BattleForge

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

perszheee...Meg olyat, hogyha nyersz akkor megkapod az EA részvényeit...
Nekem egy lopj a másiktól egy kártyát mód tetszene legyõzõd az ellenfeled és válaszd ki az egyik kártyáját és elveszed tõle ? ügye milyen jó lenne ? egy fizetõs játékban ez tök jó.Mindent vagy semmit mód? fölteszed az összes kártyát ha nyersz akkor minden a tiéd és ha nem akkor vége a világnak😞. Vagy egy olyat ,hogy nyertél kitörölheted az ellenfeled accountját. Ezek kúrva jó játék módok.<#circling><#email><#puszis>

Murder3
igen de pl lehetne más is a cél mintsem állandóan kiütni aki ellenünk van.

pl fps játékokba sem csak a dm létezik.

szerintme marhára nem nehéz elképzelni egy rts-be h ne csak sima játékmód legyen benne.
Fõleg ha már online az egész.

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer

Starcraftban is ez a két fajta játékmód szokott lenni és most is a világ egyik legnagyobb verseny stratégiája és minden stratégiában általában 1vs1 2vs2 stb van nagyon más játék mód nincs.

Murder3
Nekem nem mert én most elkezdtem pvp-zni és elég sokszor nyerten szóval ha nyerek úgy el vagyok meg mindne cask pl van 1v1 h legyõzzük a másikat meg 2v2 ami szint ugyan az.

Több játékmódot igazán kitalálhatnának nem lenne olyan nagy dolog.

Nah.. nemrég értem haza és még részeg is vagyok , de azért ezt leírom...
a pvp mappok még durvások is leháetnének, ha nem az egész mappot látánk, csak annyit, amennyi radiust a cardunk lát.... közbe ölembe borult a sültkrumpli de ,nd1 inkéább megyek aludni....-.-

Gigabyte-P35C-DS3R@F10, [email protected], 2x1Gb Crucial Ballistix Tracer, ASUS EN8600GT, FSP Everest 400W Aion: [Spatalos] - [Ryougi Lv.50 Elyos Assassin]

Az unalmat inkább az kelti pvpben hogy ugyan azt a taktikát tolja mindenki mindig 😄

Murder3
Igazából a PVE mapok a leguncsibbak fõkleg h szinte mind 1-re épül, erre jön a rettentõen változatos pvp ahol 1v1 vagy 2v2 és ennyi.

ha nincsennek jó lapjaid és kb csaak az alap lapok vannak meg úgy még annak is örül az ember ha advanceden túl tud 1-et vinni.(én legalábbis így vagyok vele)

Ez Battleforge topic tehát nem itt kell a d&d-rõl beszélni.

Én is úton vagyok😄

pitlord
Akkkó 6-re meeeeeeek! xD

Akinek van lkedve Bf re jöjjön ventrire és nyomunk 1-2 kört!! 6 ig vok

Dodzi ;D
Most ,hogy így beestél 3 hsz el a topikba köszönjük ,hogy meghatározod ,hogy mirõl lehet beszélni és mirõl nem😄 gondolod olvasd el a fórumot elsõ hsz tõl kezdve és rájössz ,hogy amit lehetett kibeszéltünk, onlinekeystore nem kínai.Valamelyik hsz nem nyeri el a tetszésedet akkor hagyd ki és ne is olvasd tovább.

rTp
Magyar? 😄😄D: kinai az összes ilyen... Gondolom ip alapján írja ki a valutát... Ettõl függetlenül kb fele annyi mint az eredeti EA oldalon.
Én mikor angol bankkártyával fizettem, akkor fontba írta ki utána.

|_O_|

Nagyon szépen köszönöm válaszod....
Gondoltam, hogy valami van benne...

Jaa látom már csak a game codeot küldik el.. (express delivery) -.-
Nembaj így még jobb is..

Gigabyte-P35C-DS3R@F10, [email protected], 2x1Gb Crucial Ballistix Tracer, ASUS EN8600GT, FSP Everest 400W Aion: [Spatalos] - [Ryougi Lv.50 Elyos Assassin]

Nem mintha olyan nagy forgalma lenne a topicnak, hogy bárkit is zavarna..

Amúgy megnéztem ezt a 2 oldalt amit linkeltél és elég jó áron van a BFP.. lehet bekéne fizetnem egyre.. Ez gondolom magyar cég, ha már hufba írják ki mindenhol az árakat, vajon mennyi a szállítási díj?

rTp
Én vásároltam, jutalmam: 1 nap bann és az összes meglevõ bf pont elkobzása, másodjára már végleges bann... Azokat ne támogasd, mert lopott számlákról veszik a pontokat, amiket utána visszavonnak az ea-tõl. Amit ajánlani tudok és olcsó, bár gyakran kifogynak: g2play.net és onlinekeystore.com, ezeket legálisan szerzik be, csak kis haszonnal dolgoznak. Amugy a gamegoldon ha veszel, felhív egy kínai csajszi és próbál angolul makogni és megtudni az accodat, hova küldjék a pontot, míg ezen a 2 helyen emailben azonnal megkapod az aktiválókódokat...

|_O_|

Solid Snake
Feltornáztam én is a játékot, és ventrilot is.
Ha valakinek lenne kedve játszani, akkor írjon bátran <#law>
Sziasztok azt szeretném megkérdezni hogy vásárolnék Bf ponton és a www.battleforge.com-on 500BFP 5euró azaz kb 1500ft...
Na de viszont van egy oldal http://www.agamegold.com/ ahol 1000BFP 6.11 USD ami pedig 1100ft és valaki vásárolt már innen, mert kicsit gyanús hogy olcsóbban a dupláját adják annak mint az eredeti oldalon....

Elõre is köszi!!!

rTp
Helló. Jó lenne, ha nem itt beszlnétek meg a D&D dolgokat, nem errõl szól ez a topic, ha jól tudom... Kössz. Amúgy kb fél órát nem volt tegnap délután bf szerver, este nem néztem.

|_O_|

Nekem pont 1 hete küldtek, de már kb 3 hete regeltem béta kulcsért, nemtudom mikor nyitották meg a bétát... Mindenesetre akinek megküldik a kulcsot keresse ingame Zynther-t, jó lenne már magyarokkal is találkozni a játékban 😊
Ha már így felhoztad a ddo-t én is regeltem, csak nem akarnak emailt küldeni.. :/

nálatok se müködött még ma a battleforge server?
pitlord
De azért!😛

Úgy néz ki, hogy amit Mirmix írt ventri-t az fasza. Szóval majd azon fentleszek.
Lourker 😄 jelentkezz ddo.com-on a bétára, küldenek e-mailt 2 kulccsal (nekem spam levélnek mentette a freemail, majdnem kitöröltem😛) egyik a béta kulcsa, másik meg 1500 pont a bétához (azokból lehet pl új adventure packot venni, vagy új kasztot meg új fajt stb) és már játszhatsz is 😛 kellene valami ventri ahol ellehet lézengeni és akkor ott mehet a kontakt 😊 de ha regelsz meg Dodzi is regel bétára, irjátok majd a karakteretek nevét, és akkor én is beirom amivel épp játszok ^^ nekem nagyon megtetszett, nem olyan mmorpg mint a wow, hogy nem lehet vele leállni.. és mindig van benne újítás, igaz hogy régi (2006), de a lvl 20-at (ami a sima d&d-ben amúgy a max) még nem lehet elérni, nemsokára kiadják a mod9-et amiben lehet tovább fejlõdni 17-tõl 20-ig.. Mindenkinek csak javasolni tudom, ha megtetszik akkor megvenni magát a játékot is, van havi díja ha VIP akarsz lenni (korlátlan minden adventure pack, kaszt, karakter, és havi 500pont ingyen), de aki nem akar fizetni annak elég megvenni az alap játékot (15 dolcsi, a havi díj is annyi) és úgy is mindent el lehet érni (ahogy a játékban haladsz elõre kapsz ingyen pontokat, és abból is meg lehet venni mindent amit a fizetésért kapsz). Nálam 10/10-es (és nem azért mert majd' 10 éve papíron is d&d-zek).
Lehet megnézem én is a bétát mert hasonló cipõben járok bf-el kapcsolatban sem az új pvse pályák sem az új pakli csomag nem mozgat egyáltalán. Mondjuk balaton frissen vásárolt xbox360 kettõssel elég jól elvagyogatok most.

Ha meglesz DnD béta majd felvesszük a contact-ot vhogy!(bár még nem 100% hogy lesz erõm egy viszonylag régi mmo-val elkezdeni játszani;p)

Lourker

Valóban, kicsit kezd unalmassá válni, a pvp már eggyáltalán nem érdekel, a pályák felét megcsináltam már experten a másik felét meg még szép lassan majd az augusztus végi löketig megcsinálom.

Aki itt van fórumozó java része nem free ve ltolja hanem eredetivel electroval jó pár pályát együtt csináltunk experten 😊tudna õ is mesélni 😄 fõleg amit a crusade expertel szoptunk az elején na az volt egy nagy jelenet.

A legtöbb pálya alap szinten az ingyenes 32 lappal is teljesíthetõ. Haladó szinten is teljesíthetõ a pályák 50-60 százaléka. A tapasztalt szint meg teljesen más világ. 😊
Legalább ötvenszer futottam neki a The Soultree-nek, mire kidolgoztam a teljes pályára mûködõ taktikát. (nature-frost-nature-nature) Hm, most, hogy így belegondolok, a frost gömb nélkül is menne.

Most leült a játék, nagon kevesen vannak. Gondolom az augusztusra ígért kiegészítõ ismét felpezsdíti az "életet".
Belton
Nem tudom még kell 9 map és akkor az összes meg van expertböl is de en valahogy nem unom 😊
Persze megint más ingyenes lapokal meg fizetõssel , ingyenest nem tudom mijen mert amiota jacom meg van minden lap a frost ill nature on belul ezeket cserelgetve nem rossz igazabol,expertnel kezdõdik a játék ahol mar kell egy kis skill is de láttam magyarokat akik meg standard mapokal se nagyon birkoztak meg 😄 azoknak telleg unalmas. Igaz ingyenes a játék de alap paklival szerintem kinszenvedes és ugy hamar meg lehet unni.

BF:2-3-4(oORedstarOo)

Semmi meglett 😄 remélem hamar kipróbálhatom.

REgisztrációs oldalt küld el gyorsba pls.

jaja dungeon and dragons online 😛 és nagyon megtetszett. Ingyen van a béta teszt, próbáld ki 😛
Amúgy jah 1-2 hétig nem rossz de utána kúrva unalmas az egész...😄 én is bele untam már.

Milyen játék ez?😄 dungeons and dragons?

Küldtem privit

Ja, ha valakit érdekel, eladó az accom. ;D (tudom f2p meg kisfaszom, de van sok kártyám, sok jó kártyám meg bfp-m is.) Ha valakit érdekel irjon, sztem megtudunk egyezni (féláron, óccsóéé).
BFezik még egyáltalán valaki?😛 Nekem már semmi kedvem, olyan unalmas.. Lourker regeltem ddo bétára (most jön vmi új), hát kibaszott jó, régen szerettem papíron is d&d-zni.. Irj már vmi címet (ventri-t), vagy amit Mirmix írt az jó? Mert mikor próbáltam a régi ventrire felmenni, az nem mûködött.. :/
Murder3
oda regelve vok sak nem igazán járok oda itt is megteszi.

amúgy kiprobaltam a kartyakreatort😊

nagyon fasza csak kár h nem tudok rajzolni így a képeket nem tudom megcsinálni😞

pitlord
Tessék itt lehet szerkeszteni a hsz-t csak ide nem képes senki reggelni pedig ott még avatarok is vannak aztaaa😄
http://forum.rpg.hu/index.php?showforum=285http://forum.rpg.hu/index.php?showforum=285

pitlord
Szereintem Edem minimum 2 szer meghalt azért nem bf ezik😛
Amugy ha még mindig nemmenne a ventri akkor lehet végleg elhalt tegnap beszéltem Vándorral szal akkor akinek kell passos szoba itt van ez a ventri:
hostname or ip:landor.no-ip.org
port:3789
pass:nincs
pass battleforge szobákba:fapapucs

pitlord
Nahát csak nem Hancu vagy egy másik balfasz irta a cikket?😄

Murder3
Persze szar ez az sg nem lehet szerkeszteni a hsz-t.

félre értettem az uccsó mondatot ne nézzétek😊

Visszatértél már az aktív játékhoz?;o
Na mindenesetre ha vagy majd jelentkez és én is felloggolok!

Ventri-n van valami változás mert nem igen tudtam most felloggolni?

Lourker

Murder3
Remek ha ezek bejönnek aztán kurvára nem lesz értemel játszanom ezzel a szarral mivel akiknek lesznek iylen új lapjaik majd halálra gyalulnak pvp-ben a pve meg játszhatatlan lesz majd enélkül fasza.

Gondoltam h itt is szarnak majd azokra akik megvették a játékot.

Mivel a hivatalos oldalon is 120 új kártyát írnak talán azért.

Azért mert a PCGurun marhaságot írtak.. 😊

pitlord
De akkor itt miért 120 uj laprol írnak?
http://www.battleforge.com/portal/site/BattleForge/renegade/

MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD