24
  • dez
    Az új reklám-újságjukban van említve a Sony-féle OLED, bár a konkrét típust nem láttam kiemelve.
  • cloud.strife
    Cora? 21" Sony Oled? Honnan veszed ezt?
  • cloud.strife
    Jó fél éve láttam a Sony kicsi változatát, az semennyire sem vibrált, szal a nagyok se fognak.
  • puntocsento
    amúgy a coraba harmadikától lessz sony 21"-os OLED. készülék.
  • waterman
    ha már a színük, betekintési szögük, kontrasztjuk ilyen jó, akkor nem hiszem, hogy a vibrálással elrontanák az egészet.. szerintem az az mp3 lejátszó passzív mátrixos volt, ott előfordulhat.
  • MrImy
    Nekem OLED kijelzős MP3 lejátszóm volt pár napig, aztán anyámnak ajándékoztam, mert volt benne rádió.
    Arról még nem sokat regéltek, hogy tkp. ezek a monstrumok is vibrálnak? Mert az a kis kijelző bizony nem állandóan bekapcsolt LED-ekkel bírt, viszont ennek ellenére a vibrálást csak mozgatás közben érzékeltem így nem tartom valószínűnek, hogy autók műszerfalain megjelenjen, pedig az lenne az igazi.

A kontraszt, látószög meg orbitálisan jó. :)
  • tntmax
    Elég profi lehet ha egy agyontömörített JPG-nek gyönyörű színei vannak :)
    Egyébként itt az irodai samsung lcd-n is györnyörű színei vannak..
  • tntmax
    Elfogadnák egyet. Gridhez meg WoWhoz.
  • Hedgehunter #16
    Profi crt-m van gyoker....
  • waterman
    a második képen nem értettem mit kell nézni. aztán megtaláltam a közepén azt a 30 pixelt, ami a tv lehet. impozáns.
  • dez
    Itt sincs háttérvilágítás, és a kontraszt is rendben van. :P
  • Blero2
    Azért nem gyártanak monitorokat (még), mert úgysem tudnál eladni. Kétlem, hogy nagy népszerűségnek örvendene egy 19-22"-os monitor röpke 3-4000 dollárért.
    Mert a legkisebb OLED tv is kb. annyit kóstál.
  • Myron
    gondolom ez a pixelek számának a növekedésének a hátulütője.
    (ezt nem tom hogy kell leírni értelmesen :D )

azt nem értem h monitorokat miért nem gyártanak? azt olvastam h valami 0,01 ms a válaszidejük... meg h a rálátási szög is sokkal jobb meg h a fekete azt tényleg fekete mert akkor ott nem világít semmi stb.
  • digital
    Ez nagyon jó volt. így lehet eladni mindent
  • Benedekco
    hol? a tft monitorodon egy fotón ami egy oledről készült vakuval???
  • Hedgehunter #6
    A szinek gyonyoruek....
  • kernerster
    Üsd, vágd! Nem apád nem anyád!
  • AzUs
    azaz mondd meg neki! xD
  • 5c0rp330n
    miről/kinek beszélsz?
  • passatgt
    jó majd mindjárt
  • dzsagon
    bazmeg nézd előben a dolgokat, úgy nincsen bosszantó háttérvilágítás és a kontraszt is rendben van.