BattleForge
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
pl fps játékokba sem csak a dm létezik.
szerintme marhára nem nehéz elképzelni egy rts-be h ne csak sima játékmód legyen benne.
Fõleg ha már online az egész.
Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer
Több játékmódot igazán kitalálhatnának nem lenne olyan nagy dolog.
a pvp mappok még durvások is leháetnének, ha nem az egész mappot látánk, csak annyit, amennyi radiust a cardunk lát.... közbe ölembe borult a sültkrumpli de ,nd1 inkéább megyek aludni....-.-
Gigabyte-P35C-DS3R@F10, [email protected], 2x1Gb Crucial Ballistix Tracer, ASUS EN8600GT, FSP Everest 400W Aion: [Spatalos] - [Ryougi Lv.50 Elyos Assassin]
ha nincsennek jó lapjaid és kb csaak az alap lapok vannak meg úgy még annak is örül az ember ha advanceden túl tud 1-et vinni.(én legalábbis így vagyok vele)
Ez Battleforge topic tehát nem itt kell a d&d-rõl beszélni.
Én mikor angol bankkártyával fizettem, akkor fontba írta ki utána.
|_O_|
Gondoltam, hogy valami van benne...
Nembaj így még jobb is..
Gigabyte-P35C-DS3R@F10, [email protected], 2x1Gb Crucial Ballistix Tracer, ASUS EN8600GT, FSP Everest 400W Aion: [Spatalos] - [Ryougi Lv.50 Elyos Assassin]
Amúgy megnéztem ezt a 2 oldalt amit linkeltél és elég jó áron van a BFP.. lehet bekéne fizetnem egyre.. Ez gondolom magyar cég, ha már hufba írják ki mindenhol az árakat, vajon mennyi a szállítási díj?
|_O_|
Ha valakinek lenne kedve játszani, akkor írjon bátran <#law>#law>
Na de viszont van egy oldal http://www.agamegold.com/ ahol 1000BFP 6.11 USD ami pedig 1100ft és valaki vásárolt már innen, mert kicsit gyanús hogy olcsóbban a dupláját adják annak mint az eredeti oldalon....
Elõre is köszi!!!
|_O_|
Ha meglesz DnD béta majd felvesszük a contact-ot vhogy!(bár még nem 100% hogy lesz erõm egy viszonylag régi mmo-val elkezdeni játszani;p)
Lourker
Legalább ötvenszer futottam neki a The Soultree-nek, mire kidolgoztam a teljes pályára mûködõ taktikát. (nature-frost-nature-nature) Hm, most, hogy így belegondolok, a frost gömb nélkül is menne.
Most leült a játék, nagon kevesen vannak. Gondolom az augusztusra ígért kiegészítõ ismét felpezsdíti az "életet".
Persze megint más ingyenes lapokal meg fizetõssel , ingyenest nem tudom mijen mert amiota jacom meg van minden lap a frost ill nature on belul ezeket cserelgetve nem rossz igazabol,expertnel kezdõdik a játék ahol mar kell egy kis skill is de láttam magyarokat akik meg standard mapokal se nagyon birkoztak meg 😄 azoknak telleg unalmas. Igaz ingyenes a játék de alap paklival szerintem kinszenvedes és ugy hamar meg lehet unni.
BF:2-3-4(oORedstarOo)
amúgy kiprobaltam a kartyakreatort😊
nagyon fasza csak kár h nem tudok rajzolni így a képeket nem tudom megcsinálni😞
http://forum.rpg.hu/index.php?showforum=285http://forum.rpg.hu/index.php?showforum=285
Amugy ha még mindig nemmenne a ventri akkor lehet végleg elhalt tegnap beszéltem Vándorral szal akkor akinek kell passos szoba itt van ez a ventri:
hostname or ip:landor.no-ip.org
port:3789
pass:nincs
pass battleforge szobákba:fapapucs
félre értettem az uccsó mondatot ne nézzétek😊
Na mindenesetre ha vagy majd jelentkez és én is felloggolok!
Ventri-n van valami változás mert nem igen tudtam most felloggolni?
Lourker
Gondoltam h itt is szarnak majd azokra akik megvették a játékot.
Mivel a hivatalos oldalon is 120 új kártyát írnak talán azért.
http://www.battleforge.com/portal/site/BattleForge/renegade/
MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD