BattleForge
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hát elég pozitív elsõ találkozás az új deckel.
Bár tele dobot sza lapokkal de kaptam 1-2 oylat is amilyen szintû lap nekem még eddig nem volt😊
A Ravenship az elég fasza fire/shadow jó párosítás.
A másik nkem mis van Bloodhornom
Meg lett végre kukacom az is 3 orbos😊 ráadásul 1 frost többi mind1 milyen orb, az azért jó mert vanneki oylan kis képessége h ha lépkedünk vele az ellenséges kis közép méretû egységek hátrazuhanva sebzõdnek jól el lehet szórakozni vele.
Nekem még kukacok nem volt szóval én örülhetek mert most lett 3 orbra is jó lapjaim kár h nem maradnak meg😞
De Ultra rare lapra hivatkozva 1 szar stormmegiron vagy mi a neve lappal szúrtak ki.
Jójó nem rossz de 2 frost orb és a különleges képessége is 120 power😞
Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer
vettem 6x8 boostert hát volt hogy 1 lapból 4et is adott xD
de dobott egy bloodhornot 😊
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Nme lehetett volna azt megcsinálni gondolom h esetleg más külön egységeket adnak már az elején a banditáknak meg ezeknek nem átnevezik õket.
Szóval szerintem ez a lépés a fejlesztõk részérõl teljesen logikus.
Tulajdonképpen még valahogy azt is lehet védeni, hogy a twilight egységek többé-kevésbé egyeznek az alap egységekkel. Elég csak arra gondolni, hogy ezek tulajdonképpen megátkozott lények.
komolyan mondom ezt még így mi fórumozók is kitaláltuk volna h jajj most berakjuk új kártyáknak az ellenséges szörnyeket amit uyge alapból a játszható kártyák másolatai.
Pár új.
Az az áygú viszon hasznos dolognak fog tünni.
Bár lassú de elég erõs mert a küldikben is a kis léyneket darabra rombbantja.
Ritkák:
2 Rageflame = Vulcan csak fagyasztósba(mindkét félébõl)
Corsair = Ravenship
2 Artillery = Nagyágyú a küldikbõl (mindkét félébõl)
2 Bloodhorn (mindkét félébõl)
Ultra:
Forest Elder - Na ennek örültem egyedül 4 orbos óriási cica és ahogy lépdel fû és virágok nõnek ki utánna. Egész hangulatosnak tûnt. A koncepció viszont, hogy mindenbõl kétféle van elég idegesítõ, ahogy az is, hogy az új jelölések rombolják a kártya látványát, nem értem miért nem volt elég a színes orb a képek jobb alsó sarkában. Mivel design-tervezéssel is foglakozom egy kicsit idegesít a power-cost körüli színes keret. Dehát ennyi baj legyen. Remélem hamarosan jönnek az új pályák is.
De nem bízok semmit a véletlennere végig bejelentkezve maradok reggelig😊
Így már tuti kipróbálom😄
ez sztem úgy érti h 60 új egység és épület nem pedig h külön 60-mindbõl.
Gigabyte-P35C-DS3R@F10, [email protected], 2x1Gb Crucial Ballistix Tracer, ASUS EN8600GT, FSP Everest 400W Aion: [Spatalos] - [Ryougi Lv.50 Elyos Assassin]
Természetesen a szerver egész nap fullon van, így nem tudtam belépni...
Gigabyte-P35C-DS3R@F10, [email protected], 2x1Gb Crucial Ballistix Tracer, ASUS EN8600GT, FSP Everest 400W Aion: [Spatalos] - [Ryougi Lv.50 Elyos Assassin]
Mai termes : Slave master , Convoy Exp Solo 😊
Még behind + N.shard end es meg van az osszes map experten is 😄
Kérem az uj mapokat !
BF:2-3-4(oORedstarOo)
túl sokan vannak a szerveren :S 😄
nah mind1 majd késõbb megpróbálom
mert nem tudok belépni az accommal :S
honlapon simán belépek de a játékban fos.
ötlet?
tudjátok volt egy kis ködösítés hogy 60 vagy 120 új kártyát kapunk, hát kérem 60 új kártya van de mindnek 2 változata van. Úgy hogy van egy képessége és attól függõen hogy teszem azt fire vagy shadow gift van rajta az a képesség mást csinál pl nem bónus sebzést ad hanem védekezést, de minden másban a kártya ugyan az. EL is ment akedvem tõle, meg új pályát se tettek be bár leeht azokat tartogatják a megjelenésre.
15 perc és az összes szerver leáll 😊
lehet msot készítik elõ a bétát aztán este már indul is 😉
Sajnos az EA sem tud rendesen kommunikalni ezugyben :S
Az agamegold "hamisságában" szintén.
Viszont mind az online keystore, mind a g2play teljesen rendben van. Én BF pontot csak ezen a két honlapon vettem eddig, és az egyik account aktiváló kódját is. Rajtam kívül jópáran vásároltak még ebben a két online boltban, s az EA semmilyen büntetést nem foganatosított velünk szemben.
Akinek van kedve, olvasson vissza nyugodtan, valahol a 200-500 közötti hozzászólásokban többször is volt a BF pont vásárlás téma.
Tehát nyugodtan vásároljatok ezen a két helyen.
http://forums.battleforge.com/forum/showthread.php?t=15052
Biztonsagos BFP forras:
- dobozos battleforge, boltban vagy mas neves helyrol (amazon) megveve
- hivatalos online kereskedotol, mint EA Store vagy Steam
- vasarlas magan a battleforge.com oldalon
Sajnos nem nevezik meg az osszes hivatalos online kereskedot, de pl az agamegold.com az tuti nem legalis, bann es bfp elvetel jar erte.
Pl ez
http://forums.battleforge.com/forum/showthread.php?t=11975
Csak olyan embertol vegyel, akinek a topikja eleg hosszu - ok a megbizhatoak. Lenyegeben elore el kell kuldened mailben az aranyat meg azt hogy mit akarsz. Amikor a srac online, automatikusan kuldi neked a kartyakat.
Vettem mar jo parat a hivatalos forumokon uzletelo emberektol, teljesen mukodokepes a dolog. Csak olyantol vasarolj, akiknek a topikjaban mar sokan hozzaszoltak hogy rendben van, es jo alaposan olvasd at az illeto leirasat, pontosan mi is a rendeles menete.
Ha venni akarsz pontot akkor viszont ne a battleforge oldaláról, hanem innen vegyél: onlinekeystore itt olcsóbb.
Nincs v.mi olyan csata ahol ha nyerek elnyerek az ellenféltõl kártyát???
Szerintem ezek a promok ha kapunk megmaradnak a béta után is, csak a sima bétapontért vett lapok vesznek el.
Hogy mikor kezdõdik a béta 10én az írták hogy az elkövetkezõ 48 órában fellövik a szervert de eddig még nem történt meg.
tocsek: 10-én rakták fel a hírt, hogy az elkövetkezõ 48 órában elindul a beta, szóval elvileg ma lenne.. (erre ne vegyen mérget senki, csak elviekben mondom..)
seggfely az összes
most szedi a szép kis 665mb patchet <#buck>#buck>
BF pontot csak venni lehet gyûjteni nem, ha venni akarsz ne a hivatalos bf oldalról vedd mert pl. onlinekeystore-n sokkal olcsóbb.