Egyetemi-fõiskolai ösztöndíjak
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pest, TKBF.
Kicsi suli, pont ezért nem értem, mért nem bírják rendesen vezetni...
Kicsi suli, pont ezért nem értem, mért nem bírják rendesen vezetni...
Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.
akkor még jól is jártam az egri fõsulival, ebben a félévben 18 ezer az ösztöndíjam, novemberben neptun átalakítás miatt nem lesz elérhetõ a számlájuk, úgyhogy októberben megkaptunk elõre 3 havit, és nem is volt semmi probléma senkinek úgy tudom
Vivimos por ti, vence por nosotros.
szegeden a gimnáziumban már beszéltek erröl,sokszor hallom hogy most jött csak meg a múltévi segély meg ösztöndíj,meg ilyenek...:s
Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.
nálunk akkor, ha minden kolit megjelölsz, egyikbe se vesznek fel, és lemondod a várólistát -.-
.: mobilize.hu :.
várost kérdezhetek?
- Bundesliga Fan
mondjuk hök-ról hallottam én is szépeket. úgy nyúlnak le minden pénzt, ahogy nem szégyellik.
nálunk is sokszor késik, laktám is. hiába reklamálsz, nem te döntesz, maximum egy reklamáló arccal több és pont.
.: mobilize.hu :.
Még nálunk sem kezdték el utalni, legalábbis én nem kaptam meg. Pedig úgy volt meghirdetve hivatalosan, hogy 15-étõl kezdik utalni, de a suliban csak 22 volt kiírva. Egyik sem jött be...
- Bundesliga Fan
akkor sem fognak bannolni, egyébként látom értelmét a topiknak, ha nem is ebben a témában, de legalább ide be lehet írni ha pályázatot írnak ki egy ösztöndíjra
by.
by.
melyik suli?
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Szegedi vagyok, itt nem hallottam (még) olyanról, hogy majd gond lenne vagy valami...
púúúúú
Van, õk cseszték el az egészet, a HÖK elnök visszatartotta a rektor aláírásától a papírokat, szóval õ is bõven benne van a dologban.
Hozzá kell tennem, hogy már két hete ígérgetik, hogy utalják, ám most jött egy ímél a rektortól, hogy "bocsika, mégsem, mert vacakol a Neptun, vacakol a bank, vacakol mindenki". Attól tartok, legfõképpen õ vacakol.
És igen, az éhenhalás valóban túlzás, de az albérletbõl kiraknak, ha nem tudok 5-ig fizetni... :S
Hozzá kell tennem, hogy már két hete ígérgetik, hogy utalják, ám most jött egy ímél a rektortól, hogy "bocsika, mégsem, mert vacakol a Neptun, vacakol a bank, vacakol mindenki". Attól tartok, legfõképpen õ vacakol.
És igen, az éhenhalás valóban túlzás, de az albérletbõl kiraknak, ha nem tudok 5-ig fizetni... :S
azért gondolom az éhenhalok az túlzás
én a helyedbe mennék a hallgatói önkormányzathoz és ott reklamálnék(nem tudom hova jársz, gondolom nálatok is van ilyesmi)
én a helyedbe mennék a hallgatói önkormányzathoz és ott reklamálnék(nem tudom hova jársz, gondolom nálatok is van ilyesmi)
Hát, szépnapot, kedves felsõoktatásban tanulók!
Hallotatok már olyanról, hogy NOVEMBERBEN még képtelen egy iskola utalni az ösztöndíjat, amikor a jó diák effektíve abból él?!
Lassan kirúgnak az albérletbõl és éhenhalok, mert az iskola képetelen fizetni... :S
Hallotatok már olyanról, hogy NOVEMBERBEN még képtelen egy iskola utalni az ösztöndíjat, amikor a jó diák effektíve abból él?!
Lassan kirúgnak az albérletbõl és éhenhalok, mert az iskola képetelen fizetni... :S
← ElőzőOldal 2 / 2