BattleForge

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Külön lap van mind2bõl.

nekem mgé nm sikerült feljutnom a bétára, és lenne 1 kérdésem. a lapok képeinél a jobb alsó sarokban levõ kis színes gömböt mi tudjuk változtatni? pl: nightguardnál be tudom-e állítani azt h a shadow v a nature affinityt használja épp? vagy külön létezik 1 nightguard shadowos és egy másik nature affinityvel?
Murder3
Közlemény a bétával hajanlba játszatok, nekem cask akkor sikerült bejutni:S senki nem volt így 4 2 mapos mapokat nem tudtam menni.

Hát elég pozitív elsõ találkozás az új deckel.

Bár tele dobot sza lapokkal de kaptam 1-2 oylat is amilyen szintû lap nekem még eddig nem volt😊

A Ravenship az elég fasza fire/shadow jó párosítás.
A másik nkem mis van Bloodhornom
Meg lett végre kukacom az is 3 orbos😊 ráadásul 1 frost többi mind1 milyen orb, az azért jó mert vanneki oylan kis képessége h ha lépkedünk vele az ellenséges kis közép méretû egységek hátrazuhanva sebzõdnek jól el lehet szórakozni vele.
Nekem még kukacok nem volt szóval én örülhetek mert most lett 3 orbra is jó lapjaim kár h nem maradnak meg😞

De Ultra rare lapra hivatkozva 1 szar stormmegiron vagy mi a neve lappal szúrtak ki.
Jójó nem rossz de 2 frost orb és a különleges képessége is 120 power😞

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer

ToCsEk
nah most jöttem a bétából 😊
vettem 6x8 boostert hát volt hogy 1 lapból 4et is adott xD
de dobott egy bloodhornot 😊

¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?

Murder3
De akkor is csak fõképp másolatai az eredeti lapoknak.
Nme lehetett volna azt megcsinálni gondolom h esetleg más külön egységeket adnak már az elején a banditáknak meg ezeknek nem átnevezik õket.

A történet szerint egyáltalán nem furcsa, hogy használhatjuk a banditák (fire people) egységeit. Az Oracle küldetésben elintéztük, hogy Mo legyen az uralkodójuk. Utána több küldetésben is már szövetségesként segítettek.
Szóval szerintem ez a lépés a fejlesztõk részérõl teljesen logikus.

Tulajdonképpen még valahogy azt is lehet védeni, hogy a twilight egységek többé-kevésbé egyeznek az alap egységekkel. Elég csak arra gondolni, hogy ezek tulajdonképpen megátkozott lények.
Murder3
Ha nem a szemét EA kezébe lenne a cím jó játék lett volna de így csak....

Murder3
Nme azért de így aztán lehet 500 kártya is ha azok kb az eddig látott ellenségek amik uyge az alap cardok másolatai😄

komolyan mondom ezt még így mi fórumozók is kitaláltuk volna h jajj most berakjuk új kártyáknak az ellenséges szörnyeket amit uyge alapból a játszható kártyák másolatai.
Pár új.

Az az áygú viszon hasznos dolognak fog tünni.
Bár lassú de elég erõs mert a küldikben is a kis léyneket darabra rombbantja.

Nagy nehezen beengedett és jól fel is csesztem az agyam... Szerettem volan minél több lapot látni kibontottam 8 booster a 2000 pontért, erre egy csomo egyforma lap van benne

Ritkák:
2 Rageflame = Vulcan csak fagyasztósba(mindkét félébõl)
Corsair = Ravenship
2 Artillery = Nagyágyú a küldikbõl (mindkét félébõl)
2 Bloodhorn (mindkét félébõl)

Ultra:
Forest Elder - Na ennek örültem egyedül 4 orbos óriási cica és ahogy lépdel fû és virágok nõnek ki utánna. Egész hangulatosnak tûnt. A koncepció viszont, hogy mindenbõl kétféle van elég idegesítõ, ahogy az is, hogy az új jelölések rombolják a kártya látványát, nem értem miért nem volt elég a színes orb a képek jobb alsó sarkában. Mivel design-tervezéssel is foglakozom egy kicsit idegesít a power-cost körüli színes keret. Dehát ennyi baj legyen. Remélem hamarosan jönnek az új pályák is.

Murder3
Én bejutottam hajnalba miután szétbasztam az egerem:S XD

De nem bízok semmit a véletlennere végig bejelentkezve maradok reggelig😊
Így már tuti kipróbálom😄

Murder3
60 new units and buildings

ez sztem úgy érti h 60 új egység és épület nem pedig h külön 60-mindbõl.

Az semmi én most néztem zöld a kis gömb próbálok belépni fullon van.. na erre mit mondjak?

Gigabyte-P35C-DS3R@F10, [email protected], 2x1Gb Crucial Ballistix Tracer, ASUS EN8600GT, FSP Everest 400W Aion: [Spatalos] - [Ryougi Lv.50 Elyos Assassin]

Hát nekem is 120 lap jött le...
Természetesen a szerver egész nap fullon van, így nem tudtam belépni...

Hát nem tudom lehet, hogy én vagyok hülye, de én ebbõl csak azt tudom levenni, hogy 120 új lap lesz augtól.. most akkor mé mondassz ilyet? -.-"

Gigabyte-P35C-DS3R@F10, [email protected], 2x1Gb Crucial Ballistix Tracer, ASUS EN8600GT, FSP Everest 400W Aion: [Spatalos] - [Ryougi Lv.50 Elyos Assassin]

Murder3
Amúgy eredetileg is 60 új kártya volt írva a hivatalso oldalon.

Belton
Szerintem a mapokat majd akkor dobjak ki ha megjelenik mi ertelme lenne sokan most ki vennek meg neznek mit hogy kell es utana soloznak az egeszet 😊
Mai termes : Slave master , Convoy Exp Solo 😊
Még behind + N.shard end es meg van az osszes map experten is 😄
Kérem az uj mapokat !

BF:2-3-4(oORedstarOo)

ToCsEk
jah hogy jah 😄
túl sokan vannak a szerveren :S 😄
nah mind1 majd késõbb megpróbálom

ToCsEk
erre a bétára külön kell regelni vagy mi?
mert nem tudok belépni az accommal :S
honlapon simán belépek de a játékban fos.
ötlet?

Na hát ekkora fazsságot, bejutotma elvertem az öszes béta pontomat boosterekre.

tudjátok volt egy kis ködösítés hogy 60 vagy 120 új kártyát kapunk, hát kérem 60 új kártya van de mindnek 2 változata van. Úgy hogy van egy képessége és attól függõen hogy teszem azt fire vagy shadow gift van rajta az a képesség mást csinál pl nem bónus sebzést ad hanem védekezést, de minden másban a kártya ugyan az. EL is ment akedvem tõle, meg új pályát se tettek be bár leeht azokat tartogatják a megjelenésre.

Elindult a béta szerver.

ollie
Érdekes, az overlord online, pedig azon is írta, hogy leáll.

Nem tudom de már cska 2 szerver van nemzetközi meg a német,az angol juggernaut megszûnt létezni 😊.

ToCsEk
hm...
15 perc és az összes szerver leáll 😊
lehet msot készítik elõ a bétát aztán este már indul is 😉

Jeffjohnson
nekem azzal sem ment de megtaláltam a megoldást... Xfire blokkolja valami miatt EA tud ról majd javítják

ToCsEk
én tegnap tudtam forgatni a deletevel meg az endel, de leeht az isnert volt 😄

Jeffjohnson
azt nem tudjátok miért van ,hogy nem tudom forgatni a mapot és egyetlen billentyû kombináció (ctrl+1,y) sem megy chatbe tudok írni meg egér klikk megy de a többi nem

Elvileg ma indul a béta.

ollie
ok, köszi az infót

Van egy olyan érzésem, hogy ez a kártyaosztás csak az elhamarkodott béta bejelentés miatt van.. -.-"

ollie
Ez viszont nem jelenti azt, hogy a jövõben nem is fogsz bant kapni érte.

Nagyszeru, akkor ez egy igazolt tiszta forras.

Sajnos az EA sem tud rendesen kommunikalni ezugyben :S

Az óvatosságban teljesen igazad van.
Az agamegold "hamisságában" szintén.

Viszont mind az online keystore, mind a g2play teljesen rendben van. Én BF pontot csak ezen a két honlapon vettem eddig, és az egyik account aktiváló kódját is. Rajtam kívül jópáran vásároltak még ebben a két online boltban, s az EA semmilyen büntetést nem foganatosított velünk szemben.

Akinek van kedve, olvasson vissza nyugodtan, valahol a 200-500 közötti hozzászólásokban többször is volt a BF pont vásárlás téma.
Tehát nyugodtan vásároljatok ezen a két helyen.
Megvalami: online keystore-val ovatosan. A hivatalos forumon 3 legalis beszerzesi forrast jeloltek meg. Eleg pongyola a megfogalmazas - szidjak is oket erte - de jobb felni mint megijedni:

http://forums.battleforge.com/forum/showthread.php?t=15052

Biztonsagos BFP forras:
- dobozos battleforge, boltban vagy mas neves helyrol (amazon) megveve
- hivatalos online kereskedotol, mint EA Store vagy Steam
- vasarlas magan a battleforge.com oldalon

Sajnos nem nevezik meg az osszes hivatalos online kereskedot, de pl az agamegold.com az tuti nem legalis, bann es bfp elvetel jar erte.

Ezt hadd pontositsam: kartyakat lehet venni aranyert is. Az osszes common kartyak 300-500 aranyert meg lehet venni. Nezz korul a hivatalos forum trade reszeben, es keress common cimu topikokat.

Pl ez
http://forums.battleforge.com/forum/showthread.php?t=11975

Csak olyan embertol vegyel, akinek a topikja eleg hosszu - ok a megbizhatoak. Lenyegeben elore el kell kuldened mailben az aranyat meg azt hogy mit akarsz. Amikor a srac online, automatikusan kuldi neked a kartyakat.
Vettem mar jo parat a hivatalos forumokon uzletelo emberektol, teljesen mukodokepes a dolog. Csak olyantol vasarolj, akiknek a topikjaban mar sokan hozzaszoltak hogy rendben van, es jo alaposan olvasd at az illeto leirasat, pontosan mi is a rendeles menete.

Most meg te voltál gyorsabb.. -.-"

Nincs, ha több lap kell venned kell BF pontot, abból lehet venni boostert amibe 8 lap van randomra (ha jól tudom, nem vagyok valami nagy szakértõ ebben), vagy az aukciós házba tudsz venni egyenként lapot, ami kell neked.

Ha venni akarsz pontot akkor viszont ne a battleforge oldaláról, hanem innen vegyél: onlinekeystore itt olcsóbb.

Mint már írtam, bf pontot csak pénzért lehet venni és kártyákat csak bf pontért.

Császtok elkezzdtem a játékot és csináltam saját Deck-et na de hogyan tudok szerezni még több kártyát mert már 4napja csak a kezdeti kb.20kártyám van....tehát hogy lehet szerezni még több kártyát??

Nincs v.mi olyan csata ahol ha nyerek elnyerek az ellenféltõl kártyát???
Úgy látszik Razuel gyorsabb voltál 😉

Murder: mivel eddig nem lehet ismerni a renegades lapokat, így az ismertekkel szemléltetik , de a képen ott is egy tök üres legelöl, meg hogy renegade promo card 😄.

Szerintem ezek a promok ha kapunk megmaradnak a béta után is, csak a sima bétapontért vett lapok vesznek el.

Hogy mikor kezdõdik a béta 10én az írták hogy az elkövetkezõ 48 órában fellövik a szervert de eddig még nem történt meg.

Mik? a Promo lapokat megkapod a sima accodra. Az nem fog eltûnni.. (egy razorleaf nekem is jól jönne.. 😄 )

tocsek: 10-én rakták fel a hírt, hogy az elkövetkezõ 48 órában elindul a beta, szóval elvileg ma lenne.. (erre ne vegyen mérget senki, csak elviekben mondom..)

ToCsEk
mikor kezdõdik a béta?

Murder3
Ezek csak a bétáig lesznek érvéynesek mi?

Murder3
a k*rva annyukat akkor mié a régi promo lapokat teszik ki?
seggfely az összes

ToCsEk
nah felraktam újra a gamet 😊
most szedi a szép kis 665mb patchet <#buck>

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

Az upgrade lapok önmagukban semmit nem érnek csak ha megvan az alap kártya akkor fel lehet velük erõsíteni.
BF pontot csak venni lehet gyûjteni nem, ha venni akarsz ne a hivatalos bf oldalról vedd mert pl. onlinekeystore-n sokkal olcsóbb.

Császtok....letöltöttem a BattleForgot az EA oldaláról Play4Free-ben játszottam de már megnyitotta a teljes játékot....kaptam upgrade kártyákat..na ezeket hogyan lehet beletenni a saját Deck-embe??? Mert sehogy se tudom ....?? és hogy lehet olyan BFpontokat gyûjteni??? Elõre is KÖSZi a választ!
Renegades promo lapokat lehet majd kapni nem simákat.

Murder3
Ja bekell jelölni a accountnál az infós szart az írja.
csak akkor adnak lapokat😊

na jó lenne vmi jó lapot kapni.
Razorleaf,Harvester,Juggernaut,Construct ezeket lenne jó megkapnom de leginkább a Razorleaf kéne