24
-
dez #24 Az új reklám-újságjukban van említve a Sony-féle OLED, bár a konkrét típust nem láttam kiemelve. -
#23 Cora? 21" Sony Oled? Honnan veszed ezt? -
#22 Jó fél éve láttam a Sony kicsi változatát, az semennyire sem vibrált, szal a nagyok se fognak. -
puntocsento #21 amúgy a coraba harmadikától lessz sony 21"-os OLED. készülék. -
waterman #20 ha már a színük, betekintési szögük, kontrasztjuk ilyen jó, akkor nem hiszem, hogy a vibrálással elrontanák az egészet.. szerintem az az mp3 lejátszó passzív mátrixos volt, ott előfordulhat. -
MrImy #19 Nekem OLED kijelzős MP3 lejátszóm volt pár napig, aztán anyámnak ajándékoztam, mert volt benne rádió.
Arról még nem sokat regéltek, hogy tkp. ezek a monstrumok is vibrálnak? Mert az a kis kijelző bizony nem állandóan bekapcsolt LED-ekkel bírt, viszont ennek ellenére a vibrálást csak mozgatás közben érzékeltem így nem tartom valószínűnek, hogy autók műszerfalain megjelenjen, pedig az lenne az igazi.
A kontraszt, látószög meg orbitálisan jó. :) -
tntmax #18 Elég profi lehet ha egy agyontömörített JPG-nek gyönyörű színei vannak :)
Egyébként itt az irodai samsung lcd-n is györnyörű színei vannak.. -
tntmax #17 Elfogadnák egyet. Gridhez meg WoWhoz. -
#16 Profi crt-m van gyoker.... -
waterman #15 a második képen nem értettem mit kell nézni. aztán megtaláltam a közepén azt a 30 pixelt, ami a tv lehet. impozáns. -
dez #14 Itt sincs háttérvilágítás, és a kontraszt is rendben van. :P -
Blero2 #12 Azért nem gyártanak monitorokat (még), mert úgysem tudnál eladni. Kétlem, hogy nagy népszerűségnek örvendene egy 19-22"-os monitor röpke 3-4000 dollárért.
Mert a legkisebb OLED tv is kb. annyit kóstál. -
Myron #11 gondolom ez a pixelek számának a növekedésének a hátulütője.
(ezt nem tom hogy kell leírni értelmesen :D )
azt nem értem h monitorokat miért nem gyártanak? azt olvastam h valami 0,01 ms a válaszidejük... meg h a rálátási szög is sokkal jobb meg h a fekete azt tényleg fekete mert akkor ott nem világít semmi stb.
-
digital #10 Ez nagyon jó volt. így lehet eladni mindent -
#9 hol? a tft monitorodon egy fotón ami egy oledről készült vakuval??? -
#6 A szinek gyonyoruek.... -
kernerster #5 Üsd, vágd! Nem apád nem anyád! -
AzUs #4 azaz mondd meg neki! xD -
#3 miről/kinek beszélsz? -
#2 jó majd mindjárt -
dzsagon #1 bazmeg nézd előben a dolgokat, úgy nincsen bosszantó háttérvilágítás és a kontraszt is rendben van.