. Minden BFP az EA-tól származik. Azok is amelyeket féláron lehet venni a kinaiaknál. Nincs discount vagy BFP nagyker, nekik is ennyibe kerül.
3. Egy kis gazdaságtan... Ha õk kétszer annyiért veszik akkor miért adják féláron? Megoldás: LOPOTT hitelkártya számokkal fizetnek érte.
4. Ha te onnan vettél és kártyával fizettél akkor megérdemled hogy hirtelen leüritsék a kártyádat. Az meg hogy mikor kapod meg a pontokat ha egyáltalán megkapod az már csak a kisebbik gond. Egy biztos az EA support nem fog segiteni. Sõt remélem minden BFP egyedi számmal fog rendelkezni és igy azok is bannolva lesznek akik vesznek nem csak azok akik eladnak.

Én napjában kb 5-6 sellert jelentek fel amibõl kb 2-3at én jelentek fel elõször.

Belton
Minden 1 playeres maphoz szedtem le replayt 😊 igy annyira nem veszes.

Mo és Ocean t nem csináltam még experten de nehéznek tûnik 😄 behind enemy lines az meg halálos.