40 hüvelykes OLED a Samsungtól
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az új reklám-újságjukban van említve a Sony-féle OLED, bár a konkrét típust nem láttam kiemelve.
Jó fél éve láttam a Sony kicsi változatát, az semennyire sem vibrált, szal a nagyok se fognak.
www.digimomentsvideography.com
amúgy a coraba harmadikától lessz sony 21"-os OLED. készülék.
samsung LE55A956, sony kivetítõ, harman kardon 635, tvix HD4100, hangfal B&W, xbox360, HD kábelvevõ, LG dvd-hdd író sherwood deck EQ, stb...
ha már a színük, betekintési szögük, kontrasztjuk ilyen jó, akkor nem hiszem, hogy a vibrálással elrontanák az egészet.. szerintem az az mp3 lejátszó passzív mátrixos volt, ott elõfordulhat.
\"The voices are back... Excellent.\"
Nekem OLED kijelzõs MP3 lejátszóm volt pár napig, aztán anyámnak ajándékoztam, mert volt benne rádió. <#vigyor3>#vigyor3>
Arról még nem sokat regéltek, hogy tkp. ezek a monstrumok is vibrálnak? Mert az a kis kijelzõ bizony nem állandóan bekapcsolt LED-ekkel bírt, viszont ennek ellenére a vibrálást csak mozgatás közben érzékeltem így nem tartom valószínûnek, hogy autók mûszerfalain megjelenjen, pedig az lenne az igazi.
A kontraszt, látószög meg orbitálisan jó. :)
Arról még nem sokat regéltek, hogy tkp. ezek a monstrumok is vibrálnak? Mert az a kis kijelzõ bizony nem állandóan bekapcsolt LED-ekkel bírt, viszont ennek ellenére a vibrálást csak mozgatás közben érzékeltem így nem tartom valószínûnek, hogy autók mûszerfalain megjelenjen, pedig az lenne az igazi.
A kontraszt, látószög meg orbitálisan jó. :)
Elég profi lehet ha egy agyontömörített JPG-nek gyönyörû színei vannak :)
Egyébként itt az irodai samsung lcd-n is györnyörû színei vannak..
Egyébként itt az irodai samsung lcd-n is györnyörû színei vannak..
Elfogadnák egyet. Gridhez meg WoWhoz.
a második képen nem értettem mit kell nézni. aztán megtaláltam a közepén azt a 30 pixelt, ami a tv lehet. impozáns.
\"The voices are back... Excellent.\"
Itt sincs háttérvilágítás, és a kontraszt is rendben van. :P
Azért nem gyártanak monitorokat (még), mert úgysem tudnál eladni. Kétlem, hogy nagy népszerûségnek örvendene egy 19-22"-os monitor röpke 3-4000 dollárért.
Mert a legkisebb OLED tv is kb. annyit kóstál.
Mert a legkisebb OLED tv is kb. annyit kóstál.
gondolom ez a pixelek számának a növekedésének a hátulütõje.
(ezt nem tom hogy kell leírni értelmesen :D )
azt nem értem h monitorokat miért nem gyártanak? azt olvastam h valami 0,01 ms a válaszidejük... meg h a rálátási szög is sokkal jobb meg h a fekete azt tényleg fekete mert akkor ott nem világít semmi stb.
(ezt nem tom hogy kell leírni értelmesen :D )
azt nem értem h monitorokat miért nem gyártanak? azt olvastam h valami 0,01 ms a válaszidejük... meg h a rálátási szög is sokkal jobb meg h a fekete azt tényleg fekete mert akkor ott nem világít semmi stb.
Ez nagyon jó volt.<#eljen>#eljen> így lehet eladni mindent<#idiota>#idiota>
Üsd, vágd! Nem apád nem anyád!
A mennybõl az összes érdekes ember hiányzik
azaz mondd meg neki! xD
bazmeg nézd elõben a dolgokat, úgy nincsen bosszantó háttérvilágítás és a kontraszt is rendben van.