2026
BattleForge
  • Murder3
    a bétával nem lehet játszani már a faszom kivan amikor van rohad jó pklim ilyenkor sem enged:(
  • aki124
    http://battleforge.wikia.com/wiki/Premium_Cards
    ezekre gondoltam
  • Jeffjohnson
    PvE farmhoz milyen paklit javasoltok (Nature,Fire az amin dondolkodom) mivel lehet a leggyorsabban lenyomni a mapokat és melyiket érdemes farmolni?
  • Juliano82
    most akkor mikor lesz a "nagy" frissítés? A héten vagy szept. 1-én. Már annyi mindent olvastam...:S
  • Jeffjohnson
    Jövőben lesz lehetőség player és player közötti trade-re vagy csak AH-n keresztül mert ez az én elküldöm ha te elküldöd dolog elég sok lehetőséget ad a visszaélésre.
  • ollie
    Milyen lapokat? Ha a Promo lapokra gondolsz, csak azok kaptak, akik előrendelték a játékot. De azok is kapnak most valamennyit, akik részt vesznek a betaban.
  • aki124
    ezeket a lapokat csak prémiummal lehet megszerezni?
    ha igen akkor nem is bazsakodok vele tovább törlöm le én ezekért a kártyákért jáccanék:D
  • Murder3
    tudom csak ez új edition assziteem h a promo lapok is másak lesnek kinézetbe és amikor megláttam azokat a lapokat akkor gondoltam h azok a promok
  • ollie
    Az eddigi promo kártyák: http://battleforge.wikia.com/wiki/Premium_Cards

Mint láthatod, a bal felső sarkában mindegyiknek van egy csillaga, és csak annyiban különböznek a normál kártyáktól, hogy alapból maxra vannak fejlesztve.
  • Murder3
    Úgy adta magát a szituáció.
  • Filder
    Rövid leszek.

Nem!
    Azok nem promo lapok. Egyébként ezt honnan vetted?

A promo lapok, a játék megjelenésekor már eleve maximálisra fejlesztett lapok voltak. (Ultra rare, vagy rare.) Ennyi. Nagyon, nagyon valószínű, hogy most is fejleszetett ritka lapok lesznek.

Amikről te beszélsz, azok valószínűleg pvp-ben használható lapok.
    Nekem is van egy olyan lapom (a bétában), aminek idézéséhez 4 orb kell, de nincs szín megkötve.
    A lappal egyébként ki lehet vonni az ellenfél egyik orbját a játékból 20 másodpercre. Ezt a "promo" lapot hogyan tudnád használni a pve játékban?
    Olvasd el mit tud a többi általad promo-nak vélt lap. Gyanítom hősök speciális tulajdonságokkal. Minek a pve pályára hős, mikor eleve ott van aki kell?

Úy tűnik a pvp részt akarják nagyon fejleszteni.

Mégis hosszú lett. Bocs!
  • Murder3
    Ilyen lapok voltak hogy:
    MO,Virydia,Ravenheart,Rogan.és nem voltak orbhoz kötve csak az h mennyi kell de a színük az mind1.
    Gondolom azok a promo lapok.vagy nem?
  • ollie
    Akkor nem tudom, lehet, hogy csókosak, és a fejlesztők osztogatták nekik.
  • ollie
    Izé, hogy érted? A 2 színű promo lapokat? A hivatalos oldalon van, hogy azok az éles kieg indulásával lesznek kiküldve.
  • Murder3
    igen tudom de honnan van nekik promos lapjaik(MO,Ravenheart stb)?
  • ollie
    Úgy, hogy mindent el fogsz veszíteni, amit a betaba megvettél, beleértve a bp pontokat.
  • Murder3
    akkor hogy a faszba árulják a bétába az ah-ba?

Nem baj majd el tudok adni vmit.:)
  • ollie
    Mindenki akkor kapja meg a promo lapokat, amikor élesbe megy a kieg.
  • Murder3
    Hát 7000 bfp-t az eredeti acchoz is eltunék képzelni legelább lenne értelem játszani mert így.
    Nekem is unalmas h upgradeket nem lehet hozzá szerezni.
    experthez nincs paklim meg oylan skillem h lenyomjam a jelenlegi paklimmal.
    max a pvp de az meg kurva sokat kell játszani h legyen annyi tokenem.
  • Belton
    Anyira nem zavarnak az uj lapok nem jobbak mint a mostaniak :) nagyon minimalisal es a mostaniakat lehet kombinalni talan ami majd meg el kellesz a deckembe az a grinder + valami heal 3 orbnal , anyira nem izgatnak az uj lapok akkor inkabb veszek meg charge upgradet a mostanakra :)
    Engem ami zavar hogy semmi hir hogy lessz uj map vagy sem , mivel mar az osszes meg van minden fokozaton igy kihivas nem sok lassan az osszes lapom III as :/ remelem valamit alakitanak mert az uj kartyak max annak jo aki most kezdi.
    Ami meg vicces hogyha ezekre a mapokra akarjak be suriteni az uj lapok up jat hat az akkor fantasztikus lessz igy is van ojan map amit 15-20 szor le tolok es megse esik pl : Mo expert igaz nem sok 18perc a pálya de idegesito , foleg ha meg hoza basznak vagy 10 lapot :/
  • Murder3
    Eredetileg fizetős volt csak látták h nem jön be annyi pénz és így ingyenessé tették.
    Azt m h mikropaymentes lesz alapbó llerhetett tudni emiatt jön a sok pénz be.
  • Murder3
    Én sok szörnyet megvettem az aggressort kb 55 bétapontért.
    vettem avatart is, mondom ki kell próbálni 1X, kurva annyát az nagyon jó lap.
    7000 bfp-ből simán meg lehetne venni az összes renegade lapot.
    elég hülyén vannak az UR egységek kb oylan eltérések vannak köztük.

Belton asszem ezek nem orbhoz kötöttek:)
    kb a viridya is olyan h 2 orb de az mindegy h mi.
  • Murder3
    Én mindednt kijelöltem a saját profilomnál de még most sem kaptam meg.
  • Belton
    Ez minden képpen jo lenne marmint ha sokan kapnanak promot en ha kapok is es nem nature vagy frost tuti megy Ah ba :P
    gyujtok az enlightment charge ra.
  • Filder
    Hivatalos információban (értsd a honlapon megjelentetett) én még csak arról olvastam, hogy az kap promo kártyát, aki a személyes adatai között bejelöli a hírlevél kérést.
    Korábbi hozzászólásodban is olvastam már, az aki expert szinten minden pályát..., de akkor sem értettem honnan vetted.
    (Akkor kíváncsiságból kerestem is a fórumon, de ott sem találtam. Szóval ez olyan kamu szagú.)

Véleményem szerint mindenki fog kapni promo lapot, aki kér hírlevelet.
    Rendkívül jó reklámfogás, a fejlesztők semmit nem veszítenek vele.
    Sőt, gondold el, egy free account-tal játszó játékos kap egy jó ultra rare lapot, illeszkedik a stílusához is. Könnyen lehet, hogy fejlesztgetni kezdi a pakliját, BF pontokat vásárol.

más

A fejlesztőlapok megszerzésének ésszerűsítéséről:

Jelenleg van 72 pálya (22+25+25), s ezen osztották szét a 600 fejlesztőlapot.
    Tehát átlagosan egy pályán 8 upgrade lap van. Ez persze nem igaz, mert elég nagy az aránytalanság, ráadásul expert pályán van a legtöbb lap.

A 72 pályából 21 már a Renegade kampány része, tehát a tervek szerint (ld. #1596) a kiegészítő után a mostani 600 fejlesztőlapot 51 pályáról lehet megszerezni.
    A magasabb "szintű" játékosok (a nagyobb virtuális péniszű célszerűbb lenne :P) elkezdik majd néhány fontos lapért farmolni az advanced pályákat, ahol már nem kapnak pontot? Ezt nem nagyon hiszem.
    Pont elég lesz a már unalomig ismert jelenlegi 21 renegade pályát ismételgetni az új fejlesztőlapokért.

A fentiek alapján szerintem túl sok lap, a most experten megszerezhetőek közül, nem fog advanced szinre átkerülni. (Jelzem még egyszer ez az én vélemény.)
  • navahok
    Olvastam kaptunk 7000 béta pontot el is vertem mindet, boosterre, és megtaláltam a legdurvább kártyát. Agressor 2orbos nature frost, (magma hurler stonekinben) knockbackeli a medium unitokat is csak az xl-eket nem, kicsit durva egy 2 orbostól.
    na meg kaptam egy Viridiát néztem is hogy ez meg mi :).
  • Belton
    Kártyákat sose fogsz kapni pályákról :) csak upgradet. Én ugy olvastam hogy realizaljak kicsit a dropokat mert most jelenleg a II upgradek is mar experten esnek és ezeket akarjak at rakni advancedre ill az I eseket standardra (ezt hivatalos forumon olvastam,hogy mi lessz belole ezt nem tudom)
    pl aki szereti a colossust es szeretne hozza up II öt anak le kell tolnia guns lyr expertet :) namármost az egyik leg nehezebb map :) en még csak ugy tudtam meg csinalni hogy mind a 4 playernek fullos paklija volt de nem is ez a lenyeg hanem hogy II upgrade es be basztak egy ultra nehez palyara a III up hamarabb ki esett mint a II es :D
  • Belton
    Irtunk levelet a Gm nek anyit irt vissza azok kapnak promo lapot akiknek be van klikkelve a körlevel a fő oldalon (namarmost anno meg azt mondta hogy aki ki vitte a campinget fullra :D lehet is ezeknek hinni majd ki sorosolnak a par ezer player kozt vagy 10 lapot megint), de gondolom ugy ertik hogy azok kozott lessz sorsolva :) es ezen belul is akiknek a leg regebb ota be van kapcsolva gondolom.
  • Belton
    Azért nem lett fizetős mert így 3-4* annyi pénzt kaszálnak havonta mintha havidíjas lenne :)
    A másik na igen én pl jobban örültem volna ha fizetős mert akkor el kerülhető a sok idióta akik teli spammelik a chateket + semmi közük az egész játékhoz :)
    Amugy társaságba igen csak jó tolni igaz nem vagyunk sokan 3-4 en de így élvezetesebb mint egyedül bohóckodni,továbra is akit érdekel a játék komolyabban irjon pm itt és adok ventrillo cimet segítünk szivesen pályakal kapcsolatba :)
  • ollie
    Minek?

Advanceden már nem fogsz tudni free paklival nyomulni. Standard összes pályája végignyomható a free lapokkal, én is megtettem, bár némelyik pályát csak sokadszorra sikerült. De az advancedhez vagy nagyon jó taktika és tudás kell (ami mondjuk több száz óra játékkal szerezhető), vagy jó lapok. Experthez meg mind a jó taktika, a jó pakli és a lapok jó kihasználása kell.

Egyébként meg ha már jól érzed magad a játékkal, akkor nem látom, hogy miért ne érné meg kiadni rá párezer Forintot. Gondolom már most játszottál vele minimum 10-20 órát, és ha belegondolsz egy mozijegy már 1500Ft, ami 2 óra szórakozást nyűjt, akkor párezer nem sok egy játékért.
  • Filder
    Szia!

Igen, azt ígérik, megváltoztatják melyik pályán milyen upgrade lapokat lehet szerezni. A lényege az lesz, hogy twilight lapokhoz a twilight kampány pályáin kapsz fejlesztőlapokat, míg a renegade pakli lapjaihoz a renegade kampány küldetéseinek teljesítése után.

Ahhoz viszont, hogy pont azokon a pályákon legyenek a neked szükséges lapok, amiket teljesíteni is tudsz, írnod kéne nekik. (Gonoszkodtam, bocs.)
  • Murder3
    bakker ha lenne 1 iylen paklim a normál accba.
  • Murder3
    Hehh bétába adtak 7000 pontot
    tartottam 1 kis bevásárlást az összes UR egységet megvettem az új pakliból legalábbis sokat:)

Én még most sem kaptam promo lapot de leglább tudom mire számíthatok
    MO,Rogan,Ravenheart,Viridya
  • Juliano82
    sziasztok!
    Jól olvastam, hogy most az augusztusi "nagy" frissítés után megvariálják a pályák után kapott kártyákat? Tehát ha volt 1-2 pálya ami nem ment akkor az ezek után járó kártyákat is van esélyem megszerezni, mert jó eséllyel számomra teljesíthető pálya jutalmául kapom?!
  • Murder3
    A fizetősők is ugyan olyan szarok.
    Egymás másolatai ezerrel 0-hangulattal.
    a frees is leköt addig ameddig úygis megunja az ember egysze akkor minek fizetni érte?
  • Murder3
    Igen?
    Ebay megbízható?,hogy kell fizetni bankszámla paypal?
  • aki124
    o*
  • aki124
    alloi ércsd jól ...istenem
    mért low free? van akinek nincs több ezer forintja hogy ilyenért dobja ki vagy ha van is nem fogja, meg van aki nem magának keresi (még) a zsetont azért nem dob ki rá pénzt x)
    hát akkor mind1 talán majd kipróbálom (ha jó lesz egyátalán x)) mondjuk akkor inkább a játékot kellett volna fizetőssé tenni de hát mind1
  • Belton
    Erre vannak a különféle low free to play ememók ott nem kell fizetni :)
    Am nem ajanlom a játékot mert free cuccosal nagyon hamar bele lehet unni,
    pvp szint ugyan az csak ott t1-t2 es pro egysegek kellenek ami szinten pár ezer pontocska :)
  • ollie
    Pontért fizetsz, fog már fel!